Şimdi Ara

trident wt11 görüşleriniz... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
32.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herşeyin Bilinenini Almak En Mantıklısı .. Alanlar Da İnş Bi Sorun Yaşamaz.. Bu Çok Düşük Bi İhtimal Ama ..
  • arkadaslar bnde 2 aya yakındır wt11 var bn memnunum ii cıktı ama simdi sasırdım yni nese inş. bndan soonra tercih ettiğinis markalarda sansınıs yaver gider arkadaslar HERKESE İİ GÜNLER
  • 350 liraya heryerde klavyeli e63 var herseyi orjinal
  • bende dün aldım mesaj yazmak için aldım açıkcası bu tr telefonlarda benim en çok canımı sıkan şey rehberleri aga nedir ya ben arkadaşımın adını soyadını yazamayacakmıyım neyse mp4 oynatmıyo bu telefon bence büyük eksiklik daha internet ayarlarını yapamadım yapınca bakacam kablosuz ağ olan bir yerden bağlanmaya çalışacağım görünüş olarak güzel kulaklık sesi az kamerası 2 mp olmasına rağmen çok kaliteli değil hoparlör sesi orjinal markalara göre daha düşük navigasyon tuşu hoşuma gitti dokunmatik kullanımı kolay geldi diğer telefonum da corby ondan olabilir klavyeye alışmak biraz zaman alıyor ama tv si tam deneyemedim ama çok kötü değil biraz daha kullanayım özelliklerimi tam kavrayayayım daha detaylı yazacağım ama kötü de telefon değil yani hoşuma gitti bayağı görünüş olarak
  • slm. bende uzun zamandır klon telefonları araştırıyorum hepsinin özellikleri belli, samsung s-3500 telim var.150TL ye satım 100 TL Katıp Trident w-t11 almayı düşünüyorum. Sizce Kötü mü yapmış olurum.
    Tridentin servisi hakkında bilgisi olanlar benle paylaşabilirler mi?
  • ..valla kardeş ben indirimli aldım 233 lira bir hafta önce memnunum ama tekniker ayrlarını bozdum ses yükseldi intenete girmiyo ne yaptıysam girmedi sen sen ol hiç bir şifre girme telefon nana yı yiyo.........hayırlı osun derim benim tel internete girmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukat

çin malı telefonlarla ilgili ne zaman forumlarda bir soru sorulsa atlar hemen birileri "aman alma, paran yanar, çabuk bozulur" vs. diye. "kullanan var mı" diye sorulsa bile değişmez bu uzaktan bakan, ekabir, sırça köşk ahalisinin kestikleri ahkam.

iki sene önce onların görüşlerine kulak verseydim o zaman için müthiş özelliklere sahip olan anycool marka telefonumu almamış olacaktım. çok özenli kullanmış olmamama rağmen telefon bugün için bile çevrede ilgi odağı. "bozulur, bozulacak" diyen bazı akrabaların nokiaları samsungları bozuldu, benim telefon hala taş.

not: yorum yapan arkadaşlar kişisel tecrübeleri yoksa haybeden savurup da insanların iştahını köreltmesinler; yok eğer gerçekten o modelin işe yaramaz olduğu noktasında kişisel tecrübeleri varsa o zaman uyarılarını yazsınlar...

aynen anycool un dokunmatik modelini bi akrabam 3 enedir kullanıyor taş gibi mübarek en ufak bi bozulma vs yok. o teli bulsam aynısını bende alırım, ses kalitesi muhteşem, ama kamerası çok kötü, yinede bulsam alırım onu

• LG AL
  • ben bu birdaha çin malı almamaya karar vermişken yine aldanıp hepsiburada'dan aldım bu telefonu ve yine hüsrana uğradım 5 ay oldu mecburen kullanıyorum şarjı uzun gidiyo diye okudum bazı sitelerde ben malesef 1 gün/24 saati geçemedim hemde sadece telefonla günde en fazla 1 saat konuşurum. onun dışında ön yüzün boyaları döküldü ve durmadan 1.simi tak diyor kapatıp açınca düzeliyor ama durmadan kapat aç sinirim bozuldu. bunlar dışında bütün özellikleri çalışıyor tabi kamera facia onu bilerek aldım zaten ama çift hat kullanmak mecburiyetiniz yoksa almayın aldanmayın çift hat mecburiyeti olanlarda gitsin samsung alsın
    BİR KULLANICI OLARAK BENİM TAVSİYEM VE YAŞADIKLARIM BUNLAR ARKADAŞLAR.
  • ben bu telefonu aldım çok ama çok güzel her şeyi var hem ben 300 e almadım 191 liraya aldım yanında da 8 gb lık kart aldım hem de okuyucuyla birlikte ayrıca indirime girmişti 8 liraya aldım toplam 200 verdim nabeeerrr neyse tavsiye ederimm
  • arkadaşlar geçen yıl aldım bu telefonu kullanmayanlar burada gelip yorum yaptıklarnı gördüm. ama çokda iyi olduğunu söyleyemezken kötüde diyemem.

kamerası kötü ve batarya sorunu yaşayabilirsiniz bataryanın ömrü yaklaşık 6 ay ondan sonra açlışmıyor yeni bi batarya almanız gerekebilir. bunun için bir sorun oldugunda tamirciye götürmeyinde ilk baş nokia bp 4l batarya alıp power plus+ şarj cihazıyla şarj edin derim
    gelen şarj aleti yandaki yerden çalışıyor ve o girişin bozulma ihtimali çok yüksek bende orası bozulunca alt taraftaki yeri kullanmaya başladım fakat nokianın ince uçlusu tridentin normal bataryasını bozdu nokia bp 4l aldım onuda bozdu power plus + şarj cihazı ve nokia bp 4l bataryayla kullanıyorum şuan. hiç bir sorun yaşamadım bataryayı ilk aldıgınızda 12 saat şarj etmeyi unutmayın. gelelim sese sesi gerçekten yüksek sesine diyecek laf yok. ancak kulaklık takma yeri 2 aydan sonra bozuldu bende kendi kulaklıgını algılamıyor ancak philips in kulaklıgını algılıyor. birde 3,5 mm jack dediğine bakmayın yalan pcnin hoparlörünü taktıgımda ses gidip geliyor ark ise sorun yaşamıyor yani tlede kaynaklı. kamera için çözüm bulamadım, 2.0 mp diyor ancak 0.1 gibi çekiyor :D wifi hızı gayet yüksek hiçbir sorun yaşamadım wifiyle ilgili ancak kutuda yedek batarya gelmedi bende sorunuz varesa sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.