Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Charly_Lee

quote:

Orijinalden alıntı: ceza96

bide telefon kilidini aktif edince nereye koyuyo o şifreyi onu çözemedim şifre 1122 ymiş

Nasıl yani nereye koyuyor.

ya ben onu aktif ettim ama hiçbir yerde şifre istemedi bnden yani hiç bişi olmadı
  • ARKADAŞLAR W-T3 İÇİN DOCVİEWER BULDUM. BELKİ İŞİNİZE YARAYABİLİR

http://www.4shared.com/file/195550190/c6c44f62/Office_Mobile_Reader.html
  • sen hangi ürünü öneriyorsun? bu bir paylaşım formu olduğuna göre düşüncelerimizi paylaşacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.i

quote:

Orijinalden alıntı: MMMurat # 58

quote:

Orijinalden alıntı: mc.i

bilgi amaçlı soruyorum cazip kılan tarafını söylerseniz eğer memnun oluruz?video izlenmemesi,menüsünün orjinal menü olmaması,doknmatiğinin yavaş ve takılmalar yaşaması benim bildiğim eksi yönleri?siz artılarını söylerseniz diğer alıcılar için daha faydalı olur

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

pixma da isteğe bağlı menünün yatay olarak kullanılabilmesi büyük bir kolaylık sağlıyor özellikle mesaj yazarken.

İyi güzelde. Sen neden burda kendi ürününe pay Çıkarıyorsun ? Burda karşıLaştırma yapmıyoruz. Ticaret' bazına döküLmüş Olay. ama ben yinede hatırLatayım

'' Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var '' BaşLığın adı. Reklam yada karşılaştırma veya satış yeri değil.

Tamam konuyu açtın teşekkür ederiz ancak konuyu iyi takip edersen konu wt2mi wt1 mi den ziyade trident mi general mobile mi konusunda dönüştü alan arkadaşlar bilgilerini paylaşarak çok güzel yardımda bulunuyor ancak yeni alacak olanlarda o model ve marka mı diye danışıyorlar kendi ürünüm diye bir şey yok baska modelleri de iyi yanını kötü yanını yazıyorum amac bilgi paylaşmak bilgiyede bir sınır koymuyoruz yeni alacak olan arkadaşlar soruyorsa hangisi diye yok illa wt1-wt 2 mi diyeceğiz daha iyisi varsa önermede bulunabiliriz bunda bir yanlışlık göremiyorum?benim pixma compeq daha çok hoşuma gidiyor diye belirtmemden art niyet düşünmeyin niyet oysa söyleyim htc hd2 iphone den de güzel şimdi htc yi övdüm diye yine art niyetmi taşıdım?konuyu dağıtmamak için fazla yazmıyorum ama açıkca söyleyim wt1 mi wt2 mi wt3 mi f009 mu derseniz ben farklı ürün öneririm reklam dersiniz yine

Ben öyle düşünmüyorum. Konunun ismi belli. Diğer markaları merak edenler forumda aratırlar yada konu açıp sorarlar bu konuyu açan arkadaş gibi.. Sürekli konu dağılıyor yada konu dışına çıkılıyor şahsen ben birşey alamıyorum konudan. Biri A Derken Biri B diyor. Söylemek istediğim oydu. Bunu önceki sayfalarda diğer arkadaşlarda dile getirdi pek önemseyen olmadı. Biri çıkar bunları almayın çin malı der kullanmadan. biri baska modelle Yarıştırır.. Kullananlara sorum var ? diyor iyi okuyun.

• quote:

quote:

quote:

bide telefon kilidini aktif edince nereye koyuyo o şifreyi onu çözemedim şifre 1122 ymiş

ya ben onu aktif ettim ama hiçbir yerde şifre istemedi bnden yani hiç bişi olmadı

Cihazı kapattığında şifre aktif oluyor. Yani cihazı tekrar açarsan pin kodundan önce sanırım bu şifreyi istiyor.

• Evet arkadaşım burda konunun dışına o kadar çok çıkıldı ki. Ben kendi adıma artık konu dışındaki yazılara cevap yazmamayı uygun buldum. Bırakalım istedikleri gibi yazsınlar. Sonuçta engel olamayacağımıza göre yapcak bir şey yok.

Biz paylaşmaya devam edelim. Docviewer'ı yükleyeniniz oldumu?
  • Arkadaşlar Google Maps buldum %100 çalışıyor. Dokunmatik versiyonu. WLan ile bağlantı kurduktan sonra Çalıştır demeniz gerekiyor. Açılınca bir sözleşme var kabul ediyorsunuz ve program çalışıyor. Yol tarifi Uydu görünümü vs. Süper bir olay. Trident bu programı fabrika çıkışı koymalıydı bence bu cihaza. Ancak tek bir eksisi bir müddet kullandıktan sonra Çerezleri boşaltmanız gerekiyor. Bunun için Cihaz menüsünden Hizmetler_Wap_Ayarlar ve Çerezleri sil yapmanız lazım.

İşte link

http://www.easy-share.com/1906466324/mapsanycoolcepforum.jar

• Arkadaşlar Google Maps den çektiğim bazı fotoları ekledim. Fikir verir belki diye.

Keşfettiğim bir şey daha var arkadaşlar bunuda belirteyim bu programla ilgili. Çalıştır demeden önce ayarlara girip Ağ Erişimi seçeneğini Her Zaman Bildir diye seçmemiz gerekiyor. Birde kullanırken sürekli sürekli ''Size Maliyet Olabilir'' diye bir yazı çıkıyor ve sürekli Evet'i seçmemiz gerekiyor bu çok sıkıcı.....

Resimlerdende anlaşılacağı gibi Zoom olayı çok iyi.

• arkadaşlar w-t3 elime geçti çok fazla kurcalayamadım ama dokunmatiği gayet iyi bir de hafıza kartını taktım görmüyor neden olabilir?
  • ben 1 haftadır kullanıyorum..gayet güzel telefon ama WİFİ bağlantısı çok zayıf...ayarlarl ilgilimi telefondamı hata var anlayamadım...
  • kartı biçimlendirmek gerekebilir..ben yaptım oldu
  • quote:

Arkadaşlar Google Maps buldum %100 çalışıyor. Dokunmatik versiyonu. WLan ile bağlantı kurduktan sonra Çalıştır demeniz gerekiyor. Açılınca bir sözleşme var kabul ediyorsunuz ve program çalışıyor. Yol tarifi Uydu görünümü vs. Süper bir olay. Trident bu programı fabrika çıkışı koymalıydı bence bu cihaza. Ancak tek bir eksisi bir müddet kullandıktan sonra Çerezleri boşaltmanız gerekiyor. Bunun için Cihaz menüsünden Hizmetler_Wap_Ayarlar ve Çerezleri sil yapmanız lazım.

İşte link

Arkadaşım indireceğimiz site engellenmiş olarak görünüyor. Başka bir linki var mı indirebileceğimiz. Program süper görünüyor. Çok teşekkürler.

• arkadaslar wt-3 u yenı aldım fakat konusmaya basladıktan bırsure sonra bana ve karsı tarafada duyulan bır cızırtı baslıyo telde..neden olabılr acaba??birde sag ust kosede am1 adlı bir ikon duruyo ve kalkmıyo trident e msj atmıstım saat ayarını 24 yapın kalkar yazmıslar ama kalkmıyor ne olabılr acaba radyo danda kaynaklanmıyo????
  • bende aldımda da trident w-t3 bunun wap ayarları nasıl yapılıyor.
  • Merhabalar,

W-T3 özellikle takip ettiğim bir cihaz ancak WiFi çekim gücü konusunda çelişkili mesajlar var. Çekim gücü nasıl ? bu konuda detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

Arkadaşlar Google Maps buldum %100 çalışıyor. Dokunmatik versiyonu. WLan ile bağlantı kurduktan sonra Çalıştır demeniz gerekiyor. Açılınca bir sözleşme var kabul ediyorsunuz ve program çalışıyor. Yol tarifi Uydu görünümü vs. Süper bir olay. Trident bu programı fabrika çıkışı koymalıydı bence bu cihaza. Ancak tek bir eksisi bir müddet kullandıktan sonra Çerezleri boşaltmanız gerekiyor. Bunun için Cihaz menüsünden Hizmetler_Wap_Ayarlar ve Çerezleri sil yapmanız lazım.

İşte link

Arkadaşım indireceğimiz site engellenmiş olarak görünüyor. Başka bir linki var mı indirebileceğimiz. Program süper görünüyor. Çok teşekkürler.

Dostum bu sanırım senin DNS sunucunla ilgili Bunu çözmek için Masaüstünden Ağ Bağlantılarım_Sağ tıklayıp Özellikler_İnternet iletişim kurallarını çift tıkla_Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan'ı seç ve orada bulunan Yeğlenen DNS sunucusu na 208.67.222.222 alttaki Diğer DNS sunucusuna ise 208.67.220.220 yaz. Sonra Tamam de ve verdiğim linki tekrar dene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazı kapattığında şifre aktif oluyor. Yani cihazı tekrar açarsan pin kodundan önce sanırım bu şifreyi istiyor.

tamam saol dediğin gibiymiş

• arkadaslar wt-3 u yenı aldım fakat konusmaya basladıktan bırsure sonra bana ve karsı tarafada duyulan bır cızırtı baslıyo telde..neden olabılr acaba??birde sag ust kosede am1 adlı bir ikon duruyo ve kalkmıyo trident e msj atmıstım saat ayarını 24 yapın kalkar yazmıslar ama kalkmıyor ne olabılr acaba radyo danda kaynaklanmıyo???

cvp vercek kimse yokmu????
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mert

arkadaslar wt-3 u yenı aldım fakat konusmaya basladıktan bırsure sonra bana ve karsı tarafada duyulan bır cızırtı baslıyo telde..neden olabılr acaba??birde sag ust kosede am1 adlı bir ikon duruyo ve kalkmıyo trident e msj atmıstım saat ayarını 24 yapın kalkar yazmıslar ama kalkmıyor ne olabılr acaba radyo danda kaynaklanmıyo???

Valla herşeyi denedim bu am1 yazısını bulamadım. Herşeyi yaptım yani anlayacağın yine de oraya am1 ikonu gelmedi.

Önemli bişey olmasa gerek. Cızırtı olayına gelince bende böyle birşey olmadı. Bu yüzden bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mert

arkadaslar wt-3 u yenı aldım fakat konusmaya basladıktan bırsure sonra bana ve karsı tarafada duyulan bır cızırtı baslıyo telde..neden olabılr acaba??birde sag ust kosede am1 adlı bir ikon duruyo ve kalkmıyo trident e msj atmıstım saat ayarını 24 yapın kalkar yazmıslar ama kalkmıyor ne olabılr acaba radyo danda kaynaklanmıyo???

telefonla ilgili bir sıkıntı olabilir bence teknik servise gönder cihazını onlar en doğrusunu söylerler sana. diğer söylediğin ikon da bana da saatle ilgili gibi geldi ama saat ayarını sanırım birkaç yerden değiştirebiliyosun. diğerlerini dene hepsini 24 saat dilimi seçtikten sonra hala düzelmiyosa kullanım klavuzundaki ikonların anlamlarının yazdığı yere bak.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.