Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var
  • re

• re13

• re14

• arkadaslar. kutu içeriği ile verilen kılıf nasıl duruo bide öle bi resim ekleseniz :)
  • re15

• re17

• re

• şuan kutu içeriği yok yanımda sade tel var onu da inşallah bir ara çekerim.
    bu arada fotoğraf yükleme olayı çok yavaş sitenin sonra 1:30 dakka bekleniyor çoklu foto ekleme özelliği yok o çok kötü...
    ney se buda son

• W-T3 foto uploadlar için çok çok teşekkürler..
    bu ayrıntılı fotolar çok iyi oldu. detaylar gayet güzel.evet ufak tefek farklar var..hiç göze batmaz..
    mesela ekranla kasa arası siyah boşluğun biraz daha fazla olması
    sessize alma tuşunun orjinalindeki gibi kaydırmalı değil de basmalı tip olması gibi..nedense çoğu çakma iphonede durum böyle..
    vardır muhakkak ama ben gerçeği gibi kaydırmalı olanını hiç görmedim...

cihaz bence fiyatına göre çok iyi..elimdeki eski çakmayı yenileme zamanı gelmiş ve çoktan geçmiş..:)
  • umarım tatmin edici fotoğraflar dır ayrıntı isteyenler için, çok uğraşamadım ancak bu kadar,
  • bi de youtube videosu olsa..millet bayılır bence bu cihaza..en ucuz fiyat araştırmasına başladım bile..tavsiyeleri bekliyorum..nerden güvenli ve ucuz?..

fotolar harika super faydalı oldu bence siz ve ilgilenen herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupeman -- 23 Şubat 2010; 15:43:22 >
  • ya ben bişey daha sorcam benim wt3 birisi aradığı zaman titremiyo kullanıcı profilindeki ayarlardan titreşim ve zil sesini seçtim ama yinede titreşmiyo

bide benim eski telefonda maç sonuçları cebime geliodu.mesaj ayarlarında bi yere 055 yazıyınca geliodu.bunda onu yapamadım nereye 055 yazcamı bulamadım

umarım yapabilen biri vardır
  • bide telefon kilidini aktif edince nereye koyuyo o şifreyi onu çözemedim şifre 1122 ymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.i

bilgi amaçlı soruyorum cazip kılan tarafını söylerseniz eğer memnun oluruz?video izlenmemesi,menüsünün orjinal menü olmaması,doknmatiğinin yavaş ve takılmalar yaşaması benim bildiğim eksi yönleri?siz artılarını söylerseniz diğer alıcılar için daha faydalı olur

pixma da isteğe bağlı menünün yatay olarak kullanılabilmesi büyük bir kolaylık sağlıyor özellikle mesaj yazarken.

İyi güzelde. Sen neden burda kendi ürününe pay Çıkarıyorsun ? Burda karşıLaştırma yapmıyoruz. Ticaret' bazına döküLmüş Olay. ama ben yinede hatırLatayım

'' Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var '' BaşLığın adı. Reklam yada karşılaştırma veya satış yeri değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza96

bide telefon kilidini aktif edince nereye koyuyo o şifreyi onu çözemedim şifre 1122 ymiş

Nasıl yani nereye koyuyor.
  • arkadaşlar 1 aydır kullaıyorum t3 hiçbir sorun yok gayet iyi çalışıyor hrika tavsiye ederim
  • ben tekmardan 296 liraya aldım w-t3 ü
  • arkadaslar wt-3 le konusurken bır sure sonra tel cızırtı yapmaya baslıyo yenı aldım cıhazı anlamadım neden olabılr acaba ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMurat # 58

quote:

Orijinalden alıntı: mc.i

bilgi amaçlı soruyorum cazip kılan tarafını söylerseniz eğer memnun oluruz?video izlenmemesi,menüsünün orjinal menü olmaması,doknmatiğinin yavaş ve takılmalar yaşaması benim bildiğim eksi yönleri?siz artılarını söylerseniz diğer alıcılar için daha faydalı olur

pixma da isteğe bağlı menünün yatay olarak kullanılabilmesi büyük bir kolaylık sağlıyor özellikle mesaj yazarken.

İyi güzelde. Sen neden burda kendi ürününe pay Çıkarıyorsun ? Burda karşıLaştırma yapmıyoruz. Ticaret' bazına döküLmüş Olay. ama ben yinede hatırLatayım

'' Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var '' BaşLığın adı. Reklam yada karşılaştırma veya satış yeri değil.

Tamam konuyu açtın teşekkür ederiz ancak konuyu iyi takip edersen konu wt2mi wt1 mi den ziyade trident mi general mobile mi konusunda dönüştü alan arkadaşlar bilgilerini paylaşarak çok güzel yardımda bulunuyor ancak yeni alacak olanlarda o model ve marka mı diye danışıyorlar kendi ürünüm diye bir şey yok baska modelleri de iyi yanını kötü yanını yazıyorum amac bilgi paylaşmak bilgiyede bir sınır koymuyoruz yeni alacak olan arkadaşlar soruyorsa hangisi diye yok illa wt1-wt 2 mi diyeceğiz daha iyisi varsa önermede bulunabiliriz bunda bir yanlışlık göremiyorum?benim pixma compeq daha çok hoşuma gidiyor diye belirtmemden art niyet düşünmeyin niyet oysa söyleyim htc hd2 iphone den de güzel şimdi htc yi övdüm diye yine art niyetmi taşıdım?konuyu dağıtmamak için fazla yazmıyorum ama açıkca söyleyim wt1 mi wt2 mi wt3 mi f009 mu derseniz ben farklı ürün öneririm reklam dersiniz yine

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.