Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trident w t3 kullanan hayırsever bir arkadaş telefonun farklı açılardan çekilmiş gerçek fotolarını yayınlarsa çok makbule geçecek..internetteki fotoların hepsi aynı ve ilüstratif..detayları göremiyoruz malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupeman -- 23 Şubat 2010; 0:55:23 >
  • bugün w-t3 elime geçti. dokunmatiği elbette iphone kadar değil ama bence fiyat perfonmans olarak benzer pekçok telefondan fazlasıyla iyi. henüz çok fazla kurcalayamadım ama bakabildiğim kadarıyla mesela wifi ile internete giremedim. ağı aratıyorum, buluyor, şifreyi giriyorum, etkinleştirildi diyor. geri ile ana menüye çıkıyorum, opera logosuna tıklıyorum, altta sayaç ilerliyor ve "internete bağlanılamıyor. internet ayarlarınız hakkında servis sağlayıcınızla iletişim kurmak için masaüstü web tarayıcınızla operamini.com/help adresini ziyaret edin" diyor. bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoupeman

trident w t3 kullanan hayırsever bir arkadaş telefonun farklı açılardan çekilmiş gerçek fotolarını yayınlarsa çok makbule geçecek..internetteki fotoların hepsi aynı ve ilüstratif..detayları göremiyoruz malesef..

sayfa 7 de eklediğim resimler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

trident w t3 kullanan hayırsever bir arkadaş telefonun farklı açılardan çekilmiş gerçek fotolarını yayınlarsa çok makbule geçecek..internetteki fotoların hepsi aynı ve ilüstratif..detayları göremiyoruz malesef..

sayfa 7deki fotolar için teşekkürler ama benim dediğim bu değil..detay fotoları demek istemiştim..yani gerçek iphone ile kıyaslama yapabilmek için...yandan düğmeler üstten açma kapama düğme ve jack grubu..alttan şarj soketi vs.. detay fotoları. malesef kimse bu detay fotolarını yayınlamamış nette..mlsf hiçbir yerde de yok ne google da ne youtube da..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

sayfa 7deki fotolar için teşekkürler ama benim dediğim bu değil..detay fotoları demek istemiştim..yani gerçek iphone ile kıyaslama yapabilmek için...yandan düğmeler üstten açma kapama düğme ve jack grubu..alttan şarj soketi vs.. detay fotoları. malesef kimse bu detay fotolarını yayınlamamış nette..mlsf hiçbir yerde de yok ne google da ne youtube da..

Valla yaklaşık 1 saat sonra istediğin tüm resimleri eklerim scoupeman kardeş.... Az sabret

Hee bu arada giritli onur bu sana;

Opera başlangıç sayfası açıldığı zaman menü_araçlar_ayarlar kısmına gir. Biraz aşağı indiğinde orada ''ağ ayarı'' diye bir yer var. Burayı tıkladığında 6 tane test yapıyor. 1 dakika falan sürer. Ama bu esnada Wi-Fi ile modeme bağlı olman lazım. Bu test bittiğinde artık sorunsuz girersin. Ancak testten önce mutlaka cihazın tarih/saat ayarlarını yapman lazım.

• 1-

• 2-

• 3-

• arkadaşlar WLAN/WLAN DURUMU NA GİRDİĞİMDE DURUMU GÖRÜN TÜLÜYOR FAKAT DOKUNMATİK EKRAN İLE KAYDIRMA YAPMIYOR.
    SES TUŞLARI İLE AŞAĞIYA İNİYORUM, SİZDEDE BÖYLEMİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizivana

arkadaşlar WLAN/WLAN DURUMU NA GİRDİĞİMDE DURUMU GÖRÜN TÜLÜYOR FAKAT DOKUNMATİK EKRAN İLE KAYDIRMA YAPMIYOR.
    SES TUŞLARI İLE AŞAĞIYA İNİYORUM, SİZDEDE BÖYLEMİ ?

AYNEN ÖYLE DOĞRU SÖYLÜYORSUN....
  • arkadaşlar ayrıntılı resim istemiş

• re

• res

• res

• res

• res

• res

• res8

• re9

• re10

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.