Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam Trident W-T3 de karar kıldım ücreti nasıl yapıyoruz Bankamı kredi kartımı Kapıda ödeme imkanı var mı ?
  • Trident W-T3 şuan daha cazip duruyor
  • bilgi amaçlı soruyorum cazip kılan tarafını söylerseniz eğer memnun oluruz?video izlenmemesi,menüsünün orjinal menü olmaması,doknmatiğinin yavaş ve takılmalar yaşaması benim bildiğim eksi yönleri?siz artılarını söylerseniz diğer alıcılar için daha faydalı olur

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

pixma da isteğe bağlı menünün yatay olarak kullanılabilmesi büyük bir kolaylık sağlıyor özellikle mesaj yazarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.i -- 20 Şubat 2010; 18:29:57 >
  • bu kadar metettin telefonun fotograflarını çekip yayınlasan güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.i

bilgi amaçlı soruyorum cazip kılan tarafını söylerseniz eğer memnun oluruz?video izlenmemesi,menüsünün orjinal menü olmaması,doknmatiğinin yavaş ve takılmalar yaşaması benim bildiğim eksi yönleri?siz artılarını söylerseniz diğer alıcılar için daha faydalı olur

pixma da isteğe bağlı menünün yatay olarak kullanılabilmesi büyük bir kolaylık sağlıyor özellikle mesaj yazarken.

Pixma kullanmadığım için herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. İyi ya da kötü bilemem. Fakat W-T3 kullanmayan arkadaşlar neden olumsuz yorum yapar anlamış değilim. Ben şimdiye kadar bu forumda W-T3 kullanıpta '' Arkadaşlar ben aldım kesinlikle tavsiye etmem şurası kötü burası kötü '' diyene rastlamadım. Yanılıyorsam düzeltin lütfen. Fiyat belli ne beklenebilirki. Kaldı ki olumsuz eleştirilerin tamamı bu cihazı kullanmamış olanlardan geldiğide düşündürücü. Pixmanın artı özelliği nedir söylermisiniz. İnternetten video izlenmesi mi? Menüsünün orjinalliğini nereden anlıyorsunuz. Dokunmatiği takılmıyor mu? W-T3 dokunmatiği ile en ufak sorun yaşamadım şahsen. Şimdiye kadar her hangi bir komutu iki kere verdiğimi hatırlamıyorum.
    Menü yatay oluyormuş. Aman ne büyük eksiklik.

• arkadaşlar ekranın sag ustunde cıkan a.m1 ve muzık notası ısaretını nasıl kaldırabılrım??radyo acık sandım ama acık değil kapatıyorum acaba o işaretlerı nasıl kaldırabılırım???
  • mc.i

ARIKAN vardı hatırlarsan sürekli çin mallarına karşı olan. Onun asıl amacını çözemedim neden gerçekten bu kadar iyilik meleği gibi davranıp bu cihazların bizim sağlığımızı bile tehlikeye attığını söyleyecek kadar forum konusunun dışına taşırdığını. Sende de ben şunu sezinledim. Ya sen Özşahinler elektronikte çalışıyorsun ya da bir şekilde bağlantılısın ( PIXMA satıcısı ) Senin önceki mesajlarına da şöyle bir baktımda varsa yoksa PIXMA bu firmayı övmeni anlayabilriz. ( Satıcısı değilsen şayet ) Ancak normal bir kullanıcı olarak ( örn. benim W-T3 kullanıpta burada yazdıklarım ) yorum yapmadığın kanısındayım. MyCITY Group la da bir bağın olabilir belkide.
    Bilemem sadece bunlar varsayım. Yanlışsa tabi ki '' yanlış düşünüyorsun diyebilirsin '' . Olabilir bundan rahatsız olmam. Ancak gerçekten elinde kullandığın cihazı övüyorsan o zaman yanlış anladığım için özür dilerim.
    Cevap verirkende samimi olmanı isterim.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.mert

arkadaşlar ekranın sag ustunde cıkan a.m1 ve muzık notası ısaretını nasıl kaldırabılrım??radyo acık sandım ama acık değil kapatıyorum acaba o işaretlerı nasıl kaldırabılırım???

CİHAZ W-T3 MÜ.
    EĞER ÖYLE İSE VALLA BEN BAKIYORUMDA ÖYLE BİR İMLECE RASTLAMADIM. RADYO TV MÜZİK ÇALAR HEPSİNİ ÇALIŞTIRDIM , ÇOK ENTERESAN.
  • ewet wt3 cıhaz ya bende kafayı yıcem 2 tane imleç kapanmıyo bı turlu
  • quote:

ewet wt3 cıhaz ya bende kafayı yıcem 2 tane imleç kapanmıyo bı turlu

kAPANMASIN ABİ NE ZARARI VAR

ŞAKA TABİ DE TRİDENT SİTESİNDE MESAJ FORMU VAR. BURAYI KULLANARAK SERVİSE MESAJ AT. CEVABI BURDA DA YAYINLA DA BAŞIMIZA GELİRSE BİLELİM.

AYRICA BELKİ BİLMİYORSUN DİYE YAZAYIM DEDİM. BİLİYORSUN W-T3 TE DİREKT OLARAK VİDEO İZLENMİYOR İNTERNETTEN.WWW.VUCLİP.COM DAN İSTEDİĞİN VİDEOYU W-T3 E İNDİREBİLİYORSUN, HABERİN OLSUN.

• :D ya muhtemelen bırsey acık kaldı sarjdan yiyiyor diye içim içimi yedi o yuzden stres yaptım:)
    attım msj cvp gelır umarım..bu arada son sayfada olan opera ne işe yarıyor acaba.ben nete gırerken google ıkonunu kullanıyorum..onun hikmetini cozemedım..bide sozleşme sayfasını nasıl gecıyoruz tıklıyorum ama ılerlemıyor .
  • quote:

:D ya muhtemelen bırsey acık kaldı sarjdan yiyiyor diye içim içimi yedi o yuzden stres yaptım:)
    attım msj cvp gelır umarım..bu arada son sayfada olan opera ne işe yarıyor acaba.ben nete gırerken google ıkonunu kullanıyorum..onun hikmetini cozemedım..bide sozleşme sayfasını nasıl gecıyoruz tıklıyorum ama ılerlemıyor .

Opera gibi bir nimetten faydalanmanı isterim Bir çok siteyi tam olarak görüntüleyebilmen ya da açabilmen için opera yı kullanman gerekir. Öncelikle Wlan ile bağlantı kur. Daha sonra operayı çalıştır de. Bir takım komutları var. Bunları uyguladıktan sonra sözleşme var. Kabul ettikten sonra ...size maliyeti olabilir... cümlesini içeren bir uyarı çıkıyor. Evet dedikten sonra operayı kullanbilirsin. Bu senin tarayıcın. İnternete girerken bunu kullan. Bir de Opera 5 sürümü var. Önceki sayfalarda da bununla ilgi açıklamalar var. Nasıl kurulacağına dair. Onlara bir göz at. 5 sürümü şu an cihazındaki 3 ten daha yeni. Ekranı yatay olarak kullanbiliyorsun ( sadece internet sayfalarını). Daha bir sürü bişeyleri var anlayacağın. Hayırlı olsun güle güle kullan.

• arkadaşlar bugün wt3 ü bizzat görüp inceledim. fakat henüz alma imkanım olmadı ama en kısa zamanda alıcam. kamerası iyi değil deniyordu ama gördümki beklentilerimin çok üstünde güzel geldi bana kamerası. dokunmatiğin hassasiyeti son derece güzel. bir menüye girmek istediğin zaman dokunduğun gibi hemen açıyor gecikme falan olmuyor yani. wi-fi son derece güzeldi telefonun sesi son derece güzel. boyutları iphone kadar fakat çok az bir kalınlığı var ama çok değil ben henüz kullanmadım ama kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünenlere. ay sonunda elime para geçicek ve hemen telefonu alıcam.
  • arkadaslar wt-3de wireless ı etkınlestır dedıgımde baglanılamadı yazıp wireless ı etkınlestırıyo.nıye baglanılamdı yazıo anlamıyorum...???birde kendı modemıme baglanmıyo cıhaz sıfreyı yazıyorum fakat baglanılamdı dıyo neden baglanmıyo internete ????
  • Ortam baya kızıştı verdiğimiz para 300 tl, o olsun bu böyle olsun diyip duruyoruz bakalım daha ne yorumlar gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

mc.i

ARIKAN vardı hatırlarsan sürekli çin mallarına karşı olan. Onun asıl amacını çözemedim neden gerçekten bu kadar iyilik meleği gibi davranıp bu cihazların bizim sağlığımızı bile tehlikeye attığını söyleyecek kadar forum konusunun dışına taşırdığını. Sende de ben şunu sezinledim. Ya sen Özşahinler elektronikte çalışıyorsun ya da bir şekilde bağlantılısın ( PIXMA satıcısı ) Senin önceki mesajlarına da şöyle bir baktımda varsa yoksa PIXMA bu firmayı övmeni anlayabilriz. ( Satıcısı değilsen şayet ) Ancak normal bir kullanıcı olarak ( örn. benim W-T3 kullanıpta burada yazdıklarım ) yorum yapmadığın kanısındayım. MyCITY Group la da bir bağın olabilir belkide.
    Bilemem sadece bunlar varsayım. Yanlışsa tabi ki '' yanlış düşünüyorsun diyebilirsin '' . Olabilir bundan rahatsız olmam. Ancak gerçekten elinde kullandığın cihazı övüyorsan o zaman yanlış anladığım için özür dilerim.
    Cevap verirkende samimi olmanı isterim.

Saygılar

ARKADAŞIM .MC.İ(mUHAMMET CİHAN İPEK) pixma nın satıcısı.Yarın kapındanın ya çalışanı yada sahibi.yani kullanıcı görüşü yada bigi için yazmıyor.satış amaçlı yazıyor

• Ben bugün w-t3 modelini inceledim gerçekten dokunmatik felan 10 numara. kameraya kötü diyen arkadaşlara hiç birşey demiyorum. kamerası 2 mp var. ama wentto f003 diye bir telefonu da inceleme fırsatım oldu. onda youtube vs. gibi sitelerden video açabiliyo. kamera olarak ikiside aynı. fiyat ikiside 300 tl. w-t3 ile nete bağlandım ve süper açılıyo. ama diğeriyle bağlanmadım. ağ ayarı yapılı değildi bende uğraştırmak istemedim. şimdi size soruyorum. wentto yumu tercih edersiniz yoksa tridentimi. hangisi daha sağlam cevap yazan herkese teşekkür ederim.
  • ya da pixma v999 compeq var hangisi bunlardan daha iyidir sizce:

1.pixma
    2.trident
    3.wentto
  • kusura bakmayın :D bir tane daha var onu yazmayı unutmuşum

1-Pixma V999 Compeq
    2-Trident W-T3
    3-Wentto F003
    4-ACF 100

Lütfen yardımcı olun.
  • İphone'nin arka kapağı wt3'ün arka kapağı ile uyumlumu bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.