Taraftar süperdi gerçekten, takımda iyiydi ama işte kazanmaya yetmedi. Şu NtvSpor HD de sadece Digi'de var, ne zaman teledünya'ya gelecek acaba? Çok güzel izleniyor gerçekten.
Taksici
Messi geç şuraya da Mascherano ile bi’ fotoğrafımızı çek hele!
Çok severler birbirlerini
Bakkala çokoprens almayan giden arkadaşlarımız Abidal ve Ribery.
Bayern Münich taraftarı Zürih’te.
Kişilerin yaptıkları kurumları bağlamaz :)
Made in Uruguay
quote:
Orijinalden alıntı: gael
Taksici
Dünyanın neresine giderse gitsin hayranları onu yolda rahat bırakmıyor. Ama bu kez inanması çok güç bir olay oldu. Havaalanında görevli bir taksi şöförü Messi’yi tanımadı ve Mascherano’yla fotoğraf çektirmek için telefonunu Messi’nin eline tutuşturup fotoğraf çekttirtti.
İşte taksi şöförü ve Messi arasında yaşanan o inanılmaz diyalog…
Taksi Şöförü: Vaaayy İnanamıyorum. Arabamda Mascherano var. Bir fotoğraf alabilir miyim?
Mascherano: Tabii ki
Taksi Şöförü: Teşekkür ederim. Acaba arkadaşın fotoğrafımızı çekebilir mi? (Bu arada Mascherano’nun yanında Messi var.)
Taksi Şöförü: o ara Messi’ye dönerek fotoğrafımızı çekebilirsin herhalde? Mascherano’yu tanıyorsun değil mi?
Messi: Evet tanıyorum
Taksi Şöförü: Sadece bir fotoğraf çekeceksin
Messi: Emin değilim nereye basacağım
Taksi Şöförü: Oradaki butona basacaksın. Problem ne? Daha önce hiç telefon kullanmadın mı?
Messi: Tamam çekiyorum.
Taksi Şöförü: İnanamıyorum. Mascherano buradaydı bunun gibi bir heyecan yok.
2. lig Fethiyespor- Göztepe maçı;GÖZTEPE TARAFTARI
Terörist dediklerine bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: daikataNa~
quote:
Taksici
Dünyanın neresine giderse gitsin hayranları onu yolda rahat bırakmıyor. Ama bu kez inanması çok güç bir olay oldu. Havaalanında görevli bir taksi şöförü Messi’yi tanımadı ve Mascherano’yla fotoğraf çektirmek için telefonunu Messi’nin eline tutuşturup fotoğraf çekttirtti.
İşte taksi şöförü ve Messi arasında yaşanan o inanılmaz diyalog…
Taksi Şöförü: Vaaayy İnanamıyorum. Arabamda Mascherano var. Bir fotoğraf alabilir miyim?
Mascherano: Tabii ki
Taksi Şöförü: Teşekkür ederim. Acaba arkadaşın fotoğrafımızı çekebilir mi? (Bu arada Mascherano’nun yanında Messi var.)
Taksi Şöförü: o ara Messi’ye dönerek fotoğrafımızı çekebilirsin herhalde? Mascherano’yu tanıyorsun değil mi?
Messi: Evet tanıyorum
Taksi Şöförü: Sadece bir fotoğraf çekeceksin
Messi: Emin değilim nereye basacağım
Taksi Şöförü: Oradaki butona basacaksın. Problem ne? Daha önce hiç telefon kullanmadın mı?
Messi: Tamam çekiyorum.
Taksi Şöförü: İnanamıyorum. Mascherano buradaydı bunun gibi bir heyecan yok.
@gael ; Valla hocam bende bi sitede gördüm. Video yoktu orada,fotoğrafı görünce direk copy+paste yaptım.
quote:
@gael ; Valla hocam bende bi sitede gördüm. Video yoktu orada,fotoğrafı görünce direk copy+paste yaptım.
sitedeki elemanın hayal gücü kuvvetliymiş
Muhteşem bir konu gerçekten.
quote:
quote:
sitedeki elemanın hayal gücü kuvvetliymiş
Aptalca olan da, videoda gösterildiği halde sadece Mascherano ile fotoğraf çektirdiğini üstüne basa basa söylemesi. İkisiyle de çektirmiş işte. İkisinin de değerini hiçbir şekilde ölçemezsin. O ona pas atmasa o gol atamaz, o adamı çalımlamasa o da gelen pası alamaz.
Bizim bu medyayı yakalım mı atalım mı ne yapalım bilemiyorum.
Eskişehirspor'un Efsanevi ve Dünyaca Ünlü Amigosu, Amigo Orhan Geçirdiği Bir Rahatsızlık Sonucu Taksim Eğitim ve Araştırma Hastahanesine Kaldırılmıştır. Edindiğimiz Bilgilere Göre Durumu İyidir..
Kendisine ve Eskişehirspor Camiasına Geçmiş Olsun..