Şimdi Ara

Trick2g Udyr hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

trde yapamazsın onu anana bacına yapsalar hoşuna gider mi diye bi başlayan cümle olur ardı kesilmez

TR' de adamın suyuna gidince meselelerin halledileceğini düşünüyorum. Zira son oyunlarımda hep anlayışlı insanlar geldi.

2 3 ay önce trde oynamayı bıraktım(bıraktırdı artık bıktırdı adamlar) sürekli aynı adamlar geliyodu sürekli aynı chat dönüyodu kanser oldum artık oynamıyorum 2 haftada 1 girip düşmesin diye oynuyorum öyle ne biliyim bende ters cevap veriyom ondan oluyo galiba anlayışla karşılayamıyom trde

Bırakın size saydırsın. Zaten en fazla 13 yaşındaki çocuklar. Anlayacakları bir şekilde sakince durumu izah edince anlayış gösteriyorlar. Hatta sizin sözünüzü bile dinliyorlar. Oynaya oynaya artık psikolog gibi oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

Plat liginde aynı şeyi denedim. Benim 120 farmım vardı masterla. Oyun başı mobilty hero alın ff stacklicem dedim ,tamam dediler. Karşı ww 55 farm. Karşı mid 150 bizim mid 70. Ww de ff stackliyordu takım skoru 7-17 iken ben 5-5-1 dim. Ww ise 0-2-1. 3 kezde drake aldım tpyle gang da attım nafile. Takım jungle a uymayı kabul etmiyor

Udyr pheonix gittim. Hiç gank atmadan 11. dk da ferali tamamlıyordum ama laneler feedliyordu. Son oyun biraz gank atarak denedim 14. dk da ferali tamamladım. Farmım solo lanelerinkine yakın levelım hepsinden yüksekti. Yaklaşan ölüyordu bana. Neyse ben sağı solu pushladım kuleler aldım, rakip takımdan 5 kişiyi de üzerime çektim buna rağmen kaçmayı başardım. Döndüm tekrar pushladım inhibe kadar geldim bu şekilde devam ettim. Bu sırada takımım ne mi yapıyordu? Ya jungleda dolaşmakla meşguldü ya da canı full olmasına rağmen base e dönmekle meşguldü. Ben inhibitöre saldırırken rakip takımdan en az 3 kişiyi üzerime çekerken takımım bana yardım etmeye çalışmakla meşguldü. 500 bin kere bana yardım etmeyin diğer yerleri ittirin kulelere saldırın dememe rağmen rakip takım üzerime çullandığında takım arkadaşlarım bana aklı sıra yardım etmeye çalışıp ölüyordu (tek kurtulan ben oluyordum bazen sonra gelsin küfürler)

Böyle bir serverda yapılabilecek tek taktik teamfightlarda güçlü karakterler almak. Çünkü bu serverdakilerin oyun bilgisi mide toplanıp "kapışmak"tan ileri gidemiyor.

Lig plat 2

dakika 11 de 25 stack tamamlanıyordu. 30 stack'i dakika 11 de tamamlaman neredeyse imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacelyn

Trick2g'nin yeni yayınladığı 4.5 udyr gameplaylerini izlediyseniz eğer farketmişsinizdir. Bütün buffları oyun boyunca kendi alıyor. Mide blue falan vermiyor. Vaktinin çoğunu feral stacleyerek geçiriyor. Late gamede ise split push yapıyor. Sizce böyle bir jungler tarzı ne kadar doğru? Diğer feral flare junglerlar ile de yapılabilir mi?

4.6 için de yayınladı onuda öneririm

• +1 düzgün konuşup işini yaparsan hatalarında bile sana gelip niye öyle yaptın böyle yaptın diyen olmuyor en kötü ihtimalle çok konuşan varsa ignore diye bişey var
  • ignorelamak pingide kesse olurda yok adamlar mors alfabesini kullanarak küfür edebiliyorlar pingler yardımıyla

• TR'de baya sabırlı olmak zorundasın deniyorsan ama bu tarz jungler oynamakta sakınca yok. Rakibin kulesinin altından ayrılmayan adamlar ana, bacı, Allah, kitap ayırt etmeksizin söveceğinden baya sakin karakterli olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

ignorelamak pingide kesse olurda yok adamlar mors alfabesini kullanarak küfür edebiliyorlar pingler yardımıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: NoTs

+1 düzgün konuşup işini yaparsan hatalarında bile sana gelip niye öyle yaptın böyle yaptın diyen olmuyor en kötü ihtimalle çok konuşan varsa ignore diye bişey var

Buna bile gerek yok. Size küfür bile etse anlayış gösterip durumu sakince izah edince anlıyorlar sizi. Doğru, hiç uğraşılacak gibi değilse ignorelamak en iyisi.

• Hiç onaylamıyorum ve çok sıkıcı,geçen pazar 2 maçını ard arda izledim Voli ve Pante jungle oynayan rakipleri vardı.Bu yine flare kastı karşıdakiler gank attı,patates oldu takımı.Çok riskli bir şey yapıyor bizim Godyr.
  • Solotop main , lane de kaybetsem bile 1v1 oynamak istiyorum jnglerimizin gelmesini veya kamp kurmasini hicbir zaman istemiyorum cunku boyle olunca %100 bizim bot lane kaybediyor. yeni ff ile zaten ayda yilda bir topa ugrayan junglerlar simdi hic gelmez oldu benimde isime geldi acikcasi. ama goruyorum ki bazi '' GANK PLOX GIB ME KILL NOP '' cu tayfanin isine gelmemis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Bugün bu taktiği denedim. Tüm buffları kendim aldım adc kırmızıyı almaya gidiyordu geri çekil işareti verdim sırf bu sebepten. Oyun başlarında full jungle gittim ama oyun sonlarına doğru inanılmaz etkili oynadım toplamda 18 veya 19 stack olmuştu sanırım.

Trick2g Udyr hk.

Laneler düzgünse idare edebiliyorlarsa yapılır ama TR de pek yapma fırsatı bulunacağını sanmıyorum. Milyonda bir.

rabadon ? phoenix gittin sanırım

• Ya o muhabbetten oyun taşıyor yada çok fena kaybediyor. Takımı neredeyse bütün maç 1+4 v 5 bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: eyuphandalkun

Plat liginde aynı şeyi denedim. Benim 120 farmım vardı masterla. Oyun başı mobilty hero alın ff stacklicem dedim ,tamam dediler. Karşı ww 55 farm. Karşı mid 150 bizim mid 70. Ww de ff stackliyordu takım skoru 7-17 iken ben 5-5-1 dim. Ww ise 0-2-1. 3 kezde drake aldım tpyle gang da attım nafile. Takım jungle a uymayı kabul etmiyor

Udyr pheonix gittim. Hiç gank atmadan 11. dk da ferali tamamlıyordum ama laneler feedliyordu. Son oyun biraz gank atarak denedim 14. dk da ferali tamamladım. Farmım solo lanelerinkine yakın levelım hepsinden yüksekti. Yaklaşan ölüyordu bana. Neyse ben sağı solu pushladım kuleler aldım, rakip takımdan 5 kişiyi de üzerime çektim buna rağmen kaçmayı başardım. Döndüm tekrar pushladım inhibe kadar geldim bu şekilde devam ettim. Bu sırada takımım ne mi yapıyordu? Ya jungleda dolaşmakla meşguldü ya da canı full olmasına rağmen base e dönmekle meşguldü. Ben inhibitöre saldırırken rakip takımdan en az 3 kişiyi üzerime çekerken takımım bana yardım etmeye çalışmakla meşguldü. 500 bin kere bana yardım etmeyin diğer yerleri ittirin kulelere saldırın dememe rağmen rakip takım üzerime çullandığında takım arkadaşlarım bana aklı sıra yardım etmeye çalışıp ölüyordu (tek kurtulan ben oluyordum bazen sonra gelsin küfürler)

Böyle bir serverda yapılabilecek tek taktik teamfightlarda güçlü karakterler almak. Çünkü bu serverdakilerin oyun bilgisi mide toplanıp "kapışmak"tan ileri gidemiyor.

Lig plat 2

dakika 11 de 25 stack tamamlanıyordu. 30 stack'i dakika 11 de tamamlaman neredeyse imkansız.

Tamamladım. Keşke resim alsaydım. Ama ne bir gank ne başka birşey takıma hiç yardım etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Bugün bu taktiği denedim. Tüm buffları kendim aldım adc kırmızıyı almaya gidiyordu geri çekil işareti verdim sırf bu sebepten. Oyun başlarında full jungle gittim ama oyun sonlarına doğru inanılmaz etkili oynadım toplamda 18 veya 19 stack olmuştu sanırım.

Trick2g Udyr hk.

Laneler düzgünse idare edebiliyorlarsa yapılır ama TR de pek yapma fırsatı bulunacağını sanmıyorum. Milyonda bir.

rabadon ? phoenix gittin sanırım

Evet

• bence kesinlikle doğru profesyonel bir takımda latede split pusher bi jungler alcaksanız midin mana sorunu olmamalı zed,akali,katarina vb. ya da mana hunger olmamalı. zaten redi adc'ye vermek ne kadar doğru bilmiyorum sonuçta tf'de ilk focus adc anında karşı takıma verebilir bence junglerda kalması her zaman daha iyi.

xin,udyr,ww zaten skill setlerinde as veren skilleri var. 1 tane botrk alsalar bile gayet rahat bir şekilde kuleyi alabilir tabi bu sırada takımını 4v5 bırakmak zorundasın ama daha hiç kule alınmamış laneden kule almak saçma.

taktik olarak örnek vermek gerekirse, teleport ve smite alan bi master yi jungle'sınız mid inhibiniz gitmiş ve sizin split push yapmanız gerekiyor öncelikle ultiyi açıp bottaki inhib kulesini alıp sonra teleportla toptaki inhib kulesine kadar ilerletmeniz oldukça yararlı olacaktır hem lane rahatlar hem de takıma altın bakımından yardımcı olursunuz.(low elolar denemesin daha 5v5 tf nasıl yapılır bilmiyorlar 4v5 pozisyonda delay yapmak zordur)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sane Man

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

quote:

Udyr ile her feral denememde 3 laneden 3 dk da 33 ping geliyor , tr de olmaz bu iş.

Karşıdaki 1 gank attığında sen orda değilsen hele kamp filan temizliyosan "lee 55 kere gank geldi kampladı ulan ben senin gibi junglerın." diye ağlayıp mute attırıyorlar kendilerine.Feral için farm yapıyorum filan dersen tüm sülale kulak felci geçiriyor zaten , gerizekalı ve cahil / gündemi takip etmeyen ameleler olunca oyuncuların çoğu..

Bu normal maç bi de , rankedda bunu yapmak yürek ister, komple karşı takım da olmak üzere muteleyip ancak öyle yapılabilir o da belki.

Birde karşı ormancı seninle alay ediyor ya
    Ve o alay eden kişi genellikle Late gamede tek yer

Oyun late e kadar uzasa keşke ,daha normal oyunda bile dk 15 olmadan "bizimki kamp temizliyor ben afk" cılar , "jungler farkı"cılar , "sana bu maçı kazandırmıcam"cılar hemen pes ediyolar.

Ben bu oyunda bu gerizekalılara rağmen niye hala jungle oynuyorum diye sorguluyor insan.Zaten bu oyun bana ters , birinin sığırlığı yüzünden maç kaybedince elim ayağım titriyor , bi de tüm mape hakim ve bilenin daha çok etkisi olduğu için gidip jungler oldum , neyimeyse benim.

Seni hakikaten weste doğru alalım ya.Öyle içten sitem ettin ki üzüldüm.Ama şöyle bir şey var,oyunda herkesi mutelamak yerine denyo denyo konuştuklarında bir gram umursamıyorum,mantık çerçevesi içinde istekte bulunuyorlarsa cevap veriyorum,yoksa küfretsin dursun.Bi dönem TRde oynadım,düzgün istek göremedim hiç ama en azından bir problem olduğunda başka türlü iletişim kuramayacağın için chat yararlı oluyor.Feral ilk geldiğinde TRdeki hesabımda denemeye girdim,20.dk dan itibaren FF verip durdular,35.dkda split yaparak bitirdik,sağolsun toplane tryn de düzgün biriydi.Son oyunum oydu sanırım TRde.

Westte olanların çoğu orası da trden farksız sadece ağır küfür olayı yok diyorlar , ben de o yüzden geçmiyorum.Bi de weste geçince ingilizcem iyi olsa da anadil gibi olmuyor , sonra arkadaşların hepsi tr de.

• tr deki oyuncu profili çok değişik özellikle jungler ı 2. supportmuş gibi her türlü ameleliği yapıp kill bırakan bir şeymiş gibi zannediyorlar
    ve takıma öyle oyuncular geliyor ki toxic + noob kafayı yiyorsun o yüzden şu konuşmalar geçebiliyor

Morgana: udry blue bırakmadı afk yım midden bitirin report udry ty.

ve takımlar genelde böyle geliyor bkz
     Trick2g Udyr hk.
  • quote:

Westte olanların çoğu orası da trden farksız sadece ağır küfür olayı yok diyorlar , ben de o yüzden geçmiyorum.Bi de weste geçince ingilizcem iyi olsa da anadil gibi olmuyor , sonra arkadaşların hepsi tr de.

Şöyle söyleyeyim,TRde division ve lig atladıkça oyuncu kalitesi 1 1 gelişiyorsa,westte 10 10 gelişiyor.İnsan kalitesi zaten daha yüksek.
  • Trick gibi oynayamıyorsanız yapmayın böyle şeyler.Bu şekilde oynarken sen kasılıyorsun ama karşı takım gank attığı için lanelerin durumu iyi olmuyor sonra latede bağırırsınız "omg 1 vs 5 report my team plz".
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

tr deki oyuncu profili çok değişik özellikle jungler ı 2. supportmuş gibi her türlü ameleliği yapıp kill bırakan bir şeymiş gibi zannediyorlar
    ve takıma öyle oyuncular geliyor ki toxic + noob kafayı yiyorsun o yüzden şu konuşmalar geçebiliyor

Morgana: udry blue bırakmadı afk yım midden bitirin report udry ty.

ve takımlar genelde böyle geliyor bkz
     Trick2g Udyr hk.

resim iyiymiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.