Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://uploading.com/files/get/84ec799c/

internetten Video izleme telefonum olmadığından konrol edemiyorum.
    konrol edip bildirin..
  • http://www.4shared.com/get/110207636/19e8a73b/youtube_player.html

Bunuda konrol edin.
  • ARKADAŞLAR FULL DOKUMATİK OYUN BULDUM BEN DENEDİM ÇOK GÜZEL ÇALIŞIOO SÜPER Bİ OYUN YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM

http://www.4shared.com/file/233702945/e9af67df/Age_Of_Empires_III_trke_tam_ve.html
  • Ucuz ve iyi bir telefon alacaksaınz tavsiyem general mobile dstl1 DOKUNMATİKLİ,Wİ-Fİ,5.0MP SONY OPTİK,3.0"sharp dokunmatik ekran.vs 450tl
  • Arkadaslar bende yaklasık 3 gün önce wt-3 aldım,su zamana kadar da kullanımından gayet memnun bulunmaktayım..Lakin telefonu pcye baglamakla ilgili bir sorun yasamaktayım..Öncelikle pc suitin kurulumunu tamamlayamıyorum,yuklemenin sonunda driverla ilgili bir hata veriyor,bir türlü üstesinden gelemedim
    Bir de telefonu pcye baglayıp "com port"u sectikten sonra,3-5 saniye icinde telefondan bir ikaz sesi geliyor ve baglama secenekleri ekranı tekrar cıkıyor..Bu böyle defalarca devam eder durumda,önüne gecemiyorum.

Belki önceki sayfalarda bununla ilgili bilgi verilmistir,lakin onca sayfa ve yorumda aramak acıkcası biraz zaman alıcak gibi.

Yardımlarınızı bekliyorum,simdiden tesekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Ucuz ve iyi bir telefon alacaksaınz tavsiyem general mobile dstl1 DOKUNMATİKLİ,Wİ-Fİ,5.0MP SONY OPTİK,3.0"sharp dokunmatik ekran.vs 450tl

Arkadaşım. Tavsiye ettiğin cihazın forumdaki topic'ine bir bak istersen.. Sorun sorun sorun. Ve en büyük sorun Garanti.. Yani Alıcağın şey iyi birşey olabilir ama garantisinde sorun çıkar ise hiç bir değeri kalmaz. GM' bu garanti sorununu aşmış değil. DSTL1 Aynı W-T3 gibi çakma, yani daha önce başka bir üretici tarafından çıkarılmış bi telefonun GM adında piyasaya sürülmesi. Bu kadar Soru işareti olan bir makinaya 450 TL pek ucuz bir rakam değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMMurat # 58 -- 7 Mart 2010; 2:07:59 >
  • Ayrıca Gm de diğer çin malı markalar gibi sahtekarlık yapıp 2-3 mp yazıp vga kamera koyuyor bir çok modeline.
  • Arkadaşlar bana skyfire.jar bulabilirmisiniz ben bulamadım bulursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene856 -- 7 Mart 2010; 11:17:08 >
  • Valla saolun arkadaşlar bende o gm dstl1 i almayı düşünüyodum vazgeçme yolundayım.Onun Yerine SAMSUNG 5233 star mı alsam.Ama gm ın sitesinde yazıyo 5.0mp sony optik.bu iyi değilmi
  • BİR KULLANICI YORUMUNU AŞAĞIYAAKTARIYORUM VE DE YORUM YAPMIYORUM
    coder32
    Er
    -------------------------------------------------------------------------------

Bende WIFI, dokunmatik özelliklerine falan aldandım. Keşke bu forumdaki konuyu almadan önce okusaydım kesinlikle almazdım.

- İlk öncelikle telefon ile görüşürken karşı tarafın sesi çok az geliyor. Maksimum yapsanız bile yolda falan olunca anlayamıyorsunuz.
    - Fotoğraf ve kamera yetersiz. Gece yada karanlıkta çekim yapmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Kapkaranlık birşey görüyosunuz ekranda.
    - Gündüz foto çekerkende çekim yaparken asla titretmemeniz gerekiyor. Yoksa bulanık çıkıyor.
    - Wifi bağlanıyor ancak interntte gezinmek mümkün değil.
    - Kendi web tarayıcısı sayfaları kendine göre gösteriyor. Yani orjinal int. exp. gibi falan. değil
    - Opera mini ile internete bağlanmakta işkence.
    - Youtube videolarına girip, izleyemedim belki başka bir yazılım kurmak gerekir üstüne.
    - Mesaj yazmak işkence. Hem klavyesi sırasız geliyor. hemde klavyedeki harfler çok küçük.
    - Benim aldığım kutunun için 8GB hafıza kartı çıkmadı. Tleefoncuya sordum, 8GB ı destekliyor. Ama kart vermiyor diyor. anlıyacağınız bide o masrafı var.
    - Günışığında ekranında hiçbir şey görünmüyor. Yani kapalı bir ortamda ekranı net görünüyor.
    - Telefon geldiğinde telefonu açmak için birkaç menüye girmeniz lazım.
    - Telefonda bir sürü uygulama var ama hiçbiri işinize yaramayacaktır. Saçma sapan şeyler.
    - vs.. vs..

Yani sonuç olarak artı olarak şu da güzelmiş diyebileceğim neredeyse hiçbişey yok. Wi-fi berbat, menü kullanımı berbat, bişeyler yazmak işkence. Yani elle tutulur başka bişeyi kalmıyor.

Şöyle düşünün,
    "Ben bu telefonu ne yapmak için alıyorum?"
    Sonrada yukardaki yazdıklarımı okuyun. almak istediğin neden ile ilgili olumsuz bişey yoksa alın :)

Ohh be rahatladım valla. Benim gibi insanlar 300 lira verip paraları boşa gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 7 Mart 2010; 17:31:42 >

• arıkan arkadaşımın w-t3 hakkında dediklerinin hiç birine katılmıyorum sadece internet özelliklerini denemedin ama diğer özellikleri gayet iyi çalışıyor hiç de söylediği gibi değil sesi de iyi açarken bir sürü menüye girmenize filan gerek yok mesajda q klavye de var türkçe diye karışık bi klavye de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz fotolar bulanık falan çıkmıyor kendim denedim hatta bilgisayara attığımda o kadar kaliteli olabileceğine şaşırdım ayrıca kutudan 8gb hafıza kartı çıkmadı zaten öyle bişi yazmıyordu
  • wt3 ü kullanabilmek için hafıza kartı takmak mı gerekiyor ?
  • ayrıca bende w-t3 ü gören bazı arkadaşlarım da w-t3 almaya karar verdiler bence fiyatına göre süper bi telefon
  • hafıza kartı olmadan da kullanabilirsin
  • yalnız bu arkadasın yazdıkları bence wt serısı degıl cunku bende w-t1 var ve bu olumsuz ozellıkler yok ayrıca telı acmak ıcın ıkı uc tusa basmak yok tek tus ıle acılıyor gece cekımınde flas var ve oyle bahsedıldıgı kadar kotu degıl genel olarak bende kamera performansını begenmıyorum ama o kadar da degıl
  • arkadaşlar bu trident wt-3 ün

1masa üstü ekranı var mı

2analog saati var mı

3-(masaüstü varsa) masa üstüne gif (hareketli masaüstü) yapılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

BİR KULLANICI YORUMUNU AŞAĞIYAAKTARIYORUM VE DE YORUM YAPMIYORUM
    coder32
    Er

Bende WIFI, dokunmatik özelliklerine falan aldandım. Keşke bu forumdaki konuyu almadan önce okusaydım kesinlikle almazdım.

- İlk öncelikle telefon ile görüşürken karşı tarafın sesi çok az geliyor. Maksimum yapsanız bile yolda falan olunca anlayamıyorsunuz.

SES GAYET NET İKİ TARAF İÇİN . - Fotoğraf ve kamera yetersiz. Gece yada karanlıkta çekim yapmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Kapkaranlık birşey görüyosunuz ekranda.

BU BİLİNEN BİR KONU KAMERA MÜKEMMEL DEĞİL AMA BU KADAR DA KÖTÜ DEĞİL.- Gündüz foto çekerkende çekim yaparken asla titretmemeniz gerekiyor. Yoksa bulanık çıkıyor.
    - Mesaj yazmak işkence. Hem klavyesi sırasız geliyor. hemde klavyedeki harfler çok küçük.

GAYET KOLAY YAZILABİLİR.

- Benim aldığım kutunun için 8GB hafıza kartı çıkmadı. Tleefoncuya sordum, 8GB ı destekliyor. Ama kart vermiyor diyor. anlıyacağınız bide o masrafı var.

VERECEZ DİYEN OLMADI BANA KUTUNUN İÇİNDE VAR DENMİYOR.

- Günışığında ekranında hiçbir şey görünmüyor. Yani kapalı bir ortamda ekranı net görünüyor.

GAYET NET GÖRÜNÜYOR.

MENU FALAN YOK TUŞA BAS AÇ NE ALAKA YAV.

- Telefonda bir sürü uygulama var ama hiçbiri işinize yaramayacaktır. Saçma sapan şeyler.

FAZLADAN BİRŞEY YOK İÇİN DE Bİ ZİPPO UYGULAMASI FALAN VAR GEREKSİZ ,

Ohh be rahatladım valla. Benim gibi insanlar 300 lira verip paraları boşa gitmesin.

BEN 300 VERDİM , ÇOK DA MEMNUNUM.

5-03-2010 ALDIĞIM W-T3 'E AİT BENİM FİKİRLERİM. WİFİ KULLANMA FIRSATIM HALA OLMADI.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

BİR KULLANICI YORUMUNU AŞAĞIYAAKTARIYORUM VE DE YORUM YAPMIYORUM
    coder32
    Er

- Fotoğraf ve kamera yetersiz. Gece yada karanlıkta çekim yapmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Kapkaranlık birşey görüyosunuz ekranda.
    - Gündüz foto çekerkende çekim yaparken asla titretmemeniz gerekiyor. Yoksa bulanık çıkıyor.
    - Wifi bağlanıyor ancak interntte gezinmek mümkün değil.
    - Kendi web tarayıcısı sayfaları kendine göre gösteriyor. Yani orjinal int. exp. gibi falan. değil
    - Opera mini ile internete bağlanmakta işkence.
    - Youtube videolarına girip, izleyemedim belki başka bir yazılım kurmak gerekir üstüne.
    - vs.. vs..

Yani sonuç olarak artı olarak şu da güzelmiş diyebileceğim neredeyse hiçbişey yok. Wi-fi berbat, menü kullanımı berbat, bişeyler yazmak işkence. Yani elle tutulur başka bişeyi kalmıyor.

Şöyle düşünün,
    "Ben bu telefonu ne yapmak için alıyorum?"
    Sonrada yukardaki yazdıklarımı okuyun. almak istediğin neden ile ilgili olumsuz bişey yoksa alın :)

Arıkan bu yorumun linkinide vermiştin neden sildin? Bu yorumu yapan kişi dolia m9 için yapmıştı yorumu. W-T3 için yapılan bir yorum değil bu!!! Sanırım linki silmendeki sebep yorumun W-T3 hakkında olduğunun sanılması!

• arkadaslar bugün wt3 aldim ama hala kapagi acipda sim kartımı koyamadim. nasıl koyuluyorrrrrr acil lütfennnnnnnn yardımmmmm

ozkanmsn@hotmail.com

lütfennnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4425

arkadaşlar bende wt2 aldım ama wifi ile internete bağlanamıyorum evimde kablosuz modemim var. ağı buluyor ama bağlan dediğim zaman karşıma mesaj yazma ekranı çıkıyor. oraya kablosuz güvenlik şifresini yazıyorum tamam diyorum biraz bekliyor sonra bağlanamıyor diyor . ama kablosuz güvenlik şifresi olmayan yerde (avm de) internete,facebooka,msn ye,operadan teknosa.coma bağlandım ama şifreli bir yerde bağlanamıyorum ne yapmam lazım şifreyi girip bağlanabilmem için program ne falan mı yüklenecek yoksa lütfen yardımcı olun

emre yapman gereken kendı modemının sayfasına gırıp mesala benımkı air ties 192.168.2.1 ile girıyosun orda firewall un ıcınde mac adresi filtreleme dıye bır yer var oraya wt3 unun mac adresını yazıp ızın ver kısmına tasıyacaksın sonra baglanacaktır..

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.