< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Haziran 2020; 23:42:55 > |
Tribes of Midgard [PS5 ANA KONU]
-
-
Oyunu Plus verdiğinde deneyip becerememiştim. Hayatta kalma modunu oynuyorum, 18 saat oynamışım. Tek kişi için biraz zor. Bir şeyler geliştirmek açısından zor. Bossları biraz uğraşıp yenebiliyorum. Ama 3 kişinin 1 günde yapacağını tek kişi olunca 1 haftada yapıyorum :) Oyun gerçekten çok zevkli. Türkçe olması bir yana, grafikleri de hoşuma gidiyor. Zaten bu yüzden vazgeçmeyip tekrar şans verdim. Bir de kafa dağıtmalık bir oyun, stresi yok. Yanda müziği açıyorum, günde 1 saat takılsam tatmin ediyor. Değişiklik arayanlara mutlaka denemelerini tavsiye ederim.
Temelde köy yapma, savaşma oyunlarından biri. Viking teması olması dolayısıyla ilgimi çekmişti. Gemi yapıp haritada gidilmeyen yerlere gidip keşif yapmak keyifli. Malzemeleri sürekli geliştirmek, oynarken bu gelişimi hissetmek güzel. Ev yapma işine girebilir miyim bilmiyorum, pek becerebildiğim bir olay değil. Simdilik malzeme geliştirip, savaşları kazanıp, harita keşfetmeye devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X