Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seko bende w-t2 taraftarıyım ama aynı paraya başka marka taklitler var. tipi parası özellikleri aynı ama ben wt2 ye daha sıcak bakıorum. dexter arkadasımz servise sormuş öle bi özellik yok demişler ve hafıza 16 gb kadar destekler demşler. e bende aradım bana da 8 gb dediler bu nası teknik servis yeaa.
  • Bu arada WT2'nin üstünde televizyon veya radyo için teleskopik anten var mı? yoksa anteni içine mi gömülü? Varsa açılmadan da net olarak çekiyo mu tv'yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

ewet seko şu video olayını çözsek diom. yeni sürüm gerekliyse şu an piyasada olanlar eski sürümle nası izlio? bunun bi yolu olmalı.

müşteri hizmetlerinin cevabını aynen iletiyorum hacım..
    "w-t2 modelinde internet üzerinden video izlenemiyor"

bimel34

evet anten var.. sol üst tarafında.. gömülü değil açman gerekiyor.. açmadan kanallar iyi çekmiyor.. ayrıca anten çok hassas elinde kalmaması için dikkatli olman gerekiyor
  • Eyvah anten varsa ve dediğin gibi hassas bir yapıdaysa elime geçtiğinin ilk günü bizim ufaklık tarafından kırılacak demektir o anten. Evim tepede bir yerde çamlıca tepesini de görüyo, inşallah anteni açmadan düzgün çeker de keşfedene kadar anteni bir kaç gün sağlam kalır bari.
  • telefonu geçen gün inceleme fırsatım oldu. i phoneden biraz daha kalın gibi geldi ama kardeşim çok istediği için alacağım. İ phone silikon kılıfı kullanan arkadaş var mı ? Bu kılıfa sığıyor mu? Bir de netten en güvenilir nerden alabilirim. Normalde hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum ama biraz pahalı geldi fiyatı. E reyon ya da hizlial.com hangisi daha güvenilir? Başka hangi sitelerde bulabilirim.
  • illa siteden almak zorunda değilsin güvendiğin telefoncular yok mu onlardan allll bu sitelerin napıcağı belli olmaz ben telefoncudan alıcam trident bayisinden
  • hizlial.com u övüyolar güvenilir bir site heraldeee
  • Trident W-T2 nin boyutları iphone dan daha büyük , W-T1 tam iphone boyutlarına sahip.

Hizlial.com da güvenilir bir sitedir , 3-4 kere alışveriş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

telefonu geçen gün inceleme fırsatım oldu. i phoneden biraz daha kalın gibi geldi ama kardeşim çok istediği için alacağım. İ phone silikon kılıfı kullanan arkadaş var mı ? Bu kılıfa sığıyor mu? Bir de netten en güvenilir nerden alabilirim. Normalde hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum ama biraz pahalı geldi fiyatı. E reyon ya da hizlial.com hangisi daha güvenilir? Başka hangi sitelerde bulabilirim.

Her ikisi de sağlamdır.
  • arkadaşlar lütfen yardım size göre size göre telefonu mağazadan kendin gidip almak mı daha iyi yoksa site denmi almak iyi lütfen yardımmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

seko bende w-t2 taraftarıyım ama aynı paraya başka marka taklitler var. tipi parası özellikleri aynı ama ben wt2 ye daha sıcak bakıorum. dexter arkadasımz servise sormuş öle bi özellik yok demişler ve hafıza 16 gb kadar destekler demşler. e bende aradım bana da 8 gb dediler bu nası teknik servis yeaa.

yalnız benım telefon w-t1 belkı onunla alakalı olabılır mı hafıza olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: askın50

arkadaşlar lütfen yardım size göre size göre telefonu mağazadan kendin gidip almak mı daha iyi yoksa site denmi almak iyi lütfen yardımmmmm

tabıkı de telefoncuya gıdıp almak daha mantıklıdır cunku gıdıp bırebır ınceleme fırsatına sahıp olursun ayrıca pazarlık yapabılırsın ıcıne sınmezsede almayabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

telefonu geçen gün inceleme fırsatım oldu. i phoneden biraz daha kalın gibi geldi ama kardeşim çok istediği için alacağım. İ phone silikon kılıfı kullanan arkadaş var mı ? Bu kılıfa sığıyor mu? Bir de netten en güvenilir nerden alabilirim. Normalde hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum ama biraz pahalı geldi fiyatı. E reyon ya da hizlial.com hangisi daha güvenilir? Başka hangi sitelerde bulabilirim.

hizlial'dan aldım, en ucuz orada ayrıca bonus karta %5 indirim ve 12 taksit yapıyo. sonuna kadar güvenirim. G.o.l.d. bilgisayarın yan kuruluşudur. Birazdan elime geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimel34 -- 15 Ocak 2010; 10:48:56 >
  • Arkadaşlar cihaz tek işlemcili yani bir hat ile konuştuğunuz esnada diğerine arama yapıldığında karşı tarafa kapalı mesajı gidiyor. o zaman ne anladım ben bu işten neden taşıyorum iki hattı tek telefonda her ikisinden de ulaşılabilmek için değil mi?
  • arkadaşlarr wt-2 ile ilgili fotograf koyar mısınız biras görelim bizde onu alaım veya 1 dak bi video da olablir
  • arkadaşlar bugün saat 1 de trident bayisine gittim w-t2 sipariş vericektim ordaki adam dediki hi alma çok sikayet var dedim w-t3 haftaya gelio ondan al dedi o dağa iyimiş hem onda internete girdiğinde video da izleye biliyormuşsun w-t2 den çok iyi ve özerlikleri daha fazlaaaaa siparişimi verdim allah izin verirse haftaya elim deeeeee w-t3 görünüş olarak w-t2 nin aynısı heralde kamerası da w-t2 den daha iyimiş çok özerliği vardı ama unuttum m yani trident w-t2 den memnun değilllermiş şikayet üstüne şikayet gelmiş bende w-t2 alıcaktım ama vazgeçtim w-t3 alıcammmmm
  • Arkadaşlar,
    WT2 için pcsuite yazılımını windows 7 ye yükleyebilen var mı? Aslında telefonu tanıtabilen diyecektim. PCsuite çalışıyo bir şekilde zor da olsa ama teli gösteremiyom.
  • w-t3 mü? eminmisin. kendi sitelerinde böle bi ibare yokken telefoncunun sana böle bişe sölemesi garip. bekliodum w-t2 den sonra daha ii bi üst modelini, hatta ondanda memnun olmayınca onunda üstünü falan ama bu kadar çabuk diil. bende merakla beklicem seni. hayrlısıyla alda şu w-t3 ü bizde bakalım nedir ne değildir. hangi bayii o bu arada yaa ist. mu.
  • Şimdi Trident müşteri hizmetlerini aradım win7 olayını sormak için ve wt3'ü de sordum. 1 aya kadar gelecek dedi teldeki bayan, özellikleri olarak sadece daha yüksek ekran çözünürlüğünü biliyorum daha ayrıntılı bilmiyorum dedi.
  • kardeş bir aya çıkıcak die bişi yok ben bayisinden siparişi verdimmm haftaya cuamrtesi gelio w-t2 çıkalı yaklaşık bir buçuk ay oluyo sitede hala yeni yazıo bana kitapçık verdiler tridentin 2010 telefonları var kitapçıkta w-t3 de var ben haftaya alınca haber veririm buraya nasıl tel olduğu hakkında
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.