Şimdi Ara

Trendyolda Mart ayı boyunca Toslakartınla tek seferde 150 tl harcamaya 25 tl anında iade (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
23
Favori
12.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün cüzdana yükledim, iadeyi vermedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben normal alışveriş yaptım vermedi. ilk alışveriş deneyimim kendisiyle pek hoş olmadı. bundan sonra da kullanmam sanırım

• Alacak bir şey bulamadığım için paramı geri tosla kartıma istedim, 25 lirayı geri alacaklarını bilerek. 25 lirayı mevcut bakiyemden geri aldılar ve cüzdandan iade istediğim tutar 4 iş günü geçmesine rağmen tosla hesabıma yansımadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkymz

ben normal alışveriş yaptım vermedi. ilk alışveriş deneyimim kendisiyle pek hoş olmadı. bundan sonra da kullanmam sanırım

sorun var heralde 2 hesaba da gelmedi, birinde sözde kayıt açtı ama gelen yok. geçen aylarda da benzeri olmuştu

• ininal kartın da 150 liraya 30 lira indirim kampanyası başlamış. Herkese geldi mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Geldi bana da
  • Pore kullanıcısına yanıt

Güzel kampanya ama cüzdana maalesef atamıyoruz:)

Banada geldi ama kaybettim hangi numaraya mesaj atacağımızi bide anında mi düşüyor acaba

bildirim olarak geldi. sonra silindi. uygulamada bulamıyorum nereye sms atacağımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

bildirim olarak geldi. sonra silindi. uygulamada bulamıyorum nereye sms atacağımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 11 Mart 2021; 16:34:30 >

Tesekkurler
  • Cüzdana 150 lira yükledim anında 25 lira iade verdi

• Dün yükleyip 25 iade alamayanlar nasıl halletti?
    Ödemeyi ininal kartla yapmak zorunda mıyız kardeşim... Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyerovitch

Ödemeyi ininal kartla yapmak zorunda mıyız kardeşim... Teşekkürler...

Ben ininal ile ödeme yaptım. Sonra düşündüm de mantıklı gelmedi. Kodu öncesinde istiyor zaten. Sanırım ininal karta gerek yok. Bu sefer de akla şöyle bir soru geliyor: ininal neden kod versin?

Açıklamada ininal kartla diyor ...ben de tam anlamadığım için sordum ...cevabın için teşekkür ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyerovitch

Açıklamada ininal kartla diyor ...ben de tam anlamadığım için sordum ...cevabın için teşekkür ederim ...

Şimdi alışveriş yaptım. İninal karta gerek yok. Aldığım üründe Trendyolun zaten 20 lira indirimi vardı. İninalın kodunu girince yirmi lirayı iptal edip otuz düşürdü. On lira fazladan indirim yapılmış oldu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.