Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortadaki muzık notası ısaretı kullanıcı profılındekı genel profılın ısaretı o kalkmıyor zaten ,toplantı secersen o ısarette degısıyor.diger işareti bende bılmıyorum:(
  • Ayarlar/ses Efekti seçiminde "3D curround" aktif ise nota işareti çıkar...kapalı ayarlanırsa işaret kaybolur
  • tv den kayıt yok arkadaşlar aramayın boşuna...
  • İstanbul'da kredi kartına(maximum) taksitle alabileceğim bir yer var mıdır? Peşin 290 TL ye buldum ama taksitle almak istiyorum. Taksit yapan bir yerden hemen gidip alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizivana

ARKADAŞLAR YARDIM
    EKLEDİĞİM RESİMDEKİ SİMGE NE DİR BİR TÜRLÜ GİTMİYOR.
    KULAKLIKLA ALAKALI DEĞİL YAKKEN DE O VAR
    MÜZİK OYNATICI İLE İLGİLİ DEDEĞİL KAPALI
    PEK,İ NE

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

Kulaklık işareti sanırım seçtiğin profili gösteriyor. Değiştir değişir. Tek nota işareti de sadece zil sesi olduğunu gösteriyor.

• Arkadaşlar ben burdan bişe açıklamak istiyorum kameralarda önzemli olan megapixel değil merceğin kaliteli olmasıdır.megapixel resmin büyüklüğünü belirler.mercek ne kadar kaliteliyse resim kalitesi o kadar artar.örnek olarak nokia N serisinde dünyanın en iyi mercek firması olan CARL ZEİSS'in mercekleri kullanılmakta.
    Çin mallarında firmalar kötü mercek kullandıkları için resim kalitesi kötüdür.....

Arkadaşlar bide benim tel Samsung L700 2.0mp ile çektiğim resmi koyayım daha açıklayıcı olur.
    eklediğim resim normalde 1600X1200 490kb burada en fazla 200kb olduğu için resmi küçüttüm ama kalite aynı.

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 13 Mart 2010; 13:37:31 >

• Arkadaşlar trident ile çektiğiniz resimleri buraya koyarsanız almayı düşünenler için iyi olur.
  • Trident akar kardeşim bu kadar ucuza bu kadar kalite daha ne istiyorsunuz bee :))
  • 1 haftadır wt3 kullanmakdayım hepsiburadadan karta tek cekim 320 ye aldım çok memnunum tek sıkıntı müzik çalarda sadece tel hafızasındaki mp3 leri görüyor ne yaptıysam hafoza kartındaki müzikleri tanıtamadım zil sesi olarak ayarlanıyor fakat müzik calarda eklenmiyor bunun ayarı varsa bilenler söylesin arkadaşlar

ayrıca wifi kusursuz bold yukledim tarayıcı mükemmel çalışıyor kısacası bu fiyata bu özellikde tel almak çok iyi sar degeri konusu haricinde proglem yok ama çift hatlı hangi teli alsanız normalden yüksek olacak sar değeri bunuda göz önünde bulundurmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Arkadaşlar trident ile çektiğiniz resimleri buraya koyarsanız almayı düşünenler için iyi olur.

Bende 3600s i değiştirip w-t3 almay düşünyorum..Ama bi sorum var; bunda da aleti yan yatırınca ekran dönüyor mu?
    Birde beyaz renk olanının kulaklıkları ne renk?
  • Arkadaşlar suskunsunuz 2 gündür kimse bişey yazmıyor foruma yaw kullananlar yorumlarını yazsın öyle alıp bi kenara çekilmesin ben de yarın alıyorum w-t3 ümü hayırlısıyla kredi kartım da geldi :D:D
  • Bugün Wt3 inceleme şansım oldu, telefon harika görünüm ve boyut olarak, dokunmatiği de menülerde çok iyi ama ben birtürlü tuş kilidini kaydırarak açamadım :D wt9 almaya karar verdim, wt3 ve wt9 a 320 TL çekti, 6 taksit, bende hizlial dan siparış verdim 276 TL ye yarın gelebilir.....
  • Telefonu alalı on gün oldu hala bir sorun yok çalışıyor, :)
  • Aynı modelleri farklı isim altında çıkarıp duruyor şu trident cıvkını çıkardı nereye kadar gidecek bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 17 Mart 2010; 1:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek38

bvgra hayırlı olsun.kılıfın önünde koruyucu bir film varmı yani ekranda bir de nerden aldığını kaça mal olduğunu söylersen çok memnun olurum.
    t3 için kılıflar ve ekran koruyucu filmler üzerine yorumlarınızı lütfen paylaşın arkadaşlar.
    teşekkür ediyorum ....

Kılıf arıyorsan herhangi bir MediaMrkt magazasında T-Case markalı kılıfı 4.99 TL gibi cok uygun bir fiyata alabilirsin.. Gayet kullanıslı.
  • Arkadaşlar bu telefonla güneş ışığında ekranında bişey görebilen var mı :S Ayar yapmam filan mı gerekiyor ben bişey okuyamıyorum dışarı çıkınca tel in ekranında?
  • arkadaşlar ben 1 ayı geçti kollanıyorum w-t3ü bir sorun yok (wilan kaydı dışında fabrika sorunuu galiba servise göndermedim)
    neyse ama ne bileyim iphone hastası olduğum için almıştım.
    şekil olarak gayet iyi konuşmalar filan, radyo tv ok de ya eyçofempayır bile oynadım kurdum da yön olayları sıkıntılı olsada oda iyi.

ama ama ne bilim kesmedi beni özellikleri.

sonra dedim ki adam gibi şunun gerçeğini alayım yok ipohone de kesmeyecek ya epsıtor dan almak lazım yada internetten kırılmış programları yüklemek gerekli falan filan

sonra bi baktım HTC HD2
    bittim alete windos zati ortak ve ençok kullanılan işletim sistemi yüzlerce beleş program filan ve sürekli geliştirilmeye müsait.
    dedimki of bunu alayım

daha 5 ay taksidi var w-t3 ün onu da hanıma kırmızı kapak alıp hediye ederim
    1300-1500 arası fiyatı var

bakalım ne yapacağız nasipse böyle düşünüyorum
    rahat not tutmak ve anlık notları kolaylıkla almak benim için önemli, e mail gerekli.
    1 gb internet de alıcam bakalım

yani arka daşlar sözün özü şu
    ihtiyaçlarınızı iyi tespit edin anlık heveslere kapılmayın
    radyo, tv, müzikçalar, telefon görüşmeleri, iyi kötü bir wifi işimi görür başka çok birşey aramıyorum ki zaten diyorsanız.( hevese kapılmadan gerçekten ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak)
    w- t3 iyi alın derim (ha sms olayı biraz sıkıntılı tuşlar ufak ve çok az gecikmeler ve algılama sorunu oluyor olsun)

dediğim gibi ben artık HTC HD2 den başkabirşey düşüne miyorum. taksit maksit artık of
    adam gibi her işimi görecek bir tel alayım
    bıktım sürünmekten ve gecikmelerden ya
    kendimle kavga etmekten.

iyi düşünüp karar verin

bu mobil dünyada size bol şans

• Bende wt-2 yi başından beri takip ediyordum sonra wt-3 çıktı onu takip eder olduk almak istiyordum açıkçası ama kamerasının istediğim düzeyde olmayışı , görüntülü görüşme olmaması ve sık mesaj yazan biriyim mesaj yazmanın zorluğu v.s vazgeçtim sadece tv olayı güzel ama o da yetmiyor açıkçası. Nokia 5800 xpress müsıc almayı düşünüyorum 200 tL fazla verip wt-3 alanlara da hayırlı olsun ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 17 Mart 2010; 15:20:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkanmetu

Arkadaşlar bu telefonla güneş ışığında ekranında bişey görebilen var mı :S Ayar yapmam filan mı gerekiyor ben bişey okuyamıyorum dışarı çıkınca tel in ekranında?

Hayırlı olsun Özkan güle güle kullan. Sonunda karar verdin sanırım... :)
  • ürünü iphoneye benzemesi yüzünden almıştım iyikide almışım pişan degilim ama benim için kötü birkaç özelliğini ekliyeyim

gün ışığında telin ekranını görmek çok güç

ne yaptıysam müzik çalara hafıza kartına müzik ekliyemiyorum (dosya yöneticisinden çalıyor)

wlan çok sıkıntılı şifreli modemlere giremiyor evdeki modem şifresiz sıkıntısız çalışıyor

sadece javayı destekliyor

ama yinede fiyat performans olarak fiyatını hakediyor diyebilirim yalnız dikkat edilmesi gereken benim gibi sık sık tel ile konusuyorsanız kutusunda gelen kablolu kulaklık yada bluetooth kulaklıkla kullanmanız
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.