Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar t3 euygun programlarda neler yüklediniz merak ediyorum.hangi programları tavsiye edersiniz ve bir de formda dokunmatik bir oyun vardı onu yükledim ama nasıl oynanılıyor doğrusu pek anlamadım ve bu anlamda tavsiye edeceğiniz oyunlar varsa lütfen aydınlatınız...
    şimdiden teşekkürler....
  • Arkaşlar foruma baktıktan sonra çok kafam karıştı. w-t3 interneti gerçekten o kdr kötü mü ? Bn internet özellikleri için almak istiyorum. Ve almalımıyım? Cevap verirseniz çok teşşkrr.
  • unutmadan E-buddy rahat kullanılıyor mu ?
  • @ melek38

arama motorlarına full dokunmatik java oyunları veya trident java oyunları diye aratırsan oyunlar bulabilirsin. Program cok fazla yok ya da ben bulamadım. bende doc reader, pdf reader bide opera 5 var şimdilik.

@35blackman

wireless ı mükemmel değil ama iyi. okulda denedim sorunsuz, otobüste denedim sorunsuz. evde ağları buluyo ancak şifre girerek deneme imkanım olmadı. notebooklar kadar olmasa da cekimi iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisnistelrooy

@35blackman

wireless ı mükemmel değil ama iyi. okulda denedim sorunsuz, otobüste denedim sorunsuz. evde ağları buluyo ancak şifre girerek deneme imkanım olmadı. notebooklar kadar olmasa da cekimi iyi.

çok teşşkrler. birde hiç kullanmadığım için şu e-buddy sorcam. o nasıl çalışıyor. ve kalibrasyon ayarı nedir yaptırmak gerekli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35

quote:

Orijinalden alıntı: barisnistelrooy

@35blackman

çok teşşkrler. birde hiç kullanmadığım için şu e-buddy sorcam. o nasıl çalışıyor. ve kalibrasyon ayarı nedir yaptırmak gerekli mi ?

e buddy hesabım yok kullanmadım onu. ama facebook çalışıyo. e buddy de calışır programlarda sıkıntı yok. bazı cihazlarda java sorunu wireless sorunu çıkmış zaten onlarda yazılımsal. mekanik problemle karşılasam görmedim. yazılımlsal sorunlarda serviste hemen giderilebilir. bunlar dışındada herseyi gayet güzel çalışıyo...

• 1 hafta önce hepsiburadadan 300 tl ye trident wt11 aldım qwert klavye olanından çok memnunum 300 tl ye özellikleri fazla bile.

herşeyi harika tek sıkıntım youtube vb sitelerden video izleyemiyorum bununda yakında bi program aracılığı ile çözüleceği kanaatindeyim.

teşekkürler...
  • arkadaşlar wt 2 de facebokda iken bir anda yetersiz hafıza diye bir uyarı geliyo tek seçenek var oda tamam yazıyo oraya dokununca face kapanıyo ve menüye dönüyo bunu nasıl yok edebilirim telefonun hafızası ise bomboş hafıza kartında da 100 mb kadar boş alan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4425

arkadaşlar wt 2 de facebokda iken bir anda yetersiz hafıza diye bir uyarı geliyo tek seçenek var oda tamam yazıyo oraya dokununca face kapanıyo ve menüye dönüyo bunu nasıl yok edebilirim telefonun hafızası ise bomboş hafıza kartında da 100 mb kadar boş alan var

emre arkadaşım w-t2 nin kamerası güzelmi gece veya gündüz cekimleri nasıl flaş falan işe yarıyormu video güzel kayıt yapıyormu eger mümkünse wt2yle cekilmiş bir kaç resim koyabilirmisin şimdiden tşkkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihcn

quote:

emre arkadaşım w-t2 nin kamerası güzelmi gece veya gündüz cekimleri nasıl flaş falan işe yarıyormu video güzel kayıt yapıyormu eger mümkünse wt2yle cekilmiş bir kaç resim koyabilirmisin şimdiden tşkkrler

Bütün forumu okursan w-t2 ile çekilmiş ss bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35

quote:

quote:

Bütün forumu okursan w-t2 ile çekilmiş ss bile var

ss ney kardes ya ben emre arkadasa sordum wt2 kullanıyomus kamerası nasıl diye sen nie karısıyosunki

• arkadaşlar ben en başta nokia 6500 alcaktım onunda 3.2 mp kamerası ayrıca 3Gde war aradıgınız bütün özellik war nerdeyse ama tesadüfen trident w-t2 ye rastladım kaç günden beri araştırıyorum alsammı diye tv olmasıda ayrıca tatmin edici 6500 alcaktım şimdi trident alsammı diye düşünüyorum ama trident wt2 cok güzel telefon sadece kamerası kötü kamerası iy olsa belki 6500 yerine trident alırım almak istiyorum twli falan oldugu için ama kamerası kötü bide hafıza kartına müzik falan atttıgın zaman telde göremiyomuşsun o war kamerası güzel olsa koşa koşa gidip alıcam yinede twli falanda ama kamerası kötü o yüzden waz gectim gibi bişey şimdide Nokia 5800 XpressMusic'e bakıyorum bu telefon hem iphoneye karsı güzel telefon belkide tridentten özelligi az ama olsun tridentten waz gecmemim sebebi şu arkadaşlar

1. kamerası ve video cekimi oldukça kötü (özellikle teli bunun için alıcaktım)

2. hafıza kartına müzik vs attıgın zaman telde gözükmüyomuş (büssürü ayar yapman lazım belkide yanlış bilgidir bilmiyorum

3. ekranı bozuldu diye büssürü kişi yorum yazmış

telefon cok güzel ayrıca tv olması falan süper ama işte bu 3 özelligin olmaması cok kötü (bide yaz geliyo yani) bu teli alcaksanız kamerayı müziği unutun

(sadece görüşmek için internete girmek için tv izlemek için radyo dinlmek için alıcak arkadşlar varsa kacırmadan alsınlar) dedigim gibi kamerası falan güzel olsa hayatta kacırmadan alırım sadece kamerası güzel olsa diğer özellikleri süper zaten hayatta kacırmam eger t2 kullanan arkadaşlar telefonla cekilmiş resim kolabilirlerse bi daha düşünücem eger koyan olmassa almıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihcn -- 10 Nisan 2010; 21:49:14 >

• 5800 sakın kacırma..işletim sistemi var..3g var...müzik var.wideo var...her şer var..al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

5800 sakın kacırma..işletim sistemi var..3g var...müzik var.wideo var...her şer var..al..

evet arıkan kardeş bende almayı düşünüyorum zaten tridentte güzelde tridente gvenemedim ekranı bozulur falan diye tabiki iphoneye özenenler alabilirler ama kamerayı falan unutun bide 5800da Carl Zeiss optics, oto fokus ve çift LED flaş war dünyaca ünlü kamera şirketiyle çalışıyo nokia hiç kaçırmadan alıcam bu teli bide yeni çıkan nokia 5800i war oda televizyonlu sadece eskisiyle hiç bir farkı yok sadece 5800i televizyonlu telefoncuda bakıcam 2sinede bide fiyat öğrenicem alırsam resimlerini atarım telin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihcn -- 11 Nisan 2010; 14:30:44 >

• wt3 de bırısı sızı aradıgında sessıze nasıl alınıyor acaba yandakı tuslardan ancak 1 sevıyesıne kadar kısılabılıyor ve kıstıgınız zaman ses sevıyesınıde kısmıs oluyosunuz bır dahakı aramada telefonun sesı cıkmıyor varmı bunun çözümünü bılen anlayamadım ben??????
  • wifi için herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu ,

wap ayarlarını falan yapmam gerekiyor mu, bağlandı gözüküyor ama operayı çalıştırdığımda bağlantı başarısız diyor.
  • quote:

arkadaşlar ben en başta nokia 6500 alcaktım onunda 3.2 mp kamerası ayrıca 3Gde war aradıgınız bütün özellik war nerdeyse ama tesadüfen trident w-t2 ye rastladım kaç günden beri araştırıyorum alsammı diye tv olmasıda ayrıca tatmin edici 6500 alcaktım şimdi trident alsammı diye düşünüyorum ama trident wt2 cok güzel telefon sadece kamerası kötü kamerası iy olsa belki 6500 yerine trident alırım almak istiyorum twli falan oldugu için ama kamerası kötü bide hafıza kartına müzik falan atttıgın zaman telde göremiyomuşsun o war kamerası güzel olsa koşa koşa gidip alıcam yinede twli falanda ama kamerası kötü o yüzden waz gectim gibi bişey şimdide Nokia 5800 XpressMusic'e bakıyorum bu telefon hem iphoneye karsı güzel telefon belkide tridentten özelligi az ama olsun tridentten waz gecmemim sebebi şu arkadaşlar

2. hafıza kartına müzik vs attıgın zaman telde gözükmüyomuş (büssürü ayar yapman lazım belkide yanlış bilgidir bilmiyorum

telefon cok güzel ayrıca tv olması falan süper ama işte bu 3 özelligin olmaması cok kötü (bide yaz geliyo yani) bu teli alcaksanız kamerayı müziği unutun

(sadece görüşmek için internete girmek için tv izlemek için radyo dinlmek için alıcak arkadşlar varsa kacırmadan alsınlar) dedigim gibi kamerası falan güzel olsa hayatta kacırmadan alırım sadece kamerası güzel olsa diğer özellikleri süper zaten hayatta kacırmam eger t2 kullanan arkadaşlar telefonla cekilmiş resim kolabilirlerse bi daha düşünücem eger koyan olmassa almıycam

abi kamera yazıp durmussun kamera o kadar önemli değil zaten en iyi telefon olsa bile fotoraf makinesi gibi çekmez kardeşim de n 73 vardı süper fotoğraf çekmesine ramen telefonda çekilmiş 1 fotoğraf vardı oda ekran arkaplanı içindi ben w-t3 kullanıyorum günde 2-3 saat tv izliyorum bence kameradan çok daha önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: infazcı/tr

quote:

arkadaşlar ben en başta nokia 6500 alcaktım onunda 3.2 mp kamerası ayrıca 3Gde war aradıgınız bütün özellik war nerdeyse ama tesadüfen trident w-t2 ye rastladım kaç günden beri araştırıyorum alsammı diye tv olmasıda ayrıca tatmin edici 6500 alcaktım şimdi trident alsammı diye düşünüyorum ama trident wt2 cok güzel telefon sadece kamerası kötü kamerası iy olsa belki 6500 yerine trident alırım almak istiyorum twli falan oldugu için ama kamerası kötü bide hafıza kartına müzik falan atttıgın zaman telde göremiyomuşsun o war kamerası güzel olsa koşa koşa gidip alıcam yinede twli falanda ama kamerası kötü o yüzden waz gectim gibi bişey şimdide Nokia 5800 XpressMusic'e bakıyorum bu telefon hem iphoneye karsı güzel telefon belkide tridentten özelligi az ama olsun tridentten waz gecmemim sebebi şu arkadaşlar

abi kamera yazıp durmussun kamera o kadar önemli değil zaten en iyi telefon olsa bile fotoraf makinesi gibi çekmez kardeşim de n 73 vardı süper fotoğraf çekmesine ramen telefonda çekilmiş 1 fotoğraf vardı oda ekran arkaplanı içindi ben w-t3 kullanıyorum günde 2-3 saat tv izliyorum bence kameradan çok daha önemli

arkadaşım dogru söylüyosun zaten kamerası muhteşem diger yorum yapan arkadaşlar hep sallamışlar bende onlara inandım

ya arkadaşım dün bayrampaşada bi magazada tele baktım adam sagolsun beni kırmadı teli actı kamerası mükemmel telin televizyon

falanda çok güzel çekiyo tel cok güzel yani ama ben t2 alcam flaşlıya onada bi bakmayı düşünüyorum onunda aynıysa kamerası alıcam

telefon gercekten güzel kamerasıda süper wt3ün teli kullanmadan beya bakıp incelemeden yorum yapan arkadaşlar war telefon bence süper kamerası wt3 ün

öneririm yani dokunmatigide oldukça güzel ekrana cok basmıyosun dokundugun zaman algılıyo cokta büyük degil iphone gibi arkada anteni war süper telefon bu ay sonu alıcam alıcak

arkadaşlar gerçekten kimsenin sözüne bakmasınlar tv kamera falan süper sadece gece cekemiyosun flaş yok oda ışıklı biyerde çekebilirsin video çekimine bakmadım gerçekten kamerası süper

wt3 ün tavsiye ederim ve bende bu ay sonu alıcam

• Merhaba,
    öz eleştiri ile karışık bir şeyler yazmak istedim...
    Ben de 1 aylık t3 kullanıcısıyım. fiyatına göre beklediğim özellikleri olan bi telefon. 100 lira fazla verip gm dstl 1 alınırmı?.. 100 lira iyi para bu zamanda, herkese göre değişir bu durum. ben şimdilik memnunum. amaa şu telefon çalarken reddetmeden sessize alamıyorum ya o anda soğuyorum telefondan, alıp yere çalasım geliyor. zippo özelliğine uğraşana kadar sessize alma özelliği olsaydı ne güzel olurdu.

* radyo dinlemeyi severim ben, ancak hareket halinde iken t3 ile bu durum sıkıntılı.
    * açık havada ekran düşman başına.
    * dokunmatik ve klavyeler iyi.
    * sıfatı da güzel, şık.
    * kamerası için iyi kötü demiyeceğim, tatminkar.
    * internete hem hattan hem kablosuz ağdan rahat girilebiliyor, ancak modemden fazla uzaklaşmamak lazım.
    * tv güzel, açık havada zaten etrafı seyredin boşverin tv yi.
    * çift hat sorunsuz, bir hat ile görüşürken diğeri meşgul tonu veriyor, aynı hattı 2 ayrı kiş ararsa uyarı sesi geliyor.
    * servis problemi de yokmuş, başka model telefonlarını gönderen arkadaşlarım var.

Hasılı dediğim gibi beklentilerime uygun bi telefon (sessize alma dışında), ama bilen varsa yazılım güncelleme vs hususunda malumatı olan yardımcı olursa çok sevinirim.

• Bende KULKOC A katılıyorum.Ben telefonu 12 nisan pazartesi akşamı sipariş verdim.Akşam aldığım için hemen onaylanmadı sabah onaylandı ve çarşamba öleden sonra elimde oldu.Açıkcası korkularım vardı gelmez falan diye :) Malum öğrenciyiz gelmez falan sonra uğraş dur :D Nese telefonun videolu,resimli ve yazılı tanıtımını aşağıdaki adresde yaptık.Eğer sorularınız olursa cevaplayabiliriz...

trident tanıtım için TIKLA
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.