Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

Ya mc.i

Bunlara gerçekten gerek yok. Yazmışsın uzun uzun. Belli ki ouzhn1980 'e cevap veriyorsun. Ama ben senin bu cihazı ( Pixma ) pazarladığı düşünüyorum. Tabi ki malını karalayana gerekli cevabı vermenden başka daha doğal bir hakkın olamaz.

Ama bu forumun bu konusu altında bu şekilde uzun uzun yazarak insanların W-T3 için merak ettiklerine cevap bulmalarına engel olamazsınız. Nedir yani şimdi o da sana cevap uzun uzun. Sonra sen ona. Yazdığın örnek yorumları okudum. Bu yorumlar Pixma'yı ne yüceltir ne de aksi yorumlar kötüler. Bundan daha olumlu bir yorumu W-T3 için yaptıklarında Pixma dan daha iyi bir cihaz olarak mı görmek lazım.

Sen nasıl Arıkan'ın çin mallarını kötülediğinden sıkıldıysan açık söylemek zorundayım bende senin şu Pixma'yı övmenden bıktım. Nedir bu çekememezlik. Herkesin kendi tercihidir ve bu tercihe Arıkan'ında seninde saygı göstermeniz gerekmiyor mu?

EVET Charly_Lee
    İYİ SÖYLEDİN...mc.i kullanıcı değil kendisi yarın kapında sitesinin sahibidir...ve de pixma yı pazarlamaktadır...Yukarıda ben kullanıcıyım...diyor... sen haklısın Charly_Lee
    arkadaşım....bu kendi malını satıcısı olduğu için özvmekte sizin gibi temiz kullanıcı duygularını söylememekte....Sen doğru söylüyorsun::::)ben bütün çin malları(cin imalatı değil) kötü diyorum...benim düşüncem..burada mal satma gibi sizin gibi benimde bir derdim yok..satmakla uğraşmıyorum..Ama mc.i satıcı diyorki pixmam iyidir..Burada mal pazarlaması yapıyor..bendiyorumki bak yukarıya ilan vermişsin..merak edenler oraya girer senin malına bakarlar....Başka markanın topiğinde bunu yapma..pazarlama topiği gibi kullanma...Charly_lee ye bu konuda katılıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: cuneytkalmaoglu
    Arkadaşlar iphone da telefon şifresi koyduğunda Slide To Unlock Yapınca şifre istiyor w-t3 te varmı böyle bir özellik.

Bir de zippo uygulaması felan varmış telefona gerçekten varmı ve başka neler var.
  • charly_lee hocam sağolasın. sen alalı ne kadar oldu ve bi sorun yaşıomsn şu an ? öneriomsn yani ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar iphone da telefon şifresi koyduğunda Slide To Unlock Yapınca şifre istiyor w-t3 te varmı böyle bir özellik.

Bir de zippo uygulaması felan varmış telefona gerçekten varmı ve başka neler var.

Hayır bu şifre sadece cihazı kapattığında devreye girip cihazı açtığında pin den önce istenen bir şifre. Tuş kilitli iken şifreyi kullanamıyorsun. Zippo ya gelince bence gereksiz bir uygulama. Bir de bunun dışında akvaryum var. Balıklara yem veriyorsun

Bunların dışında java uygulamaları yükleyebilirsin. Fabrika çıkışı içersinde eBuddy, Opera Mini 3 falan var. Ama istersen Jar uzantılı java indirip yükleyebilirsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

quote:

quote:

Hayır bu şifre sadece cihazı kapattığında devreye girip cihazı açtığında pin den önce istenen bir şifre. Tuş kilitli iken şifreyi kullanamıyorsun. Zippo ya gelince bence gereksiz bir uygulama. Bir de bunun dışında akvaryum var. Balıklara yem veriyorsun

Bunların dışında java uygulamaları yükleyebilirsin. Fabrika çıkışı içersinde eBuddy, Opera Mini 3 falan var. Ama istersen Jar uzantılı java indirip yükleyebilirsin....

tamam çk teşekkür ederim. şifre konusuna gelince olsa daha iyi olurdu ama sonuçta her özelliği de beklememek gerek zippoda eğlenceli bişeye benziyor onun için sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzhn1980

charly_lee hocam sağolasın. sen alalı ne kadar oldu ve bi sorun yaşıomsn şu an ? öneriomsn yani ?

Yaklaşık 45 gün falan oldu. Önceki sayfalarıma da baktığında göreceksin ki cihazla ilgili bir tek java versiyon problemim oldu. Çok büyük bir sorun değildi Ama fabrikasına gittim ve düzelttiler. Ne W-T9 da ne W-T 3 de bir problem yok. Youtubedaki ve facebookdaki 3gp formatlı tüm videoları da indirmeyi başardıktan sonra cihazı daha da sevdim.

Tavsiye ederim.

Bu arada W-T9'u satmayı düşünüyorum İlgilenen varsa yardımcı olurum. Tertemiz bir cihazdır. İçersindeki programlarda cabası

• bu arada ben teknolojix e gittim baktım açtık orda menü deyken geri tuşuna basmama rağmen masaüstüne gelmedi telefon sendede böle mi ? dokunmatiği ve wifisinde hala teredütlüyüm wifisi yüzünden almayabilriim ama istediğim bütün özellikler war. ben öğrenciyim yurtta tv izlemek daha kolay olsn istiorm işin aslı bu ve wifide war yurtta bizim odada nokia5800 la arkadaş girio acaba bende girebilirmiyim die düşündürdü biraz
  • Orijinalden alıntı: Charly_Lee

Arkadaşlar Google Maps den çektiğim bazı fotoları ekledim. Fikir verir belki diye.

Keşfettiğim bir şey daha var arkadaşlar bunuda belirteyim bu programla ilgili. Çalıştır demeden önce ayarlara girip Ağ Erişimi seçeneğini Her Zaman Bildir diye seçmemiz gerekiyor. Birde kullanırken sürekli sürekli ''Size Maliyet Olabilir'' diye bir yazı çıkıyor ve sürekli Evet'i seçmemiz gerekiyor bu çok sıkıcı.....

Resimlerdende anlaşılacağı gibi Zoom olayı çok iyi.

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/858261/B9D7D7ED87A541E1B6339CAEE34C90B0.
    arkadaşım bende yükledim ama açamıyorum nedense interneti falan hepsi bağlı google maps yükleniyor diyor sonra ekran açılıyor şartlar ve koşullar diye bişey çıkıyor kabul et sekmesine basıyorum ama maalesef hiç birşey olmuyor acaba telefondanmı yoksa programdanmı sen böyle birşey yaşadınmı merak ediyorum doğrusu

• Satılık Wt-1 var hiçmi ilgilenen yok ya ?
  • Wt3 ün kulaklık girişi yuvarlak mı?
  • evet ..yuvarlAK....
    1 AYDIR KULLANIYORUM..ARKADAŞLAR BU PARAYA İYİ TELEFON...ÖMÜRLÜK DEĞİL..EN KRAL TELEFONU 1,5 SENEDEN FAZLA KULLANAN GÖRMEDİM ZATEN...SIKILIYO MAKINADAN DEĞİŞTİRİYO İNSAN...wİFİ ACIK DANDİK YAN ODADA ÇUVALLIYO...MERAK ETMEYİN 300 LİRAANIN HAKKINI ALIRSINIZ TEPE TEPE...DAHADA ÖNUNUN ARKASINI KURCALAMAYIN...HELE ARIKAN HİÇ PARAZİT YAPMA SEN
  • Arkadaşlar merhaba,

Bugün internetten sipariş verdiğim i phone koruyucu arka kapağım geldi resimlerini hemen paylaşmak istedim.

• hayırlı olsun guzel olmus telefona tam oturuyor mu acaba
  • bvgra hayırlı olsun.kılıfın önünde koruyucu bir film varmı yani ekranda bir de nerden aldığını kaça mal olduğunu söylersen çok memnun olurum.
    t3 için kılıflar ve ekran koruyucu filmler üzerine yorumlarınızı lütfen paylaşın arkadaşlar.
    teşekkür ediyorum ....
  • teknolojix te w-t3 peşin 360 TL havale ile 346,11 TL benim tavsiyem trident pazarlamadan falan alın orda 8 taksit fiyatı 307 TL peşin 299 TL ve şunu belirteyim benim bu telefonun satışıyla alakam olduğunu sakın söylemeyin. olsaydı çok daha önce yapardım pazarlığını :) ben henüz almadım fakat kısmetse cumartesi günü gidip bizzat trident pazarlamadan kendim alıcam. görerek ve deneyerek en azından bozuk geldi kutuda eksik çıktı gibi sorunlarla uğraşmamak için.

ve gerçektende konu telefon karşılaştırmasından kurtulsa ve sadece özellikleri hakkında fikir alışverişi yapılan bir konu olsa çok iyi olur. ayrıca bir ricam var bu telefon için oyun program vb. gibi şeylerde bu konuda paylaşılırsa (linkleri falan) çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter35

hayırlı olsun guzel olmus telefona tam oturuyor mu acaba

Telefona tam oturuyor ama biraz uğraşmak gerekiyor. Zaten almadan önce Bilkent Real de bir tane benzer model denemiştim o olduğu için sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek38

bvgra hayırlı olsun.kılıfın önünde koruyucu bir film varmı yani ekranda bir de nerden aldığını kaça mal olduğunu söylersen çok memnun olurum.
    t3 için kılıflar ve ekran koruyucu filmler üzerine yorumlarınızı lütfen paylaşın arkadaşlar.
    teşekkür ediyorum ....

Ekranın önüne koruyucu film aldım I phone 3G için olan uydu. Ekran filmini 1,70 TL ye Kapağı da 2,90 TL ye gittigidiyor.com dan aldım. Ekran filmi olayı güzel bi şey en azından telefonun orjinalindeki ekran kaplamasında dokunmatik zor alırken bunu taktığımda ekrana sanki normal dokunuyorum gibi hızlı algılıyor.
    Kılıf olarak da telefonun kutusundan çıkan tarzda ama arkası desenli bir model var onu denedim tam oturuyor telefona o da Bilkent Real de 9,90 gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam.
    Bu arka kapak olayı gerçekten süper oldu telefon şimdi gözüme daha hoş görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Wt3 ün kulaklık girişi yuvarlak mı?

2,5mm i pod ve i phone da kullanılan kulaklıklardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

Orijinalden alıntı: melek38

bvgra hayırlı olsun.kılıfın önünde koruyucu bir film varmı yani ekranda bir de nerden aldığını kaça mal olduğunu söylersen çok memnun olurum.
    teşekkür ediyorum ....

Ekranın önüne koruyucu film aldım I phone 3G için olan uydu. Ekran filmini 1,70 TL ye Kapağı da 2,90 TL ye gittigidiyor.com dan aldım. Ekran filmi olayı güzel bi şey en azından telefonun orjinalindeki ekran kaplamasında dokunmatik zor alırken bunu taktığımda ekrana sanki normal dokunuyorum gibi hızlı algılıyor.
    Kılıf olarak da telefonun kutusundan çıkan tarzda ama arkası desenli bir model var onu denedim tam oturuyor telefona o da Bilkent Real de 9,90 gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam.
    Bu arka kapak olayı gerçekten süper oldu telefon şimdi gözüme daha hoş görünüyor.

Televizyon Antenini kapatıyor sanırım ? Ben daha önce sormuştum kapakların uyup uymadığını,arkadaşlar uymadığını söylemişti.Şayet iphone kapağı wt3 e uyuyorsa bu süper bişe!

• benım telefona o kapak olmayacagı kesın cunku benım kı w-t1 flas ı var ve bu kapaklarda flas yerı yok :(
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.