Şimdi Ara

Tribün (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
10.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• özellikle ilk videodaki hava atışına bi bakın

Tribün

• Bu arada bir anımı anlatayım; bu sene şampiyonluk maçımızda Taksim'de bilirsiniz Gate 13 ile kavga çıktı. Ben de Gate 13 ve Panathinaikos hayranıyım genel anlamda da Yunan hayranıyımdır, İngilizce'den sonra bu yaz öğreneceğim dil Yunanca hatta. Neyse bizim ülkenin taraftarları dünyada iyiler arasında falan diyoruz da öyle değil. Adamlar o hayran olduğum Horto Magiko'ya bir girdiler kendimden geçtim tüylerim diken diken oldu şerefsizim, olamaz böyle birşey. Yunan tribünleri, Gate 4, Gate 7, Gate 13 hepsi çokçok iyi, bizden de çok iyiler. Beşiktaş bizim ülkede -stadda- en iyi desteği veren taraftara sahip fakat onlar bile bu taraftarlara yaklaşamaz bence. Taksim'de Gate 13'ün Horto Magiko'yu söylediği bir videoyu da koyayım. Bende videonun çoğu yerinde çıkmışım Ve şunu söyleyebilirim, bence iki ülke arasındaki bu düşmanlık boşuna çünkü bizim tarafımızda da onların tarafında da olayları yatıştırmaya çalışan çok samimi insanlar vardı, Yunanları seviyorum valla arkadaş.

2:33 gibi Horto Magiko'nun ooooo sesleri hafiften yükselmeye başlıyor.

"in' ena horto magiko
    doste mou ligo gia na pio
    ton pao mou na onirefto ke na fonaks' os to theo
    panatha mou, se agapo, san heroini, sa skliro narcotico"

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bu arada bir anımı anlatayım; bu sene şampiyonluk maçımızda Taksim'de bilirsiniz Gate 13 ile kavga çıktı. Ben de Gate 13 ve Panathinaikos hayranıyım genel anlamda da Yunan hayranıyımdır, İngilizce'den sonra bu yaz öğreneceğim dil Yunanca hatta. Neyse bizim ülkenin taraftarları dünyada iyiler arasında falan diyoruz da öyle değil. Adamlar o hayran olduğum Horto Magiko'ya bir girdiler kendimden geçtim tüylerim diken diken oldu şerefsizim, olamaz böyle birşey. Yunan tribünleri, Gate 4, Gate 7, Gate 13 hepsi çokçok iyi, bizden de çok iyiler. Beşiktaş bizim ülkede -stadda- en iyi desteği veren taraftara sahip fakat onlar bile bu taraftarlara yaklaşamaz bence. Taksim'de Gate 13'ün Horto Magiko'yu söylediği bir videoyu da koyayım. Bende videonun çoğu yerinde çıkmışım Ve şunu söyleyebilirim, bence iki ülke arasındaki bu düşmanlık boşuna çünkü bizim tarafımızda da onların tarafında da olayları yatıştırmaya çalışan çok samimi insanlar vardı, Yunanları seviyorum valla arkadaş.

"in' ena horto magiko

bence 1000 arisli 1000 paoluyu döver
    lan ben de bu olaylar olana kadar pao'yu ve horto magikoyu severdim. Ama taksimde olan olaylardan sonra Arisci oldum daha ateşli her türlü

• Oğlum burda adamların suçu yok. Biz maganda gibi önce İstiklâl girişinde bekledik kapattık yolu, sonra Oly diye bağırınca adamlar gerildi tabi. Ayrıca yaptıklarıda yürek ister yani başka ülkede bunları kolay kolay yapamazsın hepsi cesaret hapı yutmuş ama hala GATE 4 akar PAOKARA EXO TRELA derim sana
  • quote:

Oğlum burda adamların suçu yok. Biz maganda gibi önce İstiklâl girişinde bekledik kapattık yolu, sonra Oly diye bağırınca adamlar gerildi tabi. Ayrıca yaptıklarıda yürek ister yani başka ülkede bunları kolay kolay yapamazsın hepsi cesaret hapı yutmuş ama hala GATE 4 akar PAOKARA EXO TRELA derim sana

lan zaten bizim taraf hep çoluk çocuktu millet nerdeyse o saatte karşıdakiler özel güvenlik gibi hayvanlar seneye İnşallah bunlar gelir bizim gruba acayip istiyorum Arena'da gösterelim şunlara tribünü

• Çakma Arisli seni gidi
  • Olm bi yandan hayranlık var tribüne bir yandan nefret. Yani sırf Yunan oldukları için aşırı hayranlık beslememek lazım.Domuzdan post Yunandan dost olmaz
  • Beklenmedik Misafir - Sergen Yalçın, İbrahim Üzülmez, Tümer Metin cocacola reklamı

• Banik Ostrava - Sigma Olomouc 01.eylül2012

Tribün

Tribün

Tribün

Tribün

•  Tribün

Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama hepsinin Allah belasını versin.. "KEMALETTİN ŞENTÜRK"
  • quote:

Bu arada bir anımı anlatayım; bu sene şampiyonluk maçımızda Taksim'de bilirsiniz Gate 13 ile kavga çıktı. Ben de Gate 13 ve Panathinaikos hayranıyım genel anlamda da Yunan hayranıyımdır, İngilizce'den sonra bu yaz öğreneceğim dil Yunanca hatta. Neyse bizim ülkenin taraftarları dünyada iyiler arasında falan diyoruz da öyle değil. Adamlar o hayran olduğum Horto Magiko'ya bir girdiler kendimden geçtim tüylerim diken diken oldu şerefsizim, olamaz böyle birşey. Yunan tribünleri, Gate 4, Gate 7, Gate 13 hepsi çokçok iyi, bizden de çok iyiler. Beşiktaş bizim ülkede -stadda- en iyi desteği veren taraftara sahip fakat onlar bile bu taraftarlara yaklaşamaz bence. Taksim'de Gate 13'ün Horto Magiko'yu söylediği bir videoyu da koyayım. Bende videonun çoğu yerinde çıkmışım Ve şunu söyleyebilirim, bence iki ülke arasındaki bu düşmanlık boşuna çünkü bizim tarafımızda da onların tarafında da olayları yatıştırmaya çalışan çok samimi insanlar vardı, Yunanları seviyorum valla arkadaş.

"in' ena horto magiko

adamlar orada horto magiko yu söylüyorlar çıldırmışcasına..

Bizimkiler yallah bismillah allahu ekber

kafayı yiyeceğim gerçekten beyin error veren bir milletiz

•  Tribün

7ekim de futbol şöleni
    seç beğen al

7 ekim 2012 barcelona real madrid maçı,
    7 ekim 2012 fenerbahçe beşiktaş maçı,
    7 ekim 2012 ac milan inter milan maçı ve
    7 ekim 2012 manchester united manchester city

• Şunu bir izleyin. Futbolu bu yüzden seviyorum , renk ırk ülke takım farketmiyor herkes eğlenebiliyor.
    4:27 ''muazzam muazzam''
  • yanlış eklemişim editde yok.

• Dünyanın en iyi tribünlerinden biri Fas' dan helala boys

• turkish pepe

• yukardaki video yanlış oldu doğrus bu

Turkish Pepe

• doğru videoyu yüklüyorum ama yanlış gösteriyor direk linki kopyalıyorum

http://youtu.be/FeSy6gs53lI
  • Saint Etienne - Lyon 9 aralık 2012

Tribün

Tribün

Tribün

Tribün

Tribün

Tribün

• Bu işin piri FASlılar kesinlikle.Endüstriyel futbola kurban gitmedikleri için amatör ruhla muhteşem tribün yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.