Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de 2 hafta oldu alalı hiçbir sorun yok ben ereyon dan aldım ürün çok güzel arkadaşlarında hepsi beğendi sadece kısayol atması yok üründe mesal bir program yükledinmi onun kısayolunu oluşturmuyor sadece javaya giriyorsun oradaki kısayolundan çalıştıra biliyosun aslında ana menüye kısayol eklemesi lazım ama olmuyor ben yetkili serviiside aradım böyle bişey yok dedil sadece telefonun orjinal kısayolları ana menüde görükürmüş belki ileride program yaparlarsa kısayol düzeltici diye belki ozaman ekleye biliriz sorusu olan sorsun
  • ilk foto dışında dierleri kötü sayılmaz. o kadar çok kötüledilerki ben daha kötü bekliodum. bunlar o söylenenlere göre iimiş. saol seko :) bu arada nere oraya benm oturduğum yer diilde bana yakın bazı yerlere benzettim
  • fotoğraftaki yer bağcılar.. pencereden çektim öyle bikaç tane :)
  • bu arada akşam da pek kötü değilmiş ya.. bazı ayarları yapmak gerekiyomuş.. mesela aydınlık.. bide piksel ayarı ne kadar yüksekse o kadar iyi çekiyo..

berbat olan ön taraftaki kamera.. onun derdinin dermanı yok.. :)
  • benim 2 sorum olucak

1- telefon kaç gb a kadar sd kart takılıyo mesela 8gb felan kaldırıyor mu max sınır ne kadar
    2- birde folyo kaplamalar var IONSTOPPER C5 FOLYO KAPLAMA bunun gibi bişiler le kaplanır mı bilen varsa yazsın
  • ben fabrikadaki teknisyenle görüşmüştüm 8 gb kadar sorunsuz kart destekler demişti. youtube da falan video izlenemediğini burda öğrendim. bilsem onuda sorardım. izleyemeyen arkadaslar neden internette video izlenmediğini açıklarsa bizde hep beraber çözüm ararız. folyo olayına cvp weremicem ama şu video olayı çözülmesse almaktan vazgeçerim gibi gelio bana.
    cvplarınızı beklioruz.
  • opera mini nin yeni sürümü çıkınca netten video izlene bilecek yakında çıkar sadece video izlenmio die vaz geçme telefonu almak tan yakında çıkar opera mi yeni sürümüüüüüü
  • ii ama sen yeni sürüm diosun. bunun gibi olupta başka marka olan( wentto,pixma,anycool vs. her neyse) aynı iphone gibi olan yani. onlarda nasıl youtubedan video izliolar peki. yeni sürüm çıkmadıysa onlardaki ne? şu an piyasada olupta video izlenebilen bi tanesini söliim ben. sahibinden.comda yarinkapinda die biri satıo. pixma v999 qompeq die bi model. onda nası izlio acaba. bizde w-t2 ye onu yükleyelim. tabi alırsam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztyfnp -- 12 Ocak 2010; 20:26:03 >
  • ozaman pixma v999 al
  • almak istesem zaten alırdım çoktan merak etme.yeri yurdu belli bende trident diorum o daha güven verio ama onlarda varken bunda nası olmaz onu soruorum. teknik olarak cvplicak biri yokmu
  • Bundan iyi çakma iphone varmıdır ?

Arkadaşla bunu almayı düşünüyoruz cevap lütfen.
  • bnde yakında wt2 alıcam ama 2 sorum var.
    1) telefonun kendi hafızası ne kadar
    2)telefonun kenarlarında fln tuş var mı varsa ne işe yarıyo(tuş kilidi fln varmı mesela)
  • ceza96

1- dosya yöneticisinde telefonun kendi hafızası 71.8 MB gözüküyo..
    2- telefonun sol tarafında ses açma,ses kısma ve flash açma tuşları olmak üzere 3 tuş var.. flash açma tuşunu fotoğraf çekerken deklanşör olarak kullanabiliyorsunuz..
    tuş kilidi var tabi ki.. tuşları kilitlemek için telefonun üst tarafındaki kapama-açma tuşuna bir kez basmanız yeter..
    açmak için ise ekranın alt köşesindeki oku parmağınızla sağ tarafa doğru kaydırmalısınız..

bu arada bir ipucu.. internet üzerinden alırsanız satıcıya microSD kart hediye edip edemiyceni sorun.. ben denedim, ettiler.. 2 gb..
  • ayrıca dokunmatikle ilgili sorunu olan arkadaşlara bi tavsiye..
    ekranı kaydırırken (mesela fotoğraflara yada rehbere bakarken) parmağınızın içiyle (parmak basar gibi),
    seçim yaparken de tırnağınızla seçerseniz sorun yaşamazsınız..
  • yardımın için saol seko60.
  • ewet seko şu video olayını çözsek diom. yeni sürüm gerekliyse şu an piyasada olanlar eski sürümle nası izlio? bunun bi yolu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztyfnp -- 13 Ocak 2010; 19:12:48 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Uzun zamandan beri kararsız kaldığım marka ve modellerin arasından burada yazılan yorumlarınız ile trident WT2 almaya karar verdim, iyi veya kötü yönde yorum yapan herkese teşekkürler. (Ayrıca firmanın güvenilirliğinin de buna etkisi oldu tabii ki.) Bugün hizlial.com'dan kargo dahil 293 tl.ye siparişimi verdim. Elime geçince yorumlarımı sizinle paylaşabilirim.
  • Arkadaşlar bu fiyata daha iyisi varmıdır sizce ? (hem iphone tarzı hem normal)
    Bu tarz bir telefon istiyorum.
  • arkadaslar ben yetkılı servıs ıle gorustum netten vıdeo ızlemeyı telefonun boyle bır ozellıgı bulunmadıgını soledıler.belkı dıger telefonlarda bu ozellık varsa o yuzden ızlenebılıyor olabılır.hafıza kartı da 16 gb a kadar artırılabılıyormus servısın bıgısıdır.
  • bu telefonu alırken kararı "netten video izlenilebilmesine" bağlamak bence yanlış.. sizin için önemlidir, eyvallah...
    ama netten video izleyebileceğiniz başka bir telefonda bu telefonun özellikleri ve fiyatı var mı onu da düşünün..
    ne kadar sağlamdır artık kullanıp görücez.. ama ben çok memnunum şimdiye kadar..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.