Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle sölim benim evim 7 . katta . 5. kattaki modemi görebiliyor.
  • peki hızlı girebiliyormu.Mesela 8mb modemin hızı var telden de o kadar hızlı giriyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

peki hızlı girebiliyormu.Mesela 8mb modemin hızı var telden de o kadar hızlı giriyormu

arkadasım wt3 un wireless ı gercekten kotu ...ew ıcı kullanım ıcın uygun tamam ama zaten herkesın ewınde laptop yada masaustu pc vardır tutupta wt3 den internete gırmem yani....dısarda falan modeme yakın oturup baglanmadıgınız surece birsey beklemeyın cıhazdan..10 metre bılemedınız 15 metre cekım gucu vardır..uzaktan baglansanız bıle baglantı gücü dusuk oldugu ıcın hıc bır sayfayı acmaz!!!!sırf internete gırmek ıcın alacak olanlar yada internet telefonda 1.inci sırada ıstedıgınız bır ozellıkse bence almayın memnun kalmazsınız..bende wt3 kullanıyorum 3 yada 4 defa nete gırmısımdır o da ewde dısarda da baglandım fakat dedıgım gıbı baglandı ama hıcbır sayfayı acamadı yada bazı siteleri cok cok yavas actı...

• arkadaşlar benim sorum muzik calara girdiğimizde sag üst köşede mp3 işareti cikiyor, ve daha sonra cihazda sürekli bu mp3 calar calisiyor.

programdan cikmak icin menü tuşunu kullanıyorum, ama programı sanırım arka planda calısıyor..
    arka planda calistigini nerden anladık dersek, cihazı kablo ile bilgisayara bagladigimda ne olarak kullanmak istediğimi sormuyor, kapat acıyorum, mp3 isareti gidiyor ve kabloyu taktıgımda cihazı ne olarak kullanmak ıstedigimi soruyor.

mp3 e girdikten sonra nasıl cıkıs yapabilirz :s
  • arkadaşım gerçekten dedigin gibi kamerası kötümü bende telefonu almayı düşünüyorum sen t2 mi aldın bende t2yi almayı düşünüyorum bakıcam ama kamerası kötü bide flaşı yokmuş dogrumu acaba cevap yazarsanız memnun olurum
  • arkadaşlar trident w-t2 kullanan warsa bana bilgi verebilirmi telefon hakkında msjı kolay yazıp göndere biliyomuyuz kamerası güzelmi gece güzsl çekiyomu flaşı aydınlık yapıyomu ekranı kolay algılanıyomu nete kolay giriyomu wi-fiye kolay giriyomu telefonla ewdeki modeme bağlanıp nete girebiliyormuyuz telefonu kullanan biri bilgi verirse cok sevinirim simdiden teşekkürler bu arada engin arkadaşım t2 kullanıyorsan sende biraz bilgi were bilirmisin telefonu alıcam ama terettütte kaldım alsammı almasammı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihcn -- 28 Mart 2010; 15:51:21 >
  • rekli9 tel hakkında bilgi verirmisin biraz
  • menü gayet güzel resimler için teşekkürler anibaldesign
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihcn

arkadaşım gerçekten dedigin gibi kamerası kötümü bende telefonu almayı düşünüyorum sen t2 mi aldın bende t2yi almayı düşünüyorum bakıcam ama kamerası kötü bide flaşı yokmuş dogrumu acaba cevap yazarsanız memnun olurum

kamerası kotu eger sen kamera ıcın almak ıstıyorsan hıc alma bende wt1 ve wt2 var ama ıkısının de kamerası kotu gece cekımını hıc soylemıyorum bıle ama telefonlar cok guzel ben severek kullanıyorum msj yazmak t1 e nazaran t2 de daha kolay
  • arkadaslar biri bana cvp versin.. bende wt2 var ve vilan özelliğni nasıl kullanacapımı bilmiyorum. bile varsa lütfen yazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zynp..

arkadaslar biri bana cvp versin.. bende wt2 var ve vilan özelliğni nasıl kullanacapımı bilmiyorum. bile varsa lütfen yazsın..

Önceki sayfalarda sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
  • dexter35 teşekkür ederim bilgi icin peki t2de flaş warmı tw falanda warmış nasıl güzel calışıyormu wifiyle nete falan girebiliyormusun sayfalar acılıyomu trident t2 teli olan bi arkadaşım telle çekilmiş bi resim koya bilirse cok sevinirim teli almayı düşünüyorum ama kamerası kötü diyolar dexter35 arkadaşımıın dedigi gibi telle cekilmiş bi resim koyarsanız cok memnun olurum şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihcn -- 30 Mart 2010; 16:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihcn

dexter35 teşekkür ederim bilgi icin peki t2de flaş warmı tw falanda warmış nasıl güzel calışıyormu wifiyle nete falan girebiliyormusun sayfalar acılıyomu trident t2 teli olan bi arkadaşım telle çekilmiş bi resim koya bilirse cok sevinirim teli almayı düşünüyorum ama kamerası kötü diyolar dexter35 arkadaşımıın dedigi gibi telle cekilmiş bi resim koyarsanız cok memnun olurum şimdiden tşkler

ben odalar arasında gırebılıyorum bır sıkıntı yok dısarıda cafe de de gırıyorum gene sıkıntı yok ama tabı ne kadar yakınsan o kadar cekım gucu yuksekdır kamera olayına gelınce benı hıc tatmın etmıyor ınan telefonu aldıgımdan berı 20 resım cekmemısımdır zaten kamera ıcın almadım bu telı dıger artıları cok ıyı
  • arkadaşlar sizler ağ kaydetmede sıkıntı yaşıyormusunuz
    ben şifre ayarlar filan hepsini yapıyorum.
    diyelimki koptum yeniden kendi otomatik bağlanmıyor.
    ne dersiniz.
  • Slm arkadaşlar bi kaç fotoğraf ekliyorum.(kalite biraz düşük idare edin) Bu da benim w-t3 üm. ve bir tanede gün ışığında wt3 le çekilmiş fotoğraf...

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisnistelrooy -- 31 Mart 2010; 0:04:49 >

• barisnistelrooy arkadaşım telefonun arkasında iphone yazıyor iphone kılıfı falanmı aldın bide gün ışıgında cekilmiş resim cok güzel cıkmış bence bende w-t2yi almayı düşünüyorum ama arkadaşlar kamerası kötü diyorlar tel kullanışlımı menülere falan kolay girebiliyormusun
  • @salihcan

i Phone koruma arka kapağı aldım. tam oturdu. menüler falan güzel gayette kullanışlı. ama wt 2 yerine wt 3 al. ben alacağım zaman wt3 yoktu. bekledim wt 3 aldım iyikide beklemişim..
  • vt3 fazla olarak ne özelliği var vt2 ye göre
  • Ben de bir ipucu vereyim. Ana ekrandaki ikoların yerlerini değiştirmek aynen iphonda olduğu gibi. bir ikonun üzerinde basılı tutun birkaç saniye sonra bütün ikonlar oynamaya başlıyor. o zaman istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. ancak kurduğum programlarıı ikonlarını ana menüye kısayol olarak atmayı beceremedim.böyle bir şey varmı onuda bilmiyorum. bilen varsa söylesin lütfen.
  • FE
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.