Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selo078

quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

ürünü iphoneye benzemesi yüzünden almıştım iyikide almışım pişan degilim ama benim için kötü birkaç özelliğini ekliyeyim

gün ışığında telin ekranını görmek çok güç

ne yaptıysam müzik çalara hafıza kartına müzik ekliyemiyorum (dosya yöneticisinden çalıyor)

wlan çok sıkıntılı şifreli modemlere giremiyor evdeki modem şifresiz sıkıntısız çalışıyor

sadece javayı destekliyor

ama yinede fiyat performans olarak fiyatını hakediyor diyebilirim yalnız dikkat edilmesi gereken benim gibi sık sık tel ile konusuyorsanız kutusunda gelen kablolu kulaklık yada bluetooth kulaklıkla kullanmanız

Müzikleri hafıza kartına My Music dosyası açın ve bu dosyanın içine atın.

dediğiniz gibi yapmıştım zaten hatta su anda hafıza kartındaki müzikler My Music klasorunde fakat gormuyor malesef

• Slm arkadaşlar. Ben de W-T3 kullanıyorum. Forumda genel özelliklerin bir coğu yazılmış. yazılmayanlardan bir kaç da ben ekleyim.

Symbian telefonlarda programla Pc yönetebiliyorduk. W-T3 de programsız Bluetooth ile Masaüstü, MediaPlayer ve Sunucu yönetilebiliyor.
    Mesaj yazmak cok rahat. Hatta el yazısı algılma özelliğiyle tamamen sorunsuz
    Yazılmış ama tekrarlayım. Dokunmatik hassasiyeti oldukça iyi.
    İşlemcisi iyi olmamasına karşın Java programlarda kasma yapmıyo.
    Bataryası şimdilik zaten cortlasa da yedeği var. O da cortlarsa Servisten temin etmek kolay.

Şimdilik extra yazabileceklerim bunlar...
  • Ben de bir w-t3 kullanıcısı olarak yorumlarımı sizinle paylaşmak istiyorum;

Olumlu yönleri olarak; mesaj yazmak gerçekten rahat, dokunmatiği güzel çalışıyor, wifi si nokia telefonlara göre biraz zayıf ama abartılcak derecede

zayıf da değil örneğin çektiği yerlerde net sayfalarını gayet hızlı açıyor, ses kalitesi güzel, msn özelliği güzel ve kullanışlı, tv ve radyo gayet net çekiyor,

batarya kullanma süresi gün boyunca elimden düşürmeme ve çift hatlı olmasına rağmen net 1 gün gidiyor, çift hatta hiçbir problem yok, servisi gayet

ilgili sorduğum her soruya mail yoluyla çok kısa bir sürede cevap yazıyorlar...

Olumsuz yönleri ise; güneşli havalarda dışarda telefon kullanılmayacak duruma gelyor nerdeyse çünkü ekranında hiçbişi göremiyorsunuz güneş ışığından

dolayı, bilgi mesajı alamıyorum böle bi ayar göremedm varsa da bilmiyorum, gönderilen mesajlarım kayıt olmuyor maalesef, kendi zil sesleri ve mesaj

tonları çok güzel değil, kamerası yavaş ve akşamları net çekim yapmıyor...

İlk günler bazı konularda sıkıntılar yaşadım ama sonradan alıştım telefona ama hala bi kaç sorum var genel olarak memnunum fiyat performans

açısından olumlu bakıyorum almayı düşünenlere tavsiye ederim inşallah yorumlarım faydalı olur..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selo078

quote:

ürünü iphoneye benzemesi yüzünden almıştım iyikide almışım pişan degilim ama benim için kötü birkaç özelliğini ekliyeyim

gün ışığında telin ekranını görmek çok güç

ne yaptıysam müzik çalara hafıza kartına müzik ekliyemiyorum (dosya yöneticisinden çalıyor)

wlan çok sıkıntılı şifreli modemlere giremiyor evdeki modem şifresiz sıkıntısız çalışıyor

sadece javayı destekliyor

ama yinede fiyat performans olarak fiyatını hakediyor diyebilirim yalnız dikkat edilmesi gereken benim gibi sık sık tel ile konusuyorsanız kutusunda gelen kablolu kulaklık yada bluetooth kulaklıkla kullanmanız

Müzikleri hafıza kartına My Music dosyası açın ve bu dosyanın içine atın.

dediğiniz gibi yapmıştım zaten hatta su anda hafıza kartındaki müzikler My Music klasorunde fakat gormuyor malesef

müzik çalara gir ayarlardan otomatik listelemeyi kapalı yap. sonra tekrardan açık hale getirdinmi bütün mp3 leri görücektir.

• merhaba arkadaslar benimde bir sorum olacak.. bende trident wt2 var WİLAN ile nete baglanamıyorum yada ben bilmiyorum. nasıl baglantı kurabilecegim hakkında bi bilgisi olan varsa cvp bekliorum.. şimdiden tşkler
  • Arkadaşlar Trident w-t3 te wi-fi ın çekme mesafesi ne kadar
  • merhabalar herkese...

ben de naçizane telefon hakkında yorum yapmak istiyorum...

tlfnu alalı bir ay oluyor hiçbir sıkıntı yaşamadım herşeyi 4 4lük.2.bataryayı hiç mi kullanmadım.eşimin hediyesi tlfn.çok temiz kullandım belki de ondan bilemiyorum.2 3 günde bir kalibrasyonu yapınca dokunmatiğinde hiç ama hiç sorun yaşanmıyor.

telefonun ekranı tırnakmatik değil dokunmatik uzun tırnaklarla kullanması zor oluyor. ama parmak ucu desğse rahat algılıyor.

kısacası iphone hevesim yüzünden eşime aldırdım tlfnu ama şimdi de aklım samsung f480 de kaldı bir bayana f480 daha çok yakışır diye düşünüyorum.

eğer ilgilenen arkadaşlar varsa 265 liraya satmayı düşünüyorum.almayı düşünüyorsanız sıfırına o kadar çok para vermeyin ben gerçekten çok temiz kullandım ve anladım ki i phone kullanmak bnm harcım değilmiş :)

ciddi ilgilenen varsa pm beklerim

cihazı almayı düşünenlere de wt3ü tavsiye ederim

en iyi iphone benzeri

ama ben kullanma özürlüyüm ayrı mesele :)

• merhabala arkadaşlar,

bende 2 gün önce bir trident wt-3 aldım. fikirlerimi belirtmek isterim.

- dokunmatiği tatmin edici
    - boyutlar iphone ile neredeyse aynı
    - tv çekimi gayet güzel
    - mp4 convertleyip video oynatıcıyı denedim fakat aşırı derece donma yapıyor. belki videonun kalitesi yüksek gelmiş olabilir bilemiyorum.
    - kamerası ne çok iyi ne de çok kötü
    - mesaj yazarken q klavyede caps lock gibi bir tuş yok (büyük küçük harf için). fakat tr ye geçerseniz orada var. ama o da q klavye düzeninde değil. f klavyede değil. karışık bişi. :)

şimdilik izlenimlerim bu kadar. fakat tek bir sorunum var o da daha önce bu başlıkta aynı sorunu yaşamış bir arkadaşım gibi avea operatöründe konuşurken telefonda bir çınlama, bir parazit yapıyor. fakat kulaklık takınca durum ortadan kalkıyor. (bu konuda tridente msj attım cevap bekliyorum.)

sizler için bolca foto çektim. çekimler berabat olabilir. Fotoğrafçı değilim sonuçta. :) Telefon hakkında hem fikir edinmiş olursunuz.

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anibaldesign -- 21 Mart 2010; 18:52:29 >

• Telefon konuşmalarınızı otomatik kayıt yapmayı sizinle paylaşmak istiyorum *#3646633#
    Trident w-t3 ile her konuşmayı oto kaydet.... dedikten sonra önümüze çıkan menüden 3 cü sırada ses menüsüne girip 9 un cu sırada..
    auto recoord setting...menüsüne girip...2ci. sırada..auto speech record...aç diyoruz ..
    bu kadar.... her konuşma otomatikman kayıt edilir....Denenmiş olup tam güvenlidir....

TAMAMEN ALINTIDIR,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gandalf07 -- 21 Mart 2010; 23:09:04 >
  • arkadaşlar gaye açık ve net bi soru sormak istiyorum. cevabı karar vermemde etkili olacak.
    w-t2 ile w-t3 arasındaki farklar nelerdir?
    ben formu okuduğum kadarıyla boyutları w-t3 ün daha küçük, önde kamerası yok, arka kamerada flash yok ve mesaj yazma ekranındaki harfler daha büyük ve kullanışlı. peki bu bildiğimden başka farklılıkları var mıdır? varsa nelerdir.
    şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackkoss

arkadaşlar gaye açık ve net bi soru sormak istiyorum. cevabı karar vermemde etkili olacak.
    w-t2 ile w-t3 arasındaki farklar nelerdir?
    ben formu okuduğum kadarıyla boyutları w-t3 ün daha küçük, önde kamerası yok, arka kamerada flash yok ve mesaj yazma ekranındaki harfler daha büyük ve kullanışlı. peki bu bildiğimden başka farklılıkları var mıdır? varsa nelerdir.
    şimdiden teşekkürler.

önemli farklarından bir tanesi W-T2 televizyondan kayıt yapabilirken , W-T3 televizyondan kayıt yapamıyor.
  • birde w-t2 veya w-t3 lere java olarak klasör ve dosya kilidi yüklemek mümkün mü?
  • arkadaşlar ben siteye şifremle giriş yapıyorum kabul ediyor. ama mesaju atmak istediğimde yetkiniz yok üye olun diyor. 20 kere denemede bir kere tutturabiliyorum. bu yazımıda okuyabiliyorsanız demekki bu sefer tutturmuşum :). bu konuda bir bilen varmı ?

tleefona gelince ben alalı 1 ayı geçti. iyikide almışım. dokunmatik orjinalindeki gibi hassas olmamakla birlikte tatmin edici nitelikte olduğunu ve ilk günkü performansını koruduğunu söyleyebilirim. ben oyun falan oynamam . o sebepten o konuda bir tecrübem yok ama wi fi iyi. internete girebiliyorum. şarzı gayet iyi gidiyor. oyun internet ve tv kullanmazsanız 3 tam gün gidiyor. kullanırsanızda artık duruma göre değişir heralde süre. tırnakla basıldığında mesaj yazmak ta kolay. ama parmak ucunu kullanmak zor biraz. harfler küçük çünkü. eski modellerde anten çok uyduruk , sanki elinizde kalacakmışcasına ince bişey ama t3 teki öle değil. gayet sağlam. benim iphone hastası engelli bir kızım var. izin istiyor kullanmak için. kullanıyor resimdi müzikti radyo tv özelliklerini falan öğretti,m. kurcalayıp duruyor işte. telefon benim kızıma dayandığına göre öle 2 günde atarsın çöpe dedikleri gibi değilmiş demekki.

• bende trident w-t3 veya WT2 almayı düşünüyorum wt2 wi-fi si şifreli ağlara bağlanabiliyormu ? bikaç yerde oyle yazıyordu
  • Trident W-T3 ün Wİ-Fİ ının çekme mesafesi ne kadar bilen varmı?
  • W-t2 nin kulaklık girişi w-t3 ile yanı değil. Bu arada samsung da tvli telefon işine el attı.

http://resim.donanimhaber.com/m_38535663/tm.htm
  • gençler lütfen bana yardımcı olun!

eşime yoğun ısrarlarım sonucu trıdent wt3 adlı cihazı aldırdım ancak öğretmen olduğum için çok yoğun bir tempoda çalışıyorum telefon bana biraz karmaşık geldi kullanamıyorum bir ay önce aldım ama tertemiz.derste tlfnum çalsa çıkarıp bakamıyorum öğrencilere malzeme oluyorum ooo hocam siz demi iphone kullanıyorsunuz diye.açıkçası bu tlfnların tarzım olmadığını anladım ve satmak istiyorum 250 lira ya düşünüyorum.yardımcı olurum fiyat konusunda.ciddi ilgileniyorsanız pmatarsanız sevinirim.

not:telefonumun hiçbir sorunu yok.pırıl pırıl.kız arkadaşınıza ya da eşinize hediye edebilirsiniz arka rengi beyaz 15 liraya aldığım louis vuiton kılıfını da gönderebilirim.

iyi forumlar...
  • Size göre WT2 mi daha iyi WT3 mü?
    WT2 de ön kamera bulunuyor ve flash var birde tv den kayıt var.
    Ama WT3 de bunlar yok.
    Boyutu, eni ,yanı daha büyük olduğu için.
    WT2 nin telefon kılıfını bulmak mümkünmü.
    Hangisi daha çok gerçekci ve ıphone benziyor.

LÜTFEN YARDIM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene856

Size göre WT2 mi daha iyi WT3 mü?
    WT2 de ön kamera bulunuyor ve flash var birde tv den kayıt var.
    Ama WT3 de bunlar yok.
    Boyutu, eni ,yanı daha büyük olduğu için.
    WT2 nin telefon kılıfını bulmak mümkünmü.
    Hangisi daha çok gerçekci ve ıphone benziyor.

LÜTFEN YARDIM..

ARKADAŞIM ÖNDE KAMERA VAR DİYORSUN...NE YAPACAKSIN ÖNDEKİ KAMERAYI YANLIZCA TRAŞ OLURKEN KULLANILIR..BAŞKA DA BİR İŞLEVİ YOKKİ

• W-T3 ÜN Wİ-Fİ ÇEKME MESAFESİ NE KADAR BİLEN YOKMU?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.