Şimdi Ara

TRENDYOLDA AÇIK VAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
11
Favori
32.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    almaları daha iyi hocam yoksa durumu iyi olan kazandığı parayı bir şekilde piyasaya enjekte etmese piyasa perişan olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bitmiş herhalde göremedim. Çaktılar herhalde
  • Bende bu ayakkabıdan alcaktım 2 tane 42 aldım bir tane 43 hangisi ayağıma olursa, diğerinide evdenkilerden birisine veririm. Olmaz ise iade edicem zaten.

TRENDYOLDA AÇIK VAR
  • Haber veren arkadaşa saygılar,uykulu uykulu ayakkabı aldık
    bende bu modeli aldım 44 begenmezsen iade ederim

TRENDYOLDA AÇIK VAR

• Şuan hala devam ediyor mu ben göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkler ve zevkler tartışılmaz maik.
  • ya bu ayakkabı çılgınlığı nedir anlamıyorum kardeş. Bırak Türkiye'yi, dünyadaki ayakkabı stoklarını kuruttunuz. Her indirimde 3-5 çift ayakkabı alıyorsunuz, hadi kadın olsanız anlayacağım onlar alışveriş delisi oluyorlar ayrıca kadınlar için ayakkabı skalası çok geniş bilmem kaç değişik tür kadın ayakkabısı oluyor o yüzden onlar her türden bulunsun diye daha çok ayakkabıya ihtiyaç duyuyorlar. Ama erkeklerde ne var bir kışlık bot, spor ayakkabı bir de yazlık ayakkabı o kadar. Buna rağmen her seferinde aynı tip ayakkabılardan ucuz diye alıyorsunuz. Pes valla.

Sanırım fırsatı kaçırdım diye kıskandım kendimi tutamadım kusura bakmayın beyler :D :D

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Dostum, saygı duyuyorum

• İndirimli fiyata denk getirip de birkaç çift ayakkabı almanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Maddi durumunda sıkıntı olmayan herkesin istediğini alma hakkı var. Alırsın ayakkabıyı birini giyersin, birisi kenarda durur. Farklı model alındıysa çeşit çeşit giyersin. Aynı ayakkabıyı sürekli giyip folloş etmektense bu daha iyi olur. Bot zaten her sene alınan bir şey değil. Al kardeşim 2 çift bot, birini kullan 3-5 sene en az. Sonra diğerini kullan çürüyecek hâli yok ya kenarda durdukça? Bir tanıdığına armağan et onları sevindir. Bazen çok art niyetli yorumlar oluyor. Kimi arkadaşların maddi durumu yetersiz oluyor alanlara laf atıyor. Kimisi fırsatı kaçırınca alanlara laf ediyor. Alana da almayana da saygı göstermek lazım.

• Adamlar 30 tl ye satsa ne olacak güzel kardeşim siparişi iptal ediyor mu? ediyor

Bu konuda herhangi bir şey yapabilir misin? hayır

Bu tip fiyat dürtmelerini hepsiburada da yapıyor vatanda ama sonuç hep aynı göndermiyorlar.

• açık varmı hala arkadaşlar?

• Konu siyaset konusu değil arkadaşlar.

Mesajlarınıza dikkat edip, bölüm kurallarına uygun mesajlar yazın lütfen.

• Arkadaşlar açık olması hatalı bir şekilde alışveriş yapma hakkı vermez size.. Bir mağaza akşam kapanırken kapısını açık unutsa,sizin içeri girip ürünleri alma hakkınız doğar mı? doğru olan alışverişi kesip durumu yetkililere iletmek.
  • burası mezarcı ayağı kokmuş
  • Yalnız arkadaşlar....

Amma da güzel yedik bu fırsatı gece gece vallaha da iyi yedik.
    Kilo falan yapmaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggle -- 28 Şubat 2017; 2:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Wiggle

Yalnız arkadaşlar....

Amma da güzel yedik bu fırsatı gece gece vallaha da iyi yedik.
    Kilo falan yapmaz umarım

340lık ayakkabıyı 150ye getirdim daha ne olsun ama içimde şöle bi kuşku var dockers botta 43 giyiyorum diye 44 aldım ayakkabıları inş olur

• Sipariş alındı kısmı tedarik ediliyor olmuş. Gelecek galiba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş kısmında tedarik aşamasında yazıyor galiba gönderiyorlar

• sistem tedarik aşamasına otomatik geçmediyse göndericekler. yok umut verip iptal olursa bilemem.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBaterist -- 28 Şubat 2017; 7:55:11 >
  • 5 para etmez marka .. alanlara geçmiş olsun, iptal olanlara hayırlısı buydu diyorum

Lescon dan aldığım yarı fiyatlı yazlık ayakkabı lumberjack den az su geçiriyordu, 2 aylık bot beni bu kış perişan etti yağış olmasa yerde kar olsa bile üstündeki karın erimesi sonucu sünger gibi su içinde Kalan bu kış sonrası her tarafı dökülmüş olan adi bir marka.. Türkler firmayı satın alirda cinlik yapmaz mı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.