arkadaslar ben daha once aldıgım nw a1000den kurtuldum.şimdi yeni bir mp3 almak ıstıyorum.forumda çok dolastım ama karar veremedim,ses kalıtesı olarak trextor vıbezın en ıyı oldugu soyleniyor forumda,ama ben sony dinlediğim için ses kalıtesıne bayıldım.sizce hangısını onerırsınız.ben sadece ses kalıtesı en ıyı olsun istıyorum...
fıkırlerınızı beklıyorum....
tesekkurler..
vibez tabiki hiç şüphesiz ama bulabilirsen iriver H340'a da bak benim kulağıma daha iyi geldi. gerçi bütün iriver'lar benim kulağıma ilaç gibi geliyo ama nese zaten H340 bulsanda fiyatı vibezin iki katıdır.en azından şunu söyliyebilirim ki bu ülke sınırları içinde garantili olarak vibez'den daha iyi ses veren bir alet yok.eğer bu kadar para veremem dersende samsung mp3 playerlara kesin göz at.hatta bir dene cowon,creative gibi markalardan ses konusunda daha başarılı olduğunu görürsün.nasılsa denemesi bedava.zaten samsunglardaki DNSe olayı bitiriyo.
ya ben sony dinlediğim için samsungtan daha iyi oldugunudusunuyorum.vibez almaya karar verdim ama izmirde nerde vibez bulabilirim bilen varmı acaba....???
ya ben sony dinlediğim için samsungtan daha iyi oldugunudusunuyorum.vibez almaya karar verdim ama izmirde nerde vibez bulabilirim bilen varmı acaba....???
bende vibez alcaktım. izmirde sadece nt satıyo die biliom. sparişle getiriyorlardı. artık satmayacaklarmış galiba