var hocam hala , hesap açılışı eskiden yeniye siliyor olabilirler |
Trendyolmilla 150 /50 tl kuponu her üründe geçerli ! (5. sayfa)
-
-
Hocam birde şu açıdan bakın trendyol kendisi hata yapıyor ama satıcıya yansıtıyor yaptığı hatayı pandemide neler yaptılar esnafa ondan boş yere duyar kasmayınquote:
Orijinalden alıntı: snomaskşurada yazılanları okudukça gözüme inanamıyorum. Bu kupon, TRENDYOLMİLLA ve TRENDYOL MAN markalı yeni sezon ürünlerinde geçerlidir. diye özellikle yazıyor. bir hata olduğu kesin. adamlar çin'li zengin diye savunma da yapmış kendince. birisi dükkanın kapısını açık unuttu diye girip ürünleri yağmalıyor musunuz yahu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne aldın ya maşallah.quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
5 tane kullandım hızlıca. Haber veren arkadaşa teşekkürler. -
Normalde kullanmayı doğru bulmaz kullanmazdım.Ancak resimdeki verdiği hediye çekini son kullanma tarihinden önce iptal ettiği için trendyoldan alacağım vardı.Bu şekilde almış oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertmete55555 -- 22 Şubat 2021; 23:31:59 > -
yolda geri döner kuponun yanar. trenyolu öc almaya çoktan başladı
-
Dediğinize tek bir şey ekleyeceğim. Trenyoluyla ilgili Sıcak Fırsatlar'da açılan fiyat hatalı satış başlıklarını kontrol ederseniz neredeyse tamamı akşam saat 17'den sonradır. Yani hepsi esnafın siparişlerini hazırlayıp, kargoya teslim edip dinlenmeye çekildiği saatlerde oluyor ne hikmetse. Kim kimin açığını kullanıyor, biraz düşünmek lazım.quote:
Orijinalden alıntı: baba1993
Hocam birde şu açıdan bakın trendyol kendisi hata yapıyor ama satıcıya yansıtıyor yaptığı hatayı pandemide neler yaptılar esnafa ondan boş yere duyar kasmayın
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hesabımda kupon görünüyor ama kuponu sepete uygulayamıyorum nasıl yaptınız ?
-
Kuponlar geri dönmüş ama sadece milla ve man de geçerli -
quote:
Orijinalden alıntı: -Nautilus-
Dediğinize tek bir şey ekleyeceğim. Trenyoluyla ilgili Sıcak Fırsatlar'da açılan fiyat hatalı satış başlıklarını kontrol ederseniz neredeyse tamamı akşam saat 17'den sonradır. Yani hepsi esnafın siparişlerini hazırlayıp, kargoya teslim edip dinlenmeye çekildiği saatlerde oluyor ne hikmetse. Kim kimin açığını kullanıyor, biraz düşünmek lazım.
Alıntıları Gösterİlk zamanlardan beri platform tarafında birilerinin bilinçli iş yaptığını düşünüyorum. Bizzat platform dahil olmasa bile platformda yetki sahibi birileri dahildir diye kanaatimce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Galiba artık indirim kuponu tüm ürünlerde geçmiyor olmadı -
-
kuponlar silindi çoğu siparişler iptal. kuponları geri yüklemişler ama her şeyde geçmiyor
-
iptal yok hiç, satıcı iptal etmiştir sende varsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hsn69
Haber veren arkadaşa teşekkürler yararlandımHocam ben un falan ekledim 150ui geçti ama indirim kuponu deyince bomboş yer geliyor. Ama hesabım bölümünden bakınca 150/50 görünüyor aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladığım kadarıyla sistemsel bi hatadan dolayı kısa süreli kullanılabildi hocam şu an geçerli olmayabilir -
Peki 200tl’ye 50tl indirim nasıl elde ediliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nuwanda87
Peki 200tl’ye 50tl indirim nasıl elde ediliyor?visa k.kartı kaydetme kampanyasıydı o.
-
Tüh 900 gr nescafe goldu 122 liraya alcaktım kaçırdım. 13,5 liraya falan geliyor 100 gramı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: snomaskşurada yazılanları okudukça gözüme inanamıyorum. Bu kupon, TRENDYOLMİLLA ve TRENDYOL MAN markalı yeni sezon ürünlerinde geçerlidir. diye özellikle yazıyor. bir hata olduğu kesin. adamlar çin'li zengin diye savunma da yapmış kendince. birisi dükkanın kapısını açık unuttu diye girip ürünleri yağmalıyor musunuz yahu.
Bu ne ki... daha kötülerini görecez.. Adamlar resmen açığı meşru görmeye ve göstermeye çalışıyorlar; yaptıkları şeyin doğru olmadığını biliyorlar ama bu fırsatı kaçırmamak adına vicdanlarını rahatlatacak bin türlü bahane buluyorlar...
Sırf sevmediğin ve nefret ettiğin bir komşunun bahçe kapısı açık kalmış diye ordan elma araklamaya gerek yok...Bunlar da sırf trendyol öyleymiş böyleymiş, kapitalistmiş, zamanında çok can yakmış falan filan diye açığa çörekleniyorlar.... Ne olursa olsun açıktan yararlanmak ve çıkar sağlamak için bahane olamaz..
Buna karşı çıkanlar çok olacaktır.. Bunlardan 100 tanesi bile gelse, benzer konulardan 100 tanesi bile açılsa, ahlaksızlığıa ve yanlışlara karşı dik durmaya ve her açık sıcak fırsat değildir demeye devam
-
Amma tatava yaptın ya burda gelmiş yanlış fiyattan ürün görüp onar beşer alanlar duyar kasıyor . Sistemselse 4 saat neden açık tuttular . Elma ile armutu karıştırma . Trendyol linkinden para kazananlar bile paylaştı instagramda . Hala daha konuşuyor . Burda 2 tl ye televizyon görse yumulacak adamlar gelmiş laf yapıyor . Sanki görmedim donanım tarihinde yanlış fiyattan alım yapıp bas bas ürünümü gönderin diye satıcıları arayanları . Yada bilerek alıp çek bekleyenleri. Gelmiş burada duyar kasıyor. İster kullan ister kullanma . Kullanmıyorsan da laf yapma boş da yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastjeday -- 23 Şubat 2021; 7:37:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X