Şimdi Ara

Tribal çizenler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lisede, dershanede boyle seyler cizerdim surekli, sadece bunlarla dolu bir defterim vardi arkadasima vermistim, bulabilirsem koyarim buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

lisede, dershanede boyle seyler cizerdim surekli, sadece bunlarla dolu bir defterim vardi arkadasima vermistim, bulabilirsem koyarim buraya

çok merak ediyorum cizilenleri:) sabırsızlıkla beklicem.bende bulablsem eklicem hmene
  •  Tribal çizenler ?

Tribal çizenler ?

Tribal çizenler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 9 Eylül 2008; 23:39:19 >

• bende birkaç tane daha ekliyim bari. geçen sene çok zaman buluyordum ama bu sene öss senesi boş ders olamıyor malesef xD

Tribal çizenler ?

şunu bayağı eskiden yapmıştım. hatta bu tür şekillere ilk bunla başladımda diyebilirim.

Tribal çizenler ?

• üsttekilere göre bnm ci,zimlerim oldukca basit duruyor :(
    kendini geliştirmekle alakalı sanırım..
  • Ben ilk böyle başladım. sonradan yukardaki halini aldı. nasıl o hale geldi bende bilmiyorum açıkcası

Tribal çizenler ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmoon

Ben ilk böyle başladım. sonradan yukardaki halini aldı. nasıl o hale geldi bende bilmiyorum açıkcası

Tribal çizenler ?

yok bundan biraz daha iyiym sanırım

atamıyorum ki bilgisayara yoksa göstericem :(

• çok uğraş istiyo.
  • tamam şimdi çizcem diyince de çizilmiyor :s
  • bende çizmek isterdim ama çizemem
  • Bugün dershanede baya sıkıldım ve defteri biraz karaliyim dedim şöyle birşey çıktı sonunda (Ağız kısmında uğraşamadım pek)

Tribal çizenler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 21 Aralık 2008; 17:59:34 >
  • quote:

Bugün dershanede baya sıkıldım ve defteri biraz karaliyim dedim şöyle birşey çıktı sonunda (Ağız kısmında uğraşamadım pek)

Tribal çizenler ?

süper olmuş eline sağlık
  • sonuncusu takdire değer
  • quote:

Bugün dershanede baya sıkıldım ve defteri biraz karaliyim dedim şöyle birşey çıktı sonunda (Ağız kısmında uğraşamadım pek)

Tribal çizenler ?

Helal olsun süper
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zihtumreth

Tribal çizenler ?

bu cok iyi olmuş gerçekten..ellerinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.