Şimdi Ara

Trident mb-56 acil yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kısaca konuya giriyim ben 3 gün önce trident mb-e56 telefon aldım ama bu telefonda şebeke sorunu var diye düşünüyorum çünkü aradığım kişinin sesini rahat bir şekilde duyuyorum ama karşıdaki beni duymuyor cızırtıdan başka bişey yok sesin hiç gelmiyor diyolar bazende net bir şekilde gidiyor ben 3 gündür çözemedim ben bu telefonu tek hat olarak kullanıyorum telefon çift hatlı ama ben tek hatlı kullanıyorum bu sorunu çözmek için ne yapabiliriz cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

• gittim değiştim garantiyle uğraşamam 3 günlük telefon sonuçta bunda şimdilik bişey yok gibi :)
  • 3 gun sonra yine baslar bikac sorun merak etme herzaman dedigim gibi bu tarz cin malı cihazlari kullanmak saglik acisindan tehlikeli ayrica kullanim acisindanda hicbir keyfi olmayan cihazlar bunu almak yerine butceniz dusuk olsada indirimleri takip edip 200 kusur liraya bilindik markalarin cok daha uzun omurlu ve kullanisli cihazlarini tercih edebilirsiniz sonucta bu cihazada 150 liradan dusuk bir rakam odediginizi sanmiyorum
  • değiştirmek yerine iade etseydin daha iyi olurdu. iki gün sonra başka sorun çıkartır sana. az para verdim diye sevinirken elinde patlar cihaz boşa para vermiş olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.