Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

bugün steamden indirdim oyunu. ama açınca server bölümünde unknowed yazısı çıkıyor ve connecting diyo ama hiçbir şey olmuyo. ayrıca alttaki update barı da 1mm bile ilerlemiyo. bu hatayı oyunun firmasına da ilettim bakalım cevap gelecek mi , siz biliyo musunuz peki?bi yardımcı olun

launcher'dan diagnostic çalıştır, oradan bir check yaptır ve re run prerequisite ile öncelik yazılımlarını yükle (işlemcine göre driver, dx güncellemesi felan yapacak kısa bir süre)

diagnostic çalıştırmak için launcher'ın sağ üst köşesindeki kapatma ve simge durumuna küçültme tuşunun sonundaki zincir benzeri şeye bas..

teşekkürler oldu da , şimdi daha büyük bi sorunum var şimdi ben steamden indirmiştim oyunu. sonra steamde zaten var diye pfiles taki bütün hi-rez adına olan şeyleri sildim. sonra oyun launcherı falan açılmamaya başladı. ve o programı tekrar yüklemeye çalışınca (oyunun kendi sitesindekini açınca 3 oyun geliyo ya seçiyoruz) sadece global agendayla smite vardı.hepten oynama şansımı yitirdim sanırım

• quote:

quote:

quote:

bugün steamden indirdim oyunu. ama açınca server bölümünde unknowed yazısı çıkıyor ve connecting diyo ama hiçbir şey olmuyo. ayrıca alttaki update barı da 1mm bile ilerlemiyo. bu hatayı oyunun firmasına da ilettim bakalım cevap gelecek mi , siz biliyo musunuz peki?bi yardımcı olun

launcher'dan diagnostic çalıştır, oradan bir check yaptır ve re run prerequisite ile öncelik yazılımlarını yükle (işlemcine göre driver, dx güncellemesi felan yapacak kısa bir süre)

diagnostic çalıştırmak için launcher'ın sağ üst köşesindeki kapatma ve simge durumuna küçültme tuşunun sonundaki zincir benzeri şeye bas..

teşekkürler oldu da , şimdi daha büyük bi sorunum var şimdi ben steamden indirmiştim oyunu. sonra steamde zaten var diye pfiles taki bütün hi-rez adına olan şeyleri sildim. sonra oyun launcherı falan açılmamaya başladı. ve o programı tekrar yüklemeye çalışınca (oyunun kendi sitesindekini açınca 3 oyun geliyo ya seçiyoruz) sadece global agendayla smite vardı.hepten oynama şansımı yitirdim sanırım

steamapps/common klasöründeki tribes klasörünü tamamen yedekle. sonra steamden oyunu sil. ardına yedeklediğini common klasörüne kopyalayıp steam'den tekrar indir, steam indiriyormuş gibi yapıp indirmeyecek, check edecek.. sonra tekrar rerun prerequisite felan yapıp oyuna dal ama program files'taki hi-rez dosyalarına dokunma..

• quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Ya beyler saçma bir soru olacak belki fakat maç 4-4 tü baktım kimse iplemiyor dedim deneeyim bayrak kapmayı ilk defa diskle kendimi hızlandırdım bayragı kaptıktan sonra nasıl bi gazla artık. sonra bizim bayragın oraya getirdim capture falan yazmadı :S 4-4 kaldı sonra vurdular beni :D Bayragı nereye götürmek lazım ?

Bildiğimiz CTF yahu. Rakip takım bayrağını, kendi bayrağının üstüne koyuyorsun ve sayı oluyor.

Denedim yapmayı. Ben aldığımda karşı takımda almıştı bayrağı bizim mekanda bayrak yoktu. O yüzden olmuş olabilir mi acaba ?

Evet bana oldu o yzüden oluyor. Kendi bayranğında üsde değilken bayrak capturelayamıyorsun

• @wildlove kardeşim. Verdiğin bilgiler doğrultusunda ilerliyorum. Bu aralar pek fazla oynayamasam da Egocentric > Thrust Pack > Armor Upgrade'i tamamladım. Sırada Light Assault Rifle var. Onun için XP biriktiriyorum. Daha 68bin küsür xp lazım :) Kısa yoldan nasıl kasabilirim ? CTF oynuyorum sürekli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyjackal

@wildlove kardeşim. Verdiğin bilgiler doğrultusunda ilerliyorum. Bu aralar pek fazla oynayamasam da Egocentric > Thrust Pack > Armor Upgrade'i tamamladım. Sırada Light Assault Rifle var. Onun için XP biriktiriyorum. Daha 68bin küsür xp lazım :) Kısa yoldan nasıl kasabilirim ? CTF oynuyorum sürekli..

o üçünü tamamladıysan light assault rifle o kadar önemli değil, onun etkinliği genellikle kovalamacada oluyor ve otomatiklerle aran iyiyse bariz bir şekilde rahatlık sağlıyor kullanana..

şimdi unlock ettiğin zamazingoları equip ediyorsun, training'e giriyorsun oradan roam map'ten ctf haritalarını sıradan defalarca deniyorsun. bir haritaya girdiğinde en azından 30 defa kapmayı dene bayrağı. ama önce bir kaç route videosu izle ki aklına kazınsın. route'ları haritasına göre back to front (her daim en iyisidir ve bayrağı üsse getirme çabuktur arkadan öne yollarda), front to back (önden arkaya yollar kısa sürede kurulur ama bayrağı üsse geç getirirsin, acil grablar için iyidir), side to side (sunstar ve raindance gibi haritalarda vardır, kurulumları biraz benzer)

olayı iyice öğrenirsen şu hayvan gibi ninja kapmaları yapabilirsin eleman önden öne kapmış front to front hayretler içerisindeyim hem de 360 üstü hızla..

• Cevabınız için teşekkür ederim hocam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyjackal

Cevabınız için teşekkür ederim hocam ;)

rica ederim iyi eğlenceler de verdiğim cevap eksik kalmış videoyu unutmuşum

• genaretor sevdasını anlatan güzel bi video

http://youtu.be/F1dnU9uiFrE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byern -- 16 Ağustos 2012; 13:36:46 >
  • Bu da trollukte uç noktalar :) Bir kısmını uyguluyoruz geçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Ağustos 2012; 14:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byern

genaretor sevdasını anlatan güzel bi video

http://youtu.be/F1dnU9uiFrE

hastayım bu videoya, hele brute'un bayrağın önünde durup hüzünlü hüzünlü bakarak heveslenmesi ardına generator odasından gelen disko sesleri üzerine aşağı yönelmesi bitiriyor beni

@siberarmi bir video daha vardı bulamıyorum 2-3 arkadaş inf oluyor, karşılıklı takımlarda ve skype benzeri sesli chat kullanıp deli ediyorlardı diğer elemanları. sniper'ın yanına dost inf geliyor sniper temiz ortamda parça pinçik oluyor felan ben en çok vehicle station'ın oralarda takılmayı seviyorum, düşman shrike veya tank felan alırken dayıyorum sticky'leri acayip küfür ediyorlar, sonra bunlar ölünce araçlarını ben alıp üslerinin önünde patlatıyorum felan

• İnf.in ismini troll diye değiştirmeleri lazım, müthiş bir potansiyeli var. Özellikle karşı takımın bayrağın oralarda bekleyeceksin , tam capture yakın indireceksin elemanı, kulaklar patlıyor çınlamaktan

İnf ile body yapmak hiç aklıma gelmemişti bak, güzel fantezi eve dönünce deneyeceğim direkt
  • buda müthiş bi video http://youtu.be/5o2iaIaBMmk

adamlar tek sıra yapıp tepeden kayarak gen odasında parti veriyor yarım saat güldüm
  • Üstteki 10 ways troll videosunu izleyince infilator açmaya karar verdim , 3gundur assault ile oynuyorum 5 kill.bile alamamisimdir .Fakat o videodaki gibi oynamak için hangi perkler ve ekipmanlar gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wtrclmx

Üstteki 10 ways troll videosunu izleyince infilator açmaya karar verdim , 3gundur assault ile oynuyorum 5 kill.bile alamamisimdir .Fakat o videodaki gibi oynamak için hangi perkler ve ekipmanlar gerekiyor?

silah olarak jackal farz bir kere o derece oynayacaksan. hali hazırda sticky grenade'ler oyundaki en ölümcül bombalardan biri. perk olarak survivalist ile close combat iyi seçimler olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byern

buda müthiş bi video http://youtu.be/5o2iaIaBMmk

adamlar tek sıra yapıp tepeden kayarak gen odasında parti veriyor yarım saat güldüm

bu videoyu çeken eleman buhlitz yeryüzünün en iyi tribes oyuncularından biri. pro elemandır ve artık bu iş üzerinden para bile kazanıyordur. demek ki pro'lar bile gen partisi verip eğlenebiliyormuş

hele o doombringer'ın kendi gen odasın koruyor gibi düşmanın gen odasına force field ile mayın döşemesi öldürüyor beni

• youtube sayfasını takip ediyorum o adamın müthiş oynuyorlar. bu oyuna merak salanların bu adamın maçlarını izlmesini tavsiye ederim kendini geliştirme açısından iyi. tabi bu videoyu es geçsinler
  • 250 beleş gold isteyen oyuna kayıt oldukları mail adresini buraya girsinler. sonra kod gelecek onu oyun içinden girince beleşten gold alacaksınız bir miktar. 250 de facebook'tan gold alırsınız 500 eder ve onunla günlük indirimden bir kaç şey kapabilirsiniz

http://promoshq.wildfireapp.com/website/6/contests/284014/invites/coupon

oyun menüsünde store'a girip redeem promotion seçeneğinden kodu girebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 20 Ağustos 2012; 13:02:37 >

• quote:

250 beleş gold isteyen oyuna kayıt oldukları mail adresini buraya girsinler. sonra kod gelecek onu oyun içinden girince beleşten gold alacaksınız bir miktar. 250 de facebook'tan gold alırsınız 500 eder ve onunla günlük indirimden bir kaç şey kapabilirsiniz

oyun menüsünde store'a girip redeem promotion seçeneğinden kodu girebilirsiniz..

Hocam verdiğiniz siteyi anlamadım nerden nasıl kod alcaz ?
    Edit:1 günlük bişey miydi yoksa :(((((((((((((((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leetnock -- 21 Ağustos 2012; 2:15:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

quote:

250 beleş gold isteyen oyuna kayıt oldukları mail adresini buraya girsinler. sonra kod gelecek onu oyun içinden girince beleşten gold alacaksınız bir miktar. 250 de facebook'tan gold alırsınız 500 eder ve onunla günlük indirimden bir kaç şey kapabilirsiniz

Hocam verdiğiniz siteyi anlamadım nerden nasıl kod alcaz ?
    Edit:1 günlük bişey miydi yoksa :(((((((((((((((((

süresi geçmiş maalesef çok kapışan oldu..

• bu arada yeni yama ve geleneksel yama videosu yayında..

bu yamada yeni oyun modu ctf blitz, 2 yeni ctf haritası, yeni technician silah ve ekipmanları ile diğer silah dengelemeleri gelmiş.. yine büyük ve iyi bir yama gibi görünüyor, işteyim şu an eve gidince akarım ortamlara..

ayrıca yeni ses paketleri var tonlarca (efsane tribes 2 sesleri bunlar)

5 male voice packs:
    Hero
    Iceman
    Rogue
    Hardcase
    Psycho
    5 female voice packs:
    Heroine
    Professional
    Cadet
    Veteran
    Amazon
    3 BioDerm voice packs
    Warrior
    Monster
    Predator

http://youtu.be/cSqyJJpUBaA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 22 Ağustos 2012; 17:33:05 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.