Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KARAR VERDİM TRIDENT W-T3 Siprişi Vericem.

Sence seçimim Doğru mu?

ARKADAŞLAR SİZE BEDEN Bİ KIYAK UYDUNUZ VARSA SOHPPİNG TV DE AKŞAMLARI W T-3 Ün Satışı Oluyo ORda Her Türlü Kullanımını Görebilirsiniz Ben Dün Akşam İzledim Müthşiti Telefon Akşamları Bi YOklayım Sohpping TV yi Merak Ettiklerinize Yardımcı Olur Belki.Kamerası Kötü Diye Duymuştum O kadar Kötü Değil.
  • Wt1 ile wt3 arasında ne farklar var? Erkek sesini çocuk, kadın sesine çevirme özelliği var mı?
  • sipariş verdik hala elimize geçmedi telefon merakla bekliyorum,

şu kapak olayı hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalf07 -- 3 Mart 2010; 21:04:58 >
  • Bende Wt3 Siparişi vermek üzereyim kapak olayı süpermiş istediğin renkte kullanabilirisn
  • LÜTTTTTTTTFENNNNNNNNNNNNNNN CEVAPPPPPPP VERİNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!! KESİN BİLGİLER VERİN

Ben trident w-t3 almayı düşünüyorum bazı sorularım war

1) piyasada satışı warmı

2)ankarada nerden alabilirim

3) 3d sensörü warmı (örnegin:araba sürerken telefonun haraket ettirerek sürmek yada iphone nin bi uygulamasında telefonu sallayınca menüdeki uygulamalar oynuyordu(etrafa dagılıyor))

4) iphone uygulamaları olurmu bu telefona

5) İnternete girince kontör gidiyormu video izleyebiliyormuyuz oyun oynuyabiliyormuyuz internetten

• LÜTTTTTTTTFENNNNNNNNNNNNNNN CEVAPPPPPPP VERİNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!! KESİN BİLGİLER VERİN

1) piyasada satışı warmı

3) 3d sensörü warmı (örnegin:araba sürerken telefonun haraket ettirerek sürmek yada iphonun bi uygulamasında telefonu sallayınca menüdeki uygulamalar oynuyordu(etrafa dagılıyor))

5) İnternete girince kontör gidiyormu video izleyebiliyormuyuz oyun oynuyabiliyormuyuz internetten

• quote:

Orijinalden alıntı: crazycee

LÜTTTTTTTTFENNNNNNNNNNNNNNN CEVAPPPPPPP VERİNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!! KESİN BİLGİLER VERİN

1) piyasada satışı warmı

3) 3d sensörü warmı (örnegin:araba sürerken telefonun haraket ettirerek sürmek yada iphone nin bi uygulamasında telefonu sallayınca menüdeki uygulamalar oynuyordu(etrafa dagılıyor))

Bende Wt-1 var buna dayanarak cevaplayım.

1) Var
    2) Bilmiyorum.
    3) Sensör var ama çin malı telefonlarda sensöre uyumlu uygulamalar pek yok. yada ben bulamadım.
    4) Olmaz
    5) Wi-fi ile bağlanırsan gitmez. Video izleyemezsin oyuun oynayamazsın internetten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Durmaz_ -- 4 Mart 2010; 21:52:22 >

• bizim sipariş hala yolda bi gelse ilk elden yorumlarımı yapacağım ,ama okuduğum kadarıyla bu forumda nete giriliyor, video izlenebiliyor.

1) piyasada satışı warmı

3) 3d sensörü warmı (örnegin:araba sürerken telefonun haraket ettirerek sürmek yada iphonun bi uygulamasında telefonu sallayınca menüdeki uygulamalar oynuyordu(etrafa dagılıyor))

• quote:

LÜTTTTTTTTFENNNNNNNNNNNNNNN CEVAPPPPPPP VERİNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!! KESİN BİLGİLER VERİN

1) piyasada satışı warmı

1) piyasada satışı var
    2) trident.com.tr ye mail atarsan bulunduğun yeride söylersen onlar sana alabileceğin en yakın satış noktasını söylerler. onun dışında bazı telefoncularda satıyorlar.
    3) evet var gördüğüm kadarıyla
    4) bilmiyorum
    5) wi-fi ile girersen kontür gitmez ama şebekenin sağladığı bir internet pakediyle girersen haliyle gider.

NOT:ben telefonu hafta sonu alıcam fakat yerinde telefonu birebir inceledim. incelediğim kadarıyla edindiğim bilgilerle cevapladım sorularını maksadım yardımcı olabilmek ama ben daha almadan tavsiye ederim. haftaya incelemelerim, yorumlarım ve resimleri ile sizlerleyim :)

• quote:

1) piyasada satışı warmı

1) piyasada satışı var
    2) ankarada argold iletişim var kızılay necatibey caddesinde bi de izmir caddesinin sonundaki vodafone da var bildiğim
    3) telefonu sallayınca şarkı - duvar kağıdı - tv kanalı değiştirme var
    4) i phone uygulamaları i phone dan başka hiçbir telefonda çalışmaz apple kendisine ait bir yazılım kullanıyor ve uygulamaları app store larda satıyor. Trident birçok telefonun kullandığı java tabanlı uygulamaları destekler java tabanlı uygulamaları ücretsiz temin edebilirsin...

• TRİDENT W-T3 ALMAYI DÜŞÜNÜP SORU SORAN ARKADAŞLAR.
    FORUMDA ARATIN ONDAN SONRA SORUN
    SORULARINIZ ZATEN CEVAPLANMIŞ GEÇMİŞ SAYFALARDA.
  • YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

TRİDENT W-T3 ALACAMDA SİZEBİR SORUM WAR KESİN BİR BİLGİ WERİN

1) İPHONE UYGULAMALARI OLUYORMU UZANTISI .ıpa
  • quote:

YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

olmuyor
  • quote:

YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

arkadaşım sen dalgamı geçiyorsun bizle aynı soruları defalarca neden soruyorsun sorularına kaç kişi cevap vermiş sen hala aynı şeyi sorup duruyorsun
  • farkındaysan o soruya tam net cevap alamamışım ondan sordumm belki büyügümsün diye sayğı duyuyorum kendim adıma özürdilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Wt1 ile wt3 arasında ne farklar var? Erkek sesini çocuk, kadın sesine çevirme özelliği var mı?

?
  • quote:

farkındaysan o soruya tam net cevap alamamışım ondan sordumm belki büyügümsün diye sayğı duyuyorum kendim adıma özürdilerim

bende kırdıysam özür dilerim ama olmadığını söylemişler hatta iphone kendine özel yani kendi yazılımını kullandığını söylemişler
  • mrb arkadaslar yaklasık 2 hafta once wt3 almıstım.konusurken karsı tarafa ve bana duyulan cızırtı yapıodu tel, birde daha oncede yazmıstım am1 yazan bı ıkon vardı telın sag ust kosesınde.. garantıye gonderdım 3 gun sonra yenısi ile değiştirilmıs:) bır sekılde geldı telefonum ki ben afyonda oturuyorum siz dusunun nekadar iyi bır zaman.sony erıcsson bı telım vardı teknosadan almıstım 30 gunde gelmedı garantıden ve yapılmamıs bir sekılde geldı geldıgındede.trıdent servısını cok ıyı buldum bu yuzden ılgılenıyolar gercekten..telefonda bence gayet iyi derim bu paraya..telın - yonlerıde var tabıkı ama + sı cok fazla derım ..bence alıcak arkadaslar dusunmeden alabılır..trident pazarlamadan alın orda baya uygun fıyatlar burdakı satan yerler 350 tl ıstıyolar wt3 e.
  • Evet nihayet telefon bu gün itibariyle elime geçti, ilk iznelimlerimi paylaşmak istedim. çok fazla karıştırma fırsatı bulamadım ama

Almak isteyenlere belki bi yardımı dokunur.

alırken endişelerim vardı ama genel izlenim iyi olduğu yolundaydı. Bende hepsiburada dan aldım.5 gün içinde geldi. (sözde hızlı gönderiydi)neyse

1- Dokunmatik gayet iyi bence , algılaması güzel

2- TV çektiği yerde gayet net ,

3- Kamerasi çok iyi değil ama cep telefonu iiçin de bence kötü sayılmaz . anı yakalamaya yeter.

4- wifi kullanma fırsatım olmadı daha kullandığım zaman fikrimi söyleyeceğim.

BEN ÇOK MEMNUNUM TABİ BUGÜN İLK GÜNÜ TELEFONUN AMA HOŞUMA GİTTİ BEKLENTİLERİMİ ŞU AŞAMADA KARŞILADI AÇIKCASI

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.