Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende başladım oynamaya genellikle soldier oynuyorum arada bir de brute fakat şöyle bir sorum olacak brute ü nasıl efektif oynayabiliriz ne yapmamız gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Bende başladım oynamaya genellikle soldier oynuyorum arada bir de brute fakat şöyle bir sorum olacak brute ü nasıl efektif oynayabiliriz ne yapmamız gerek?

Fractal'ı alıp generatör odasının anasını ağlatarak gayet etkili (efektif) olabilirsin ... Bende forumdakilerin yalancısıyim daha oyunu kurmadım steamden indiriyorum yüzelli mb kaldı indirmesine bir süre daha tamamlayamam herhalde 4gb birşey forumdakilere soruyorum oyun şu an kaç gb yani kaç gb daha patch indirmem gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • double xp haftası etkinliği bugün başlıyor arkadaşlar, silah, perk vs açacak olan varsa zaman kasma zamanıdır

http://www.hirezstudios.com/hirezwp/?p=2360
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

double xp haftası etkinliği bugün başlıyor arkadaşlar, silah, perk vs açacak olan varsa zaman kasma zamanıdır

Hocam siz oyuna tam gaz devam mı yoksa bıraktınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

double xp haftası etkinliği bugün başlıyor arkadaşlar, silah, perk vs açacak olan varsa zaman kasma zamanıdır

Hocam siz oyuna tam gaz devam mı yoksa bıraktınız mı ?

işten gelince akşamları tam gaz devam ediyorum.

• Onbeş saatlik indirme ve kurulum eziyetinden sonra bir heves açtım oyunu bayağı kasıyordu yılmadım grafik ayarlarının dibine vurdum gene hayvani kasma devam etti ve pes ettim :( grafik kartım çok kötüüü

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Onbeş saatlik indirme ve kurulum eziyetinden sonra bir heves açtım oyunu bayağı kasıyordu yılmadım grafik ayarlarının dibine vurdum gene hayvani kasma devam etti ve pes ettim :( grafik kartım çok kötüüü

dostum maalesef oyun iyi bir sistem istiyor.. sağlık olsun diyelim..
  • :) windows mode da oynayabiliyorum küçücük minicik sessizcik bi tek kadının sesi geliyor ama olsun azıcık ta takılıyor ama olsun ... Fakirim :(

• Son 2 gündür oynarken aniden "Tribes Ascend Çalışmayı Durdurdu" hatası çıkıyor. Bir yardım edebilecek var mı
  • quote:

Onbeş saatlik indirme ve kurulum eziyetinden sonra bir heves açtım oyunu bayağı kasıyordu yılmadım grafik ayarlarının dibine vurdum gene hayvani kasma devam etti ve pes ettim :( grafik kartım çok kötüüü

sen yine iyisin benim pcnin grafikleri iyi önceden 40 saatlik bir oynama sürem var ama oyunda bir sorun oldu 1 aydır giremiyorum
  • @wildlove hocam 2x sağolsun 50k yaptım,en çok infiltrator ün silahlarını almayı istiyorum,şuanda infiltratorün primary silahını hiç kullanmadım zaten 2. silahı çok daha güzel,ne almalıyım sizce jackal nerf yedi diye duydum youtube den ne kadar video izlesem nerf öncesi zaten disk atan da pek cazip gelmiyor sanki kararsızım
  • şu kodları deneyin arkadaşlar bir günlük boost olması gerek ben henüz denemedim
    PX07DB9C06A24743E
    PX0B92A01569B7450
  • Ağlayıp zırlasam yeridir ha :( facebooktan aldığım 250 gold ile gidip soldiere el bombası aldım şöyle altıgen şekilli olanından ne güzel perkler packlar alınırmiş bugün öğrendim ooooooy ooy
    edit:bu mobildende birşey yazılmıyor ha kendi yazımı üç kere alıntılamiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiphan -- 5 Eylül 2012; 15:46:40 >
  • Birde bu sentinelin birincil stok silahının vuruş gücü sabit değil mi bi adama bi şarjör mermi boşaltıyorum isabet edenlerin :) hiçbir değeri aynı olmuyor bi 70 vuruyor bi 163 anlamadım

• quote:

Birde bu sentinelin birincil stok silahının vuruş gücü sabit değil mi bi adama bi şarjör mermi boşaltıyorum isabet edenlerin :) hiçbir değeri aynı olmuyor bi 70 vuruyor bi 163 anlamadım

şarj sistemine göre vuruyor nişan alınca bişey dolduğunu görürsün orası fullenince en çok dmgi vuruyor
  • quote:

quote:

Birde bu sentinelin birincil stok silahının vuruş gücü sabit değil mi bi adama bi şarjör mermi boşaltıyorum isabet edenlerin :) hiçbir değeri aynı olmuyor bi 70 vuruyor bi 163 anlamadım

şarj sistemine göre vuruyor nişan alınca bişey dolduğunu görürsün orası fullenince en çok dmgi vuruyor

Bi sniper için çok düşük değerleri var sanki , yani sniper dediğin tek atmalı

• quote:

quote:

quote:

Bi sniper için çok düşük değerleri var sanki , yani sniper dediğin tek atmalı

Bende öyle düşünmüştüm ama pathfinder lara 2 atıyor doğru hatırlıyorsam ve iyi bir yerde kamp yapıyorsan capture lamak için gitti yolu tek biyerden görebiliyorsun yani vuruş yol boyunca adama vurabilirsin

• Pathfindere tutturabilen herkes iki atıyor zaten bunu sentinelin yapabilmesi için seninle aynı doğrultuda gidiyor ve geliyor alması lazım pro değilsen bi yere çivilenmiş gibi durman lazım mesela ben kendim ve hedefim sabit durmadığı zaman vuramiyorum sentinel ile gerçi dün tam bayrağı kendi üssüne görüşmek üzere olan pathı topuğundan vurdum o istisna olsun :) yani ben keskin nişancı olarak bir şişkoya bir şarjör mermi tutturuyorsam ve adamı ucu ucuna öldürüyorsam ayıp ama yani :) bari bir iki kritik nokta falan olsada tek atma ihtimalimiz olsa fena olmazdı

• Pathfinderi diğer klassslardan çok daha rahat öldürür ne kadar hızlı olursa olsun alışırsan alırsın adamı http://www.youtube.com/watch?v=NAw081h2KvU&feature=plcp bunu izlemeni tavsiye ederim
  • quote:

şarj ettirmen lazım. öncelikli hedefin bayrak taşıyıcılarını vurmak ve onlar da light sınıf oldukları için 1-2 hatta 1,5 başarılı atışta indirebiliyorsun. ikincil hedefin üsse saldıranları yıpratmak ve sağlığı az olanları indirmeye çalışmak. yerdeki düşman adadadadaddaada dansı yapıyorsa vurmak imkansıza yakındır ancak havada akan hedef çok bir lag yoksa rahatlıkla vurulabilir. full sağlığı dolu heavy sınıfları sniperlık yapıp indirmeye çalışma minimum 2600 sağlıkları var sen 5 full şarj edilmiş atışı vurana kadar yanına gelirler çat diye indirirler valla. eğer duelloya yakalandıysan (ki yakalanacaksın, sentinel'ı meşgul etmek iyi bir takım oyunu için altın kurallardan biridir) düşmana yaklaşma, geri geri git ve arayı açık tut sniper atışlarıyla bitir işlerini, nova blaster ikincil silahını hayvan gibi kullananlar var eğer kıvırabilirsen inanılmaz can yakarsın (ben beceremiyorum şahsen)

sentinel oynamak için bir kaç taktik vereyim (ben son günlerde hep sentinel oynuyorum nedense, 1-2 maç soldier geri kalanı sentinel oynuyorum o yüzden tecrübelerimi yazayım)

1- öncelikli hedefin bayrağı korumak olduğu için düşman bayrak taşıyıcının (capper) standa gelecek potansiyel yollara bakan açılarda dur.
    2- hedefi öldürmek için kendini hedefe hizalamaya çalış, ileri doğru gideni rahat vururken yana doğru son sürat giden hedefi çok ıskalarsın
    3- taciz edilmediğin müddetçe nişan alırken hareket etme, tabi yanında patlayan juggernaut mortar'ı sinir bozucu olabiliyor :)
    4- silahını sık sık reload et
    5- stok sniper silahı şarjla çalıştığı için bol bol zoom halinde kal, phase rifle enerji ile çalıştığı için böyle bir gereksinimi yok.
    6- phase rifle kullanacaklara rage perki tavsiyemdir, düşman bayrağı alır almaz enerji rejenerasyonunu inanılmaz artırıyor..
    7- settings'ten gameplay ayarları altında fov'u 80 altına ve mouse ayarlarını 13 civarına getir (bunlar çok önemli, yüksek hassasiyetle nişan alma zorlaşır, sonuçta sentinel'ın işi doğrult ve tıkla basitliğindedir, fov ise görüş açısıdır, ne kadar düşerse hedef o kadar büyüyeceği için mıhlamak daha kolay olacaktır)
    8- nişan alırken rahat ol ve tıkla gitsin, rahat olmak ve heyecan yapmamak sentinel'da çok işe yarıyor. panik ve şimşek gibi hücumlar soldier, brute gibi sınıflarda işe yarıyor..

ayrıca bu ayın 2-3 hafta içinde yine geleneksel olarak büyük bir update gelecek, oyunda bir sürü denge ayarı ile hata düzeltme yapmasının yanında 3 yeni sentinel silahı getirecek..

bi de şu herifçioğlunu izleyip sentinel'ın ne kadar güçlü bir sınıf olduğunu gör derim. en kral pathfinder ol, back to front 400 km hızla bayrak kap ama karşı takımda tek bir iyiye yakın (iyi bile değil) sentinel varsa çat diye indirir adamı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.