Bildirim
Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar xp kasıp light twinfusor(yanlış yazdım galiba) almak istiyorum. sizce almalı mıyım? yoksa perk falan mı alayım. bu aralar pathfinder oynuyorum, diskleri çok rahat sıkıyorum. yoksa reach perkünü mü almalıyım ? ayrıca light twinfusor nasıldır o kadar xp ye değer mi ? yada sizin tavsiyeniz var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hellraisers
arkadaşlar xp kasıp light twinfusor(yanlış yazdım galiba) almak istiyorum. sizce almalı mıyım? yoksa perk falan mı alayım. bu aralar pathfinder oynuyorum, diskleri çok rahat sıkıyorum. yoksa reach perkünü mü almalıyım ? ayrıca light twinfusor nasıldır o kadar xp ye değer mi ? yada sizin tavsiyeniz var mı ?
light olsun tüm twinfusor'lar gereksiz sakın açma ben pişman oldum.
pathfinder için önceliklerin şu şekilde olsun;
egocentric>thrust pack>armor upgrade>light assault rifle>reach
ilk üçü çok önemli onları mutlaka aç özellikle egocentric perki farz diyebilirim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Orijinalden alıntı: hellraisers
arkadaşlar xp kasıp light twinfusor(yanlış yazdım galiba) almak istiyorum. sizce almalı mıyım? yoksa perk falan mı alayım. bu aralar pathfinder oynuyorum, diskleri çok rahat sıkıyorum. yoksa reach perkünü mü almalıyım ? ayrıca light twinfusor nasıldır o kadar xp ye değer mi ? yada sizin tavsiyeniz var mı ?
light olsun tüm twinfusor'lar gereksiz sakın açma ben pişman oldum.
pathfinder için önceliklerin şu şekilde olsun;
egocentric>thrust pack>armor upgrade>light assault rifle>reach
ilk üçü çok önemli onları mutlaka aç özellikle egocentric perki farz diyebilirim..
sağolasın.
-
Arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama şöyle bir durum var. Siteden indirmek istediğimde 13mb bir dosya iniyor. Sonra bunu açıyorum galiba dosyaları kurarken indirmeye çalışacak. Fakat benim internet hızım 1 mbit ve böyle olursa ölüm gibi olur. Oyun eğer bu şekilde internet üzerinden kuruluyorsa kaç gb oluyor toplamda? Yoksa sadece setup dosyası mı indiriyor bu şekilde? Yardımcı olursanız bir an önce başlamak istiyorum. Herkese iyi oyunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil Co A
Arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama şöyle bir durum var. Siteden indirmek istediğimde 13mb bir dosya iniyor. Sonra bunu açıyorum galiba dosyaları kurarken indirmeye çalışacak. Fakat benim internet hızım 1 mbit ve böyle olursa ölüm gibi olur. Oyun eğer bu şekilde internet üzerinden kuruluyorsa kaç gb oluyor toplamda? Yoksa sadece setup dosyası mı indiriyor bu şekilde? Yardımcı olursanız bir an önce başlamak istiyorum. Herkese iyi oyunlar.
Oyun 5,13 GB yer kaplıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: zerolife
quote:
Orijinalden alıntı: Asetil Co A
Arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama şöyle bir durum var. Siteden indirmek istediğimde 13mb bir dosya iniyor. Sonra bunu açıyorum galiba dosyaları kurarken indirmeye çalışacak. Fakat benim internet hızım 1 mbit ve böyle olursa ölüm gibi olur. Oyun eğer bu şekilde internet üzerinden kuruluyorsa kaç gb oluyor toplamda? Yoksa sadece setup dosyası mı indiriyor bu şekilde? Yardımcı olursanız bir an önce başlamak istiyorum. Herkese iyi oyunlar.
Oyun 5,13 GB yer kaplıyor
O zaman geceden bıraksam halleder herhalde.Teşekkür ederim.
-
-
Format attıktan sonra bilgisayarıma rahat rahat oynamaya başladım. Uzun zamandır yoktu internetim o yüzden şu an 5 levelim daha ama cidden zevkli oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun nedense Unreal Tournament getirdi aklıma güzele benziyor steamdan indirdim bakıcam şimdi oyuna -
Oyunun elimde fazladan bir starter pack'i var (20$ değerinde), takas veya direk satış yapabilirim, ilgilenenler pm ile ulaşabilirler.
Paket içeriği: Steam Starter Pack
*A lifetime 50% XP Boost,
*4 Bonus Weapons for base classes,
*2 class unlocks,
*4 Perks,
*800 Tribes Gold.
Join the World’s Fastest Shooter with heavy firepower, diverse classes, and faster unlocks. Perfect for new players, the Steam Starter Pack includes:
**Lifetime VIP Membership: Earn 50% more XP in every match you play.
**800 Tribes Gold: Customize your experience in Tribes with 800 Tribes Gold. Buy cosmetic skins, additional weapons, experience boosts, and more!
**4 Bonus Weapons: Enhance your Tribes base classes with the Soldier's Spinfusor, Pathfinder's Thrust Pack, Pathfinder's Light Assault Rifle, and Juggernaut's MIRV Launcher.
**Infiltrator Class: With stealth capabilities and heavy explosives, the Infiltrator can devastate an enemy defense. This class comes with the Rhino SMG, SN7 Silenced Pistol, Heavy Explosive Sticky Grenades, and Stealth Pack.
**Technician Class: The Technician is built for defense and repair, keeping base structures online and functional, and deploying Turrets to bolster defenses. This class comes with the TCN4 SMG, Enhanced Repair Tool, TCNG Grenade, and Light Turret deployable.
**Four Perks: Bounty Hunter increases credits for every kill you make. Reach allows you to grab the flag from farther away. Quickdraw lets you switch weapons faster. Ultra Capacity II gives extra energy for your jetpack
-
Ben de sizinle oynamak isterim. İsmim Mecakar. -
arkadaşlar şuan için en iyi oynadığım en iyi sınıf Juggernaut biraz geliştirmek istiyorum 88000 küsür xp var hangi silahı önersiniz MIRV Launcher almak istiyorum ama yeterince fark yaratır mı malum xp kasmak zor? bir de jug için nasıl bi güncelleme izlemeli ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byern -- 11 Ağustos 2012; 20:34:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: byern
arkadaşlar şuan için en iyi oynadığım en iyi sınıf Juggernaut biraz geliştirmek istiyorum 88000 küsür xp var hangi silahı önersiniz MIRV Launcher almak istiyorum ama yeterince fark yaratır mı malum xp kasmak zor? bir de jug için nasıl bi güncelleme izlemeli ?
mirv fark yaratmaz alma derim hatta normal fusion mortar nokta atışları için daha etkili, mirv dağılıyor piyasaya ve o dağılışla hasar da bölünüp azalıyor kısmi olarak.. eğer otomatiklerle aran iyiyse mutlaka x1 lmg'yi al, silahı alıp kendini geliştirirsen karşında kimse duramaz inan bana hele bir de el bombası yerine elle fırlatılan spinfusor disk açarsan değme keyfine..
training'den target practice'e gir istediğin kapalı silahı orada deneyebilirsin, açmadan önce mutlaka bak atış oranı nasıl, şarjör kapasitesi nedir, splash hasarı ne boyutta vs
-
quote:
quote:
mirv fark yaratmaz alma derim hatta normal fusion mortar nokta atışları için daha etkili, mirv dağılıyor piyasaya ve o dağılışla hasar da bölünüp azalıyor kısmi olarak.. eğer otomatiklerle aran iyiyse mutlaka x1 lmg'yi al, silahı alıp kendini geliştirirsen karşında kimse duramaz inan bana hele bir de el bombası yerine elle fırlatılan spinfusor disk açarsan değme keyfine..
training'den target practice'e gir istediğin kapalı silahı orada deneyebilirsin, açmadan önce mutlaka bak atış oranı nasıl, şarjör kapasitesi nedir, splash hasarı ne boyutta vs
mirv den vazgeçiyorum o zaman. x1 lmg nin beni düşündüren yanı ikincil silah olarak disk tabanalı silahın yerine geçecek olması çünkü disk tabanlı silahlarda iyiyim ama otamatikler gerçekten dışarda can yakıyor bi kaç x1 lmgli arkadaşla kapıştım ordan biliyiyorum :D yorumunuz için teşekkürler sanırım dediğiniz gibi x1 ile el bombasını değiştiririm artık disk yaparım o işimi görür
-
quote:
quote:
quote:
mirv den vazgeçiyorum o zaman. x1 lmg nin beni düşündüren yanı ikincil silah olarak disk tabanalı silahın yerine geçecek olması çünkü disk tabanlı silahlarda iyiyim ama otamatikler gerçekten dışarda can yakıyor bi kaç x1 lmgli arkadaşla kapıştım ordan biliyiyorum :D yorumunuz için teşekkürler sanırım dediğiniz gibi x1 ile el bombasını değiştiririm artık disk yaparım o işimi görür
işte olayın özü o. ne kadar disklerde iyi olursan ol dış mekanda otomatikler konuşur çünkü kullananlar geriye doğru topuklayarak mesafeyi açarlar. uzaktaki hareketli hedefi de disk veya thumper gibi diğer patlayıcılarla vurmak imkansıza yakındır o yüzden genellikle bir tane patlayıcı bir tane de mesafeden etkili (otomatik veya pistol artık hangisi olursa) tercih eder çoğu oyuncu (hangi sınıf olursa olsun). juggernaut'ta uzakta hayvani patlama yapan mortar var, x1lmg alırsan otomatik o olur bir de fırlatılan disklerden alırsan o olur, bildiğin hayvani bir kombinasyon oluyor yanizaten sağlığı oyundaki tüm sınıflardan daha iyi doluyor ohh mis valla. tepeden bombardıman mı yapıyorsun baktın biri yaklaşıyor yanına, çek x1'ı gelene kadar boya bir güzelce canı azalsın yanına yaklaşana da fırlat diski sonra da vgb ile bye de deli olsun düşman
son bir tavsiye: otomatik kullanıcılarıyla duel yaparken sakın havaya uçma, havada nereye gittiğin rahat kestirildiğinden mermileri o yöne doğrultup tarayıp indirirler valla. yerde kal ama sabit durma, adadadswadsw basarak dans yap, zigzag çiz. normalde 1000 hasar yiyeceksen bu sayede en kralı gelse 300 hasar vurur ancak sonra zigzagla yaklaşıp bir bomba fırlat bir de ağzına disk yapıştır tamamdır iş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 11 Ağustos 2012; 23:50:35 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
işte olayın özü o. ne kadar disklerde iyi olursan ol dış mekanda otomatikler konuşur çünkü kullananlar geriye doğru topuklayarak mesafeyi açarlar. uzaktaki hareketli hedefi de disk veya thumper gibi diğer patlayıcılarla vurmak imkansıza yakındır o yüzden genellikle bir tane patlayıcı bir tane de mesafeden etkili (otomatik veya pistol artık hangisi olursa) tercih eder çoğu oyuncu (hangi sınıf olursa olsun). juggernaut'ta uzakta hayvani patlama yapan mortar var, x1lmg alırsan otomatik o olur bir de fırlatılan disklerden alırsan o olur, bildiğin hayvani bir kombinasyon oluyor yanizaten sağlığı oyundaki tüm sınıflardan daha iyi doluyor ohh mis valla. tepeden bombardıman mı yapıyorsun baktın biri yaklaşıyor yanına, çek x1'ı gelene kadar boya bir güzelce canı azalsın yanına yaklaşana da fırlat diski sonra da vgb ile bye de deli olsun düşman
son bir tavsiye: otomatik kullanıcılarıyla duel yaparken sakın havaya uçma, havada nereye gittiğin rahat kestirildiğinden mermileri o yöne doğrultup tarayıp indirirler valla. yerde kal ama sabit durma, adadadswadsw basarak dans yap, zigzag çiz. normalde 1000 hasar yiyeceksen bu sayede en kralı gelse 300 hasar vurur ancak sonra zigzagla yaklaşıp bir bomba fırlat bir de ağzına disk yapıştır tamamdır iş..
tavsiyeler için saol cidden dış sahada otamatik tüfekli birinin karşısında olmak zor tabi iyi kullanıyorsa yoksa diskten kurtulamaz :D jug gerçekten eğlenceli bir sınıf hele uzaktan bombardıman yapıp düşman base ini şaşkına çevirmek çok eğlenceli oluyor yada bayrak kapan arkadaşın gidiş yoluna uzakta mortar atıp hüsrana uğratmak :D görünen o ki yine xp kasıp mortar + x1 + disk granede yapıcam
-
Çok güzel bir oyun bu yahu. 5 level oldum 6 ya doğru gidiyorum. Biraz daha arttırınca Capture the Flag oynamayı deneyeceğim şimdilik Team Deathmatch oldukça sarıyor. Aldığı puanları hak eden bir oyun -
bugün steamden indirdim oyunu. ama açınca server bölümünde unknowed yazısı çıkıyor ve connecting diyo ama hiçbir şey olmuyo. ayrıca alttaki update barı da 1mm bile ilerlemiyo. bu hatayı oyunun firmasına da ilettim bakalım cevap gelecek mi , siz biliyo musunuz peki?bi yardımcı olun -
quote:
Orijinalden alıntı: MaceVindu
bugün steamden indirdim oyunu. ama açınca server bölümünde unknowed yazısı çıkıyor ve connecting diyo ama hiçbir şey olmuyo. ayrıca alttaki update barı da 1mm bile ilerlemiyo. bu hatayı oyunun firmasına da ilettim bakalım cevap gelecek mi , siz biliyo musunuz peki?bi yardımcı olun
launcher'dan diagnostic çalıştır, oradan bir check yaptır ve re run prerequisite ile öncelik yazılımlarını yükle (işlemcine göre driver, dx güncellemesi felan yapacak kısa bir süre)
diagnostic çalıştırmak için launcher'ın sağ üst köşesindeki kapatma ve simge durumuna küçültme tuşunun sonundaki zincir benzeri şeye bas..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X