Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar benim elektronikteki talihim yüzünbden sessiz kaldım bu ara.T3 ikinci hattı sorunlu çıktı belli bi kullanımdan sonra geçersiz sim hayatsı verince değişime gittim cihazı bekliyorum ama ısrarla t3 diyorum.
    İnşallah bu sefer sorunsuz olur.
    Bu arada cihazı korumak için kılıf kullanan arkadaşilar ve ekran koruyucu film kullananlar bu konuda bizi yönlendirirlerse çok seviniriz.
    Tabi makul fiyatlarla...
    şimdiden saolun.
  • Israrla w-t3 diosun ama sanırım w-t3 problemli bi cihaz öyle ki kullanıcılar son zamanlarda senin gibi arızalarını söylemeye ve şikayet etmeye başladı..Servisinden memnun olmayan çok kullanıcı var üstelik inş senin cihaz çabuk yapılır ve eline ulaşır ben satın alma düşüncemi bu şikayetlerden ötürü biraz erteledim sanırım..
  • Bende T3 ALmak istiyorum Daha Önclerden De Söledim.
    Bİlirmisiniz.

Pixma COMPEQ Model Bir Cihaz Bilginiz Var mı?
    Bilgilendirirseniz Sevinirim?
  • ..::Pixma COMPEQ::.. Bu Cihaz Daha Çok Hoşuma Gitti Kullanan Arkadaşlar Var mı? SErvis Sistemi Nasıl?Kalitesi Nasıl Bilen Var mı?
  • harun1077 SEN HABİRE AYNI MARKAYI SORUP DURUYORSUN....ANLAYAMADIM...YUKARIDA REKLAMI VAR ORAYA BAK...ASLINDA HEPSİ AYNI SÜREKLİ YAZIYORUZ..KULLANANLARDA SÖYLÜYOR..YANLIZCA ADLARI DEĞİŞİK(ANYCOOL,SİMİLE,WORDMOBİLE,PİXMA,WENTTO,AYPHONE,MYPHONE,TRİDENT.CONCORD,DİGİPHONE,ELF,VERSON,CECH, YAZMAKLA BİTMEZ...)İSİMLERİNDEN BAŞKA HER ŞEYİ AYNI...CİNDE YAPTIRIP(AYNI FABRİKA) İSİM YAZIYORLAR...TRİDENTİN FARKI İSE PARCA PARCA GETİRİP BURADA MONTAJ YAPIYORLAR...DİĞERLERİNE GÖRE BİR ADIM İLERİDE.ÇÜNKÜ TOPLADIĞI TELEFONU TANIYOR...DİĞERLERİNİN KENDİNE AİT SERVİSLERİ YOOOOOKKKKKK.ANLAŞTIK DİYORLAR.....MAL ELİNDE KALINCADA HAVADA KALIYORSUN.....
    EVET harun1077 BU AÇIKLAMADAN SONRADA HALA AÇIKLAMA İSTERSEN SEN SATICISIN DERİM........GAYET AÇIKCA YAZDIM....İSTER AL İSTER ALMA
    (PIXMA,TRIDENT,ANYCOOL,PİRANHA,LUXUS,MEYZU,CONCORD,DAY MOBILE,DIGIPHONE,GET PHONE,MYPHONE,NG,RASASİ,SANVA,SMARTCELL,TTECH,TIGRA,TNN,WENTTO)FABRİKALARDA AYNI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 1 Mart 2010; 20:37:16 >

• Trident WT-1 var. Satamadım bi türlü ilgilenen varmı ?
  • arkadaslar skyfire diye bir browser programı var bende asus p535 ona yukledım faceden dızıportan flım ızlene bılıyor sızde bu urune denermısınız calısıyormu dıye ve sızce asus p535 bu telefona tercıh edıyımmı
  • arkadaşlar ben w-t3 modelinden almak istiyorum ama aklıma bir kaç şey takıldı (SADECE W-T3 KULLANANLAR YORUM YAPSIN)
    1 ) iki bataryası var güzel ama ikiside biterse bataryasını bulabilirmiyiz ?
    2 ) dokunmatiğe bir çok yorum yapılmış hassaslık açısından çok bastırmamız gerekiyormu ? yani dokununca mı açıyor yoksa biraz bastırmak gerekiyormu ?
    3 ) wireless için kimisi modemin yanında bile çekmiyor diyor kimisi çok uzakta çekiyor diyor hangisi ?
    4 ) am1 gibi yazılar çıkıyormuş internetten alırsam bunlara cevap bulamam diyorum o yüzden teknolojix'ten almamı önerirmsiniz internet yerine ?
    5 ) hafıza kaç gb' a kadar arttırılıyor ve hafıza kartlarını bulmamaız kolay mı ?

(LÜTFEN W-T3 KULLANANLAR CEVAPLASIN)
  • UP

arkdaşa katışıyorum.Ve De Bı telefonlar Na malı?Made in ?

Bide Pixma Compeq Ler Var Kullanan Kullanmış Olan Arkdaşlar Bi cevazlasa ya sorularımı

Kalite Nasıl?
    Kaç Sene Kullanılır(temiz kullanıcı için)ve(telefonu oyuncak gibi oynamayanlar için
    Vs.vs.
    işte
    Bilen ARkdaş Her şeyi paylaşssın bizle (Eksik Yönleri ni felan)
  • "ARIKAN "Arkadaş kusura bakma yine aynı soruyu sorduydum.
    gezeken atlıyorum baz yerleri de en son yazdığını şimdi gördüm senin.

cevabımı vereyim.

Beni Baya Bi Aydınlattın "ARIKAN"
    şimdi ne yapıcaığımı bilmiyorum.
    Sen Karar Ver Alayım mı almayım mı?

W T-3 ile Pixma Compeq Arasında Kaldım Yardımcı Ol!

(Ben Bu Telefonu En Az 2 Sene Kullansam Yeter Bunu Söliyim) ömürlük istemiyorum ama 2 ay sonra da telefon bozulmaz dimi!

Lütfen yardımcı ol ya!
  • harun1077 pixma yı bende gördüm çok araştırdım onuda en az bu trident i araştırdığım kadar. O daha kutuyu açarken hata vermeye başlıyormuş şarj aleti, bataryası filan bozuk çıkıyormuş kutudan. Burda biri var o telefonun satış elemanı gibi sürekli reklamını yapıyor ona aldanma sakın. Site buldum pixma ile ilgili bu üye ordada vardı. sürekli satmak üzerine yorumlar yapmış ama forumda bi çok kişi kutu açılır açılmaz bozuk çıkan ürünlerden sıkıntı çektiğini söylüyor. Ben sana trident üzerine araştırma yap derim çünkü trident i teknolojix alıyo ana dükkanlarına. ama pixma dig filan gibi markaları kolay kolay bulamazsın hatta teknolojix altında hiç bulamasn. general mobile çıktığındada kimse güvenmezdi çin malı çakma mal derlerdi ama şimdi general mobile kendine bi yer edindi. ama tridentte çakma tabiki şimdilik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizivana

telefonu inceledim ve yazılım ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
    yani bizim w-t3 e bu yazılım yüklenirse aynı özelliklere sahip olur.
    hiç bu çin malı telefonların yazılımları ile ilgili çalışan meraklı uğraşan birileri yokmu,
    aslında yabancı sitelerde muhtemelen vardı fakat bendeki ing yetmiyor.

ARKADAŞLAR ŞU YAZILIM İŞİNE Bİ BAKALIM NE DERSİNİZ BENCE OLUR HATTA DAHA BİRÇOK ŞEY OLABİLİR.

merhaba
    arkadaşım yazılım ile ilgilenen pixma mobile var compeq modelinin yazılımı sürekli güncelleniyor yeni model almanıza gerek kalmadan ekstra özellikleri yeni yazılımla güncelleyebiliyorsunuz ekstra bilgi için pixma.gen.tr ye bakabilirsin yada mesaj atabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

harun1077 SEN HABİRE AYNI MARKAYI SORUP DURUYORSUN....ANLAYAMADIM...YUKARIDA REKLAMI VAR ORAYA BAK...ASLINDA HEPSİ AYNI SÜREKLİ YAZIYORUZ..KULLANANLARDA SÖYLÜYOR..YANLIZCA ADLARI DEĞİŞİK(ANYCOOL,SİMİLE,WORDMOBİLE,PİXMA,WENTTO,AYPHONE,MYPHONE,TRİDENT.CONCORD,DİGİPHONE,ELF,VERSON,CECH, YAZMAKLA BİTMEZ...)İSİMLERİNDEN BAŞKA HER ŞEYİ AYNI...CİNDE YAPTIRIP(AYNI FABRİKA) İSİM YAZIYORLAR...TRİDENTİN FARKI İSE PARCA PARCA GETİRİP BURADA MONTAJ YAPIYORLAR...DİĞERLERİNE GÖRE BİR ADIM İLERİDE.ÇÜNKÜ TOPLADIĞI TELEFONU TANIYOR...DİĞERLERİNİN KENDİNE AİT SERVİSLERİ YOOOOOKKKKKK.ANLAŞTIK DİYORLAR.....MAL ELİNDE KALINCADA HAVADA KALIYORSUN.....
    EVET harun1077 BU AÇIKLAMADAN SONRADA HALA AÇIKLAMA İSTERSEN SEN SATICISIN DERİM........GAYET AÇIKCA YAZDIM....İSTER AL İSTER ALMA
    (PIXMA,TRIDENT,ANYCOOL,PİRANHA,LUXUS,MEYZU,CONCORD,DAY MOBILE,DIGIPHONE,GET PHONE,MYPHONE,NG,RASASİ,SANVA,SMARTCELL,TTECH,TIGRA,TNN,WENTTO)FABRİKALARDA AYNI

ARIKAN SENİN BU YALAN YANLIŞ BİLGİLER VERMENDEN BIKTIM MİLLETE DAHA ÇİN MALI KULLANMAMIŞSIN HERYERE YORUM YAZIYORSUN İNSAN YEMEDİĞİ YEMEK HAKKINDA NASIL ŞAHSİ YORUM YAPAR SENİ ÇÖZEMİYORUM

ARIKAN İSTANBULDAYIM 3 UNİVERSİTE BİTİRDİM DİYORSUN ATLA KAK GİT DOĞUBANK A BAKALIM VİTRİNDE GÖRDÜĞÜN KAÇ ÇİN MALI CİHAZI BİRBİRİNİN AYNISI

NE KASASI TUTAR BİRBİRİYLE NE MENÜSÜ TUTAR AYNI NEDE KALİTESİ HA BİLGİN YOK SÖYLEYİM SANA ÇİNDE SADECE BİR DÜKKANIN VİTRİNİNDE 200-400 CİHAZ VARDIR HEPSİNİN KASASI FARKLI MENÜSÜ FARKLI ÖZELLİKLERİ FARKLIDIR

BİLMİYORSAN SUS YOK İLLA KONUŞCAM DİYORSANDA EĞER Bİ TANE ÇİN MALI AL SONRA KONUŞ ELİNDEKİ LG İLE SANKİ ÇİN MALI KULLANMIŞ GİBİ ORDAN BURDAN DUYDUĞUN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE MİLLETİ YANITLIYORSUN SUS ARTIK SANA CEVAP VERMEKTEN BIKTIM BIRAKTA ŞURDA BİLGİ EDİNSİN BİRİLERİ SENİN ÇİN MALLARINI KARALAMAKTAN BAŞKA BİLDİĞİN BİŞEY YOK....

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzhn1980

harun1077 pixma yı bende gördüm çok araştırdım onuda en az bu trident i araştırdığım kadar. O daha kutuyu açarken hata vermeye başlıyormuş şarj aleti, bataryası filan bozuk çıkıyormuş kutudan. Burda biri var o telefonun satış elemanı gibi sürekli reklamını yapıyor ona aldanma sakın. Site buldum pixma ile ilgili bu üye ordada vardı. sürekli satmak üzerine yorumlar yapmış ama forumda bi çok kişi kutu açılır açılmaz bozuk çıkan ürünlerden sıkıntı çektiğini söylüyor. Ben sana trident üzerine araştırma yap derim çünkü trident i teknolojix alıyo ana dükkanlarına. ama pixma dig filan gibi markaları kolay kolay bulamazsın hatta teknolojix altında hiç bulamasn. general mobile çıktığındada kimse güvenmezdi çin malı çakma mal derlerdi ama şimdi general mobile kendine bi yer edindi. ama tridentte çakma tabiki şimdilik :D

ARKADAŞIM EMEĞİNE SAĞLIK ERİNMEMİŞ ARAŞTIRMISSIN ŞİMDİ BU ARAŞTIRMANIN GERÇEKLİĞİNİ ÖĞRENELİM
    SEN BU ARAŞTIRMAYI NEREDE YAPTIN NE BİLGİLER EDİNDİN DOĞRULUĞU NE DERECEDİR?

FORUMDA BİR ÇOK KİŞİ YORUM YAPMIŞ KANITLA?SONRA O YORUMLAR VARSA DEVAMINIDA OKU?

BUGUN DÜNYADA %3-%5 HATA PAYI DİYE BİR ORAN VARDIR BU NOKİA İÇİNDE SAMSUNG İÇİNDE TOSHİBA İÇİNDE SONY İÇİNDE GEÇERLİDİR BU HATA PAYI KAÇINILMAZDIR YOKSA NEDEN TEKNİK SERVİSLER NOKİA SAMSUNG ARIZALI TELEFONLARIYLA DOLU?NEDEN 30 GÜN SÜRE İSTİYORLAR BİR DÜŞÜN?

PİXMA COMPEQ ÜRÜNÜNDE BİR SORUN ÇIKABİLİR ANCAK SENİN BAHSETTİĞİNDE ÜRÜNDE DEĞİL SORUN ŞARJ ALETİ ARIZALI ÇIKMIŞTIR ÜRÜNLE ALAKASI YOKTUR SÖYLERMİSİN NOKİA SAMSUNG. VS.. HANGİSİ AKSESUARA GARANTİ VERİYOR KULAKLIĞI ŞARJ ALETİ BOZULUNCA HANGİSİ DEĞİŞTİRİYOR? BEN CEVAPLAYIM HİÇ BİRİ.

AYRICA SANA ŞİMDİ PİXMA COMPEQ ALIPTA YORM YAPAN TEK BİR KİŞİNİN YORUMUNU YAZACAĞIM BU SANA YETER BİRİLERİNİ KARALAMAK ÖYLE BASİT İŞ DEĞİL ARKASINDA DURCAKSIN EĞER YALAN SÖYLEMİYORSAN

merak eden arkadaşlara yayınlanan sitenin linkini veririm diğer yorumlarıda okuyabilirler reklam olmasın diye diğer forum sitesini bildirmiyorum yanlış anlaşılmasın...

Bu incelememi özellikle anlatıyorum çünkü bende pixma veya v999 alma kararı aldığımda insanlara sorardım nasıl die kimse cevap vermezdii hani şimdi de size yardımcı olsun die anlatıyorum:
    -Ben yarınkapında ile perşembe günü sipariş verdim ve cuma günü telefon geldi.O konuda hiç bir sorun olmadı.Ben telefonla vermiştim siparişi.
    -Telefonu ilk elime aldığımda şeklini çok beğendim(Bu herkesin kendi fikrii)İşte heyecandan ben bataryayı takmak için kapağını bile açamadım.Tabi sonra ve şuanda rahatlıkla açıyorum.
    -Telefonun yanında bütün aksesuarlar geldi.O konuda hiçbir şikayetim yok.Herşey içindeydi imei numarası filanhepsi yazıyordu telefonun arkasında.
    -Bügün incelediğim kadarıyla aşağıya (+) ve (-)'lerini yazıcam.İlk önce sorunlarımdan bahsedeyim.Sorunlarım olarak:
    1)Ben data kablosu ile telefonu bağladığımda bilgisayara 2 tane çıkarılabilir disk var F ve G die.F hafıza kartını temsil ediyor.F'in içine baktığımda hiç bir dosya gözükmüyor veya g'nin içine baktığımda hiç bir dosya gözükmüyordu.Yani içine dosya atmak istiyorum ama atılımıyor dosya bulunamıyor diyor ama bir kaç defa taktım çıkardım oldu içine bişeler attım sonra bir daha taktığımda gene aynı problemi verdi bu sorun acaba neden die pixma'ya sormak istiyorum.Acaba pc sorunumu yoksa data kablosu sorunumu die bilmek istiorumm.
    2)Ben bu gece bir alışveriş merkezine gittim evimde wi-fi yok orda wi-fi ile bağlandım.Sinyal gücü iyi diyordu ama 2 tane yeşil ışık yanıyordu yani.Ben bağlandım ama operaya girdiğimde not working network decided filan diodu girmedi snaptu ile facebooka girmeyi denedim olmadı.Bunu belki sorun olarak sölemiyebilirm çünkü benim bi ayar yapmam gerekebilir ben bilmiyorum eğer bir ayar yapmak gerekiyorsa bana öğretebilirmisniz.
    Sorunlarım bunlardı telefonla ilgili (+) ve (-)'lerimi şimdi yazıyorum:
    (+)Dokunmatiği çok hassasdır.Hiçbir sorunu yoktur.Hiçbir kasılma olmadı.Ve menü geçişleri filan çok hızlııdır.
    (+)Javayla alakalı hiç bir sorun olmadı.Program filanda yükledim.Hata verme olayı yok bir tek pixma nın verdiği cd de bulunan dogz oyununda oyuna girdiğimde java durduruldu dior geriye kalan hiç bir uygulamada hata vermedi ben bu siteden bir çok program indirdim.Java ile alakalı bir durum yok.
    (+)Ses dersen ses bangır bangır hiç bir cızrıtı olayı yok.Telefon görüşmesindede çok iyi ses var.Müzik dinlemedede iyi ses var.Ses ile alakalı bir sorunun olmaz.
    (+)Tv ve radyo için ise bence iyiler yani gidip bir uydu kalitesinde kimse beklemiyor.
    (+)Yarınkapından da aldım ben bu ürünü.Onlarla hiç bir sorunum olmadı."gufri" arkadaşımız demiş gecikmeli geldi diye bana hiç böle bişe olmadı.Ve flash ile ilgili hiç br problem yok.
    (?)Wi-fi ile maalesef giremediğim için deneme şansım olmadı.Bkalım inşallah gireriz bi sorun olmaz.
    (-)Şu data kablosuda bazen gözüküyor bazen gözükmüyor o benim için bir eksidir.Belki sizde böyle bir olay olmayabilir.
    (-)Fotoğraf konusnu zatenbiliosundur.Yarınkapında'da 2 mp (1600*1200) demişler ama (1280*960) oluyor.Çok iyi foto çekmiyor.Eer bu tip tellerde iyi fotoğraf çekmek istiosanız güneşli aydınlık yerde çekiceksiniz.Ama bana bu kamerada yeter(Kendi görüşüm).Çektiğiniz fotoları pc ye atarsanız renkler biraz daha dağılıyor kötü oluyor ama kamera meselesi size kalmışş.
    Genel Olarak Değerlendirme:
    Ben telefon konusunu ta 5 aydan beri araştırıyordum ve v999 alcaktım sonradan pixma çıktı filan filan geldik bugune pixma compeq aldık ama ben wi-fiyede girersem telimden çok ama çok memnunum.Hiç bir sorunu yok.İnşallah ta çıkmaz.Eğer pixma compeq almayı düşünüyosanız okumanızı tavsiye ederim uzun oldu ama size kalmış.Sorunlarımada yardım ederseniz çok teşekkür ederimm.
    coch82

buda başka bir müşterisi :

Öncelikle açıklamaların için teşekkür ederim
    yaklaşık 4 gündür bende pixma compaq line teli kullanıyorum. Evet maalesef yarınkapinda.com dan sipariş verdiğimde biraz gecikmelide olsa ürünüm geldi. bunun için özürlerini belirttiler birde geldiğinde kutuda eksikler vardı iletince ertesi gün bu eksiklerde elime ulaştı. Bu ilgi için yarinkapinda.com a teşekkür ediyorum. İmei ler geldiğinde kayıtlı gözükmüyorde az önce Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
    Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap den baktığımda IMEI NUMARASI KAYITLI Ūretici: Cep Servis Elk Ilt Sis San Tic Ltd Sti - Pazar adı: DAY HERMES 213 yazılarını gördüm. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.
    Gelelim telefona, telefon gerçekten çok güzel ve şık. Dokunmatikte tuş kilidi açarken hariç zorlanmıyorum. tuş kilidini açarken hala zorlanıyor bu arada dokunmatik ayarlarınıda defalarca yaptım.yani tuş kilidi açarken gerçekten zorlanıyor. onun dışında bütün gelen ve giden aramaların ses kayıtlarını alıyorki bu gerçekten mükemmel. ayrıca ayarladığınız takdirde telesekreter devreye giriyor buda güzel ancak telesekretedeki kayıt türkçe değil ingilizce. buna kendi sesimizle kayıt yapma imkanımız var mı? çünkü ben bulamadım. Başka model bir telefonda bu bölümde 5. bir menü ile kendi sesimizle kayıt yapma imkanı var görünüyor ancak bizim telefonda 4 menü var zannedersem bu özellik bizde yok. Birde ben telefonda ses değiştirme özelliğini bulamadım. Bu özellik ilanda var gözüküyor. nasıl yapılabileceği hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
    bazen konuştuğum kişiler sesimim az geldiğini falan söylediler ancak her zaman olmuyor. Şimdilik telefonumdan memnunum daha internete gişrmedim evde airtes rt-205 modem var modemi buluyor ancak bağlanmıyor. şifreyide girdiğim halde olmadı. bağlantı ayarları hakkında bilgisi olan var mı?

bunun dışında satış sonrası verdikleri hizmet ve destekler için yarinkapinda com a ve sitedeki pixma arkadaşıma teşekkür ederim gerçekten ilgililer. çoğu firmada bence bu ilgiyi bulamazsınız. bu sebeple bence bu telefon alınır ve güvenle kullanılır.zanndediyorumki ileride sorun çıkarsa aynı ilgileride devam edecek. 10 numara bir telefon ve hizmet anlayışları var. her şey için teşekkürler. diğer sorduğum sorulara da cevap verilirse memnun olacacağım.alacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. pişman olmazsınız. GUFRİ

bu tür örnekler çok şimdi senin araştırmanın gerçekliğini savunmanı bekliyoruz saygıdeğer arkadaşım...

• Ya mc.i

Bunlara gerçekten gerek yok. Yazmışsın uzun uzun. Belli ki ouzhn1980 'e cevap veriyorsun. Ama ben senin bu cihazı ( Pixma ) pazarladığı düşünüyorum. Tabi ki malını karalayana gerekli cevabı vermenden başka daha doğal bir hakkın olamaz.

Ama bu forumun bu konusu altında bu şekilde uzun uzun yazarak insanların W-T3 için merak ettiklerine cevap bulmalarına engel olamazsınız. Nedir yani şimdi o da sana cevap uzun uzun. Sonra sen ona. Yazdığın örnek yorumları okudum. Bu yorumlar Pixma'yı ne yüceltir ne de aksi yorumlar kötüler. Bundan daha olumlu bir yorumu W-T3 için yaptıklarında Pixma dan daha iyi bir cihaz olarak mı görmek lazım.

Sen nasıl Arıkan'ın çin mallarını kötülediğinden sıkıldıysan açık söylemek zorundayım bende senin şu Pixma'yı övmenden bıktım. Nedir bu çekememezlik. Herkesin kendi tercihidir ve bu tercihe Arıkan'ında seninde saygı göstermeniz gerekmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzhn1980

arkadaşlar ben w-t3 modelinden almak istiyorum ama aklıma bir kaç şey takıldı (SADECE W-T3 KULLANANLAR YORUM YAPSIN)

Hemen hemen ilk çıktığı zamanlarda aldım W-T3'ü. W-T9 kullanıyordum. Şimdi ikiside elimin altında ve memnunum.
    1 ) iki bataryası var güzel ama ikiside biterse bataryasını bulabilirmiyiz ?
    Trident merkezinden her türlü aksesuarlarını satın alabilirsin.
    2 ) dokunmatiğe bir çok yorum yapılmış hassaslık açısından çok bastırmamız gerekiyormu ? yani dokununca mı açıyor yoksa biraz bastırmak gerekiyormu ?
    Dokunmatik hassasiyeti oldukça tatmin edici. Hiç bir şekilde bastırmana gerek yok.
    3 ) wireless için kimisi modemin yanında bile çekmiyor diyor kimisi çok uzakta çekiyor diyor hangisi ?
    Wi-Fi konusu biraz değişken sanırım. Bir gün içinde bulunduğum Cafe'nin modemine bağlanmak istedim ( uzaklık 5 metre ) bağlanamadım. Servis elemanı bana karşı taraftaki ( uzaklık 15-20 m civarında ) cafenin modem şifresini verdi ve sorunsuz bağlandım. Nasıl oluyor dediğimde ''bizim internet hızımız çok düşük ve modem cihazımız iyi bir marka değil'' dedi. Yorumu siz yapın.
    4 ) am1 gibi yazılar çıkıyormuş internetten alırsam bunlara cevap bulamam diyorum o yüzden teknolojix'ten almamı önerirmsiniz internet yerine ?
    Bende bu tür ikonlar çıkmadı. Sanırım ayarlarından düzeltilebilir.
    5 ) hafıza kaç gb' a kadar arttırılıyor ve hafıza kartlarını bulmamaız kolay mı ?
    Bunu denemedim. Her iki cihazımda da MicroSD 2 gb hafıza kartı kullanıyorum. Piyasada rahatça bulabilirsin.

(LÜTFEN W-T3 KULLANANLAR CEVAPLASIN)

• Bu Telefonlar Cidden Müthiş Özellik Olarak

Benim Tek Korkum ALıpta 2ay sonra bozulması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

Ya mc.i

Bunlara gerçekten gerek yok. Yazmışsın uzun uzun. Belli ki ouzhn1980 'e cevap veriyorsun. Ama ben senin bu cihazı ( Pixma ) pazarladığı düşünüyorum. Tabi ki malını karalayana gerekli cevabı vermenden başka daha doğal bir hakkın olamaz.

Ama bu forumun bu konusu altında bu şekilde uzun uzun yazarak insanların W-T3 için merak ettiklerine cevap bulmalarına engel olamazsınız. Nedir yani şimdi o da sana cevap uzun uzun. Sonra sen ona. Yazdığın örnek yorumları okudum. Bu yorumlar Pixma'yı ne yüceltir ne de aksi yorumlar kötüler. Bundan daha olumlu bir yorumu W-T3 için yaptıklarında Pixma dan daha iyi bir cihaz olarak mı görmek lazım.

Sen nasıl Arıkan'ın çin mallarını kötülediğinden sıkıldıysan açık söylemek zorundayım bende senin şu Pixma'yı övmenden bıktım. Nedir bu çekememezlik. Herkesin kendi tercihidir ve bu tercihe Arıkan'ında seninde saygı göstermeniz gerekmiyor mu?

yok orjinal iphone de pixma dan iyi paranız varsa onu alın şimdi burda 300-400 tl ye cihaz soruyor bende kullandığım cihazı anlatıyorum ama Arıkan kalkıp bilip bilmeden konuşunca duramıyorum sataşma yapmasın bende herkes gibi okurum ama sataşma yapılırsada cevap vermek en doğal hakkımdır.

• mc.i , orada senin adını kullanmadım hocam o kadar üstüne alınmışsınki büyükçe bi yorum yazmışsın yinede sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.i

quote:

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

Ya mc.i

yok orjinal iphone de pixma dan iyi paranız varsa onu alın şimdi burda 300-400 tl ye cihaz soruyor bende kullandığım cihazı anlatıyorum ama Arıkan kalkıp bilip bilmeden konuşunca duramıyorum sataşma yapmasın bende herkes gibi okurum ama sataşma yapılırsada cevap vermek en doğal hakkımdır.

Tabiki hakkın bunda hemfikirim.

Ama senden şahsi beklentim Pixma'yı överken diğerlerini kötülememen. Hee kötülersen ne olur; o kötülediğin cihazları kullananlar da ister istemez sana cevap verecek. Forumunda içine edilecek. Zaten bıraksınlar artık şu W-T3 mü Pixma mı diye sormaları. İkisa hakkında da bence yeterli düzeyde yorum yapıldı. Pixma hakkında senin de çok iyi bildiğin diğer sitelerdeki yorumlara baksınlar. Bu şekilde kıyaslanma istenildiğinde Arıkan der ki; ''BUNLAR ÇİN MALI , KAHROLSUN'' sen dersin ki ''ARKADAŞIM PİXMA, HERŞEYİ ORJİNAL YOUTUBE'DEN VİDEO İZLENİR'' yani anlayacağın sonu yok bu tartışmaların.

W-T3 hakkında bir şeyler öğrenmek isteyenler, program bulup paylaşmak isteyenler yazsın. Artık konunun özüne dönelim.....

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.