Şimdi Ara

Tribün dergi forum üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tribün dergi forum üyelikler kapanmış. elinde fazladan üyelik olup da kullanmayan varsa bana verebilir mi üyeliğini?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tribün Dergi Forum Üyeliği: Bilgilendirici Bir Rehber

Tribün Dergi, spor dünyasıyla ilgili kapsamlı haberler, analizler ve yorumlar sunan önde gelen bir yayın organıdır. Tribün Dergi Forum, spor meraklılarının çeşitli konuları tartışabilecekleri ve bağlantı kurabilecekleri resmi bir çevrimiçi topluluktur. Forum, spor gündemi hakkında en son haberleri paylaşmanın, görüş alışverişinde bulunmanın ve diğer sporseverlerle etkileşime girmenin harika bir yeridir.

Üyeliğin Faydaları

Tribün Dergi Forum üyeliği, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar:

• Spor gündemi hakkında en son haberlere ve güncellemeler Tribün Dergi yazarlarından ve diğer üyelerden erişim.
    • Fikirlerini paylaşma ve diğer sporseverlerle tartışma fırsatı.
    • Benzer ilgi alanlarına sahip diğer insanlarla bağlantı kurma ve spor hakkında tutkulu bir topluluğun parçası olma şansı.
    • Tribün Dergi'nin özel içeriklerine ve etkinliklerine erişim.

Üye Olma Süreci

Tribün Dergi Forum'a üye olmak basit ve kolaydır. Resmi web sitesini ziyaret etmeli ve "Kayıt Ol" bağlantısını tıklamalısın. Adın, e-posta adresin ve kullanıcı adın gibi temel bilgileri sağlaman gerekecektir. Üyelik işlemini tamamlamak için e-posta adresini doğrulaman gerekecektir.

Katılım İpuçları

Tribün Dergi Forum'dan en iyi şekilde yararlanmak için aşağıdaki ipuçlarını dikkate almanı öneririz:

• Saygılı ve uygun bir şekilde tartışın.
    • Konu başlıklarını net ve ilgi çekici bir şekilde yazın.
    • Tartışmaları ilgili konularda tutun.
    • Kişisel saldırılardan kaçının.
    • Tribün Dergi'nin topluluk yönergelerine uyun.

Spor hakkında bilginizi genişletmek, diğer taraftarlarla bağlantı kurmak ve spor gündemindeki en son gelişmelerden haberdar olmak istiyorsan Tribün Dergi Forum'a üye olmanı tavsiye ederiz. Forumda aktif bir şekilde yer almak, spor tutkunu paylaşan bir toplulukla etkileşim kurmana olanak tanıyacaktır. Tribün Dergi'nin resmi Twitter hesabını takip ederek de en son haberleri ve güncellemeleri alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Satarım 50 liraya.
  • 45.
  • Update

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üyelikler açılmış üye olduk bakalım onay bekliyoz fırsat bu fırsat 6 aydır kovalıyordum :D
  • Tribün dergi nedir ya.Ne reklamını yaptınız 2 gundur. Kaca anlaştınız soyleyın bklm:D

burası forum.donanimhaber ona göreeeeeeeeeeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Tribün dergi nedir ya.Ne reklamını yaptınız 2 gundur. Kaca anlaştınız soyleyın bklm:D

amacım reklam falan deil. zaten başlığı da 6 ay önce açmıştım bugün üyeliklerin açıldığını görünce şaşırdım ve diğerleri de yararlansın diye upladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

Tribün dergi nedir ya.Ne reklamını yaptınız 2 gundur. Kaca anlaştınız soyleyın bklm:D

amacım reklam falan deil. zaten başlığı da 6 ay önce açmıştım bugün üyeliklerin açıldığını görünce şaşırdım ve diğerleri de yararlansın diye upladım

• oranın buradan farkı orda anadolu taraftarı çok burada 3 büyükler biraz Ts-Bursa-Eskişehir var o kadar
  • olmuyor e-mail geçersiz diyor sen nasıl oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

olmuyor e-mail geçersiz diyor sen nasıl oldun

Ben de bir sıkıntı çıkmadı . E mailimi yazdım. Yalnız bir gündür onaylanmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

olmuyor e-mail geçersiz diyor sen nasıl oldun

Ben de bir sıkıntı çıkmadı . E mailimi yazdım. Yalnız bir gündür onaylanmadı

gmail olan mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.