Bildirim
Tribün (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu arada bir anımı anlatayım; bu sene şampiyonluk maçımızda Taksim'de bilirsiniz Gate 13 ile kavga çıktı. Ben de Gate 13 ve Panathinaikos hayranıyım genel anlamda da Yunan hayranıyımdır, İngilizce'den sonra bu yaz öğreneceğim dil Yunanca hatta. Neyse bizim ülkenin taraftarları dünyada iyiler arasında falan diyoruz da öyle değil. Adamlar o hayran olduğum Horto Magiko'ya bir girdiler kendimden geçtim tüylerim diken diken oldu şerefsizim, olamaz böyle birşey. Yunan tribünleri, Gate 4, Gate 7, Gate 13 hepsi çokçok iyi, bizden de çok iyiler. Beşiktaş bizim ülkede -stadda- en iyi desteği veren taraftara sahip fakat onlar bile bu taraftarlara yaklaşamaz bence. Taksim'de Gate 13'ün Horto Magiko'yu söylediği bir videoyu da koyayım. Bende videonun çoğu yerinde çıkmışım Ve şunu söyleyebilirim, bence iki ülke arasındaki bu düşmanlık boşuna çünkü bizim tarafımızda da onların tarafında da olayları yatıştırmaya çalışan çok samimi insanlar vardı, Yunanları seviyorum valla arkadaş.
2:33 gibi Horto Magiko'nun ooooo sesleri hafiften yükselmeye başlıyor.
"in' ena horto magiko
doste mou ligo gia na pio
ton pao mou na onirefto ke na fonaks' os to theo
panatha mou, se agapo, san heroini, sa skliro narcotico"
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Bu arada bir anımı anlatayım; bu sene şampiyonluk maçımızda Taksim'de bilirsiniz Gate 13 ile kavga çıktı. Ben de Gate 13 ve Panathinaikos hayranıyım genel anlamda da Yunan hayranıyımdır, İngilizce'den sonra bu yaz öğreneceğim dil Yunanca hatta. Neyse bizim ülkenin taraftarları dünyada iyiler arasında falan diyoruz da öyle değil. Adamlar o hayran olduğum Horto Magiko'ya bir girdiler kendimden geçtim tüylerim diken diken oldu şerefsizim, olamaz böyle birşey. Yunan tribünleri, Gate 4, Gate 7, Gate 13 hepsi çokçok iyi, bizden de çok iyiler. Beşiktaş bizim ülkede -stadda- en iyi desteği veren taraftara sahip fakat onlar bile bu taraftarlara yaklaşamaz bence. Taksim'de Gate 13'ün Horto Magiko'yu söylediği bir videoyu da koyayım. Bende videonun çoğu yerinde çıkmışım Ve şunu söyleyebilirim, bence iki ülke arasındaki bu düşmanlık boşuna çünkü bizim tarafımızda da onların tarafında da olayları yatıştırmaya çalışan çok samimi insanlar vardı, Yunanları seviyorum valla arkadaş.
"in' ena horto magiko
bence 1000 arisli 1000 paoluyu döver
lan ben de bu olaylar olana kadar pao'yu ve horto magikoyu severdim. Ama taksimde olan olaylardan sonra Arisci oldum daha ateşli her türlü
-
Oğlum burda adamların suçu yok. Biz maganda gibi önce İstiklâl girişinde bekledik kapattık yolu, sonra Oly diye bağırınca adamlar gerildi tabi. Ayrıca yaptıklarıda yürek ister yani başka ülkede bunları kolay kolay yapamazsın hepsi cesaret hapı yutmuş ama hala GATE 4 akar PAOKARA EXO TRELA derim sana -
quote:
Oğlum burda adamların suçu yok. Biz maganda gibi önce İstiklâl girişinde bekledik kapattık yolu, sonra Oly diye bağırınca adamlar gerildi tabi. Ayrıca yaptıklarıda yürek ister yani başka ülkede bunları kolay kolay yapamazsın hepsi cesaret hapı yutmuş ama hala GATE 4 akar PAOKARA EXO TRELA derim sana
lan zaten bizim taraf hep çoluk çocuktu millet nerdeyse o saatte karşıdakiler özel güvenlik gibi hayvanlar seneye İnşallah bunlar gelir bizim gruba acayip istiyorum Arena'da gösterelim şunlara tribünü
-
Çakma Arisli seni gidi -
Olm bi yandan hayranlık var tribüne bir yandan nefret. Yani sırf Yunan oldukları için aşırı hayranlık beslememek lazım.Domuzdan post Yunandan dost olmaz -
-
-
Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama hepsinin Allah belasını versin.. "KEMALETTİN ŞENTÜRK" -
quote:
"in' ena horto magiko
adamlar orada horto magiko yu söylüyorlar çıldırmışcasına..
Bizimkiler yallah bismillah allahu ekber
kafayı yiyeceğim gerçekten beyin error veren bir milletiz
-
7ekim de futbol şöleni
seç beğen al
7 ekim 2012 barcelona real madrid maçı,
7 ekim 2012 fenerbahçe beşiktaş maçı,
7 ekim 2012 ac milan inter milan maçı ve
7 ekim 2012 manchester united manchester city -
Şunu bir izleyin. Futbolu bu yüzden seviyorum , renk ırk ülke takım farketmiyor herkes eğlenebiliyor.
4:27 ''muazzam muazzam'' -
-
-
-
-
doğru videoyu yüklüyorum ama yanlış gösteriyor direk linki kopyalıyorum
http://youtu.be/FeSy6gs53lI -
Saint Etienne - Lyon 9 aralık 2012
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X