bugün itibariyle aydır kullankada oldugum wt-3 telefonum arızalandı yarın trident merkezi arıyacağım bakalım garantiden tamir süreci nasıl işleyecek gelişmeleri buradan bildireceğim
geçmiş olsun çarçabuk tamir ettirirsin inşaallah kafayı takma 2 yıl garanti var sonuçta
com portu üzerinden telefonu bilgisayara bağlayan varmı benim telefonda sorun çıkıyor
arkadaslar bende de soyle bi sorun oldu 2 sim kart takılı 2.sim karta hangisini takarsam takayım konustugum kisiler seslerini tekrar duyuyormus yani eko yapıyormus telefon benim duymam da bi sorun yok servisi aradım getirin bakalım dediler acaba kimsenin basına geldimi boyle bi sorun??
arkadaşlar ben daha yeniyim ama size bir kaç tane sorum olacak...ben wt3 almayı düşünüyorum...ama size danışıyın dedim...iki sorum var... 1)wt-3 ün kameranın yanında falşı varmı?... 2)kulaklık girişi nasıl?..standart 3.5 mi yoksa samsung gibi mi?...
quote:
Orijinalden alıntı: ‘AvA”’
arkadaşlar ben daha yeniyim ama size bir kaç tane sorum olacak...ben wt3 almayı düşünüyorum...ama size danışıyın dedim...iki sorum var... 1)wt-3 ün kameranın yanında falşı varmı?... 2)kulaklık girişi nasıl?..standart 3.5 mi yoksa samsung gibi mi?...
Arkadaşlar ben bugün sipariş verdim gelicek öğleden sonra inş. ama bişi soracam telefonu kapatıp açmak tuş kilidi yapmak iphone gibi mi *? Mesela tuş klidi yapmak üstteki tuştan mı ?
arkadaslar bugun ıtıbarı ıle w-t1 cıhazımı sattım almak ısteyen arkadaslara tavsıye ederım ıclerı rahat olsun alırken guzel cıhazlar
dexter tuslar iphone gibi mi kardeş ? , mesela tuş klidi yaparken ekranı karartmak ıcın usttekı tus mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sponqe61
dexter tuslar iphone gibi mi kardeş ? , mesela tuş klidi yaparken ekranı karartmak ıcın usttekı tus mu ?
Arkadaşlar erinmedim bu konunun çözüm kısımlarının %40 lık bir kısmını okudum. Ve başka sitelerden okuduklarımda cabası. Durum meydanda. Trident ucuz ve sorunlu bir telefon.
Ama Performans / Fiyat oranı iyi. Bu fiyata alıyorsan sorunları peşin kabulleneceksin. Yazanların çoğunluğununda dediği gibi. Benimkinde sorun yok diyen kişiler olursa da sayıları az. Sorunsuz ve ucuz telefonu anca GGidiyor gibi sitelerden şansına denk getirirsen alırsın. Hayal kurmak anlamsız. Kimse kimseye biliyorsunuz ki bedavaya kaliteli malzeme vermiyor.
Hele günümüzde bazı ürünleri üreten şirketlerin bile, başka bir marka adı altında bu ürünü daha ucuz malzemelerle üretip sattığı bir gerçekken. Diyor ki ben ürettim aynı kalite. E niye farklı marka adı altında ve daha çok şikayet alıyor diye de kimse sormuyor.
Çoğunluk Dokunmatiğin sorun çıkarması hatta işlevini yitirmesi sebebi ile servise veya geri göndermiş, o yüzden memnuniyetsiz. E iyi de bu telefonun en iyi özelliğinin Dokunmatik olması gerekmiyor mu? Kolayca halledilebilen bazı ayar sorunları dışında hep bişiyler eksik. Tabi mutlaka ki sistemde aşırı fanatikler var. Bu kişilerde ürün satıcıları olabilir diye düşünüyorum. Onların anlattıklarını bu yüzden daha dikkatli araştırıyorum. Birşey biliyorlarda yazıyorlar diye düşündüğümden tabi ki.
Ne demişler: Ucuz etin yahnisi yavan olur. Ama sorun çıkarana kadar çoğunluk kullanımından memnun. Bu kadar sabırlı olan arkadaşlara kolay gelsin. Bende denemek için alabilirim. O yüzden araştırıyorum zaten. En azından 30 soru soracağınıza önce konuyu okuyunda adamların zamanını boşa harcayıp forumun sayfalarını boşa doldurmayın. Saygılar.
TELEFONUN PC SUITİNİ KULLANABİLEN VARMI
herkeze slmlar forumdaki konuyu inceledim yaklaşık bi iki haftadır telefon bakıyorum kararsız kaldım 3 telefon arasında w-t3 --- w-t11 ---- samsung star wifi -- hangisi kararveremedim.trident nasıldır güvenilirmi telefon arızalı çıkarmı sonradan hata falan olurmu diye tereddüt içerisindeyim diyer yandan fiyatlarıda 275 -- 267 -- ve 360 nasıl yapıyım bilemedim samsung alıp kafam rahatmı olsun diyorum arada 85 tl filan fiyat farkı var ayrıca birazdaha fazla özlligi var herhalde wt3 ün program olsun oyun olsun bilemiyorum ama bi telefon alıcam bu 2 hafta içerisinde...
quote:
Orijinalden alıntı: byhakan
herkeze slmlar forumdaki konuyu inceledim yaklaşık bi iki haftadır telefon bakıyorum kararsız kaldım 3 telefon arasında w-t3 --- w-t11 ---- samsung star wifi -- hangisi kararveremedim.trident nasıldır güvenilirmi telefon arızalı çıkarmı sonradan hata falan olurmu diye tereddüt içerisindeyim diyer yandan fiyatlarıda 275 -- 267 -- ve 360 nasıl yapıyım bilemedim samsung alıp kafam rahatmı olsun diyorum arada 85 tl filan fiyat farkı var ayrıca birazdaha fazla özlligi var herhalde wt3 ün program olsun oyun olsun bilemiyorum ama bi telefon alıcam bu 2 hafta içerisinde...
bı kere cıft hat kullanıcısı ısen kesınlıkle trıdent al ama yok ben zavk ıcın alıyorum dersen bence tek hatlı model bak derım
çift hat fazla önemli degil benim için zaten tek hat kullanıyorum ilerde olurmu bilmem.özellik bakımından ii bişey almayı düşünüyorum fazla da pahalı bişey olsun istemiyorum,hayal kırıklıgıda istemiyorum...
quote:
çift hat fazla önemli degil benim için zaten tek hat kullanıyorum ilerde olurmu bilmem.özellik bakımından ii bişey almayı düşünüyorum fazla da pahalı bişey olsun istemiyorum,hayal kırıklıgıda istemiyorum...
aslında ozellık olarak senı tetmın eder bır cok pahalı telefondan daha da ozellıklı cıhazlar alınabılır bence en onemlı eksısı kamerası nın kotu olması onun harıcınde ben cok memnundum cıft hattan tek hatta gecıs yapınca da sattım
quote:
Orijinalden alıntı: dexter35
quote:
aslında ozellık olarak senı tetmın eder bır cok pahalı telefondan daha da ozellıklı cıhazlar alınabılır bence en onemlı eksısı kamerası nın kotu olması onun harıcınde ben cok memnundum cıft hattan tek hatta gecıs yapınca da sattım
evt dedigin gibi kamerası kötü wt3 ün starın kemerası güzel birde tek hat olunca samsung star alayım diyorum hem starda video izlenebiliyormuş.
Ürünü teknis servise kargolayalı 14 gün olacak halen ses yok bakalım ne olacak şikayetvar sitesinde teknik servisde kullanıcı hatasından genelde gelen tellere para istedikleri yazılmış beklemeye devam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dexter35
quote:
evt dedigin gibi kamerası kötü wt3 ün starın kemerası güzel birde tek hat olunca samsung star alayım diyorum hem starda video izlenebiliyormuş.
onun bırde wifi li olan modelı var ona da bakabılırsın
Gördüğüm ve bir önceki mesajımda da yazdığım; genelde dokunmatik özelliği sorun çıkarabiliyor ki zaten telefon dokunmatik. Ama sorun çıkarana kadar babalar gibi kullanırsın.. :) Ben alırsam o şekilde alacağım en azından.
Ama bu telefonu henüz almadığım ve burada kullanan uzmanların görüşleri daha dikkate değer olmalı. Saygılar..
ekran dokunmatıgını degıstıren var mı ve fark ne derece de bilgi verebilirmisiniz
Ben telefonu aldım çok memnunum hiç bir şikayetim yok..Tek eksiği ekran kırıldığı zaman garanti kapsamında değil onun dışında dokunmatiği bozulursa servise yollayıp yaptırıyorsunuz.Ben su ana kadar tek bir sorun yasadım dokunmatık bozuldu.Onunda sebebını sonradan anladım arkadaş telefon kalibrasyonuna girip bozmuş tekrar girdim ve düzelttim..El içi iphone kadar hassas değil ama tırnak kullanırsanız çok çok hassas.Abimde Nokia 5800 XpressMusic var aynı dokunmatiğe sahipler.
Onun dışında elbette bi fotograf makınesı kadar iyi değil ama anı yakalamaya yeticek kadar iyi kamerası var.
Ayriyetten Wi-Fi içinde kötü diyenler var evimiz 3+1 160m2 bir ev bir uçtan bir uca rahat çekiyor.
Dip Not : Tuş klidi açarken telefonu aldığınızda "Su damlası" sesi çıkıyor beğenmeyen arkadaşlar nasıl kapatıldığını sormuştu önceki sayfalarda hemen söyleyeyim..
Tema-AP -->Kilit kaydırma sesi (Kapalı hale getirin ses gidicektir)
Tekrar söylüyorum çok güzel telefon 300TL fıyata göre mükemmel.
İphone alamayıp'da benzediği için bu telefonu almak isteyenlere de bir tiyo vereyim..İphone kabı alın oluyor (10TL) :)