Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var
  • umarım resimler ön fikir verir. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: n72

ben de ereyon comdan 309 tl ye aldım. genel olarak begendim ama şu an şoktayım :) ben bunu çift işlemcili diye almıştım ama anlamadım bu şimdi tek işlemcili mi? öyleyse kandırıldım ziya hepsiburada comda ve araştırma yaptıgım bir kaç sitede çift işlemcili yazmaktaydı. 2 ayrı hat taktım ikisini de aynı anda aradıgımda digeri kapalı görünüyordu. iade etsem mi? kandırıldıgımı düşünyüorum.

arkadaşın dediği gibi bende tek işlemcili olduğunu okudum hep. hiçbir yerde çift işlemcili yazmıordu. Wentto diye bir marka da var. onda da aynı. ;) bence büyük bir eksi değil. Birisi aradığı zaman zaten kulağına bip sesi ile uyarı alıyorsun.
  • rekli9 ..resimler için çok teşekkurler...gayet açıklayıcı oldu....internet sayfa acma hızı ,uygulamalar,videolarda (facebook,youtube vs...)..herhangi bir problem çıkardı mı?
  • kararımı verdim iade etmeyecegim. bir de GPS özelligi olsaydı valla süper olurdu.
  • n72 umarım şuan ordasındır lütfen cvb ver buğün aldım trident w-t2 ama ilğinç bişey var telefonun sesi çıkmıyo yani zil seslerini dinliyemıyorum ve aradıklarında titreşimli çıkıyo bütün ayarlarını yaptım herşey normal kulaklığı takınca ses geliyo cıkarınca tık yok sadece tuş sesleri duyuluyo o kadar sen açtığında öylemiydi lutfen cvbbb
  • bak sorun şu olablirmi hani yukardaki i phone nun resimleri varya en son resımde sim1 sim2 nın yanında bi işaret var onun üzerinde çizgi var ondan olabılırmı sesın cıkmaması onu çizgiyi kaldıramıyorum bide o zil sesi işareti beyaz ordaki gıbı pembeli dııl
  • n72 lütfen cvbbbb
  • Menüden Kullanıcı Profillerine gir oradan Genel i seç etkinleştir . Hala ses çıkmıyorsa geneli seçtikten sonra özelleştir de oralardan zil sesi ayarını falan yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamenter

rekli9 ..resimler için çok teşekkurler...gayet açıklayıcı oldu....internet sayfa acma hızı ,uygulamalar,videolarda (facebook,youtube vs...)..herhangi bir problem çıkardı mı?

ınternet sayfa acma hızı gayet ıyı facebook ve youtube a gırebılıyorsun ama vıdeo ızleyemıyorsun bılgın olsun
  • hayır ya öylede olmuyo dedığım gıbı şu en alttakı resımde sım1 sım2 nın yanında bı sembol var o sembolun uzerınde kırmızı çizgi var onu kaldıramıyorum bı baksan
  • Bu telefonla cekilmis bi kac manzara resmi gonderebilir misiniz acaba?
    tsk.ler
  • arkadaşlar mrb ben 3 gün önce trident w-t2 aldım. tlf güzel ama şöyle bir sorun var. mesaj sesini değiştiremiyosun. yani yüklediğin mp3 yapamıyosun. bir de şöyle bi sorum olacak resmi duvar kağıdı yaptığın zaman 2 operatör yazısı ekranın ortasında görünüyor. bunları kaldırmanın bi çaresi yok mu çok sinir oldum bu özelliğine resmin içine ediyor yanii
  • benim 2 sorum olacak
    1-telefon wifi den her siteye girebliyoomu yoksa wap tabanlı siteleremi girebiliyo
    2-teli ankaradan alabileceğimiz yer warmı bide almaya değermi...
  • tugbagncr

mesajını şimdi okudum. benim aldıgımda öyle bir problem yoktu. ben de daha yeni çözüyorum. sanırım ayarlar ile alakalı bir durum.
    ben de oyun ve program arayışına girdim ama bulamıyorum.

ayrıca bir sorum var arkadaşlara;

bu telefonu Wentto F03 ile kıyaslarsak artıları eksileri vb... şuan ikiside aynı fiyat hemen hemen.
    ama Wentto F003 8 GB kart hediyeli ki bu kartın fiyatı 40 tl. ne dersiniz arkadaşlar?

quote:

Orijinalden alıntı: tugbagncr

n72 umarım şuan ordasındır lütfen cvb ver buğün aldım trident w-t2 ama ilğinç bişey var telefonun sesi çıkmıyo yani zil seslerini dinliyemıyorum ve aradıklarında titreşimli çıkıyo bütün ayarlarını yaptım herşey normal kulaklığı takınca ses geliyo cıkarınca tık yok sadece tuş sesleri duyuluyo o kadar sen açtığında öylemiydi lutfen cvbbb

• Arkadaşlar telefonun dokunmatiği bozuldu.Bozukluktan kastım şu : Telefon numarası girme ekranında 1 e basıyorum 5,9 falan yazıyor, 2 ye basıyorum başka birşey yazıyor öyle oldu. Kalem kalibrasyonuna girdim ordan birşeyler yaptım sanırım o yüzden bozuldu. Şimdi garantiye gönderiyorum , gidip-geldikten sonra memnun olacakmıyım buraya sonucu yazarım.
  • CAGLARUS
    senin problemin bndede oldu.Kalem kalibrasayyonuna gir sonra gösterilen yerlere bas sorun düzlecektir.

Birde Arkadaşlar W-t1 kullanıyorum 2.gün ekranımın ortasında buğulaşma Oldu we geçmior.Nedenini bilen Yazarsa sewinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace1

CAGLARUS
    senin problemin bndede oldu.Kalem kalibrasayyonuna gir sonra gösterilen yerlere bas sorun düzlecektir.

Kalibrasyondan sonra oldu problem sonra tekrar tekrar girip uğraştım ama durum düzelmedi, fabrika ayarlarına geri döndürdüm yine birşey değişmedi. Yazılımsal bir sorun olması lazım.
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz w-t1 mi büyük w-t2 mi büyük görünüş olarak bide hangisi daha iyi size göreeeeee ?????
  • Arkadaşlar Wi-fi den Normal İnternet Sitelerine Girebiliyomuyuz?? Yoksa Wap Tabanlı Siteleremi Girebiliyoruz...

Birde Telefonu Kullanan Arkadaşlar Önerirmi Yazık Olmasın Paramıza Bu Hafta Sonu Almayı Plannıyorum Cevaplarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.