Şimdi Ara

Tribes Ascend (2012) [ANA KONU] + Rehber (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
13
Favori
39.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu başlığı görüp de es geçen arkadaşlara gerçekten üzülüyorum. Mükemmel bir oyunu kaçırıyorlar.
  • Özlemişim geri döndüm oyuna hey gidi bu kadar güzel bi oyuna nasıl bukadar az ilgi olur anlamıyorum
  • çünkü oyun gerçekten zor ve yetemeyen aşırı fazla kişi var.eskiden genelde oyunu domine ederdim ama arada öyle odalara giriyorum ki aim kaçırmayan sniperlar,250 den düşük hızla gittiğini görmediğim pathfinderlar,çok güzel bombalayan juggyler oluyor.o an öyle çaresiz kalıyorum ki hangi classı alırsam alayım bir işe yaramıyor

yeni başlayan birinin kendini bu tarz bir oyunda bulması soğumasına neden olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynştayn Baran -- 31 Aralık 2012; 1:12:25 >
  • arkdaşlar oyunu 1 haftadır oynamaktayım ve baya hosuma hitti genelde hep jugg alıp nokta atışı yapıyorum

Ekleyin online olunca oyun atalım :AragonitTR
  • höööyt 3 haftadan fazla bi süredir askerim ve ilk çarşı iznimde soluğu bu konuda aldım.. bu oyunun kıymetini bilin gençler, asker ocağında en çok özlediğim şeylerden biri ince belli bardakta gerçek demli çay ve tribes ascend..

bu arada g3 ile her 3 mermiden 2'sini 12'den vurma gibi bir başarım gösterdim 9 atış yaptık toplam 30'U bulacak gece atışları ve 100m atışlarla.. g3 felan tırı vırı, istedim bi spinfusor vermediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

höööyt 3 haftadan fazla bi süredir askerim ve ilk çarşı iznimde soluğu bu konuda aldım.. bu oyunun kıymetini bilin gençler, asker ocağında en çok özlediğim şeylerden biri ince belli bardakta gerçek demli çay ve tribes ascend..

bu arada g3 ile her 3 mermiden 2'sini 12'den vurma gibi bir başarım gösterdim 9 atış yaptık toplam 30'U bulacak gece atışları ve 100m atışlarla.. g3 felan tırı vırı, istedim bi spinfusor vermediler

hocam şeyi sorcaktım mesela yükseğe çıktık inerken spinfusor ile bi noktaya ateş ettik. mermi ateş ettiğimiz yöne gitmiyor. bunun olmadığı silah veya class varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

quote:

höööyt 3 haftadan fazla bi süredir askerim ve ilk çarşı iznimde soluğu bu konuda aldım.. bu oyunun kıymetini bilin gençler, asker ocağında en çok özlediğim şeylerden biri ince belli bardakta gerçek demli çay ve tribes ascend..

hocam şeyi sorcaktım mesela yükseğe çıktık inerken spinfusor ile bi noktaya ateş ettik. mermi ateş ettiğimiz yöne gitmiyor. bunun olmadığı silah veya class varmı

@wildlove askerde tek derdiniz bu osun inşallah. wildlove hocam askerdeyken cevap veremeyebilir biz yardımcı olaya çalışalım :d tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu yapmayan disk tabanlı silah yok. aslında bu bi problem değil oyunun mekanikleri böyle yani siz havada diyelimki saniyede 2 metre yol alıyorsunuz bu arada eteş ettiğiniz zaman merminin ayrılma süresinde konumunuz değişiyor bunu göz önüne alıpta ateş etmek gerek umarım yanılmıyorumdur :)

• tf2 de rocket launcher kullanır gibi kullanmaya calışıyorum olmuyo maalesef ondandır o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de diyorum sesi soluğu çıkmıyor :) Ben oyuna girmeye başladım sen gittin bu sefer. Hayırlı teskereler şimdiden başgan

• Oyunu İndirdim Play Diyorum Oyun Açılmıyor Ne Yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

quote:

öhm hazır dağıtım izninde memlekete dönmüşken açıklayayım . spinfusor veya diğer explosive silahlar (juggernaut mortarları dahil) senin hızının yarısı kadar hız kazanır (hangi yönde ne kadar hızla gidiyorsan o yönde o hızının yarısını kazanır) disk veya diğer patlayıcı tabanlı silahların durduğumuz yerde ateşlememizle 200 sanic (oyundaki hız birimimiz oldu artık, normalde km/h) hızla gider attığımız zamazingo. misal sen 250 ile sağa doğru uçarak yardırıyorsun disk bunun yarısını alacak 125 ve kendinin de 200 hızını ekleyecek, 325 km h ile sağa doğru giden nurtopu gibi diskimiz olacak. tüm bunları göz önünde bulundurarak düşmana sf tarzı silahlarla ateş etmemiz gerekiyor. yoksa call of duty usulü mermisi hareket etmeyen, sıktığında isabet eden çocuk oyuncağı silahlar da var, tüm shotgun'lar ve sentinel keskin nişancı tüfekleri öyledir, bir de pistol olanlar var nova colt olsun, eagle pistol olsun veya sparrow olsun. ama sana tavsiyem sentinel ile dürbünlü tüfek kullanıp hitscan silahla düşman indireyim demiyorsan (o bile diğer oyunlardan çok daha zordur) spinfusor tarzı silahlarla devam et, bir fps oyununda bulunabilecek kullanımı en zor ve en zevkli silahlardır tribes serisi disk silahları.. zamanla ustalaşırsın, spinfusor ile düşmanı havadayken vurmak kadar zevkli bir olay hiçbir oyunda yok zaten..

şunu koyayım belki gaz olur spinfusor ile ilgili. bu arada ben askere giderken neti kapatmıştım evdeki, artık 3 ay 25 gün sonra açtıracağım şimdi bu videolar kudurtuyor beni

@siberarmi devam et, bırakamazsın zaten iyice alışırsan.. oyunu pek becerebilen yok diye ben ölmesinden korkuyorum açıkçası, mayıs ayında ben gelene kadar serverları felan indirmesin bu yavşak hirez, tribes'a devam, candır bu meret can

• quote:

öhm hazır dağıtım izninde memlekete dönmüşken açıklayayım . spinfusor veya diğer explosive silahlar (juggernaut mortarları dahil) senin hızının yarısı kadar hız kazanır (hangi yönde ne kadar hızla gidiyorsan o yönde o hızının yarısını kazanır) disk veya diğer patlayıcı tabanlı silahların durduğumuz yerde ateşlememizle 200 sanic (oyundaki hız birimimiz oldu artık, normalde km/h) hızla gider attığımız zamazingo. misal sen 250 ile sağa doğru uçarak yardırıyorsun disk bunun yarısını alacak 125 ve kendinin de 200 hızını ekleyecek, 325 km h ile sağa doğru giden nurtopu gibi diskimiz olacak. tüm bunları göz önünde bulundurarak düşmana sf tarzı silahlarla ateş etmemiz gerekiyor. yoksa call of duty usulü mermisi hareket etmeyen, sıktığında isabet eden çocuk oyuncağı silahlar da var, tüm shotgun'lar ve sentinel keskin nişancı tüfekleri öyledir, bir de pistol olanlar var nova colt olsun, eagle pistol olsun veya sparrow olsun. ama sana tavsiyem sentinel ile dürbünlü tüfek kullanıp hitscan silahla düşman indireyim demiyorsan (o bile diğer oyunlardan çok daha zordur) spinfusor tarzı silahlarla devam et, bir fps oyununda bulunabilecek kullanımı en zor ve en zevkli silahlardır tribes serisi disk silahları.. zamanla ustalaşırsın, spinfusor ile düşmanı havadayken vurmak kadar zevkli bir olay hiçbir oyunda yok zaten..

şunu koyayım belki gaz olur spinfusor ile ilgili. bu arada ben askere giderken neti kapatmıştım evdeki, artık 3 ay 25 gün sonra açtıracağım şimdi bu videolar kudurtuyor beni

@siberarmi devam et, bırakamazsın zaten iyice alışırsan.. oyunu pek becerebilen yok diye ben ölmesinden korkuyorum açıkçası, mayıs ayında ben gelene kadar serverları felan indirmesin bu yavşak hirez, tribes'a devam, candır bu meret can

hızın yarısı hız kazanıyo olayıyla denedim sağlam kd yakalamaya başladım teşekkürler

• Su oyunu bir oynayamadim yav , steamden indiriyorum pack yapiyor yuzde 99 a gelip kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa sentinel oynamaya başladım; ama sanırsam en başarısız olduğum sınıf bu oldu. SAP20 kullanamıyorum arkadaş. Hele bayrağı alıp kaçan path'leri vurmam mucize gibi bir şey. CS gibi oyunlarda çatır çatır sniper kullanırken, Tribes harcadı bizi resmen. Ya bir de şaşırdığım, millet çok iyi kullanıyor. Hele 35 lv+ sentinel oynayanların çoğu affetmiyor. Var mıdır bu işin bir püf noktası. Yoksa pratik yapa yapa mı oturuyor, çözemedim henüz. Spinfusor kullanmak bu kadar zor olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

İlk defa sentinel oynamaya başladım; ama sanırsam en başarısız olduğum sınıf bu oldu. SAP20 kullanamıyorum arkadaş. Hele bayrağı alıp kaçan path'leri vurmam mucize gibi bir şey. CS gibi oyunlarda çatır çatır sniper kullanırken, Tribes harcadı bizi resmen. Ya bir de şaşırdığım, millet çok iyi kullanıyor. Hele 35 lv+ sentinel oynayanların çoğu affetmiyor. Var mıdır bu işin bir püf noktası. Yoksa pratik yapa yapa mı oturuyor, çözemedim henüz. Spinfusor kullanmak bu kadar zor olmamıştı.

van il jandarma'dan selamlar

sentinel için bir kaç gün team deathmatch oyna. hitscan silah, hedefle ve ateş et o kadar. sap 20 için enerjinin full dolmasını bekle ondan sonra ateş et. fov'u düşür yine mouse hassasiyetini de 10 veya altına düşür. ben de başlarda çok bocalıyordum ama sonradan sinir bozucu sentinel'lardan biri olmuştum

• quote:

quote:

İlk defa sentinel oynamaya başladım; ama sanırsam en başarısız olduğum sınıf bu oldu. SAP20 kullanamıyorum arkadaş. Hele bayrağı alıp kaçan path'leri vurmam mucize gibi bir şey. CS gibi oyunlarda çatır çatır sniper kullanırken, Tribes harcadı bizi resmen. Ya bir de şaşırdığım, millet çok iyi kullanıyor. Hele 35 lv+ sentinel oynayanların çoğu affetmiyor. Var mıdır bu işin bir püf noktası. Yoksa pratik yapa yapa mı oturuyor, çözemedim henüz. Spinfusor kullanmak bu kadar zor olmamıştı.

sentinel için bir kaç gün team deathmatch oyna. hitscan silah, hedefle ve ateş et o kadar. sap 20 için enerjinin full dolmasını bekle ondan sonra ateş et. fov'u düşür yine mouse hassasiyetini de 10 veya altına düşür. ben de başlarda çok bocalıyordum ama sonradan sinir bozucu sentinel'lardan biri olmuştum

Selamlar.

Hocam mouse sensitivity 10 yaptım. FOV 70 yaptım. Acayip yavaş hareket ediyor gibi geldi. Ayrıca SAP20 enerjinin full dolması ile ilgili bir ibare var mı? Çünkü ilk vurunca 550 saplıyor. Sonra vurunca 120, biraz bekleyip vurunca 330 felan. Hani bekleme kısmını anladım; ama bir dolma ibaresi var mıdır fark edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 28 Ocak 2013; 12:22:56 >

• ben bayağı bir test etmiştim oyunu gerçekten çok sağlam bir oyun.aslında iyi bir reklamı yapılsa bayağı oyuncu kapar ama napalım.Büyük ihtimalle bu oyunda güme gitcek.
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar.

Hocam mouse sensitivity 10 yaptım. FOV 70 yaptım. Acayip yavaş hareket ediyor gibi geldi. Ayrıca SAP20 enerjinin full dolması ile ilgili bir ibare var mı? Çünkü ilk vurunca 550 saplıyor. Sonra vurunca 120, biraz bekleyip vurunca 330 felan. Hani bekleme kısmını anladım; ama bir dolma ibaresi var mıdır fark edemedim.

hassasiyeti düşürünce yavaş olacak tabi, nişan alırken çok hassas ve yumuşak olacaksın. mouse'u hiç sıkma ve çok rahat bir şekilde tut.

enerji olayı ise bildiğimiz jetpack enerjisi yok mu sol altta sağlık barımızın altında, işte o kadar. phase rifle da aynı enerjiyle çalışır. sen ateş edeceğim derken uçmaya kalkarsan enerji biter ve vursan da sinek ısırığı gibi olur bi işe yaramaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar.

hassasiyeti düşürünce yavaş olacak tabi, nişan alırken çok hassas ve yumuşak olacaksın. mouse'u hiç sıkma ve çok rahat bir şekilde tut.

enerji olayı ise bildiğimiz jetpack enerjisi yok mu sol altta sağlık barımızın altında, işte o kadar. phase rifle da aynı enerjiyle çalışır. sen ateş edeceğim derken uçmaya kalkarsan enerji biter ve vursan da sinek ısırığı gibi olur bi işe yaramaz.

Ping sıkıntısını giderebilir miyiz ya, şöyle adam gibi oynanmıyor...

• quote:

quote:

quote:

Selamlar.

OHA FOV AYARI MI VAR Şu performans yükseltmek için ayarlar yok mu ya özellikle ping için çok fena lag var vuruyorum vuruyorum canları gitmiyor ölmüyorlar falan

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.