Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende 3 aydır w-t3 kullanıyorum çok kaliteli ama güvenilir yerden almak lazım bende hiçbir sorun çıkmadı sadece telefonu com port üzerinden bilgisayara bağlayamadım
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ocak ayından beri WT-2 kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç bir şikayetim yok. Bir ay önce şarj adaptörü yandı, teknik servisine fatura fotokopisi ile birlikte şikayetimi belirten bir yazı yazıp karşı ödemeli aras kargo ile gönderdim iki gün sonra yenisi elime geçti. Bir hafta önce de ortadaki yuvarlak tuş ile ses tuşları basmıyordu yine aynı şekilde perşembe günü teknik servise gönderdim cuma ellerinde oldu pazartesi günü geri kargoladılar ama bu sefer arızalı olan üç tane tuş değişmiş fakat tek sağlam olan üstteki açma/kapama tuşu cihaz kapatılırken yerine tam oturtulmadığı için boşta sallanır halde geldi ve pil ile simi taktıktan sonra basmama rağmen boşta olduğunu görünce telefon açıp ufak bir sitemli konuşma yapıp dün akşam yine geri gönderdim. Bakalım bu sefer inşallah eksiksiz bir şekilde geri gelecek. Bu arada herhalde yeni yazılım yüklemişler teknik serviste çünkü belki pili bitmiştir açılır diye şarja bağladığımda eskisinden farklı bir şarj ediyor resmi çıktı ekranda. Aslında teknik servisleri çok hızlı çalışıyor ama herhalde arkadaşlar tamir ettikten sonra kapağını kapatıp son kontrollerini yapmadan gönderiyorlar cihazları.

• quote:

Orijinalden alıntı: bimel34

Merhaba arkadaşlar,
    Ocak ayından beri WT-2 kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç bir şikayetim yok. Bir ay önce şarj adaptörü yandı, teknik servisine fatura fotokopisi ile birlikte şikayetimi belirten bir yazı yazıp karşı ödemeli aras kargo ile gönderdim iki gün sonra yenisi elime geçti. Bir hafta önce de ortadaki yuvarlak tuş ile ses tuşları basmıyordu yine aynı şekilde perşembe günü teknik servise gönderdim cuma ellerinde oldu pazartesi günü geri kargoladılar ama bu sefer arızalı olan üç tane tuş değişmiş fakat tek sağlam olan üstteki açma/kapama tuşu cihaz kapatılırken yerine tam oturtulmadığı için boşta sallanır halde geldi ve pil ile simi taktıktan sonra basmama rağmen boşta olduğunu görünce telefon açıp ufak bir sitemli konuşma yapıp dün akşam yine geri gönderdim. Bakalım bu sefer inşallah eksiksiz bir şekilde geri gelecek. Bu arada herhalde yeni yazılım yüklemişler teknik serviste çünkü belki pili bitmiştir açılır diye şarja bağladığımda eskisinden farklı bir şarj ediyor resmi çıktı ekranda. Aslında teknik servisleri çok hızlı çalışıyor ama herhalde arkadaşlar tamir ettikten sonra kapağını kapatıp son kontrollerini yapmadan gönderiyorlar cihazları.

nisan aynın son haftasında kargoladıgım telefonu halen göndermediler geçen hafta aradıgımda kullanıcı hatası varsa ücret talep etmek için beni arıyacaklarını aksi halde telefonu tamir edip göndereceklerini söylediler 1 ayın dolmasını bekliyorum sabırla.. Bu arada tel arızalandığında alalı henüz 1 ay bile olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 14 Mayıs 2010; 2:31:42 >

• arkadaşlar bende w-t3 var ilk 2 ay memnun sayılırdım telefondan hatta bu foruma çok memnunum falan da yazmıştım ama 2 ay sonra telefonun dokunmatiği bozuldu garantiye verdim 15 gün sonra geldi telefonu aldım garantiden çıktım bide baktım kameranın lensi yok geri içeri girdim tamam yeni kapak takalım dediler ama eski ikinci el kapak takmışlar kapağın heryeri çizikti eve geldiğimde gördüm şok oldum ayrıca dokunmatik tam da çalışmıyordu ertesi gün telefonu tekrar garantiye götürdüm bekliyorum hala telefonun gelmesini valla çok pişmanım telefonu aldığıma siz SAKIN TRİDENT ALMAYIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan3542

arkadaşlar bende w-t3 var ilk 2 ay memnun sayılırdım telefondan hatta bu foruma çok memnunum falan da yazmıştım ama 2 ay sonra telefonun dokunmatiği bozuldu garantiye verdim 15 gün sonra geldi telefonu aldım garantiden çıktım bide baktım kameranın lensi yok geri içeri girdim tamam yeni kapak takalım dediler ama eski ikinci el kapak takmışlar kapağın heryeri çizikti eve geldiğimde gördüm şok oldum ayrıca dokunmatik tam da çalışmıyordu ertesi gün telefonu tekrar garantiye götürdüm bekliyorum hala telefonun gelmesini valla çok pişmanım telefonu aldığıma siz SAKIN TRİDENT ALMAYIN.

Aynen arkadaşım şu anda garantiye gideli 20 gün oldu halen ses seda yok gönderdiğimin 2.haftası ben aradım telefon elinize ulaştımı şeklinde sonrasında halen bekliyorum daha telefonu 1 ay kullanmamıştım

• arkadaslar bende de soyle bi sorun oldu 2 sim kart takılı 2.sim karta hangisini takarsam takayım konustugum kisiler seslerini tekrar duyuyormus yani eko yapıyormus telefon benim duymam da bi sorun yok servisi aradım getirin bakalım dediler acaba kimsenin basına geldimi boyle bi sorun??
  • selam arkadaşlar bende w_t3 var 5 ay oldu alalı gayet güzel çalışıodu geçen gün dikkat ettim ekranın tam ortasına su toplanmış başka forumlarda okudum heralde o dokumatiğin çalışması için bir sıvıymış o sıvı ordada birikti benim yardım cı olabilirmsiniz sizde oldumu bu
  • arkadaşlar bugün wt3 aldım ve ilk sorum ekranda bulunan kısa yolların içerisinde gereksiz şeyler var onları nasıl silerim
  • 2 aylık W-T3 satıyorum. dokunmatik telefon benim harcım değilmiş. 230 TL
  • arkadaşlar bende bugün w-t3 aldım...genel olarak güzel hoşuma gitti....zaten bayadır inceliyordum....formu okuduğumda bi yerde rastlamıştım ama sonra bulamadım...hafıza kartını görmüyor telefon...bunu nasıl çözebilirim...bilen varsa cevaplarsa sevinirim...şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar ben trident wt2 kullanıyoum telefonumdaki opera 4,2 sürümü ben bu programın 5,0 sürümünü indirdim ama bu yalnızca telefon hafızasındaki java oyunları kısmında görünüyo bunu nasıl ana menüye taşırım ana menüdeki opera 4,2 sürümü bu 5,0 sürüm ile nasıl değiştiririm yardımcı olursanız sevinirim
  • ARKADAŞLAR!!!

Trident W-T3 Cep Telefonu + 10 adet Telefon
    Aksesuarı + 4 gb Nokia Micro SD Card

bu kadar ürün gittigidiyor.com da 320 liradan başlıyor....adress>>>

http://urun.gittigidiyor.com/TRIDENT-W-T3-10-PARCA-IPHONE-AKSESUARI_W0QQidZZ27628435

Ürünü 16/03/2010 tarihinde aldım. Üründe en ufak bir çizik dahi yoktur çok az kullandım dolayısıyla sıfırından farkı yok..

Telefonun iphone dan fazlası var eksiği yok. Telefonumu acil nakit ihtiyacım olduğu için satıyorum. Telefonla birlikte yanında 10 adet iphone aksesuarı ve

nokia 4 gb micro sd kartı yanında gönderiyorum. Bu fiyata bu kadar ürünü piyasada almaya kalsanız 450 liradan aşağıya alamazsınız. Gerçekten

kaçırılmayacak bir fırsat...

W-T3 almak isteyenler işte size fırsat>>>

http://urun.gittigidiyor.com/TRIDENT-W-T3-10-PARCA-IPHONE-AKSESUARI_W0QQidZZ27628435

• quote:

Orijinalden alıntı: fener41

selam arkadaşlar bende w_t3 var 5 ay oldu alalı gayet güzel çalışıodu geçen gün dikkat ettim ekranın tam ortasına su toplanmış başka forumlarda okudum heralde o dokumatiğin çalışması için bir sıvıymış o sıvı ordada birikti benim yardım cı olabilirmsiniz sizde oldumu bu

o sıvı dokunmatık sıvısı servıse vermıstım o sıvı yuzunden yaptıkaları ekranda bulunan jelatını kaldırmaları olmus jelatın kalktıktan sonra ekran daha da bı guzellesmıstı
  • Değerli arkadaşlar birkaç soru sormak istiyorum;
    1-hepsiburada'da W-t3 şikayetleri W-t2'den daha fazla gibi.w-t2'den daha memnunlar gibi gibi gibi???
    2-hepsiburada'da w-t2 fiyatı w-t3'den pahalı.diğer tüm sitelerde w-t3 pahalı
    3-w-t2 ile w-t3 arasında wi-fi çekim gücü farklı mı?sanki w-t2 daha iyi gibi yorumlarda.
    4-w-t3 tüm sitelerde TV kaydı var diye yazıyor ama birkaç kişi yok diyor.hangisi doğru?
    5-hem w-t2 hem w-t3'de programlama yapıp ileriye dönük radyo tv kaydı var mı?mesela her hafta perşembe günü "kurtlar vadisini"aldırması programlanabiliyor mu?radyo kaydı önceden programlanabiliyor mu?
    6-hem w-t2 hem w-t3 şarj'da iken TV seyrediliyor mu?
    7-her ikisi de sanırım kulaklıksız radyo dinleniyor,doğru mu?
    .......
    ben Samsung S5233T (yani star tv) aldım 3 gün önce 365 TL.Kamera flaşsız olsa dahi çok çok iyi 3.2 MP.
    dokunmatik özellikler ve menüler çok iyi.TV çekimi mükemmel.TV kaydını seyrederken yapıyor.ama en kötü yönleri şu;aptal telefonda anten var,fakat yinede radyo için kulaklık takıyosunuz.ufacık General Mobile DST12 ile radyo kaydı programlayabiliyorsunuz,mesela her çarşamba radyo tiyatrosunu kaydet diye ayarlayınca kendisi radyoyu açıp kayıt yapıp sonra kendi kapanıyor.hergün saat 09:35 ile 10:00 arası "arkası yarın"ı kaydet diyosunuz mükemmel bir kalite ile kaydediyor.bu kadar ucuz bir General Mobile bunları yaparken Samsung yapmıyor,buda beni fitil ediyor....buda "ARIKAN'a" kapak olsun.Tamam çin malları kötülenebilir ama birçok özelliği kıskanmadan koyuyorlar bir tek alete.Aslında bu bir nevi satış politikası yada satış düzenbazlığı;çünkü Samsung'da Wi-Fi istiyorsan 300-400 TL'ye bir telefon alacaksın,TV istiyorsan 360 TL'ye Star TV alacaksın,5 MP istiyosan ayrıca bir samsung daha alacaksın,yada nokia vs...toplam yine 1000 TL'ye yakın para verceksin holdinglere,onlarda seni yönetecekler paranın gücü ile!!!!
    Sonuç;istediğiniz özellikleri 300 TL'ye bir telefonda barındırmanın tabii ki bir bedeli olacak...

Özür arkadaşlar konu dağıldı,,,,,yukarıdaki sorularıma net cevap alırsam mutluluktan ömrüm 1 yıl daha uzayacak :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 29 Mayıs 2010; 11:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

quote:

Orijinalden alıntı: bimel34

Merhaba arkadaşlar,

nisan aynın son haftasında kargoladıgım telefonu halen göndermediler geçen hafta aradıgımda kullanıcı hatası varsa ücret talep etmek için beni arıyacaklarını aksi halde telefonu tamir edip göndereceklerini söylediler 1 ayın dolmasını bekliyorum sabırla.. Bu arada tel arızalandığında alalı henüz 1 ay bile olmamıştı.

Nisan ayında kargoladım haziran ayı geldi neredeyse halen telefondan ses seda yok perşembe günü aradığımda teliniz tamir edilmiş ama geri dönüş olmamış bize dediler Eger önümüzdeki haftada yollamazlarsa tüketici hakem heyetine başvuracağım herkes teknik servisden memnun anlamıyorumki sadece benmi proglem yaşıyorum

• MRB. ARKADAŞLAR.. GECEN HAFTA W-T2 ALDIM BIRKAÇ PROBLEM OLUŞTURDU BİLGİSİ OLAN CEVAPLARSA SEVINIRIM ...

1. HAFIZA KARTINI TAKIYORUM OKUYOR AMA HERHANGI BI ARAMA GELINCE OKUMUYOR DOSYADAN HAFIZA KARTINA TIKLIYORUM '' MSCD SEKTÖR OKUMA HATASI '' YAZIYOR TEL.İ KAPA-AC YAPINCA TEKRAR OKUYO DEVAMLI BÖYLE

2-SİM1 DEKI KARTI BAZEN OKUYOR BAZEN OKMUYOR (SİNYAL HEP WAR )

3- INTERNET KULLANIRKEN EKRANI YAN OLARAK NASIL KULLANACAGIM HERHANGI BI AYAR YAPMAMA GEREKLI MI?
    ŞİMDİDEN TŞKRLER..
  • ARKADAŞLAR + BU OPERA MİNİ 4.2 NIN YENI SURUMUNU NASIL INDIRECEGIM DETAYLI BICIMDE ANLATIRSANIZ SVINIRIM TŞKRLER...
  • şifre için 1112'yi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -CoLonbo-

Merhaba Trident w-t3 alalı ortalama 2 a oldu gayet te memnumun bir tek sıkıntısı var güneş ışığı geldiğinde ekranı görmek mümkün olmuyor

Bir de sorum var telefon şifresini o kadar aramama rağmen bulamadım bilen biri yazabilr mi ?

sıfre 1122 yada 1212 olması gerekıyor
  • forumdaşlar selam,

trident wt3 telefonda türkcell tarafından yayınlanan hücresel bilgi mesajlarını alabilmek için nasıl bir ayar yapmalıyım? epey bir kurcaladım ama bir türlü ayarlayamadım.

yanıtlar için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.