Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.125
Cevap
2
Favori
163.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük araştrmalar sonucu demişsin ama çok araştrmadığına inanıyorum. araştrsan w-t2 yi görmemen imkansız. w-t1 alma arkadasım. w-t2 al derdim ama arkadaslar w-t3 çıktı çıkacak dio bi tane arkadasımız siparişini bile wermiş perşembe elimde dio. bende w-t3 ü bekliorum. iptal etme şansın varsa et. yoksa kullanırısın artık ne diim.
    her şey gönlünüzce olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztyfnp -- 20 Ocak 2010; 9:21:02 >
  • Bende almayı düşünüyorum böyle bir telefon bu wt-3 karmaşası bakalım ne zamana kadar devam edicek çok merak ediyorum bende araştırdım tüm telefonları General Mobile Dst Sense var güzel ama onda da wifi yok :( sonra Wentto F003 var özellikleri mükemmel gözüküyor herşey çok güzel ama elinize aldıktan sonra ne olur bilemem ne de olsa iyi marka değil :) daha bir sürü var sayamıyacağım kadar markasız hepsinin özellikleri hemen hemen aynı kameralarının yazdığı mp ye aldanmayın çoğu yalan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbsk1907 -- 20 Ocak 2010; 13:53:08 >
  • WT2'nin tipi ile aynı ama daha fazla özellikli olacağını duyduğundan dolayı sipariş vermiştir. Zaten WT2'yi hepimiz tanıyoz artık..
  • W-T2 modelini hepimiz tanıyoruz da ah bi de şu elinde broşür olan arkadaşlar bi resim ekleyebilseydi en azından neyi beklediğimizi görseydik diyorum. Neyse yarın perşembe w-t3'ü gelecek arkadaşlar gönderirler resimlerini.
  • Bende WT2 düşünüyordum arkadaş WT3 deyince bende beklemeye karar verdim bekliyoruz :)
  • arkadaşlar bende trident wt1 var. bu telefona apple logolu bi arka kapak bulabilirmiym
  • Eveeett bugün büyük gün PERŞEMBE
    yani askın50'nin WT3'ü alacağı gün. Sabırsızlıkla bekliyoruz yorumlarını...
    Şimdi aradım yine win7 driveri sormak için Trident müşteri hizmetlerindeki bayan inatla 1 AY sonra gelecek diyor.
  • askın50 de gelip tel daha gelmemiş haftaya gelcekmiş demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

arkadaşlar bende trident wt1 var. bu telefona apple logolu bi arka kapak bulabilirmiym

W-T1 modelinin boyutları i phone ile 1:1 uyumlu mu? Eğer o şekildeyse piyasada satılan İ phone arka kapak koruyuclarından çeşitli renklerde var onlardan alabilirsin.
    http://urun.gittigidiyor.com/Iphone-2G-3GS-3G-I9-I68-ARKA-KAPAK-13-FARKLIRENK_W0QQidZZ23541305

askın arkadaşımızın da w-t3 izlenimlerini merakla bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun

• arkadaşlar yuakrıda dediğim gibi en geç cumartesi dediler daha bekliorum işte aramalarını cuamrtesi de gelmesse :D basarım orayı
  • cumartesi gelir, o olur kırmızı cuma sen bekle. şaka bi yana tam bi muamma. ısrarla trident yok dio senin bayi var dio bakalım noolcak. tabi bizde senin w-t3 alıp bize tanıtmandan yanayız. ama bunun için bayinin tridenti geçmesi lazım!!! uppss
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

arkadaşlar bende trident wt1 var. bu telefona apple logolu bi arka kapak bulabilirmiym

W-T1 modelinin boyutları i phone ile 1:1 uyumlu mu? Eğer o şekildeyse piyasada satılan İ phone arka kapak koruyuclarından çeşitli renklerde var onlardan alabilirsin.
    http://urun.gittigidiyor.com/Iphone-2G-3GS-3G-I9-I68-ARKA-KAPAK-13-FARKLIRENK_W0QQidZZ23541305

askın arkadaşımızın da w-t3 izlenimlerini merakla bekliyorum. Şimdiden hayırlı olsun

bu kapak olurmu bi sorun çıkmaz heralde kamerada yada ses tuşlarıyla bi uyumsuzluk olur mu ?

• Bizde merakla bekliyoruz askın50 kardeş :)
  • Bence uzar gider bu konu boşu boşuna bu bekleyiş aldım alıcam diyip milleti heyecanlandırmayın elinize geçtikten sonra ne derseniz diyin gerçi ne zaman çıkacağı belli değil ama wt-3 te kamerayı daha düzgün yaparlar inşallah 3G de olsa süper bir telefon olur ama olmaz sanıyorum :)
  • arkadaşalr bugün trident i aradım. bir bayan yetkili cihazın daha ellerine ulaşmadığını söyledi. aradaki farkı sordum t2 ile. ekran çözünürlüğü daha iyi dedi. başka birşey bilmiyorum dedi. cihaz ne zaman gelir diye sordum. bu soruyada tam bir cevap alamadım. bilginize.
  • kardeş ben milleti heycanlandırmıyorum heycanlananlarda heycanlanmasın tirdetn w-t3 çıkmadı dio sa benide kandırıo bayi demektirrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvgra

quote:

w-t1 boyut olarak ı phone ıle bırebır uyumlu ancak bu kapaklar bızım telefonlara uymaz cunku arka kapakta anten gırısı yok bunlarda bızım telefonlarda antenlı oldugu ıcın bu kapaklar bıze gelmez keske gelse 5 tl ya kapak hemen alalım

• herkese aynı cvbı veriolar tridentden. askında dioki bayi en geç c.tesi gelcek dedi dio. bakalım noolcak. bana bayii bağlama çekio gibi gelidi askın. c.tesi gidicen. bi anlaşmazlık olmuş 10 gün içinde kesin falan derlerse bayi oyalıo. ama tridentte sanki başka bi yerden haber beklio gibi....
  • quote:

Hacı nezamandır kullanıyorsun bu telefonu bir sorun yaşıyormusun....
  • kardeş bu gün gittim bayi ye dedim abi huzursuzum dedim sitede ki arkadaşlar tridenti aramış telefon 1 ay sora çıkıcakmış demişler arkaşdalara dedim adam dedi nie huzrsuz oluyorsun canım dedi ben siparişi verdim tirident toptancısına yarın saat 5 de gelicek tel kafana takma sen dedi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.