ben satın aldığım bayiye verdim sirkeciye giderken küçük bir kaza atlattık gitmekten vazgeçtim geçen hafta salı günü. aldığım bayiye verdim onlar gönderdiler ve bugun telefon geliyor.
hadi hayırlısı çetin.ben turkcell hatta aldım şimi avea ve turkcell var.aveanın gprs ni hallettim ama internetini halledemedim.pin koduyla gprs oluyor ama internet deyince yalnış pin diyor.internete bağlanmadım.avea internet bağlantısı yapıp internette gezebildinmi avea ile bir deneyip yazabilirmisin nasıl yapacağımı?
koptum videoda...gayet güsel video onatıyomus....
quote:
Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam
hadi hayırlısı çetin.ben turkcell hatta aldım şimi avea ve turkcell var.aveanın gprs ni hallettim ama internetini halledemedim.pin koduyla gprs oluyor ama internet deyince yalnış pin diyor.internete bağlanmadım.avea internet bağlantısı yapıp internette gezebildinmi avea ile bir deneyip yazabilirmisin nasıl yapacağımı?
aveadan nete bağlanmadım hatta ayarlarınıda yapmadım ben sadece türksel wap ayarlarını yaptım
şimdı beynım sulandı... trident mb-700T almayı dusunuyodum ama gsmart daha ıyı fılan denılıyo zaten nerdeyse aynı fıyatlar almsıken gsmart daha ıyı... bu kılıtlenme sorunu yazmıs arkadas bu trıdent ıcn mı yoksa baska bı tel ıcın mı tam anlamadım... gsmart i120 içinde antenı olmadan tam düzgün cekmıyo dıyolar trıdent ııcnde bu boylemı yanı hangısınde tel daha duzgun cekıyo... bıde g smart t600 var bunun fıyatı ne kadar bılmıyorum ama bu üç telden en sorunsuz olanı hangısı alırsak hangısını alalım...
ya arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum. P990i cihazımı satıp bundan alıcam.
cihaz daha çok yeni, kasa kalitesi nasıl? sesli görüşmelerde sıkıntı yaşanıyormu?
bildiklerinizi aktarmanızı rica edicem.
quote:
Orjinalden alıntı: merak etmeyen adam
yok daha yapmadım ama bir ara uğraşıcam ayrıca sende resimleri http://imageshack.us/ sitesine upload ederek burda gösterebilirsin yoksa ihale yine bana kalacak
bilmeyenler için söylüyorum bu telefonun tanıtımını mutlaka izleyin
Videonun bazi yerleri cok komik olmus arkadasim ne ettin Nasıl incelemese insan belgesi var telefondan daha cok
slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim TRİDENT MB-700 var bende de ama video oynatamıyorum dvd yi mp4 yapıyorum yine de çalışmıyo ses geliyo fakat görüntü yok bilgili arkadaşlar telefonun açtıgı dosya türlerini yazarsa sevinirim saygılar...
SLm arKADAŞLAR ben Mb-700 aldım da bu telefona program vs. yüklemene biliyor mu???
ve ya ne bilyim hangi tür formatları destekliyor ...Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar ben Trident MB 600T modelini aldım..
1.3 MP hikaye = 640x480 ebatında çekiyor. Kaydettiği videoları kesik kesik oynatıyor. Kafasına göre 20 kanal atıyor TV ayarlarında.. İstediğim kanalı izleyemiyorum
Benim genelde herkesin merak ettiği birkaç sorum olacak..
TV kanal taramasında kayıt ettiği 20 kanal haricindeki diğer kanalları nasıl izleyebilirim?
Oyun olarak Nokia 6610 gibi 4-5 sene ondeki telefonların oyunlarını çalıştırıyor mu ya da telefona nasıl atabiliriz? (bunun için java desteğimi gerekiyor)
Eski telefonumdaki telefon numara kayıtlarını bu telefona nasıl atabilirim?
En fazla kaç GB micro Sd kartı destekliyor?
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bir sorunum daha var. aslında genel bir sorun..
Mp4 film attığımda telefona ses önde gidiyor. video yavas oynuyor.. Ses bitiyor ama video hala devam ediyor.. 3 - 4 farklı program kullandım ama hepsi aynı...sürekli ses video arası uyumsuzluk var..
Sanırım mp4 izleyemeyeceğim :(
Bu telefonlar için bildiğniz sorunsuz biri mp4 convertor varmı?
sorunun için bana ulaş coverter pragramı var her telefon için
quote:
Orjinalden alıntı: musti35
Arkadaşlar bir sorunum daha var. aslında genel bir sorun..
Mp4 film attığımda telefona ses önde gidiyor. video yavas oynuyor.. Ses bitiyor ama video hala devam ediyor.. 3 - 4 farklı program kullandım ama hepsi aynı...sürekli ses video arası uyumsuzluk var..
Sanırım mp4 izleyemeyeceğim :(
Bu telefonlar için bildiğniz sorunsuz biri mp4 convertor varmı?
evet arkadaşım var her telefon için istediğin video veya klip çevire bilirsin ve iftediğin uzantıda veya formatta.
(im too encoder3) programı ile istediğini yapabilirsin ancak ayarlarını iyi bilmen gerek. Bana ulaşman lazım biraz karışık tarifen çok zor...
saygılar.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme