Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Neden bu arkadaşlarımızın bir kısmının böyle bir sıkıntısı oluyor bu Trident parça kalitesini mi seçemiyor yoksa parça takımı sırasında meydana gelen arıza nedeniyle malzemeye birşeymi değiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Neden bu arkadaşlarımızın bir kısmının böyle bir sıkıntısı oluyor bu Trident parça kalitesini mi seçemiyor yoksa parça takımı sırasında meydana gelen arıza nedeniyle malzemeye birşeymi değiyor ?

Sonuçta elektronik tamamen şans işi samimi bir arkadaşım büyük elektronik mağzalarından birinde müşteri hizmetleri biriminde çalışıyor. İade ya da sorunlu gelen ürünleri görseniz şaşırırsınız. Sıfır araç aldığımızda bile o kadar testten geçen araçlarda fabrikasyon arızalar çıkabiliyor. Burada önemli olan firmanın servis konusundaki başarısı, ilgisi, sorun çözme hızı. Tridentte filan çalışmıyorum bi akrabalık ilişkimde yok açıklamayı sadece forumda en ufak bi şeyden hemen kötüleyenler olduğu için yapıyorum.

• PEKİ BU TRİDENT'in SERVİS BAŞARISI NASIL, HİÇ SERVİSE GÖNDEREN OLDU MU
  • w-t3 ü biçimlendirdim ama hala hafıza kartı görünmüyor ne yapmalıyım
  • quote:

PEKİ BU TRİDENT'in SERVİS BAŞARISI NASIL, HİÇ SERVİSE GÖNDEREN OLDU MU

Evet ben götürüm. Hemde bizzat kendim Beylikdüzündeki merkez binasına. Sadece java versiyonunu yenilemek için birde W-T9 da var bende. Onun orta analog topunu değiştirmeleri için.

Şunu söyleyebilirim ki ilk aldığımda bende da soru işaretleri vardı. Acaba iyi bir marka mı acaba yanlış mı yaptım diye. Fakat gerek merkezlerini görmüş olmam gerekse orada çalışan tekniksyenlere konuşmam bu soru işaretlerini kaldırdı kafamdan. Hakikaten adamlar işi ciddi yapıyorlar ve ürünlerinin arkasındalar. Tavsiye üzerine bir arkadaşımada w-T9 almıştık onun cihazında bir tane tuş ( yanlış hatırlamıyorsam ''k'' harfiydi ) çalışmıyordu yenisini gönderdiler.

Bvgra'nında dediği gibi bu tamamen şans işi. Şu an her iki cihazda iyi çalışıyor.

Servis konusunda da dediğim gibi herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bir sorun olduğunda rident sitesindeki mesaj formuna tlf numaramı ve beni ararmısınız yazıyorum. Bir saatiçersinde arayıp soruma cevap veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

Arkadaşlar Google Maps buldum %100 çalışıyor. Dokunmatik versiyonu. WLan ile bağlantı kurduktan sonra Çalıştır demeniz gerekiyor. Açılınca bir sözleşme var kabul ediyorsunuz ve program çalışıyor. Yol tarifi Uydu görünümü vs. Süper bir olay. Trident bu programı fabrika çıkışı koymalıydı bence bu cihaza. Ancak tek bir eksisi bir müddet kullandıktan sonra Çerezleri boşaltmanız gerekiyor. Bunun için Cihaz menüsünden Hizmetler_Wap_Ayarlar ve Çerezleri sil yapmanız lazım.

İşte link

http://www.easy-share.com/1906466324/mapsanycoolcepforum.jar

Arkadaşım indireceğimiz site engellenmiş olarak görünüyor. Başka bir linki var mı indirebileceğimiz. Program süper görünüyor. Çok teşekkürler.

Ne yaptın bvgra

Yükleyebildin mi Maps'i???

• Charly_Lee helal güzel cevapladın allah razı olsun peki bu Trident TAMAMEN TÜRK MALI MI ?

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.AİLEMİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE KANDİLLERE.
  • ultra aslanım ; kartı biçimlendirmek gerekli..eğer olmadıysa başka bir kart dene bakalım..yuvasına iyi oturmamışta olabilir...yinede olmazsa servis baksın derim...
  • arkadaşlar; Bu telefonda WİFİ için ince bir ayar varmı..Bende çok zayıf görünüyor....yoksa benim makınamı sakat..varmı bilen??
  • bende bugün aldım çok iyi sadece wifi mesafesi kısa sadece oda içi kullanıma uygun
  • yükledim çok teşekkürler süper çalışıyor herkese tavsiye ederim
  • Trident WT1 var bende satmayı düşnüyorum. 2. El sizce kaça satabilirm ?
  • arkadaşlar *#3646633# yapınca w-t3 te teknisyen menüsü açılıyor,
    ama daha kurcalayamadım.
    sizde bir bakın bakalım.
  • bozmayalım makınayı, ne oluy teknisyen menusunde..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erender1

bozmayalım makınayı, ne oluy teknisyen menusunde..?

Bu menü ile alakalı bir yazı buldum. Sanırım sorunun cevabı burda, inceleyin derim

http://www.anycoolcepforum.com/3646633_kodu_ile_yapilabilecek_ayarlar-t762.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

Trident WT1 var bende satmayı düşnüyorum. 2. El sizce kaça satabilirm ?

ben gecen 250 tl a sattım ama daha sonra vazgectım.pıyasası 200 250 arası satabılırsın tabıı telefonculara degıl
  • quote:

Charly_Lee helal güzel cevapladın allah razı olsun peki bu Trident TAMAMEN TÜRK MALI MI ?

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.AİLEMİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE KANDİLLERE.

tamamen türk malı değil. evşin elektronik trident markasının ithalatını yapıp tr de satışa sunuyor. ama ne şekilde ithal edip satıo bilmiorum. charly daha net cvp werir. belki parça olarak ithal edip merkezde montaj yapıolardır. ama türk malı değil..
  • ARKADASLAR BEN TRIDENT WT3 ALACAGIM LUTFEN BILGI VERIN NASIL OZELLIKLERI VAR BEN MAIL VE MSN DE COK HASSASIM BU KONUDA BANA TELEFON YARDIMCI OLABILECEK MI ISTEKLARIMI KARSILAYA BILECEKMI LUTFEN CVP VERINNN
  • msn ve e mail için yaramaz..fiyakalı ve ucuz bi telefon.batarya 1.5 gün anca gidiyor..wifi çok zayıf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erender1

msn ve e mail için yaramaz..fiyakalı ve ucuz bi telefon.batarya 1.5 gün anca gidiyor..wifi çok zayıf...

E-mail için sana katılıyorum. Anlık gelen maili görmek istiyorum diyorsanız bu mümkün fakat cihazın bir özelliği değil, ben yaptım hotmail hesabımdan her gelen mailden kontör gidiyor.

Msn olayına gelince gayet iyi daha ne olsun. Hee tabiki burda internete nasıl bağlandığının da rolü büyük. Eğer Wi-Fi ile bağlanacaksan tabi ki bulundauğun ortamdan kolaylıkla msn e vs girebilirsin sıkıntı yok. Ancak her an msn açık kalsın diyorsan bağlantı ayarlarından WLan 'ı değil de Wap'ı seçmen gerekli. Bunu da denedim. Çok fazla kontör yiyor. Bu da bu cihazın özelliği ile alakalı değil. Dediğim gibi Wi-Fi ile bağlanıpta MSN i çok kolay kullanırsın.

Fiyakalı ve ucuz olduğu doğru= Benzerleride aynı fiyat ve özellikte.

Şarj olayı biraz değişken sanırım. Ben tam dolu bir batarya ile 90 dakika maç izledim. Şarj yarıya indi. Çok fazla kurcalanılırsa 2 saattede bitirilebilir 3-4 günde de.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.