uzun zamandır okuduğum yorumlardaki olumlu görüşlere dayanarak wt-3 diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cuneytkalmaoglu
Ben bugün w-t3 modelini inceledim gerçekten dokunmatik felan 10 numara. kameraya kötü diyen arkadaşlara hiç birşey demiyorum. kamerası 2 mp var. ama wentto f003 diye bir telefonu da inceleme fırsatım oldu. onda youtube vs. gibi sitelerden video açabiliyo. kamera olarak ikiside aynı. fiyat ikiside 300 tl. w-t3 ile nete bağlandım ve süper açılıyo. ama diğeriyle bağlanmadım. ağ ayarı yapılı değildi bende uğraştırmak istemedim. şimdi size soruyorum. wentto yumu tercih edersiniz yoksa tridentimi. hangisi daha sağlam cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Kameraların çektiği resimleri bilgisayara atıp baktınız mı? O zaman kalitesi belli olur. Çözünürlük kaç?
quote:
Orijinalden alıntı: cuneytkalmaoglu
ya da pixma v999 compeq var hangisi bunlardan daha iyidir sizce:
1.pixma 2.trident 3.wentto
HEPSİ HER ŞEYİ İLE AYNI TEK FARKLARI ÜSTLERİNDE YAZAN İSİMLERİ..NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR AYNI.MENÜSÜ AYNI,İKONLARI AYNI,AYARLARI AYNI,HERŞEYİ AMA HERŞEYİ AYNI HİÇ BİRİ FARKLI DEĞİL ARKADAŞIM HANGİSİNİ ALIRSAN AL...FARKETMİYOR..
Arkadaşlar Trident W-T1 2 aydır kullanıyorum nerdeyse ve kimseye tavsiye etmiyorum. Şık bir görünüş ile sadece telefon ile mesajlaşmak ve konuşmak isteyenler alsınlar. Ekstra birşey beklemeyin telefondan. Sesi beş para etmez çok cızırtılı. Kamera desen rezalet . Wifi hiçbir işe yaramıyor , yanındaki sinyali alamıyor. Dediğim gibi mesajlaşmak ve telefon ile konuşmak isteyenler alsın sadece . Bu telefonun tek güzel tarafı dokunmatik ve güzel bir görünüşünün olması başka birşeyi YOK.
Arkadaşlar selam, dün shopping tv den W-T3 siparişi verdim bende, sanırım pazartesi elime geçicek. Sormak istediğim bunun gibi iphone benzeri diğer telefonların çoğunda döküman görüntülenebiliyor (word,exell,pdf). yanlış anlamadıysam bunda böyle bir özellik yok sanırım. düzenleme yapmak benim için çok önemli sayılmaz o yüzden hafıza kartındaki döküman dosyalarını açsa yeter bana. bunun için nerden program indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: zaqwsxcde
İphone'nin arka kapağı wt3'ün arka kapağı ile uyumlumu bilen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: giritli onur
Arkadaşlar selam, dün shopping tv den W-T3 siparişi verdim bende, sanırım pazartesi elime geçicek. Sormak istediğim bunun gibi iphone benzeri diğer telefonların çoğunda döküman görüntülenebiliyor (word,exell,pdf). yanlış anlamadıysam bunda böyle bir özellik yok sanırım. düzenleme yapmak benim için çok önemli sayılmaz o yüzden hafıza kartındaki döküman dosyalarını açsa yeter bana. bunun için nerden program indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Kullandığım W-T9 modelinde docviewer yüklü. Bu sayede bu dosyaları açabiliyor ama üzerinde değişiklik yapamıyorum. W-T3 ümde ise malesef bu program yok. Ancak bir kaç siteden dokunmatik ekran için Docviewer araştırdım. Buldum fakat ücretsiz indirebileceğim siteler değildi bu yüzden vazgeçtim.
quote:
Orijinalden alıntı: caglarus
Arkadaşlar Trident W-T1 2 aydır kullanıyorum nerdeyse ve kimseye tavsiye etmiyorum. Şık bir görünüş ile sadece telefon ile mesajlaşmak ve konuşmak isteyenler alsınlar. Ekstra birşey beklemeyin telefondan. Sesi beş para etmez çok cızırtılı. Kamera desen rezalet . Wifi hiçbir işe yaramıyor , yanındaki sinyali alamıyor. Dediğim gibi mesajlaşmak ve telefon ile konuşmak isteyenler alsın sadece . Bu telefonun tek güzel tarafı dokunmatik ve güzel bir görünüşünün olması başka birşeyi YOK.
Zaten 3 çıkmışken kimse 1 i tercih etmez sanırım. .
quote:
Orijinalden alıntı: ARIKAN
quote:
Orijinalden alıntı: Charly_Lee
mc.i
ARIKAN vardı hatırlarsan sürekli çin mallarına karşı olan. Onun asıl amacını çözemedim neden gerçekten bu kadar iyilik meleği gibi davranıp bu cihazların bizim sağlığımızı bile tehlikeye attığını söyleyecek kadar forum konusunun dışına taşırdığını. Sende de ben şunu sezinledim. Ya sen Özşahinler elektronikte çalışıyorsun ya da bir şekilde bağlantılısın ( PIXMA satıcısı ) Senin önceki mesajlarına da şöyle bir baktımda varsa yoksa PIXMA bu firmayı övmeni anlayabilriz. ( Satıcısı değilsen şayet ) Ancak normal bir kullanıcı olarak ( örn. benim W-T3 kullanıpta burada yazdıklarım ) yorum yapmadığın kanısındayım. MyCITY Group la da bir bağın olabilir belkide. Bilemem sadece bunlar varsayım. Yanlışsa tabi ki '' yanlış düşünüyorsun diyebilirsin '' . Olabilir bundan rahatsız olmam. Ancak gerçekten elinde kullandığın cihazı övüyorsan o zaman yanlış anladığım için özür dilerim. Cevap verirkende samimi olmanı isterim.
Saygılar
ARKADAŞIM .MC.İ(mUHAMMET CİHAN İPEK) pixma nın satıcısı.Yarın kapındanın ya çalışanı yada sahibi.yani kullanıcı görüşü yada bigi için yazmıyor.satış amaçlı yazıyor
Eğer bundan eminsen tahminlerim doğru çıktı. Yok değilsen zaten kendisi cevap yazar bununla ilgili. Bu konuda ona bir şey demek mümkün değil. Ancak açıkça diyebilir ki '' arkadaşlar ben bu cihazın satıcısıyım, gelin alın şunu. Bakın şu özelliği var bu özelliği var ( ki bilen biliyor zaten ) der insanlarda ona göre değerlendiri. Ancak sadece satıcısı olduğun bir cihazın pazarlamasını yapacaksın diye de W-T3 'ü kötülemek, hakkında olumsuz yorumlar yaparak ( yaptığı yorumlar ne kadar doğru tartışılır ) kişileri etkilemek, Pıxma yı çok çok üstün bir cihazmış gibi göstermenin etik olmadığı kanısındayım. Sen zaten söyledin ( bende aynen katılıyorum ) bu cihazların birbirinden farkları yok. Biri youtube dan video izletebiliyor diye öbürünü ''kaka'' yapmanın anlamı varmı allahaşkına. Yerim videosunu. Benim kabullenemediğim kullanıcı olmadan sırf satış için yorum yapması. İnsanların tercihidir alıp almamak. Eminim kendisine sorsan Pıxma kullanmamıştır. Elinde farklı bir cihaz vardır.
quote:
quote:
mc.i
ARIKAN vardı hatırlarsan sürekli çin mallarına karşı olan. Onun asıl amacını çözemedim neden gerçekten bu kadar iyilik meleği gibi davranıp bu cihazların bizim sağlığımızı bile tehlikeye attığını söyleyecek kadar forum konusunun dışına taşırdığını. Sende de ben şunu sezinledim. Ya sen Özşahinler elektronikte çalışıyorsun ya da bir şekilde bağlantılısın ( PIXMA satıcısı ) Senin önceki mesajlarına da şöyle bir baktımda varsa yoksa PIXMA bu firmayı övmeni anlayabilriz. ( Satıcısı değilsen şayet ) Ancak normal bir kullanıcı olarak ( örn. benim W-T3 kullanıpta burada yazdıklarım ) yorum yapmadığın kanısındayım. MyCITY Group la da bir bağın olabilir belkide. Bilemem sadece bunlar varsayım. Yanlışsa tabi ki '' yanlış düşünüyorsun diyebilirsin '' . Olabilir bundan rahatsız olmam. Ancak gerçekten elinde kullandığın cihazı övüyorsan o zaman yanlış anladığım için özür dilerim. Cevap verirkende samimi olmanı isterim.
Saygılar
ARKADAŞIM .MC.İ(mUHAMMET CİHAN İPEK) pixma nın satıcısı.Yarın kapındanın ya çalışanı yada sahibi.yani kullanıcı görüşü yada bigi için yazmıyor.satış amaçlı yazıyor
ilk defa sana katılıyorum arıkan bende anycoolcepforumda okumuştum bi adam yarınkapında.comu şikayet falan etmiş ve sitede bu mc.i() nin adı geçiyomuş falan o yüzden bende uyuz olduydum bu adama.
bide bu arada anycoolcepforumda bizim tellere uygun olan oyun ve programlar var ben ordan docviewer ı buldum ama denemedim bunun dışında başka güzel program ve oyunlarda var.o yüzden bu siteyede bakın derim
yine kisileşmeye başladı konu.
ben kimin ne yazdığı ne yaptığı yada ne düşündüğü konusunda hiçbir rahatsızlık duymuyorum. amam herbiri doğru adreste olmalı dimi? mc arkadaş pixama için bir sayfa asanda ordan okusak. yada oradaokusa insanlar.
arıkan sende genel bir başlık açıp tartışsan nasıl olr. burası wt3 kullanıcıları sayfası .
ben hala opera çalıştıramadım. benim eksiğim var muhtemelen. charly yönergelerini izliyorum ama olmuyor. çokta sorun değil bir ara gidip yerinde yaptırırım ayarları.
wi-fi iyimi anlayamadım. bizim kablosuz modem 3 kat aşağıdaki dairede. laptop evin salonu hariç heryerde gayet iyi bğlanıyor. hatta ifreli olarak 10 taneye yakın ağlantı bukuyor. fakat telefonum ancak 2 yada 3 bağlantı buluyor. gece olunca hiç bulamyor ne himetse.
wi-fi kötü diyebilmek için yeterlimi bilmiyorum ama durum böle .
quote:
Charly_Lee
Çavuş
Eğer bundan eminsen tahminlerim doğru çıktı. Yok değilsen zaten kendisi cevap yazar bununla ilgili. Bu konuda ona bir şey demek mümkün değil. Ancak açıkça diyebilir ki '' arkadaşlar ben bu cihazın satıcısıyım, gelin alın şunu. Bakın şu özelliği var bu özelliği var ( ki bilen biliyor zaten ) der insanlarda ona göre değerlendiri. Ancak sadece satıcısı olduğun bir cihazın pazarlamasını yapacaksın diye de W-T3 'ü kötülemek, hakkında olumsuz yorumlar yaparak ( yaptığı yorumlar ne kadar doğru tartışılır ) kişileri etkilemek, Pıxma yı çok çok üstün bir cihazmış gibi göstermenin etik olmadığı kanısındayım. Sen zaten söyledin ( bende aynen katılıyorum ) bu cihazların birbirinden farkları yok. Biri youtube dan video izletebiliyor diye öbürünü ''kaka'' yapmanın anlamı varmı allahaşkına. Yerim videosunu. Benim kabullenemediğim kullanıcı olmadan sırf satış için yorum yapması. İnsanların tercihidir alıp almamak. Eminim kendisine sorsan Pıxma kullanmamıştır. Elinde farklı bir cihaz vardır.
ARKADAŞIM GİR YARINKAPINDA.COM ADRESİNE BAK..HAVALE İŞLEMLERİNDE KULLANILAN İSİME O ZAMAN KESİN KONUŞURSUR.TAHMİN DEĞİL BENİMKİSİ
Eyvallah. Sen bu kadar eminsen gerek yok.
Neyse artık forumun özüne dönelim....
quote:
Orijinalden alıntı: arz77
yine kisileşmeye başladı konu.
ben kimin ne yazdığı ne yaptığı yada ne düşündüğü konusunda hiçbir rahatsızlık duymuyorum. amam herbiri doğru adreste olmalı dimi? mc arkadaş pixama için bir sayfa asanda ordan okusak. yada oradaokusa insanlar.
arıkan sende genel bir başlık açıp tartışsan nasıl olr. burası wt3 kullanıcıları sayfası .
ben hala opera çalıştıramadım. benim eksiğim var muhtemelen. charly yönergelerini izliyorum ama olmuyor. çokta sorun değil bir ara gidip yerinde yaptırırım ayarları.
wi-fi iyimi anlayamadım. bizim kablosuz modem 3 kat aşağıdaki dairede. laptop evin salonu hariç heryerde gayet iyi bğlanıyor. hatta ifreli olarak 10 taneye yakın ağlantı bukuyor. fakat telefonum ancak 2 yada 3 bağlantı buluyor. gece olunca hiç bulamyor ne himetse.
wi-fi kötü diyebilmek için yeterlimi bilmiyorum ama durum böle .
Şimdi bilmem gereken bir şeyler var. Sen menüden WLAN seçeneğine girip ''Ağlar için ara'' dediğinde girmek istediğin modemi bulmuyor mu? Diyelim ki bulmuyor. Sağ üst köşede Seçeneklerden yenile diyebilirsin. Bunu bir kaç kez yaparsan sinyali daha iyi alır ve diyelimki son denemende buldun ve gireceğin modemin üstünü tıkladığında en üstte Bağlan'ı seçip girebilmen gerekiyor. Laptop Wİ-Fi anteni ile bu cihazın antenini bir tutmamak ve hatta kıyaslamamak gerekir diye düşünüyorum. Ben yolda yürürken denediğimde en az 7-8 tane modem buluyorum. Yukarıda dediklerimi aynen yaptıysan o zaman şifrede bir hata olabilir diye düşünüyorum. Şifrenin doğru olup olmadığından emin ol. Şuan sana yazarken 20 metre ötemdeki modeme bir kaç kez yenile dedikten sonra ulaştım. Ve yine ikinci denememde bağlandım. Eğer cihazın herhangi bir sorunu yoksa bir şeyler yanlış yapılıyor demektir. Bir telefoncuya göster derim.
arkadaslar kım hangı telefonu kullanıyosa kullansın ısteyen gıder nokıa alır ısteyen gıder ıphone alır isteyen de pixma....lutfen artık bu forumda bunları tartısmayın wt3 alıp bırseyler ogrenelım diye forum arıyoruz ama birsey bulmak ıcın sacma sapan tartısmalrıda okumak zorunda kalıyoruz..kım neyı övecekse forum acar orada tartısırız..burada yorum yapan arkadaslarda wt3 kullanıcısı yada alıcısı olursa sewınırım cunku kullanmayan kısı ne bılebılırkı cıhaz hakkında...şimdi asıl soruma gelırsek dunde sormustum,trident in kendı sıtesıne de msj attım..fakat yıne sorayım dedım wt3 de sag ust kosede ekrandan bir turlu gıtmeyen A.M1 ve müzik notası şeklinde bir imleç var...radyo mu acık dedım o da değilmiş..burda trident satan yerlere gıttım cıhazı ınceledım bıtanesınde muzuk notası seklınde imleç gordum o da gitmıyor..acaba telınde bole bır imlecı olan varmı?????yada nasıl kapatabılırız???
Kullandığım W-T9 modelinde docviewer yüklü. Bu sayede bu dosyaları açabiliyor ama üzerinde değişiklik yapamıyorum. W-T3 ümde ise malesef bu program yok. Ancak bir kaç siteden dokunmatik ekran için Docviewer araştırdım. Buldum fakat ücretsiz indirebileceğim siteler değildi bu yüzden vazgeçtim.
Yasak değilse Docviewer için link verebilir misiniz? bir de tavsiye edebileceğiniz uygulama & oyun vesair var mı veya java tabanlı telefonlar için önerebileceğiniz link var mı ?
o nota işareti bndede var ve elefonu açıp kapatıncada gitmiyor onun ne olduğunu bnde çözemedim bide benim wireless pek iyi çekmiyo ya bu wt3 ün wireless anteni nerde bilen varmı . bi forumda görmüştüm bu çin iphoneların birindendi telefon adam tel.in içini açmış wireless antenini göstermiş bi yerle temassızlığı varmış antenin nası düzelttiğini gösteriydu ama bende tel.in içini açtım baya farklıydı adamınkinden nerde olduğunu bulamadım atenin.nerde olduğunu bilen biri varsa lütfen söylesin ya.
Arkadaşlar bu soruma bari biri cevap versin artık. opere 5 beta 2 yüklü telefonumda(wt3) programa girip bir adrese gitmek istediğimde şu şekilde bi uyarı alıorum.
Security
to protect your browsing security some random data is needed. please press the number keys or move the pointer until the indicator is full
quote:
quote:
Hakkaten bunu bilen var mı arkadaşlar.?
quote:
Orijinalden alıntı: esarikaya3
quote:
quote:
Hakkaten bunu bilen var mı arkadaşlar.?
Uyumlu değil. İ phone üzerinde yan tuşlar ve üzerindeki tuş telefonun üzerinde. Tridentte kapak üzerinde kalıyo. Bizdeki ses tuşu üzerindeki tuş kamera tuşu ve sadece üzerine basılıyor. İ phone da o tuş sessiz tuşu daha değişik çalışıyor. Mandallı bir sistemi var
bu arada ben de sonunda W-t3 aldım opera 5,2 yi indirmek istiyorum ama opera nın sitesinden hangi modeli seçerek indireceğim. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM sonra da deneyimlerimi paylaşacağım...