Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu tlf almyı düşünüyorum. bu telefona cepmatik ve şifrematik gibi banka uygulamalarını yükleyip kullanan varmı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcozkandc

arkadaslar bugün wt3 aldim ama hala kapagi acipda sim kartımı koyamadim. nasıl koyuluyorrrrrr acil lütfennnnnnnn yardımmmmm

ozkanmsn@hotmail.com

lütfennnnnnnn

nasıl açamadın ya çok basit tırnak falan yok , kutu için de vidalar ve tornavidası var onlar takılı ise sök, takılı değil ise zaten tırnağınla açılıyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko60

wt2 de tek dokunuşla aramayı cevaplayabiliyorsunuz evet..

bunlar da bazı örnek fotolar.. az önce çektim.. gündüz vakti evdeki ve dışarıdaki görüntü.. gerçi dalgınlığıma geldi 340*480 çözünürlüğünde çektim ama olsn.. bi fikir verir inş.

akşamları ise pek bişeye benzemiyo fotolar.. aklıma gelirse akşam da çekerim..

kardes senin kamera ayarları nasıl hani ev dior artı 1 ayarı falan var ne o tam olarak

• bende wt2 aldım alır almaz hiçbirsey kurmadan calısdı yıgın bellek modunu seciyorsun bilgisayarımda iki surucu olarak goruyor aynı anda hem telefon hafzası hemde hafıza kartına baglanıyor bende hardidisk 3bolum mesela bi cıkarılabilr disk k ve bide l die acılıyor l olan hafıza kartı bende
  • cok yavas bence kamera cok kotu wirelessde sıkıntı var ses ii bi tek mesaj yazmak olum gibi
  • ses ii kamera 2yazıyor ama degil gibi ortamdan ortama kamera ayarlarını ayarlamak lazım ince ayarları var wirelessde sıkıntı yasıyorum bende
  • arkadaslar biri de beinm wireless sorununa cozum bulsun ya delirecem ilk aldıgımda giriyordum simdi giremiyorum ayarları kurcalamısımmdır die fabrika ayarlarına geri dondum yine aynı baglanmıyor bi turlu her yerde denedim
  • Çektiğiniz resmi bilgisayara atınca özelliklere bakın. Büyük ihtimalle diğer çin malı telefonlar gibi 640*480 yani vga kalitede çekiyordur. Telefonun menüsünde 1600*1200 gibi sallama değerler yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 9 Mart 2010; 0:42:45 >
  • Telefonu alalı (W-T3) bugun 1 hafta oldu..önceki mesajımda belirttigim pcye baglama sorununu da halletmis bulunmaktayım..Telefondan fazlasıyla memnunum,su zamana kadar da hic bir sorunla karsılasmadım..Ekledigim melodi ve duvar kagıtları sayesinde telefon daha da güzel bir hal aldı..Aslında aklımda W-T9 ya da W-T10 almak vardı,aldıgım zaman da okudugum yorumlar neticesinde telefona karsı endiselerim vardı(Dokunmatik ekran vs.) Ama zaman gectikce ve telefona daha da alıstıkca iyi ki almısım diyorum

Menü fonksiyonları,dokunmatigi,java uygulamaları 2Mp (Baska arkadaslar aksini söylese de kamerası 2 Mpdir,verim alamayan arkadaslara kamera ayarlarını kontrol etmelerini öneririm) kamerası,3gp formatında indirdigim filmlerin tam ekran calısması (Mp4'ü henüz denemedim),WiFi baglantısı,televizyonu ve daha aklıma gelmeyen bircok yönden,telefon beni fazlasıyla tatmin etmis durumda..Almayı düsünen arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim.

Baska W-T3 kullanan arkadaslarım,telefonlarına ekledikleri uygulama ve oyun eklentilerini burada bizimle paylasırlarsa cok güzel olur,kendi buldugum ve denedigim oyun ve uygulamalarını da zaman icerisinde burada sizlerle paylasacagım,ama önce arastırmak lazım

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizzi82 -- 9 Mart 2010; 19:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Çektiğiniz resmi bilgisayara atınca özelliklere bakın. Büyük ihtimalle diğer çin malı telefonlar gibi 640*480 yani vga kalitede çekiyordur. Telefonun menüsünde 1600*1200 gibi sallama değerler yazıyor.

+10000000000000000000000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Çektiğiniz resmi bilgisayara atınca özelliklere bakın. Büyük ihtimalle diğer çin malı telefonlar gibi 640*480 yani vga kalitede çekiyordur. Telefonun menüsünde 1600*1200 gibi sallama değerler yazıyor.

+10000000000000000000000000

Yukarda ne olduğu belirsiz bi alıntı paylaştın. Milleti yanlış yönlendirdin hala + milyon bilmem ne yapabiliyorsun ya helal sana (:
  • arkadaşlar bir aya yakın kullanıyorum hattım avea bazen karşı tarafında duyduğu bir çınlama yapıyor acaba yazılımsalmı ?
  • Merhabalar,

WT-3'de WT-2'de olduğu gibi televizyondan kayıt yapma özelliği mevcut mu?
    kullanım kılavuzunda bu özellik ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunulmamış
    şimdiden teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batak12 -- 10 Mart 2010; 10:25:08 >
  • çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMurat # 58
    quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Ucuz ve iyi bir telefon alacaksaınz tavsiyem general mobile dstl1 DOKUNMATİKLİ,Wİ-Fİ,5.0MP SONY OPTİK,3.0"sharp dokunmatik ekran.vs 450tl

Arkadaşım. Tavsiye ettiğin cihazın forumdaki topic'ine bir bak istersen.. Sorun sorun sorun. Ve en büyük sorun Garanti.. Yani Alıcağın şey iyi birşey olabilir ama garantisinde sorun çıkar ise hiç bir değeri kalmaz. GM' bu garanti sorununu aşmış değil. DSTL1 Aynı W-T3 gibi çakma, yani daha önce başka bir üretici tarafından çıkarılmış bi telefonun GM adında piyasaya sürülmesi. Bu kadar Soru işareti olan bir makinaya 450 TL pek ucuz bir rakam değil.

Evet eğer düşünürseniz Nokia 5800 Xpressmusic alırsın daha iyi 500-550 tL zaTen .. Ama illa çakma ı phone almak isterseniz wt-3 alın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 10 Mart 2010; 15:57:50 >

• ben kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yok
  • ben kullanıyorum sorun yok
    quote:

Orijinalden alıntı: punch75

arkadaşlar bu tlf almyı düşünüyorum. bu telefona cepmatik ve şifrematik gibi banka uygulamalarını yükleyip kullanan varmı???

• ARKADASLARRRR

08.03.2010 TARİHİNDE HEPSİ BURADAN.COM'DAN ALDIĞIM TRIDENT WT3 TELEFONU İNANILMAZ GÜZEL VE ÇOK HOŞ HATTA IPHONE DE YUTAN ARKADASLARIM BİLE OLDU.

YALNIZ KISA VE ŞİŞMAN OLDUĞUM İÇİN PARMAKLARIM ÇOK KALIN O YÜZDEN MESAJ YAZMAKTA ZORLANIYORUM KIRKYILIN BAŞINDA BİR SEVGİLİM OLDU MESAJLAR GEC GİDİNCE KAVGA EDİYORUZ BENDE SİNİRLENDİM.

DAHA 4 GÜNLÜK TELEFONU SATMAYA KARAR VERDİM HERŞEY İÇİNDE DİR FATURASI MAKBUZU GARANTİ BELGESİ JELATİNİ FALAN FİLAN

İLGİLENEN ARKADASLAR

ozkan@dolphinajans.com'a yada ozkanmsn@hotmail.com'a mail atsın yada 0.538 291 01 62 arayın

son fiyat 250TL ben 340'a mal oldu 1 gb hediye.....
  • Arkadaslar w-t3 de tv kayıt var mı ? Varsa ben mi bulamıyorum telefon 1 haftadır elimde coooook coook memnunum ama bu özellik kafamı kurcalıyor merk ediyorum acıkcası :D
  • ARKADAŞLAR YARDIM
    EKLEDİĞİM RESİMDEKİ SİMGE NE DİR BİR TÜRLÜ GİTMİYOR.
    KULAKLIKLA ALAKALI DEĞİL YAKKEN DE O VAR
    MÜZİK OYNATICI İLE İLGİLİ DEDEĞİL KAPALI
    PEK,İ NE

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.