Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devran90

Bende KULKOC A katılıyorum.Ben telefonu 12 nisan pazartesi akşamı sipariş verdim.Akşam aldığım için hemen onaylanmadı sabah onaylandı ve çarşamba öleden sonra elimde oldu.Açıkcası korkularım vardı gelmez falan diye :) Malum öğrenciyiz gelmez falan sonra uğraş dur :D Nese telefonun videolu,resimli ve yazılı tanıtımını aşağıdaki adresde yaptık.Eğer sorularınız olursa cevaplayabiliriz...

trident tanıtım için TIKLA

Kardeş mükemmel bir tanıtım olmuş bence tebrikler eline koluna sağlık

• Çok sağol kardeşim.Almadan önce bende bu şekilde tanıtımlara ihtiyac duymuştum çoğunu bu sitede giderebildim.Benimde yeni alacak arkadaşlara bi yardımım dokunsun dedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: devran90

Çok sağol kardeşim.Almadan önce bende bu şekilde tanıtımlara ihtiyac duymuştum çoğunu bu sitede giderebildim.Benimde yeni alacak arkadaşlara bi yardımım dokunsun dedim:)

Bu arada siteye üye oldum.Soruları soranda benim hızlı cevap içinde teşekkürler
  • Üye olduğun için biz teşekkür ederiz :) Videoyu en kısa zamanda koyucaz.Başka sorusu olan arkadaşlarlar buradan ulaşabilirler.
    trident tanıtım için TIKLA
  • Herkese merhaba,
    ben siteye yeni üye oldum yeni mesaj atmak istedim fakat ikonu bulamadım bende cevap yazdan girdim doğrumu yaptım bilmiyorum neyse
    bende bir w-t2 aldım ve kimseyi çok fazla takmadan çok memnun olduğumu söylemek istiyorum telefon süper hergün birşeylerini keşfediyorum ama alışamadığım şey tek elle kullanım olayı dokunmatik ekranı , araba falan kullanırken tek elle kullanamıyorum şimdilik sıkıntı ama telefon süper diğerinede alışırız herhalde (benim için çok çok önemliydi bu konu aslında ama alırken niye düşünmedim bilmiyorum)
    bir sorum olacak opera5 yükleme mevzusunu bilen yapan varsa tarif ederse sevirim

ayrıca bugün bir şeyini keşfettim duvar kağıdı alet tuş kilidindeyken bile salladığınızda değişiyor ilginç bişey bu yaw Allah Allahh

kamera tam bir rezalet bunu konuşmaya değmez bile ama hiç yoktan iyidir yine ne yapalım

iyi günler

• Arkadaşlae wT3 modelinin yanında 2 tuş takımı var Bunlardan birisi ses açmayla ilgili olmalı ama bu tuşlar işe yaramıyor.Yani tuş diye birşey yok aslında. Kapağı açıp tuş yerine baktım ve tuşun basacağı yer boş.Tüm wt3 ler böylemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Arkadaşlae wT3 modelinin yanında 2 tuş takımı var Bunlardan birisi ses açmayla ilgili olmalı ama bu tuşlar işe yaramıyor.Yani tuş diye birşey yok aslında. Kapağı açıp tuş yerine baktım ve tuşun basacağı yer boş.Tüm wt3 ler böylemi.

bendeki telefonda düğmelerin altında da yer var üstteki küçük tuş kamera açmaya yarıyor. alttaki tuşlar ise ses açıp ses kısmaya yarıyor. eğer düğmelerin basacağı yer yoksa servise göster derim cihazı.
  • geçen hafta telefonumun dokunmatik ekranında sıkıntı oldu. bastığım yerlerde algılama yapmıyordu. salı akşamı günü hanımeli sokaktaki teknik servislerine bıraktım. cuma öğleden sonra telefonum hazır olmuştu. servis hızı ve ilgileri gerçekten bir kez daha takdirimi kazandı. paylaşmak istedim sizlerle de.
  • Bizim yan tuş butonları yerinden çıkıp antene yapışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

geçen hafta telefonumun dokunmatik ekranında sıkıntı oldu. bastığım yerlerde algılama yapmıyordu. salı akşamı günü hanımeli sokaktaki teknik servislerine bıraktım. cuma öğleden sonra telefonum hazır olmuştu. servis hızı ve ilgileri gerçekten bir kez daha takdirimi kazandı. paylaşmak istedim sizlerle de.

aynen ben telefonumu servise hiç göndermedim ama çok hızlı olduklarını çoğu yerden duydum bu da çok güzel bi özellik iki yıl garantisi var ondan sonrası Allah Kerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazcı/tr

quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

geçen hafta telefonumun dokunmatik ekranında sıkıntı oldu. bastığım yerlerde algılama yapmıyordu. salı akşamı günü hanımeli sokaktaki teknik servislerine bıraktım. cuma öğleden sonra telefonum hazır olmuştu. servis hızı ve ilgileri gerçekten bir kez daha takdirimi kazandı. paylaşmak istedim sizlerle de.

aynen ben telefonumu servise hiç göndermedim ama çok hızlı olduklarını çoğu yerden duydum bu da çok güzel bi özellik iki yıl garantisi var ondan sonrası Allah Kerim

garanti süresi sonrasında da yardımcı olacaklarından şüphem yok. telefonun arka kapağı çatladığında istanbul merkezi aradım 15 tl ye yeni kapak gönderdiler ertesi gün. ellerinde yedek parça sıkıntısı yok sanırım.

• değerli arkadaşlar bende kafamda bir kac model belirledim sizden yardım bekli yorum -general mobile dstl1
    -trident wt2,wt3
    -pixma mobile v999(bu arada pek bildiğim bir marka değil bu marka icin yorum yaparsanız coook memnun olurum.)
    Ve su anda helede sayfa 2 deki fotoları görünce trident wt2 ye kafam yattı siz ne dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalTiM37

değerli arkadaşlar bende kafamda bir kac model belirledim sizden yardım bekli yorum -general mobile dstl1
    -trident wt2,wt3
    -pixma mobile v999(bu arada pek bildiğim bir marka değil bu marka icin yorum yaparsanız coook memnun olurum.)
    Ve su anda helede sayfa 2 deki fotoları görünce trident wt2 ye kafam yattı siz ne dersiniz.

Merhaba,

Hemen yardımcı olmaya çalışayım size,

DSTL1 = Android işlemcili, bir arkadaşıma aldık geçenlerde 500 TL civari bi fiyatı var yanlış hatırlamıyorsam. Genel olarak güzel bir telefon işçilik kalitesi de diğer GM telefonlarına oranla daha iyi. 5MP kamerası var eğer kamera ve işletim sistemli bir telefon istiyorsanız iyi bir seçenek. Görünüş olarak çok kaba duruyor ama sanki TV kumandası gibi.

Trident = W-T3 Modelini kardeşime aldım ara sıra bende kullanıyorum. Fiyat/Performans olarak 320 TL lik bir telefon için gayet iyi. Kamerasının pek iyi olduğunu söyleyemem ama zaten profosyonel fotografçılar kendilerine iyi bir makine alsın :). Wi-fi özelliği güzel. Hiç kullanmam belki dediğim Analog TV de geçen gün arabada giderken muhteşem bir performans sergiledi. Görünüş olarak i phone'a çok yakın olduğu için kılıf kapak gibi aksesuarları kullanabilirsiniz. W-T2 modeli bildiğim kadarıyla şu an satışta değil. W-T2 nin W-T3 den tek farkı kamera flaşı ama zaten kullanılmayacak bir kameranın flaşlı olması ne derece iyi bilemiyorum. W-T2'nin boyutları daha büyük o yüzden aksesuar sıkıntısı çekebilirsiniz. Ayırca servis - garanti işlemleri gayet hızlı ve tatminkar.

Pixma = Cihazı hiç görmedim. İnternetteki resimlerde bir karşılaştırma görmüştüm sadece. Cihazın arkadan görünüşü i phone ile alakasız. Ekran alanı vs. biraz daha farklı duruyor. Özellik olarak tridentten biraz daha farklı özellikleri var ama amaç sadece görsellikse çok şık durduğunu söyleyemem. Garanti konusunda da ithalatçı firma kimdir servis ağı varmıdır bilemiyorum.

• arkadaslar peki bu wt3 e program oyun bulabilecegimiz siteler varmı?birde bu telefona I go my way kuran ve calıstıran oldumu acaba??
  • tesekkürler bvgra cok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalTiM37 -- 20 Nisan 2010; 19:55:16 >
  • birde değerli arkadaslar hepsiburada sitesinde wt2 ve wt3 kıyasladığım zaman wt2 de daha cok özellik var galiba öle gösteriyor.WT3 modelin de PUSH E MAİL ve EMAİL DESTEĞİ yok diye belirtilmiş WT3 modelini kullanan arkadaslar bu telefondan Wİ-Fİ yardımıyla ücretsiz bir sekilde MSN lerini acabiliyorlarmı acaba yazarlarsa sevinirim.(BU ARADA WT2 DE E MAİL DESTEĞİ VAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalTiM37 -- 20 Nisan 2010; 20:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalTiM37

birde değerli arkadaslar hepsiburada sitesinde wt2 ve wt3 kıyasladığım zaman wt2 de daha cok özellik var galiba öle gösteriyor.WT3 modelin de PUSH E MAİL ve EMAİL DESTEĞİ yok diye belirtilmiş WT3 modelini kullanan arkadaslar bu telefondan Wİ-Fİ yardımıyla ücretsiz bir sekilde MSN lerini acabiliyorlarmı acaba yazarlarsa sevinirim.(BU ARADA WT2 DE E MAİL DESTEĞİ VAR)

W-T3 de Mail desteği var pop3 hesabındaki mailleri telefonun arayüzünde bulunan mail programıyla kullanabilirsin. Telefonda yüklü olarak 2 tane msn uygulaması geliyor. İlki direkt olarak MSN diğeri de çoklu mesajlaşma uygulamalarına izin veren E-Buddy. İki uygulama da gayet başarılı ben genelde E-Buddy tercih ediyorum çünkü Facebook ve MSN i aynı programda kullanabiliyorum.
  • wt3 tanıtımına buradan ulaşabilirsiniz :)
    TANITIM
  • Bende W-T3'ü uzun bir araştırmadan sonra almaya karar verdim.Bi ara tam pinphone 3gs ye doru aklım kayarken sıtede paylaşılan İphone arka kapaklı resimleri görünce tekrar Trident alma yolundayım inşAllah bu Cuma gidip alıcam Allah nasip ederse , ama bir sorum olacak Arka kapak ve Cam için Film'i nerden temin edebilirim forum sitelerinden satın almaktan anlamam..iStanbulda bidiginiz bir yer varmı ?
  • bugün itibariyle aydır kullankada oldugum wt-3 telefonum arızalandı yarın trident merkezi arıyacağım bakalım garantiden tamir süreci nasıl işleyecek gelişmeleri buradan bildireceğim
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.