Şimdi Ara

Trick2g Udyr hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Yanlıç

quote:

Udyr ile her feral denememde 3 laneden 3 dk da 33 ping geliyor , tr de olmaz bu iş.

Karşıdaki 1 gank attığında sen orda değilsen hele kamp filan temizliyosan "lee 55 kere gank geldi kampladı ulan ben senin gibi junglerın." diye ağlayıp mute attırıyorlar kendilerine.Feral için farm yapıyorum filan dersen tüm sülale kulak felci geçiriyor zaten , gerizekalı ve cahil / gündemi takip etmeyen ameleler olunca oyuncuların çoğu..

Bu normal maç bi de , rankedda bunu yapmak yürek ister, komple karşı takım da olmak üzere muteleyip ancak öyle yapılabilir o da belki.

Nasıl oluyor anlamıyorum ama adamlar cidden düşünemiyorlar. Adamın belki refleksi iyidir belki skillshootları iyi tutturuyordur ama ben adama sana gank gelmeyecem dediğimde pushlamadan duramıyor. İlla 9372828382 kere ölüp all dan bizimki güya jungler yazacak

Oyunu beyniyle değil kaba eti ile oynayanlar bol , jungler olarak yapacak bişey yok.Son maçlardan sonra artık ciddi ciddi jungle ı bırakıp ne zaman fp olsam mid oynamayı düşünüyorum , en azından kendi hatam yüzünden lane kaybederim counter yesem bile bakarım başımın çaresine, cinnet geçirmeden en fazla laneden ezilerek ayrılırım filan.Mid top adc oynayınca da jungle kalan adam jungle bilmiyosa direk yenilmiş oluyosun , middekinin salak olmasından çok daha kötü ,bu da ayrı bi zorluk.

ağzından bal damlamış aynı düşüncelerdeyiz.. abi geçen master aldım psuhlamayın flare kasıycam dedim herifler daha dk 10 olmadan öldüler başladılar söylenmeye neden master alırsınki noob herosu kimse oynamıyo falan bunlar olmasa cok güzel olucakda bunların sonunu getiremeyiz

• imkansiz. yapamazsin. safe oynamak yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 30 dkda 260 farm yaptı inanamadım

• Bugün bu taktiği denedim. Tüm buffları kendim aldım adc kırmızıyı almaya gidiyordu geri çekil işareti verdim sırf bu sebepten. Oyun başlarında full jungle gittim ama oyun sonlarına doğru inanılmaz etkili oynadım toplamda 18 veya 19 stack olmuştu sanırım.

Trick2g Udyr hk.

Laneler düzgünse idare edebiliyorlarsa yapılır ama TR de pek yapma fırsatı bulunacağını sanmıyorum. Milyonda bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 28 Nisan 2014; 22:36:34 >

• Asla yapılamaz ama gelen küfürleri takmıyorsanız oynamak çok zevkli trick gibi udyr oynamaya başladım ve oyun daha zevkli gelmeye başladı midi blueye çağırıp smite ile almalar felan harika birde laf ederse gidip farmınıda alıyorum oh mis

• o degilde adam şiir gibi oynuyor ya 2.5k-3k eloda öyle oynamak her baba yiğidin harcı değil ayrica metada olmayan bi champion ile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Udyr ile her feral denememde 3 laneden 3 dk da 33 ping geliyor , tr de olmaz bu iş.

Karşıdaki 1 gank attığında sen orda değilsen hele kamp filan temizliyosan "lee 55 kere gank geldi kampladı ulan ben senin gibi junglerın." diye ağlayıp mute attırıyorlar kendilerine.Feral için farm yapıyorum filan dersen tüm sülale kulak felci geçiriyor zaten , gerizekalı ve cahil / gündemi takip etmeyen ameleler olunca oyuncuların çoğu..

Bu normal maç bi de , rankedda bunu yapmak yürek ister, komple karşı takım da olmak üzere muteleyip ancak öyle yapılabilir o da belki.

Birde karşı ormancı seninle alay ediyor ya
    Ve o alay eden kişi genellikle Late gamede tek yer

Oyun late e kadar uzasa keşke ,daha normal oyunda bile dk 15 olmadan "bizimki kamp temizliyor ben afk" cılar , "jungler farkı"cılar , "sana bu maçı kazandırmıcam"cılar hemen pes ediyolar.

Ben bu oyunda bu gerizekalılara rağmen niye hala jungle oynuyorum diye sorguluyor insan.Zaten bu oyun bana ters , birinin sığırlığı yüzünden maç kaybedince elim ayağım titriyor , bi de tüm mape hakim ve bilenin daha çok etkisi olduğu için gidip jungler oldum , neyimeyse benim.

+1 katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Treyarch

o degilde adam şiir gibi oynuyor ya 2.5k-3k eloda öyle oynamak her baba yiğidin harcı değil ayrica metada olmayan bi champion ile

Arada saçmalıyor, Sürekli yakalanıp ölüyor.

• Bende izledim bu videoları gaz geldi yaparım dedim de nafile. işin low falan olmakla yada bronz dia olmakla alakası yok akıl ile alakası var. Daha ilk level de ilk kanı veren ' ben jinx counterıyim' diye draven alan adc çatır çatır ölünce midde vel koz a ezilen zed ile birlikte başlıyorlar laf etmeye. Yok yaban alevi işi tr de sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 28 Nisan 2014; 23:07:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chati ekrana gömüyorum sadece mapten takip ediyorum anca o şekilde oluyor
  • ferali tamamladıktan sonra full ganka öncelik verin. botda alınca çok rahat dönülüyor abi dk 15de 30 farm yaparsın. iyi bi yerden girersen zaten sen dönene kadar çıkıyor campler.
  • karşıda jungle ı bilen biri varsa senin oyun sonunda 847868 stack yapmış olman hiçbir şeyi değiştirmiyo eğer siz de challenger seviyesinde oynamıyorsanız lütfen şu freal stackleme muhabbetine bi son verin
  • abi çaktırmadan alıcan buffları

bide bu trick nasıl 11. 12. dk bu stacklemeyi tamamlıyo onu çözersem
  • Adam en doğrusunu yapıp oyun sonu ölümsüz oluyor bende tricki örnek almaya başladım başta sövüyolar ama oyun sonu susuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

Plat liginde aynı şeyi denedim. Benim 120 farmım vardı masterla. Oyun başı mobilty hero alın ff stacklicem dedim ,tamam dediler. Karşı ww 55 farm. Karşı mid 150 bizim mid 70. Ww de ff stackliyordu takım skoru 7-17 iken ben 5-5-1 dim. Ww ise 0-2-1. 3 kezde drake aldım tpyle gang da attım nafile. Takım jungle a uymayı kabul etmiyor

Udyr pheonix gittim. Hiç gank atmadan 11. dk da ferali tamamlıyordum ama laneler feedliyordu. Son oyun biraz gank atarak denedim 14. dk da ferali tamamladım. Farmım solo lanelerinkine yakın levelım hepsinden yüksekti. Yaklaşan ölüyordu bana. Neyse ben sağı solu pushladım kuleler aldım, rakip takımdan 5 kişiyi de üzerime çektim buna rağmen kaçmayı başardım. Döndüm tekrar pushladım inhibe kadar geldim bu şekilde devam ettim. Bu sırada takımım ne mi yapıyordu? Ya jungleda dolaşmakla meşguldü ya da canı full olmasına rağmen base e dönmekle meşguldü. Ben inhibitöre saldırırken rakip takımdan en az 3 kişiyi üzerime çekerken takımım bana yardım etmeye çalışmakla meşguldü. 500 bin kere bana yardım etmeyin diğer yerleri ittirin kulelere saldırın dememe rağmen rakip takım üzerime çullandığında takım arkadaşlarım bana aklı sıra yardım etmeye çalışıp ölüyordu (tek kurtulan ben oluyordum bazen sonra gelsin küfürler)

Böyle bir serverda yapılabilecek tek taktik teamfightlarda güçlü karakterler almak. Çünkü bu serverdakilerin oyun bilgisi mide toplanıp "kapışmak"tan ileri gidemiyor.

Lig plat 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 28 Nisan 2014; 23:54:01 >

• soloq da buff bırakmaya bi anlam veremiyorum zaten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Birde karşı ormancı seninle alay ediyor ya
    Ve o alay eden kişi genellikle Late gamede tek yer

Oyun late e kadar uzasa keşke ,daha normal oyunda bile dk 15 olmadan "bizimki kamp temizliyor ben afk" cılar , "jungler farkı"cılar , "sana bu maçı kazandırmıcam"cılar hemen pes ediyolar.

Ben bu oyunda bu gerizekalılara rağmen niye hala jungle oynuyorum diye sorguluyor insan.Zaten bu oyun bana ters , birinin sığırlığı yüzünden maç kaybedince elim ayağım titriyor , bi de tüm mape hakim ve bilenin daha çok etkisi olduğu için gidip jungler oldum , neyimeyse benim.

Seni hakikaten weste doğru alalım ya.Öyle içten sitem ettin ki üzüldüm.Ama şöyle bir şey var,oyunda herkesi mutelamak yerine denyo denyo konuştuklarında bir gram umursamıyorum,mantık çerçevesi içinde istekte bulunuyorlarsa cevap veriyorum,yoksa küfretsin dursun.Bi dönem TRde oynadım,düzgün istek göremedim hiç ama en azından bir problem olduğunda başka türlü iletişim kuramayacağın için chat yararlı oluyor.Feral ilk geldiğinde TRdeki hesabımda denemeye girdim,20.dk dan itibaren FF verip durdular,35.dkda split yaparak bitirdik,sağolsun toplane tryn de düzgün biriydi.Son oyunum oydu sanırım TRde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Bugün bu taktiği denedim. Tüm buffları kendim aldım adc kırmızıyı almaya gidiyordu geri çekil işareti verdim sırf bu sebepten. Oyun başlarında full jungle gittim ama oyun sonlarına doğru inanılmaz etkili oynadım toplamda 18 veya 19 stack olmuştu sanırım.

Trick2g Udyr hk.

Laneler düzgünse idare edebiliyorlarsa yapılır ama TR de pek yapma fırsatı bulunacağını sanmıyorum. Milyonda bir.

Naptın sen kör oldum!

Ayrıca 20 stack ney adam +80 yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

trde yapamazsın onu anana bacına yapsalar hoşuna gider mi diye bi başlayan cümle olur ardı kesilmez

TR' de adamın suyuna gidince meselelerin halledileceğini düşünüyorum. Zira son oyunlarımda hep anlayışlı insanlar geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

trde yapamazsın onu anana bacına yapsalar hoşuna gider mi diye bi başlayan cümle olur ardı kesilmez

TR' de adamın suyuna gidince meselelerin halledileceğini düşünüyorum. Zira son oyunlarımda hep anlayışlı insanlar geldi.

2 3 ay önce trde oynamayı bıraktım(bıraktırdı artık bıktırdı adamlar) sürekli aynı adamlar geliyodu sürekli aynı chat dönüyodu kanser oldum artık oynamıyorum 2 haftada 1 girip düşmesin diye oynuyorum öyle ne biliyim bende ters cevap veriyom ondan oluyo galiba anlayışla karşılayamıyom trde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.