Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca başka bir trident satıcısına gittim başka bir mağazaya ordada w-t3 broiürünü gördüm evet satıyoruz dedim elimizde yok dedi şuan isteyen müşterilerimize getittiriyoruz dedi adam
  • inş. bi sıkıntı çıkmaz askın ya bu arada o kadar gün geçti elinde broşür olan kimseden ses çıkmadı. Bi kamerayla resim çekip koysaydınız da olurdu. Scanner bulmak biraz zor ama şimdi en kötü telefonun bile kamerası var. Bende onu anlayamadım. Trident Pazarlamanın internet sitesini gezdim biraz önce tr8900 diye bi model eklemişler.
  • askın o zaman o senin gittiin yer trident bayisi deil. öbür telefoncuda bayii deil. toptancıdan bi şekilde başka bi yerden tedarik ediolar telefonları. onlarda çinden getirio büyük ihtimal. çünkü tridentin sitesindede sadece evkurda satılıo ve nette var falan dio reklamlard sanıorum. yani o ve dier telefoncular trident merkezden bağımsız. tridentte, o senin gittiin bayide çinden getirio olay bu. isteyene adet olarak sipariş veriolar gelio toptancıdan alıolar. ama trident fabrika bazından olayı aldıı için anlaşmalar falan yapıo heralde toptan alım gibi bişelerle uğrasıo sanırsam. öbürü aracı gibi. bence olay bu. yoksa bakkalın fırınden önce ekmek satması imkansız yaniii...
  • çok doğru aynı şeyi ben diyecektim. Biliyosunuz piyasada paralel ithalat diye bir olay var bazı markalarda, aynı marka model telefonu hem gerçek ithalatçısı getiriyo hem de başka ülkedeki toptancıdan alıp getiren firmalar var. Herhalde tridentte de bu tür bir olay dönüyo. Yoksa ana distribütörü 1 ay sonra gelecek demez. Ya da başka bir olay firma içinde çok kopuk çalışıyolar ki elemanlarının bile tam bilgisi yok yeni ürünler v.s. ile. Hadi bakalım bu sefer de yarını bekliyoruz merakla Yaw askın bir de telefonun tipi wt2 ile aynı mı görünüyo broşürde? diğer wt serilerinin tipleri farklı çünkü. Bu da İphone tipinde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bimel34

çok doğru aynı şeyi ben diyecektim. Biliyosunuz piyasada paralel ithalat diye bir olay var bazı markalarda, aynı marka model telefonu hem gerçek ithalatçısı getiriyo hem de başka ülkedeki toptancıdan alıp getiren firmalar var. Herhalde tridentte de bu tür bir olay dönüyo. Yoksa ana distribütörü 1 ay sonra gelecek demez. Ya da başka bir olay firma içinde çok kopuk çalışıyolar ki elemanlarının bile tam bilgisi yok yeni ürünler v.s. ile. Hadi bakalım bu sefer de yarını bekliyoruz merakla Yaw askın bir de telefonun tipi wt2 ile aynı mı görünüyo broşürde? diğer wt serilerinin tipleri farklı çünkü. Bu da İphone tipinde mi?

Broşürde bende gördüm tipi aynı iphone tipinde

• arkadaşlar biz baştan beri bişeyi atladık yawww trident neydiiii? evşin elektronik: yani trident markasını ithal eden firma. oda bayiler telefoncular ve toptancılar vs gibi dışardan getirio... yani askının telefoncu erken dawranmış...
  • arkadaşlar çinden minden getirmiolar toptancıdan alıolar bu toptancılarda tridente üye gibi bişey tridentten telefon alıp bayilere dağıtıyorlar araştırıp ta konuşun ozaman sitelerdeki nlerde çinden getirio nerden bilionuzz
  • bayide trident telefonları marmara bölgesi trident toptancısından alıoyomuşşşşş ya saçma sapan konuşmayın ne çinden getiricek adam tirident türk malı çinden getirse anlarız nasıl tel olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cadde_55

quote:

Orijinalden alıntı: bimel34

çok doğru aynı şeyi ben diyecektim. Biliyosunuz piyasada paralel ithalat diye bir olay var bazı markalarda, aynı marka model telefonu hem gerçek ithalatçısı getiriyo hem de başka ülkedeki toptancıdan alıp getiren firmalar var. Herhalde tridentte de bu tür bir olay dönüyo. Yoksa ana distribütörü 1 ay sonra gelecek demez. Ya da başka bir olay firma içinde çok kopuk çalışıyolar ki elemanlarının bile tam bilgisi yok yeni ürünler v.s. ile. Hadi bakalım bu sefer de yarını bekliyoruz merakla Yaw askın bir de telefonun tipi wt2 ile aynı mı görünüyo broşürde? diğer wt serilerinin tipleri farklı çünkü. Bu da İphone tipinde mi?

Broşürde bende gördüm tipi aynı iphone tipinde

Ya broşür var diyorsunuz iyi güzel de broşürde özellikleri neden yazmıyor anlamıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cadde_55

quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

arkadaşlar bende trident wt1 var. bu telefona apple logolu bi arka kapak bulabilirmiym

Hacı nezamandır kullanıyorsun bu telefonu bir sorun yaşıyormusun....

Yaklaşık 2 aydan beri kullanıyorum. En ufak bir problemim yok. Zaten garantisi falan herşeyi var. Gayet memnunum tabi iphone kadar olmasa da iş yapıyor gene

• quote:

Orijinalden alıntı: askın50

bayide trident telefonları marmara bölgesi trident toptancısından alıoyomuşşşşş ya saçma sapan konuşmayın ne çinden getiricek adam tirident türk malı çinden getirse anlarız nasıl tel olduğunu

yalnız trıdent turk malı derken dogru.ama sadece marka turk ama bu urunun en ufak parcası bıle turkıyede degıl cınde uretılıyor ve bellı toptancılar bunu cındekı fabrıkalardan getırtebılıyorlar cınde bu ısı yapan 3 fabrıka var.trıdent bolge muduru arkadasımdır.o yuzden bılgı guvenılırdır.
  • arkadaslar ne turk malı ya trident çin markası. evşin elektronik ithalatını yapıo neden basediosunuz. o bayii marmara bölge bayi olsa nasıl trident merkezden önde gider. bana bunu açıkla o zaman. saçma sapan kunusmayın ya.
  • pixma qompeq modelindede youtube dan video izliosun ama tam ekran izlenmio. tam ekrana alınca kapanıo. bilginiz olsun.
  • HALA SİZ BU TELEFONLARA PARA MI VERİYORSUNUZ...YAZIK BU FİYATA NOKİ-SAMSUNG-LG-G.M GİBİ MARKALARIN HEM DE 3G Lİ MODELLERİ VAR......BU CİN MALLARINDA 3G HİÇ BİRİNDE YOOOOKKKK....AYRICA İKİNCİ KAMERASIYLADA TIRAŞ OLURSUNUZ YANINDA JİLET HEDİYE EDİLSE BELKİ ALINABİLİNİR....BEYLE BUNLAR TELEFON FALAN DEĞİL GİRİN SİTELERE AYNI MALLAR ADLARI DEĞİŞİK ÇİN DE FABRİKA AYNI YA KAÇAK YADA NİZAMİYOLLARDAN GELİR SEN ADIN DEĞİŞTİR...İNSANIMIZA YENİ BİR MAL GİBİ SAT..YAZIKLAR OLSUN .....KİMSENİN KİMSEYİ KANDIRMADIĞI GZEL BİR TÜRKİYE VE DÜNYA İÇİN BİRAZ YÜZÜNÜZ KIZARSIN...

NOT.:::BU ÖZELLİKLERİN HEPSİ SIRADAN DANDİK HER TELEFONDA BULUNMAKTADIR...AMA YANLIZ TIRAŞ KAMERASI ÖNEMLİ BİR ÖZELLİKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 23 Ocak 2010; 15:05:01 >

• siz ne marka kullanıyorsunuz elbetteki 1.500 tl ye iphone yada htc hero 1.000 küsür tl ye alabilirsiniz ama söz konusu burada o fiyatlardan daha ucuza cihaz almak ve özellliklerinin çok olmasıdır.
    şimdi o saydığınız markaların hangilerinde wifi vs.. gibi özellikler var ve fiyatı 300 tl ?sırf ekran ölçüsü bile 3.4 inc olmalı ki internette gezinirken rahatlık olsun

herkesin bütcesi bir değil burasıda Almanya değil burada en çok satan otomobil hyundai mercedes değil elbette hyundai fiyatına eski model 2. el mercedesler alabilirsin senin tavsiyen bu ama şunuda unutma 2.el ürün isteyenler çok yok sıfırı dururken yinede seçim şahıslarındır fakat öyle lekelemek bilip bilmeden herşeyi hiç doğru değil spot ürün satanlar var gittigidiyor da her özelliğe yeni model gibi sunuyorlar onları kasdediyorsan çok haklısın faturasız kaçak mal almak yerine aynı fiyata faturalı ürün elbetteki en mantıklısıdır...

• ÖRNEK İSTİYORSAN......NOKİA 5800 .....SAMSUNG STAR......LG NİN MODELLERİ......DAHA LİSTEYİ YAZARIM AMA.....3G Sİ OLMAYAN FABRİKASI BİLE BELLİ OLMAYAN BİR ÇİN MALI TELEFONA 300 VERECEĞİME FAZLA DEĞİL 100-150 FAZLA VERİR NEREDE ÜRETİLDİĞİ NERDEN GELDİĞİ..SAR DEĞERİNİN NE OLDUĞU ,YURT İÇİNDE SERVİS AĞI OLAN TELEFONLARDAN ADAM GİBİ ALIRIM.....SANKİ SENİN TELEFONUN YUKARIDAKİLERİN ELİNE SU DÖKERMİŞ GİBİ.....YAHU LÜTFEN İNSANLARI KANDIRMAYIN YUKARIDA ALLAH VAR....ALIRSIN GARİBİN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE......BAK BU FORUMDA SENİN MALINDAN YADA ADI HER ZAMAN DEĞİŞEN BAZEN ANYCOOL BAZEN SİMİLE BAZEN AY PHONE BAZEN NE BİLEYİM BEN................ADLI MALLARI ALIPDA BOZULDU SERVİS YANIT VERMİYOR MAL ELİMDE KALDI...300 TL GİTTİ YAZAN 100 LERCE İNSAN VAR...ELİMDEKİ 300TL Yİ KAPTIRACAĞIMA 100-150-200 HAHA VERİR KALİTELİ MAL ALIRIM.....
    KİMSENİN KİMSEYİ KANDIRMADIĞI....(AYNI FABRİKANIN MALININ İSİMLERİNİ DEĞİŞTİRP DEĞİŞTİR PİYASAYA SÜRMEDİĞİ) BİR DÜNYA VE TÜRKİYE ÖZLEMİYLE TEKRARLIYORUM BİRAZ KIZARIN VE DE İNSAF EDİN DİYORUM...

SORUNUN YANITI:::::BEN NOKİA 5800 KULLANIYORUM HERŞEYİ VAR...480TL ALDIM.......SENİN TELEFONUNDAN 100 KAT DAHA ADAM GİBİ TELEFON...VİDEOSU ADAM GİBİ,,,İNTERNETİ ADAM GİBİ...İŞLETİM SİSTEMİ ADAMGİBİ....HERTÜRLÜ PROĞRAM YÜKLE 3G VE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMASI VAR.....DİVİX VE AVİ BİLE OYNATAN VİDEOSU OLAN BİR TELEFON KULLANIYORUM...LÜTFEN DÜRÜSTCE İNCELEYİP DÜRÜSTCE YANIT VERİN...SEVGİER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 23 Ocak 2010; 15:47:46 >

• herşeyden önce senin gibi milleti kandırma sahtekarlık amacıyla hangi sektörde ve hangi ürün olursa olsun bu zihniyetle ticaret yaptığını zanneden şahıs yada firmalara kesinlikle karşıyım.ancak nokia 5800 = 530 tl -samsung star = 400-450-500 tl aralarında vs..

bugun general mobile de sektörde milyon dolarlık yatırım yapmış ve bir çok ödüller almıştır benim karşı olduğum konu şudur : her firmayı bir sanıp lekelemek,her çinde üretileni dandik deyip karalamak ve de batı ürünlerinin sanki kul yapımı değilde gökten indiğini düşünüp hiç bir sorun olmamış olmayacak gibi konuşmanız.
    şikayet var.com a girebilirsin büyük firmaların ürünlerinin dahi ne kadar arıza verdiğini hatta örnek vermeyelim dünya standartı arıza payı vardır bu sony de de nokia da da böyledir % 5 hata payı vardır
    ama bu büyük firmaların birde teknik servis hizmetleri satış sonrası hizmetleri vardır arıza mı yaptı ürün 30 iş günü bekleyeceksin ki bir çok müşteri 30 iş gününden de fazla bekliyor o övdüğün firmaların kinde(toshiba,lg,hp gibi bilgisayar firmalarıda bunlara dahil) ve satış sonrası hizmet bunlar çok çok önemli ...ben pixmayı tek saymıyorum bugun general mobile en çok beğenediğim Türk firmasıdır buyur lekele istiyorsan ama önce bir sitesine gir incele adamlar neler yapıyor neyse burda amac büyükler kötü küçük firmalar ondanda kötü değil eğer ki kim hizmetini layıkıyla yapıyorsa taktir etmek gerek sana demek istediğim sadece bu pixma alıpta memnun olan bir çok müşteri var bunlarda diğer forum sitelerinde dile getirmiştir düşüncelerini ve sadece pixma için değil bugun çinde üretim yapıpta kailteli ürün yapan yıllarca kullanılan ve serviside adam gibi hizmet veren sayılı markalar var bunarın emeğini hiçe sayamazsın 3-5 çapulcu sattı kaçtı diye koca bir sektörü lekelemek doğru değil umarım demek istediğimi anlamışsındır saygılarımla arkadaşım...

• Bu arada bugün cumartesi askın50 var mı senin W-t3 den bir haber?
  • ARKADAŞIM BANA SÖYLERMİSİN BU pixma DEDİĞİN MARKANIN GERCEK ADI NE.......????????ÖNCELİKLE BU SORUYA YANIT İSTİYORUM......
    SONRA HANGİ FABRİKADA ÜRETİLİYOR?????
    SONRA DA FABRİKASININ YADA ADININ ---ARGE ÇALIŞMASI VARMI...YANLIZCA BU SORULARA YANIT İSTİYORUM......
    HANGİ FABRİKA????
    HANGİ İTHALATCI?????
    VE DE BİZ BU TELEFONA NE ADINI VERECEĞİZ ....AYNILARI HATTA MENÜSÜNE KADAR AYNILARI...TAM OLARAK ADI NEDİR SÖYLERMİSİN???
    BİR DE BİR AVUKAT ARKADAŞIM DİYORKİ:-- TAKLİÇCİ FİRMALAR BULAMIYORUZ....FABRİKALAR İSİMLERİ ADRESLERİ BELLİOLMUYOR ÇİN DE BALIK AVLAMAYA BENZİYOR...TAM MAHKEMEYE VERMEK ÜZEREYKEN İSİMLER ADRESLER DEĞİŞİYOR DİYOR...BİR DE...BUNLARDA MARKA DİYE BİR ŞEY YOK DİYOR....ÜSTEKİ SORULARA YANIT LÜTFEN.....AMA KACAMAK DEĞİL...LÜTFEN
  • 1- gerçek adı pixma mobile dir
    2-çinde ki fabirkanınhttp://www.mtk.com.tw/en/index.php. Samsung firmasınada anakart üretiyor. Zaten Pixma şarj ve data kabloları samsunglar ile uyumlu.
    3-fabirkanın arge çalışması var mı onu fabrikaya sormak gerekir?bilemiyorum
    4-ithaltat :TBK Electronics Co Limited
    5-telefona adını siz değil pixma veriyor ve modelide v999 compeq tir.

şimdi arkadaşım ben dürüstce bilgileri paylaştım isterseniz sar değerini üretildiği fabrikanın resimlerini belgelerini vs. gibi onlarıda yayınlarım ayrıca teknik servis hizmetini de özşahinler ile anlaşmıştır pixma mobile onuda araştırabilirsin
    http://www.ozsahin.com.tr/

benim senden ricam ise amacının gerçekten üzüm yemek olduğunu bana söylemen yok bağcı dövmekse amacın buyur devam et yazışmalara ama yok işini düzgün yapan firmalara ki buna pixma da dahildir ama senin mantığına göre bir firma iphone nokia kadar büyük ve güçlü değil ise işe yaramaz sağlam iş yapmaz diyorsan diyecek sözüm yok buna diğer forumdaki arkadaşlarla bu fikrini sunarsın bugun bir çok firma pat diye dünya çapında tanınmamıştır herşey zamanla olur ve zamanla firmanın ürünlerinin kalitesi hizmeti kanıtlanmış olur bu iyi yada kötü ama senden ricam ön yargılı davranıp çinde üretiliyor at çöpe mantığını geçelim çünkü anladığım kadarıyla bilgili ve araştırmacı birisin bu mantık doğru değil bugun nokia bile aksesuarlarını çinde yaptırıyor ve benzeri büyük firmalar çinde üretilen ürünler üretimini isteyen kişilerin doğrultusunda kaliteli yada kalitesiz olarak üretilir bunu göz ardı edemessin aynı ürünün 1.kalitesi de olur 5. kalitesi de olur sadece elektronik cihazlar içinde demiyorum yeterki sağlam ürün üretimi istensin ve servisi verilsin.

saygılarımla ARIKAN arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.i -- 23 Ocak 2010; 18:12:10 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.