Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Ya beyler saçma bir soru olacak belki fakat maç 4-4 tü baktım kimse iplemiyor dedim deneeyim bayrak kapmayı ilk defa diskle kendimi hızlandırdım bayragı kaptıktan sonra nasıl bi gazla artık. sonra bizim bayragın oraya getirdim capture falan yazmadı :S 4-4 kaldı sonra vurdular beni :D Bayragı nereye götürmek lazım ?

Bildiğimiz CTF yahu. Rakip takım bayrağını, kendi bayrağının üstüne koyuyorsun ve sayı oluyor.

Denedim yapmayı. Ben aldığımda karşı takımda almıştı bayrağı bizim mekanda bayrak yoktu. O yüzden olmuş olabilir mi acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Ya beyler saçma bir soru olacak belki fakat maç 4-4 tü baktım kimse iplemiyor dedim deneeyim bayrak kapmayı ilk defa diskle kendimi hızlandırdım bayragı kaptıktan sonra nasıl bi gazla artık. sonra bizim bayragın oraya getirdim capture falan yazmadı :S 4-4 kaldı sonra vurdular beni :D Bayragı nereye götürmek lazım ?

Bildiğimiz CTF yahu. Rakip takım bayrağını, kendi bayrağının üstüne koyuyorsun ve sayı oluyor.

Denedim yapmayı. Ben aldığımda karşı takımda almıştı bayrağı bizim mekanda bayrak yoktu. O yüzden olmuş olabilir mi acaba ?

Evet. Sizinkiler bayrağı geri alana kadar da kaymaya devam etmen gerekiyor. Çünkü aynı şeyi karşı takım da deniyor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 2 Ağustos 2012; 3:33:22 >

• nickim "BuNick12Harfli" ekleyin arada oyun atarız

bu arada disk silahlarını rahatça kullanabiliyorum ama otomatik silahlarda karavana sam e dönüşüyorum.bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

nickim "BuNick12Harfli" ekleyin arada oyun atarız

bu arada disk silahlarını rahatça kullanabiliyorum ama otomatik silahlarda karavana sam e dönüşüyorum.bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim?

crosshair dediğimiz hedef imlecini nişanlama düşmana (hedef doğrudan karşında değilse) o nokta şeklinde hedef imleci yerine mermilere bak (silahlara göre beyaz, yeşil vs) mermileri takip ettir düşmana doğru. başlarda olayı anlayana kadar zorlanırsın otomatiklerde ama zamanla dediğim giden mermileri hedefleme olayını öğrendikçe elinden ne uçan ne de kaçan kurtulur o derece otomatik silahlar abartı güçlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

nickim "BuNick12Harfli" ekleyin arada oyun atarız

crosshair dediğimiz hedef imlecini nişanlama düşmana (hedef doğrudan karşında değilse) o nokta şeklinde hedef imleci yerine mermilere bak (silahlara göre beyaz, yeşil vs) mermileri takip ettir düşmana doğru. başlarda olayı anlayana kadar zorlanırsın otomatiklerde ama zamanla dediğim giden mermileri hedefleme olayını öğrendikçe elinden ne uçan ne de kaçan kurtulur o derece otomatik silahlar abartı güçlüdür.

Evet koşu yoluna göre ayarlayıp sıkmak lazım , özellikle light sınıflar mermiden hızlı gidiyorlar neredeyse :)

• Daha yeni başladım. 7 Level oldum :) Path için hangi Perk'ler gerekli ?
  • merhaba arkadaşlar. oyunlarda bakıyorum durum 2-2 falan bizim jenerator fıs onlarınki sapasağlam infiltrator de yok bizde alıyorum giriyorum jeneratör odasına, patlatıyorum, hazır gelmişken 2-3 teknisyen de alıyorum sonra 2 brute 1 jug 1 tcn gelmiş hemen gidiyorum bayragı kapmaya artık kapabiliyorum.4 kişiyi felan oyaladıktan sonra çook rahat oluyor zaten bayrak almak yada birisi alacaksa giriyorum araya 1 kişiye sticky yapıştırıyorum sonra zaten heryeri taramaya başlıyorlar o aradada bizimkiler kapıyor bayrağı. sizce doğru mu yapıyorum ? ayrıca raider zor geldi ya o bombalar kapalı alanda biraz iyi oluyo o kadar. hele 2. silahı hepsi karavana gidiyor.
  • quote:

merhaba arkadaşlar. oyunlarda bakıyorum durum 2-2 falan bizim jenerator fıs onlarınki sapasağlam infiltrator de yok bizde alıyorum giriyorum jeneratör odasına, patlatıyorum, hazır gelmişken 2-3 teknisyen de alıyorum sonra 2 brute 1 jug 1 tcn gelmiş hemen gidiyorum bayragı kapmaya artık kapabiliyorum.4 kişiyi felan oyaladıktan sonra çook rahat oluyor zaten bayrak almak yada birisi alacaksa giriyorum araya 1 kişiye sticky yapıştırıyorum sonra zaten heryeri taramaya başlıyorlar o aradada bizimkiler kapıyor bayrağı. sizce doğru mu yapıyorum ? ayrıca raider zor geldi ya o bombalar kapalı alanda biraz iyi oluyo o kadar. hele 2. silahı hepsi karavana gidiyor.

şimdilik doğru yapıyorsun keza rakip savunmasını meşgul etmek hayati önem taşıyor..

raider'ın ilk silahı üç patlayıcı olan arx buster denilen zamazingo turretları, sensorları, generatorü ve özellikle bayrak standını temizlemede etkili.. ikincil silahı da yüksek ateş oranı olan nj4 otomatik silah ki aslında çok etkilidir, sadece otomatikleri kullanmayı öğrenmen gerekir ondan sonrası çocuk oyuncağı..

• quote:

Orijinalden alıntı: slyjackal

Daha yeni başladım. 7 Level oldum :) Path için hangi Perk'ler gerekli ?

egocentric kendini disk ve nitron ile hızlandırırmak için olmazsa olmaz perk diyebilirim. hem bayrak kapma hem de kovalamada çok önemlidir, kendini hızlandırmak için kullandığın patlayıcılardan aldığın hasarı ciddi derecede düşürür ve daha çok itiş gücü ile daha yüksek hızlara çıkarsın..

bir de reach perki var o da bayrağa ulaşan mutant kollar sahibi olmanı sağlar, illa bayrağı kapman için üzerinden geçmen değil yanından bile geçmen yeterlidir o perki kullanman için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 5 Ağustos 2012; 8:56:24 >
  • Steam Rider Pack'i indiriyor muyuz oyunu indirdikten sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Steam Rider Pack'i indiriyor muyuz oyunu indirdikten sonra ?

o paket paralı ve ödersen raider sınıfının tüm ekipmanlarını açmış oluyorsun, indirme felan yok yani. ha yine de para vermeden de xp ile açabilirsin tümünü ama o biraz uzun sürer..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Steam Rider Pack'i indiriyor muyuz oyunu indirdikten sonra ?

o paket paralı ve ödersen raider sınıfının tüm ekipmanlarını açmış oluyorsun, indirme felan yok yani. ha yine de para vermeden de xp ile açabilirsin tümünü ama o biraz uzun sürer..

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyjackal

Daha yeni başladım. 7 Level oldum :) Path için hangi Perk'ler gerekli ?

egocentric kendini disk ve nitron ile hızlandırırmak için olmazsa olmaz perk diyebilirim. hem bayrak kapma hem de kovalamada çok önemlidir, kendini hızlandırmak için kullandığın patlayıcılardan aldığın hasarı ciddi derecede düşürür ve daha çok itiş gücü ile daha yüksek hızlara çıkarsın..

bir de reach perki var o da bayrağa ulaşan mutant kollar sahibi olmanı sağlar, illa bayrağı kapman için üzerinden geçmen değil yanından bile geçmen yeterlidir o perki kullanman için..

Cevabın için teşekkür ederim ;)

• Ya arkadaşlar inflator oynuyorum bir iki gündür çok eğlenceli de bayağı bir ezik kalıyorum ya.Direk jeneratöre saldırıyorum hep oyunun başlarında stick granelerle halledilebiliyor ancak adamlar lvl atlattıktan sonra jeneratöre tüm bombaları atıyorum yine de patlamıyor.Bir de adamlar sentry gun filan kuruyor of off ne yapacağımı bilemiyorumYani inflatör dediğiniz jeneratöre saldırmaz mı ben öyle biliyorum ama çok zor iş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

Ya arkadaşlar inflator oynuyorum bir iki gündür çok eğlenceli de bayağı bir ezik kalıyorum ya.Direk jeneratöre saldırıyorum hep oyunun başlarında stick granelerle halledilebiliyor ancak adamlar lvl atlattıktan sonra jeneratöre tüm bombaları atıyorum yine de patlamıyor.Bir de adamlar sentry gun filan kuruyor of off ne yapacağımı bilemiyorumYani inflatör dediğiniz jeneratöre saldırmaz mı ben öyle biliyorum ama çok zor iş..

evet çok eğlenceli harbiden, oyunlarda gıcık olunan sınıftan.bende jeneratörde kamp yapıyodum ama yok 1-2 jug geliyo sonra 2 tcn turret kuruyor falan orda sen yapcağını yapmış oluyosun 4 kişi oyalamak demek baya işe yarıyor. 12 kişi diyelim takıma 4 kişi oyaladın kaldı 8. 8 in kaçı kaçırılan bayrağı alacak, varolan bayrağı koruyacak,gidip düşman bayrağını alacak, alan kişiyi koruyacak. :D Birde bunu 2 inf le yada 1 inf 1 jug la bastığını düşünsen en az 5 kişi geliyor jeneratöre kill alıcam diye :D

edit: zaten jeneratöreü patlatırsan orda bir yer kazıyosun resmen sizin takım onların base ine başlıyor yardırmaya. o aradada bayrak kapılıyor düşman oyalanıyor, yani jeneratörle çok iyi dikkat dağıtılır. bunları öğrendim şuana kadar inf oynadığımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi above and beyond -- 5 Ağustos 2012; 14:31:24 >

• Beta testinde bütün upg'ler herşey paralıydı, hala öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

Beta testinde bütün upg'ler herşey paralıydı, hala öyle mi?

hayır o sistem 2 defa değişti. ilk değiştiğinde büyük yama geldi ve gold-xp reset yapıldı herkese gold ve xp'leri geri yollanıp sınıflar sıfırlandı. son değişimde de upgrade'leri oynadıkça kendi yapıyor. misal assault rifle-thumper silahlı soldier oynuyoruz kendimiz kazandığımız xp veya para verip aldığımız gold'u yatırmadan oyun o silahlarla oynadığın müddetçe onları upgrade ediyor. aynı şekilde perkler, packler, el bombaları, zırhlar felan da kendiliğinden upgrade oluyor. bu açıdan baktığımızda elder scrolls oyunları gibi oldu. ne ekipmanla veya silahla oynarsak onlarda hem normal olarak ustalaşıyoruz hem de kendiliğinden upgrade ile daha iyileşmesini sağlıyoruz.
  • Hangi serverda ping az? 90 100 oluyo ping internet hızım da yüksek aslında ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptoprecai

Hangi serverda ping az? 90 100 oluyo ping internet hızım da yüksek aslında ama

internet hızı ile pingin alakası yok. ben en düşük 70-80 civarı gördüm. en az pingi eu amsterdam serverında görürsün

• Böyle kaldı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.