Şimdi Ara

Treo 650,benQ P-50 ile takas yapılırmı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde treo 650 war,benq P50 ile takas edilirmi?mantıklımı?takasta üzerine 150 ytl çokmu?
    tecrübelerinizden fikir almak istedim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokos -- 29 Mayıs 2007; 13:44:05 >

• p50 nin fiyatı 450-600 arasında değişiyor(uygun rakam bence temizlik ve garanti durumuna göre 400-500 arası bi rakamdır ), treo 650 nin 2. eli belirsiz çünkü ikinci elinin taban ve tavan fiyat belirleyecek kadar alım satımı yok, dolayısıyla kendin belirleyeceksin.
  • iki cihazında çok temiz ve garantili olduğu varsayılırsa Üste 150,00 ytl çok diye düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile p50 de çok büyük bir batarya problemi var, bunun yanında palm ile p50 de yapabileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz her nekadar işletim sistemi palm os dahi olsa ... Son karar sizin.

Saygılar...
  • batarya problemi cidden düşündürücü...hele üzerine 150 ytl daha fazla düşündürücü...kafa kafaya neyse ama üzerine para vererek takas olmaz
  • peki windows mu PALM OS mu?hangisi ve neden sizce?
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: patesi

batarya problemi cidden düşündürücü...hele üzerine 150 ytl daha fazla düşündürücü...kafa kafaya neyse ama üzerine para vererek takas olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokos

peki windows mu PALM OS mu?hangisi ve neden sizce?

bu konu ile ilgili forum içerisinde bir çok yazı var arayın bulursunuz ... Seçim kişisel kullanım amacına göre değişir ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.