Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence iade şansın varsa iade et bende sırf w-t3 çıkacak diye biraz daha erteledim alma fikrimi. İnş. W-t3 biraz daha ince olur da beklediğime değer.
  • Daha bir hafta sürem var iade için. Yaw iade ediyim etmesine de wt3'ü almaya değecek ne gibi özellikler var bir bilsem. İşin kötüsü ben aldığımda 290 TL idi şimdi 320 TL olmuş fiyatı. Yani iade etsem 290 TL yi geri alacam wt3 gelince değmez diyip yeniden wt2 alayım desem şimdikinden daha fazla para ödeyecem, geriye almak için
  • yaw bu trident tuhaf be arkadaslar. arıoruz. kendilerinin haberi yok bayi nası heber alıo. ulan bu telefonu bayimi üretip trident merkeze verio yaa. rezalet yani. net cvp da vermiolar. mıymıy mıy. nasıl belli olmaz yaaa özellikleri. sitene nasıl koymazsın yakında gelecek modeller die. bu bayi olayı tam bi rezalet firma için. önce profesyonellik konusunda kendilerini geliştirmeleri lazım. tamam ürünler güzel olabilir ama profesyonellik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

yaw bu trident tuhaf be arkadaslar. arıoruz. kendilerinin haberi yok bayi nası heber alıo. ulan bu telefonu bayimi üretip trident merkeze verio yaa. rezalet yani. net cvp da vermiolar. mıymıy mıy. nasıl belli olmaz yaaa özellikleri. sitene nasıl koymazsın yakında gelecek modeller die. bu bayi olayı tam bi rezalet firma için. önce profesyonellik konusunda kendilerini geliştirmeleri lazım. tamam ürünler güzel olabilir ama profesyonellik....

İşte bakın gerisini siz düşünün
  • kardeşş nerden aldın wt-3 ü bidee fotolarını koyar mısınnn?
  • arkadaşlar w-t3 çıkmış sadece internet sitelerinde yok ama broşürde var ben siparişimi verdim perşembe gelicek telefon en geç cumartesiiiii özerlik leri w-t2 den daha iyi ve iphone boyutundaa
  • Yaw askın, siteye nasıl resim koyacağını anlattım, bir zahmet çekip gönderiver kataloğun resimlerini de meraktan kurtar bizi.
  • iide askın w-t3 çıkmış sadece sitesinde yok diosun ok. peki bu fabrikasını merkezini arayınca nie mırın kırın ediolar yaaa. bilinçli personeli yokmu bunların.adamlara mail atıorum w-t2 de nette video izlenemior neden izlenemediğini açıklayıcı bi mail atmanızı rica ediorum diorum. bana verdikleri cvp şu: tridenti seçtiğiniz için tşkkr ederiz ewet w-t2 de nette video izlenmior.! ulan zaten onu ben biliorum sana sebebini soruorum... ayrıca ilk önce siteden duyurması lazım çıkacak gelecek die.bu arada o dediğin bayi nerde istanbuldamı.?
  • Bir arkadaşım da w-t2 almak istiyordu forumu gösterdim almaktan vazgeçti w-t3 modelini çıkacağını duyunca. O da trident'in internet sitesine mesaj göndermiş. Sürekliwww.trident.com.tr adresini ziyaret edin diye cevap atmışlar. Çok sinirlendi biraz önce tekrar mail attı firmaya. Cevap gelince bana at mutlaka dedim. Geldiğinde ilk iş burada yayınlayacağım mesajı çok merak ediyorum acaba yine sitemizi ziyaret edin mi diyecekler

• kardeş fotosunu çekip göndericem de tel yokki neyle çekimm :(
  • arkaşdalar trident satan yerlere gidin broşür verirler zatee
  • Arkadaşlar ya ben bu telefonu yarın alıcam ama tema felan atabilicekmiyim tek sıkıntım bu cevaplarsanız çok sevinirim bilgisi olan varsa... Acilll!!!!
  • Arkadaşlar Trident firmasından arkadaşıma yanıt nihayet gelmiş.
    Ama sonuç yine hiç iç açıcı değil.

Aynen maili aktarıyorum

SAYIN S***** A*****
    Öncelikle TRIDENT tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz,

Siz sanırım WT-2 model cihazımızla ilgileniyorsunuz. Bu model cihazı SHOPPİNG TV ile 444 6070 telefon numarası ile irtibata geçerek de sipariş edebilirsiniz. Yada ara arawww.tridentpazarlama.com ’ danda takip edebilirsiniz. WT-3 model cihazımız daha piyasaya sürülmemiştir. Tam tarihi bilinmediği gibi yakın zamanda satışa sunulacaktır.

İYİ GÜNLER DİLERİM.

Saygılamızla,

EVŞİN ELEKTRONİK

TRIDENT

Adres:Yakuplu Merkez Mahl.Çukurbosna Yolu Ankara Cad.No:5 YAKUPLU/BEYLİKDÜZÜ/İST

• yaaaaaaaaaaaaawww reziller
  • nasıl oluyo ya ben bayiden siparişi verdim bizzat ordan tridenttide aradımm gelicek telefon perşembeye
  • skandal
  • ben de akşam üstü trident pazarlamayı aradım wt3 için, yine teldeki bayan tam özelliklerini biz de bilmiyoruz ama wt2 den daha üst özellikler olacak diyo. Fiyatına da wt2 ye yakın diye bilgim var dedi. Ama onlarda da katalog, broşür v.s. yokmuş. Komedi yaw bunlar...
  • selamun aleykum ilk öncelikle bugün büyük araştırmalar sonucu WT-1 modelini sipariş ettim.
    fakat sipariş ettikten sonra tekrar aramaya dvm ettim konuyu gördüm arkadaşlar başlarda güzel herkes memnun fakat bugüne geldikçe daha sıkıntılı olmaya başlamış şimdi biraz teredüt etmeye başladım acaba ne yapsam diye düşünüyorum gelen ürünü geri mi göndereyim. ne yapayım bilmiyom
    bu arada wt1 ve wt2 mi olayınıda çözmüş değilim bir diğer şeyde wt3 söylentisi bu wt3 de iphone gibi acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Allah kimseyi pişman etmesin....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.