Şimdi Ara

trident p713 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
18.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşyerinden bi abimiz yegeni icin trident p713 marka tablet almış. Çocuk ta ekran a sifre koymus ama sonra unutup defalarca yanlış girmiş. Android 4 surumu yüklü. Simdi tablet i açınca e mail girisi yapılmasını istiyor ancak ne kullanıcı adını, ne e mail i ne de sifreyi bilmiyorlar. Ne yapilabilir ve nasil yapılabilir acaba? Hard format özelliği var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ses açma kapama tuşunun yanında küçük bi tuş wwar ona tıkla iğne ucuyla (ama tablete format atar)
  • bende de aynı sorun oluştu.internetide kapattıkları için googledan yeni şifre almama rağmen olmadı.o küçük düğmeye tıkladım ama sonuç yok
  • Ben reset attım ama tek tek anlatamıcam denerken oldu.
    cihaz kapalıyken açma düğmesini BASILI tuttum o şekilde açıldı. ama hala şifre ekranı vardı terkar yeniden deneyim derken kapatma düğmesi bastım (parmağım yanındaki ses düğmesine aynı anda basmış olabilir deneyerek bulursunuz umarım) tekrar açılışta room yüklemesi ile başlayarak cihazı kullanılabilir şekilde açtı.
  • Ses açma + Ses kapama + POWER Tuşuna basın, format modunda açıyor, onaylamak için power tuşuna basın diyor. 1 kez daha power'a basıyorsunuz ve işlem başlıyor. Geçmiş olsun
  • arkadaşlar direk yazılımını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

hafıza kartına kopyalayın.ses açma ve power tuşuna basılı tutun.sadece sistem açıldığı zman tarih ve saat ayarını yapın.

http://index.maixin-china.com/download/software/MaPan_MX7650B_Firmware_F20121120.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmanla1 -- 26 Haziran 2014; 16:47:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GIGASET SL 440 Lütfen yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu nasıl çözdün kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanla1

dokunmatik ters çalışma düzeltildi.

http://index.maixin-china.com/download/software/MaPan_MX7650B_Firmware_F20121120.rar

Konu eski biraz ama bir şey sormam lazım bu indirdiğimiz dosyayı direkmi hafıza kartına atıyoruz yoksa içinden çıkan klasörlerimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.