Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hile yok gibi bir şey.Bu aralar kimse uğraşmıyor.Zaten oyun çok zevkli tuttupta hile yapamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan79

hile yok gibi bir şey.Bu aralar kimse uğraşmıyor.Zaten oyun çok zevkli tuttupta hile yapamazlar.

eyvallah hocam indiriyorum zaten ne zamandır böyle bir oyun arıyordum :) warface'i bekliyordum ama bekletmeyecek galiba :)
  • Bende sizdenim beyler
  • 5 güne askere gidiyorum millet, 5 ay sonra gelirim (öyle olur diye umuyorum eğer komutana shazbot çekmezsek )

buralar size emanet, haa bir de yeni yama geldi baya bi balance değişiklikleri olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

5 güne askere gidiyorum millet, 5 ay sonra gelirim (öyle olur diye umuyorum eğer komutana shazbot çekmezsek )

buralar size emanet, haa bir de yeni yama geldi baya bi balance değişiklikleri olmuş..

şimdiden hayırlı teskereler diyelim. bir de aman orda duel yapayım demeyin malum server tsk'nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: byern

quote:

5 güne askere gidiyorum millet, 5 ay sonra gelirim (öyle olur diye umuyorum eğer komutana shazbot çekmezsek )

şimdiden hayırlı teskereler diyelim. bir de aman orda duel yapayım demeyin malum server tsk'nın

Şınav çekerken ping fırlıyor sakın panik yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

quote:

Orijinalden alıntı: byern

quote:

Şınav çekerken ping fırlıyor sakın panik yapma

yapmam yapmam, bende çok lag olur zaten spor yaparken

• beyler tribes bağlanamıyor servera oyunu açınca unable diyor biraz araştırdım yeni update gelmiş benimki update edemiyor
  • ayarlaradn gircen ordan ayarlıon bendede vardı.İnternette kolaylıkla bulabilirsin.
  • quote:

hayırlı teskereler hocam kendine iyi bak oralarda
  • quote:

Hayırlı teskereler.

Yolculuk nereye?
  • bu oyun beleş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bu oyun beleş mi?

evet beleş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Hayırlı teskereler.

Yolculuk nereye?

eyvallah sağolasın. bu gece belli olur sanırsam, olmadı yarın.. çarşamba abbas yolcu

• kardeşim bende oynamak istiyorm fakat ıd ve şifre yazdıgımız yerdeyken heryer simsiyah oluyor fare gözükmüyor ne yapmalıyım
  • bende tribes ascend validating sorunu vardı.internetten bulduğum bir yolu denedim ve şimdiki durum bu

bu şifre dediği olay ne?neyin şifresi?
  • @baran sorunun cevabını bilmiyorum ama şunu deneyebilirsiniz. program files'teki hirez klasörünü komple kopyalayın bi flasha ya da başka bir diske yanılmıyorsam 5 gb boyuunda bi dosya olacak. sonra oyunu unistal edip siteden tekrar indirin 35 mb boyutunda bişey olacak o da. sonra oyunu kurmadan kopyaladığınız hirez klasörünü tekrar program filesin içine atın indirdiğiniz programı açıp download a geçmesine bekleyin o sırada launcher dosyaları kontrol edince dosyalar zaten var olduğu için oynamaya hazır hale gelecektir tabi oyunu kendni kurmaya çalıştığı yere kopyalayacaksınız elinizdeki dosyaları mesela benim kurulan klasör /program files/x86 . küçük not ben pcyi formatlarken bu şekilde tribesi kurmuştum hiç bir problem olmadı ama garantisi yok tabi
  • ilgilendiğin için teşekkürler ama sorunu halletmiştim zaten
  • Arkadaşlar isteyenler eklesin hep beraber oynayalım Oyun nick im : Ccry username Crypasa hep beraber daha zevkli olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.