Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deadlock60

oyun 1.0.1054 e takıldı kaldı validating 0.0 güncelleme kontrol et diyorum hiç bir şey olmuyor kaç kere yeniden indirdim hala olmadı

up bu işin bir yolu olmalı bilen yok mu
  • CTF Blitz modunu biriniz açıklayabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyjackal

CTF Blitz modunu biriniz açıklayabilir mi acaba ?

şimdilik üç haritası var. bayrak standları her skor yapıldıkça yer değiştiriyor (daha doğrusu bayrak yer değişiyor stand değil) harita içinde bu sayede ezbere rota ile bayrak kapma ve ezbere juggernaut bombardımanları tarih oluyor. az oynadım ama zevkliydi..

ek: TCN oynayan varsa yeni silahı ve turret'ı sakın açmasın ve kullanmasın keza ikisi de çok cılız ve dandik.. ikisi de 88.000 xp.. ama yeni repair kit çok kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 24 Ağustos 2012; 1:03:27 >
  • Beyler oyunu steamden indirdim kurdum oyunu açıyorum üyelik adı ve şifreyi giriyorum fakat oyuna giremiyorum . Clienti yükseltin falan diyor . Şu andaki versiyonu bende 1.0.1016.6 deliricem bir el atın şuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asator

Beyler oyunu steamden indirdim kurdum oyunu açıyorum üyelik adı ve şifreyi giriyorum fakat oyuna giremiyorum . Clienti yükseltin falan diyor . Şu andaki versiyonu bende 1.0.1016.6 deliricem bir el atın şuna

launcher'dan update yapman lazım. steam versiyonu hiç bir şeye yaramıyor ve sana eski sürümü yüklüyor. o sürümün üstüne 2-3 update geldi.. sen launcher açılınca diagnostic'e gir ve bekle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

steamdan indirince oyun güncellemiyordu ben de kendi sitesinden indirdim oyunun son sürümü tam iniyor ama sonra bir kaç işlem gerçekleşip sıfırdan indirmeye başlıyor hiç bir şey olmuyor
  • quote:

quote:

steamdan indirince oyun güncellemiyordu ben de kendi sitesinden indirdim oyunun son sürümü tam iniyor ama sonra bir kaç işlem gerçekleşip sıfırdan indirmeye başlıyor hiç bir şey olmuyor

Kendi sitesinden indirdiğim zamanda waiting download diyor bekletip duruyo vazgeçtim oynamıyorum
  • quote:

quote:

O sifirdan inen sey sadece patch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O sifirdan inen sey sadece patch

patch değil 3 küsür gb sabaha kadar durdu sonra 3. kez indirmeye başladı
    ya adamlar ne manuel patch çıkarıyorlar ne de oyunu başka sitelere upload ediyorlar oyun güzel de luncher çok sorunlu

• @wildlove Hocam 10LVL ulaştım doombringer ve brute dışında bütün klassları açtım close combat perk açtım başka bişey de açamadım.Şimdi ya soldier ın spınfusoru,survivalist,ya da infiltratör için silah açmak istiyorum ne yapmalıyım sizce.Zaten para zar zor birikiyor üstüne bide önüme geleni açarsam kullanmayacağım şeyi açarsam pişman olurum paralar boşa gider diye korkuyorum.Veya da geriye kalan 2 klassı mı açsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 24 Ağustos 2012; 21:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

@wildlove Hocam 10LVL ulaştım doombringer ve brute dışında bütün klassları açtım close combat perk açtım başka bişey de açamadım.Şimdi ya soldier ın spınfusoru,survivalist,ya da infiltratör için silah açmak istiyorum ne yapmalıyım sizce.Zaten para zar zor birikiyor üstüne bide önüme geleni açarsam kullanmayacağım şeyi açarsam pişman olurum paralar boşa gider diye korkuyorum.Veya da geriye kalan 2 klassı mı açsam ?

ne tarz oyundan hoşlanıyorsan ona göre yap seçimini. soldier her şeye gelir ama infiltrator da zevklidir mesela, jackal tuzak kurmak için iyidir stealth spinfusor normal pathfinder'ınkinin kırmızı ve hızlıca cloak moduna sokan hali gibidir. close combat'ı inf ile kullanabilirsin.. soldier ise zaten artık biliyoruz çok çeşitli rollere bürünebiliyor, ona göre ekipman açabilirsin, bayrak savunması seviyorsan proximity grenade kesinlikle tavsiye ederim mayın gibi bir şey, biraz bekleyip düşman yaklaşınca patlıyor..

en iyisi training'den target practice'e gir, orada kapalı silahların hepsini teker teker deneyebilirsin. hangisi hoşuna giderse onu aç

• Birşey sorcam ben soldier oynuyorum genellikle ama diğerlerinide denedim mesale tec oynadım adam gibi sadece görevimi yaptım ve 900 xp aldım fakat soldierla oyunu 1.bitiriyorum 25bin 30bin creditslere çıkıyorum 25den fazla kill yapıyorum ama gelse gelse 1200 hatta bazen 700 xp geliyor anlayamadım bu sistemi biri anlatabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: regis

Birşey sorcam ben soldier oynuyorum genellikle ama diğerlerinide denedim mesale tec oynadım adam gibi sadece görevimi yaptım ve 900 xp aldım fakat soldierla oyunu 1.bitiriyorum 25bin 30bin creditslere çıkıyorum 25den fazla kill yapıyorum ama gelse gelse 1200 hatta bazen 700 xp geliyor anlayamadım bu sistemi biri anlatabilirmi?

Asıl para oyunun süresine bağlı olarak değişiyor onun dışında oyundaki sıran önemli mi bilmiyorum
  • quote:

quote:

Birşey sorcam ben soldier oynuyorum genellikle ama diğerlerinide denedim mesale tec oynadım adam gibi sadece görevimi yaptım ve 900 xp aldım fakat soldierla oyunu 1.bitiriyorum 25bin 30bin creditslere çıkıyorum 25den fazla kill yapıyorum ama gelse gelse 1200 hatta bazen 700 xp geliyor anlayamadım bu sistemi biri anlatabilirmi?

Asıl para oyunun süresine bağlı olarak değişiyor onun dışında oyundaki sıran önemli mi bilmiyorum

aynen öyle. oyun süresi ne kadar uzun olursa o kadar çok xp gelir. skor daha çok maç sonu en değerli oyuncuyu belirlemek için ve oyun içi call in'leri çağırabilmek için veriliyor..

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle. oyun süresi ne kadar uzun olursa o kadar çok xp gelir. skor daha çok maç sonu en değerli oyuncuyu belirlemek için ve oyun içi call in'leri çağırabilmek için veriliyor..

Hmm teşekkürler bende diyodum acaba bende mi sorun var diye ama neyse teşekkürler

• beleş soldier spinfusor keyi isteyen dalsınhttp://www.fileplay.net/keys

üye olun, ondan sonra verdiğim sayfanın ortasında tribes ascend soldier spinfusor codes başlığına girin bi şekilde halledin keza ben de bilmiyorum

edit: bi de taze taze route videosu var, incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 26 Ağustos 2012; 0:49:15 >

• quote:

beleş soldier spinfusor keyi isteyen dalsınhttp://www.fileplay.net/keys

üye olun, ondan sonra verdiğim sayfanın ortasında tribes ascend soldier spinfusor codes başlığına girin bi şekilde halledin keza ben de bilmiyorum

Valla çok süper oldu bu ya çok sağol

Yapamayanlar için üye olup aktive etsinler linkteki başlıkta resim var ona tıklayın kod gelir

• quote:

beleş soldier spinfusor keyi isteyen dalsınhttp://www.fileplay.net/keys

Bu site süper oldu kardeşim sağol

• Beyler azimim sonucu oyunu yüklemeye başladım Oyun cidden çok güzel . Yanlız oyun çok hızlı gelişiyor ne oluyor ne bitiyor daha kestiremedim
  • Bu hafta sonu double xp haftasıymış
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.