Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende wt3 war 1 ay önce aldım görüntüsüne aldandım lacak olan warsa hiç almasın jawa iğrenç wifi çok yawaş nokia 10 tane ağ bulurken wt3 dahauzun zamanda 4-5 tane anca buluyo tw berbat dokunmatiği hiç olmasa daha iyi olurmuş yani wt3 boştan yere yapılmış bi telefon hocam hiç kimseye tavsiye etmem aldığıma çok pişmanım wt3 e 1112yi tercihederim
  • arkadaslar bende wt-3 aldım.kaliteli iphone duvar kağıtları içeren bi site buldum wt-3 e de birebir uyuyor boyutları 320x480.sizin icin paylasıyorum:http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&langpair=en%7Ctr&u=http://dailymobile.se/2010/01/03/iphone-wallpapers-320x480/
  • arkadaslar 20 gun once wt6 modelınını aldım tv gps wifi cok guzel suan ıcın sıkıntı yok ayrıca gps ucretsız ınternettekı guzellıklerı kullanan bılıyor anlatılmaz ben ıphone kullanan arkadasımla karsılastırdık ınternete baglanma ve dıger ozellıklerı hemen hemen aynı ayrıca garantılı urun sorun oldugunda teknık yardım alabılıyoruz.kullanan bılır bu telefonu bazı yorumlar gordum trıdent ı asagılayan ben sanıyorum kı onlar cakma yada yurtdısından gelmıs dandık telefonlardır yoksa alan memnun kalır sahsen ben memnunum.ılk defa alıyorum trıdent cep telefonunu ama bana samsung u unutturdu bılırsınız samsung un askı vardı en ıyısınıde kullandım ama bu elımdekı w-t6 modelı kadar hosuma gıtmemıstır.tesekkur ederım sorunu olan varsa yardımcı olmaya calısırım fotoda eklerım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: girayhan43

arkadaslar 20 gun once wt6 modelınını aldım tv gps wifi cok guzel suan ıcın sıkıntı yok ayrıca gps ucretsız ınternettekı guzellıklerı kullanan bılıyor anlatılmaz ben ıphone kullanan arkadasımla karsılastırdık ınternete baglanma ve dıger ozellıklerı hemen hemen aynı ayrıca garantılı urun sorun oldugunda teknık yardım alabılıyoruz.kullanan bılır bu telefonu bazı yorumlar gordum trıdent ı asagılayan ben sanıyorum kı onlar cakma yada yurtdısından gelmıs dandık telefonlardır yoksa alan memnun kalır sahsen ben memnunum.ılk defa alıyorum trıdent cep telefonunu ama bana samsung u unutturdu bılırsınız samsung un askı vardı en ıyısınıde kullandım ama bu elımdekı w-t6 modelı kadar hosuma gıtmemıstır.tesekkur ederım sorunu olan varsa yardımcı olmaya calısırım fotoda eklerım ...

Hocam hayırlı olsun bu telefonu kullanıyormuşsun.

Aşağıdaki özellikleri nasıl acaba?
    Ben de almayı düşünüyorum da o yüzden değerli yorumumlarını almak istedim.
    * Foto/video çekim kalitesi
    * Radyo ve TV çekim gücü
    * Müzik ve ses kalitesi
    * Dokunmatik hassasiyeti
    * Ekran parlaklığı ve gün ışığında görünümü

Çok sağol.

• 5 aylık w-t3 satılık. sadece 1 ay kullanıldı. kutusunda tertemiz duruyor. 532 253 41 84
  • arkadaşlar sakın trident almayın bende w-t3 var şubatta aldım daha 7 ay olmasına rağmen 3. kez garantiye verdim her gidişinde yaklaşık 1 ay garantide kaldı telefonu satmak istiyorum kaç para olursa olsun telefonculara gidiyorum trident ve çin malı telefonları kimse almıyor siz de alıp pişman olmayın eğer izmirde trident w-t3 ü alacak bi telefoncu biliyorsanız söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan3542

arkadaşlar sakın trident almayın bende w-t3 var şubatta aldım daha 7 ay olmasına rağmen 3. kez garantiye verdim her gidişinde yaklaşık 1 ay garantide kaldı telefonu satmak istiyorum kaç para olursa olsun telefonculara gidiyorum trident ve çin malı telefonları kimse almıyor siz de alıp pişman olmayın eğer izmirde trident w-t3 ü alacak bi telefoncu biliyorsanız söyleyin

bende yarın garantiye vereceğim 2. defa gidecek ekranhemen çatlıyor 30cmden yere dustu ve arka kapagının uzerine dustu ama dış ekran sorunsuz olmasına ragmen içi kırıldı ayrıca önceki garantiden gelince konusmalarda parazit başladı kulaklıksız konusamaz oldum şu anda keşke 320 tl ye başka bir tel alsaymışım diyorum forumda bir arkadaş en başından beri uyardı ama dinlemedik o arkadaşı nicki ARIKAN idi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 26 Eylül 2010; 12:13:45 >

• ya arkadaşlar bırakın böle kötü telefonları...berbat bunlar
  • telefon servisden geri geldi bankda otururken telefon arka kapağının üzerine düştü dış ekranda çizik dahi olmadı ama iç ekran nasıl olduysa çatladı servide benden 50 tl tamir ücreti istedi parayı hesap numaramıza yatırın sonra gönderin diyede bir not iliştirmişler hb'den 320 tl ye pesin almıstım napalım bu parayıda cope attıgımı varsayacağım trident alacak olan arkadaşlara bol şanslar
  • arkadaşlar .ben 17 yıldır elektronikçilik yaklaşık 10 yıldır da bilgisayarcılık yapıyorum.Wt11 java tabanlı çalışan dolayısıyla bir sürü eksiği gediği arızası çıkabilen çin malı bir telefondur.Servis ağı yada müşteri hizmeti adı altında hiçbir desteği yoktur.Ucuz filan da değildir bazı arkadaşlar paramız olsa daha iyisini alırız şeklinde bir cümle kurmuşlar, 300TL ye çok daha kaliteli belki bir iki eksik özellikte telefon mevcut piyasada lütfen birbirimizi kandırmayalım.Belki sorunlarını merak edenler vardır aklıma gelenleri ekliyeyim.
    1) İLk aldığımda alarm kurulmadığından işe geç kaldım.Kuruyor görnüyor ama kesinlikle çalmıyor.
    2)Şirketimin wireless ağına bağlanamadım.Ve bununla ilgili hiçbir destek alamadım.
    3)Şu an adaptörden şarj etmeye kalktığımda bazen hiç görmüyor pil tak çıkar yapıp beklersem belki düzelip şarja başlıyor.
    4)sakın düşürmeyin yada çizmeyin devamı yumak söküğü gibi geliyor.şu an telefonumun metal yüzeyi görünüyor kaportaya vermeyi düşünüyorum dolapdere'de.
    5)
    Web'te flash video izleyebilen,youtube açabilen varsa beri gelsin.Benim denemediğim program kalmadı ama beceremedim.içimde kaldı resmen.
    6)gprs'te sorun vardı nete giremiyordum ayarlardan şüphelenip kendi sitesindeki yönergeleri defalarca uygulamama rağmen başarılı olamadım.çok komiktir avea müşteri hizmetlerinden bir operatör java tabanlı çakma telefonlarda bunu yaşadığını bana göndereceği yeni ayarı kullanmam gerektiğini söyledi de 2 aylık maduriyetim son buldu.(giriş sayfasını değiştirdi)
    7)Az önce beni çileden çıkaran bir sorununu keşfettim; hattımı turkcell'e taşıdığım yeni sahip olduğum 128k gsm kartımı tanımıyor acil durum yazıyor.muhtemelen cihaz 128k desteklemiyor.
    Şimdi soruyorum : 100 yada 200 lira daha fazla verip sorunsuz bir telefon almak mı daha mantıklı, yoksa param yetmiyor diyerek abuk sabuk meselelerle çileden çıkıp dert sahibi olmak mı?ekliyeyim 4 ay oldu ve ben ayda 10TL kullanamadığım gprs ye para ödedim ödüyorum.
    Ve şu anda teknik servisi arayarak gerilmek yerine telefonu hurda cihazlarımın arasına unutulmaya terkediyorum.gitti 300TL...
    sevgiler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klasikfilm -- 19 Ekim 2010; 14:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: klasikfilm

arkadaşlar .ben 17 yıldır elektronikçilik yaklaşık 10 yıldır da bilgisayarcılık yapıyorum.Wt11 java tabanlı çalışan dolayısıyla bir sürü eksiği gediği arızası çıkabilen çin malı bir telefondur.Servis ağı yada müşteri hizmeti adı altında hiçbir desteği yoktur.Ucuz filan da değildir bazı arkadaşlar paramız olsa daha iyisini alırız şeklinde bir cümle kurmuşlar, 300TL ye çok daha kaliteli belki bir iki eksik özellikte telefon mevcut piyasada lütfen birbirimizi kandırmayalım.Belki sorunlarını merak edenler vardır aklıma gelenleri ekliyeyim.
    1) İLk aldığımda alarm kurulmadığından işe geç kaldım.Kuruyor görnüyor ama kesinlikle çalmıyor.
    2)Şirketimin wireless ağına bağlanamadım.Ve bununla ilgili hiçbir destek alamadım.
    3)Şu an adaptörden şarj etmeye kalktığımda bazen hiç görmüyor pil tak çıkar yapıp beklersem belki düzelip şarja başlıyor.
    4)sakın düşürmeyin yada çizmeyin devamı yumak söküğü gibi geliyor.şu an telefonumun metal yüzeyi görünüyor kaportaya vermeyi düşünüyorum dolapdere'de.
    5)
    Web'te flash video izleyebilen,youtube açabilen varsa beri gelsin.Benim denemediğim program kalmadı ama beceremedim.içimde kaldı resmen.
    6)gprs'te sorun vardı nete giremiyordum ayarlardan şüphelenip kendi sitesindeki yönergeleri defalarca uygulamama rağmen başarılı olamadım.çok komiktir avea müşteri hizmetlerinden bir operatör java tabanlı çakma telefonlarda bunu yaşadığını bana göndereceği yeni ayarı kullanmam gerektiğini söyledi de 2 aylık maduriyetim son buldu.(giriş sayfasını değiştirdi)
    7)Az önce beni çileden çıkaran bir sorununu keşfettim; hattımı turkcell'e taşıdığım yeni sahip olduğum 128k gsm kartımı tanımıyor acil durum yazıyor.muhtemelen cihaz 128k desteklemiyor.
    Şimdi soruyorum : 100 yada 200 lira daha fazla verip sorunsuz bir telefon almak mı daha mantıklı, yoksa param yetmiyor diyerek abuk sabuk meselelerle çileden çıkıp dert sahibi olmak mı?ekliyeyim 4 ay oldu ve ben ayda 10TL kullanamadığım gprs ye para ödedim ödüyorum.
    Ve şu anda teknik servisi arayarak gerilmek yerine telefonu hurda cihazlarımın arasına unutulmaya terkediyorum.gitti 300TL...
    sevgiler saygılar

geçmiş olsun bendede durum aynı telefon atıl bir vaziyette bekliyor 50 tl verip yaptırmaya hiç niyetim yok nasılsa en ufak sıkıntıda yine büyük kusur çıkıcak

• ARKADAŞIM SİZE SORUM OLACAK DUVAR KAGIDI NASIL TAM EKRAN YAPILIYOR ACABA
  • bende w-t3 vardı 7 ay içinde dokunmatiği 3 kez bozuldu bende tüketici haklarına gittim ve parasını aldım yani sonunda tridentten kurtuldum artık rahatım
  • Dokunmatiği sadece tırnaklamı ? Yoksa avuç içinide algılıyor mu ?
  • trident w.t3 çin malı mı acil cevap yazarsanız sevinirim .
  • 2 tane sorum var arkadaşlar;

trident t 1000 aldım wt2 ve wt3 le aynı nerdeyse..

opera 4.02 yüklü opera mini 5 yüklemek istediğimde varsayılan oyun güncellenemiyor gibi bir uyarı veriyor..nasıl yüklicez..
    birde uyumlu gps varmı?
  • ÇOQ QÜZEL Bİ MOBİLE PHNE
    TAVSYE EDRİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• Aman tridentten uzak durun.Iphone hastası olduğumdan forumlarda kullananlar aman almayın demelrine rağmen gittim trident aldım.7 ayda 5 kez garantiye gitti ve sonunda değiştirdiler.Ama glen cihazda bozuk çıktı.Sakın trident almayın bu rezilliği çekmeyin.Kullanıcı tavsiyesi(gerçi hiç kullanamdım benden çok trident servisi kullandı telefonu).
  • ultraslan3542 tüketici haklarına gittiğinde nereye,nasıl başvurdun.Başvururken ücret falan istiyorlarmı.Cevaplarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.