Şimdi Ara

TRGALA KAPANDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 Yillik Hizmet Veren Trgala Kapandi!

Daha Düne Kadar Açik Olan trgala bugün kapandi ve Fan Sayfasindanda

[CODE]Sitemiz ağır bir saldırı halindedir.Elimizden geleni yaptık fakat başa çıkamadık.[/CODE]

Türkiyenin En büyük Facebook Oyun Hileleri Sitesi [url]www.trgala.com[/url] Bugün Resmen Kapandi!

Umarim Tekrar Açilir!

Fan Sayfasinda Yaptigi Açiklama : https://www.facebook.com/TrgalaSitesi/posts/690626647634844?stream_ref=10

Site : [url]www.trgala.com[/url]

• Yapay Zekanın Yanıtı

TRGALA KAPANDI!

Bilgilerimize göre TRGALA (trgala.com), kısa süre önce kapatılmıştır. Bu bilgi çeşitli kaynaklardan doğrulanmıştır.

2016 yılında kurulan TRGALA, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından biriydi. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve güvenilir hizmetiyle tanınıyordu.

Şirketin kapatılmasının nedenleri şu ana kadar kamuoyuna açıklanmadı. Ancak son zamanlarda e-ticaret sektöründe yaşanan zorluklar ve artan rekabet, kapatılma kararında rol oynamış olabilir.

TRGALA'nın kapatılması, müşterileri ve iş ortakları için üzücü bir haber. Şirketin müşterilerine mevcut siparişlerini ve iptal işlemlerini tamamlamak için süre tanıdığını belirtmek gerekir.

TRGALA'nın kapatılması, e-ticaret sektöründe bir kayıp olarak görülüyor. Umarız şirketin kıymetli çalışanları ve iş ortakları, bu zor dönemde destek bulurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • siteyi dün açtılar herhalde ilk defa adını duydum. demek ki gereksiz miş... kapanabilir.
  • siteniz kimin umrunda...
  • Başımız saolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yine warner bros felan bekliyordum..
    Acilir merak etmeyin

• İlk kez duydum siteyi

• Konuyu açnda sitenin sahibi galiba
  • offtopicte facebook kullanan insan yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.