Şimdi Ara

trident wt11 görüşleriniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
32.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* Frekans : 850/900/1800/1900 MHz
    * Çift SIM Kart (Dual SIM) Teknolojisi
    * Boyut(mm) : 112*61*13
    * Ağırlık(gr) : 119.2
    * Pil : 3.7 V 1050 mAh Lityum Ion
    * Java

Bağlantılar

* Bluetooth™
    * USB ile bilgisayar bağlantısı
    * GPRS
    * WAP
    * W-LAN

Hafıza

* Dahili hafıza
    * MicroSD ile arttırılabilir hafıza

Ekran

* 2.41" TFT LCD (320*240 piksel)

TV / Radyo

* Analog TV (TV'de kanal arama / ekleme / kaydetme)
    * FM Radyo (Radyoda kanal arama / ekleme / kaydetme)

Kamera / Fotoğraf

* Kamera (2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel, Entegre Flaş)
    * Resim Görüntüleyici
    * Slayt Gösterisi

Video

* Video Kaydedici
    * Video Oynatıcı

Ses ve Müzik

* Müzik Çalar(MP3,MP4)
    * Ses Kaydedici
    * Polifonik ve Midi Melodiler
    * Melodi Oluşturucu

Mesajlaşma

* SMS
    * EMS
    * MMS

Uygulamalar

* E-Kitap Okuyucu
    * Oyunlar
    * Ajanda
    * Kronometre
    * Takvim/Hatırlatma
    * Alarm
    * Saat
    * Dünya Saati
    * Hesap Makinesi
    * Dönüştürücü
    * Facebook Mobile
    * Opera Mini
    * Twitter
    * Snaptu
    * eBuddy
    * MSN

Çağrı Yönetimi

* Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
    * Arayan kişiye özel resim gösterme
    * Her bir SIM'e özel uyarı türü belirleme
    * Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
    * Kullanıcı grupları oluşturma
    * Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
    * Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
    * Çağrı zamanı / çağrı ücreti

Kutu İçeriği

* W-T11 cep telefonu
    * Yedek Batarya
    * Sarj Cihazı ve USB Kablo
    * Kullanım Kılavuzu
    * Garanti Belgesi
    * Kulaklık
    * Kılıf

• EŞİM İÇİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    FİTAY ORTALAM 300 TL CİVARI.
    TAVSİYE EDERMİSİNİZ KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA YORUMLARI ÇOK YARDIMCI OLUR.
    ŞİMDİDEN TŞKR EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiss.07

EŞİM İÇİN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    FİTAY ORTALAM 300 TL CİVARI.
    TAVSİYE EDERMİSİNİZ KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA YORUMLARI ÇOK YARDIMCI OLUR.
    ŞİMDİDEN TŞKR EDERİM.
    TAVSİYE ETMEM 100-150 DAHA VER NOKİA YADA SAMSUNG AL..AĞRIMAYAN BAŞIN AĞRIMASIN.....YADA EŞİN NİYE BUNU ALDIN DİYE SÜREKLİ SANA KIZMASIN..GİT ADAM GİBİ NOKİA-SAMSUNG LG GİBİ TELEFON AL RAHAT ET..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

TAVSİYE ETMEM 100-150 DAHA VER NOKİA YADA SAMSUNG AL..AĞRIMAYAN BAŞIN AĞRIMASIN.....YADA EŞİN NİYE BUNU ALDIN DİYE SÜREKLİ SANA KIZMASIN..GİT ADAM GİBİ NOKİA-SAMSUNG LG GİBİ TELEFON AL RAHAT ET..

Alıntıları Göster
    SİZ KULLANDINIZMI PEKİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiss.07

SİZ KULLANDINIZMI PEKİ?

Alıntıları Göster
    uzak durmalı çin mallarından TR diye söylerler Trident i inanma.Babama aldım vt77 mi neydi çift hatlı,radyolu,televizyonlu,kameralı vs li henüz 1 yıl geçmeden bozuldu.Ekran gidip geliyor.

Faturasında da antinkuntine geldik 2006 yazmışlar aldığımızda farketmedik ama aldığımız an garantisi bitmiş bir telefondu.Tuhaf şeyler yaşamamak için uzak dur.,

200-250 fazla ver Blackberry 8520 Curve al madem ki tuş takımla tel istiyorsunuz.

iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeRBeZe

1 hafta önce hepsiburadadan 300 tl ye trident wt11 aldım qwert klavye olanından çok memnunum 300 tl ye özellikleri fazla bile.

herşeyi harika tek sıkıntım youtube vb sitelerden video izleyemiyorum bununda yakında bi program aracılığı ile çözüleceği kanaatindeyim.

teşekkürler...

Böyle yazmış kullanan biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _@lperen_

quote:

Orijinalden alıntı: CeRBeZe

1 hafta önce hepsiburadadan 300 tl ye trident wt11 aldım qwert klavye olanından çok memnunum 300 tl ye özellikleri fazla bile.

herşeyi harika tek sıkıntım youtube vb sitelerden video izleyemiyorum bununda yakında bi program aracılığı ile çözüleceği kanaatindeyim.

teşekkürler...

Böyle yazmış kullanan biri...

Alıntıları Göster
    Çevremde birçok kişi trident, wentto vs çin malı telefon aldı çok yoğun kullananlar en fazla 6 ay kullanabildiler telefonları az kullananlar ise 1 en fazla bir yıl kullanabildiler bu telefonları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Çevremde birçok kişi trident, wentto vs çin malı telefon aldı çok yoğun kullananlar en fazla 6 ay kullanabildiler telefonları az kullananlar ise 1 en fazla bir yıl kullanabildiler bu telefonları.

Alıntıları Göster
    ben de bunun w-t9 modeli var gayet memnunum ancak tek sıkıntım ortasındakı yuvarlak top jostick olmasi saglıklı kullanilmadigi zaman bozulabiliyoyon tusu veya hareket tusu olmasini tavsiye ederim yani w-t10 veya w-t11 alicaklar icin.. onun icin bende w-t11 almaya karar verdim. bana kalirsa bir cok telefondan kullanisli.. fotograf cekme konusunda basarili degil 2mp olmasindan dolayi.. uzun zamandir w-t9 kullaniyorm ne kasma,donma, takilma vb teknik sorunlar yasamadim gayet guzel calisiyor.. cok hızlı islem yapabiliyo (dosya acma,muzik acma) ve zaman gectikce yavasla gibi bi sorunda olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: hesnesley

ben de bunun w-t9 modeli var gayet memnunum ancak tek sıkıntım ortasındakı yuvarlak top jostick olmasi saglıklı kullanilmadigi zaman bozulabiliyoyon tusu veya hareket tusu olmasini tavsiye ederim yani w-t10 veya w-t11 alicaklar icin.. onun icin bende w-t11 almaya karar verdim. bana kalirsa bir cok telefondan kullanisli.. fotograf cekme konusunda basarili degil 2mp olmasindan dolayi.. uzun zamandir w-t9 kullaniyorm ne kasma,donma, takilma vb teknik sorunlar yasamadim gayet guzel calisiyor.. cok hızlı islem yapabiliyo (dosya acma,muzik acma) ve zaman gectikce yavasla gibi bi sorunda olmadi

Alıntıları Göster
    çin malı telefonlarla ilgili ne zaman forumlarda bir soru sorulsa atlar hemen birileri "aman alma, paran yanar, çabuk bozulur" vs. diye. "kullanan var mı" diye sorulsa bile değişmez bu uzaktan bakan, ekabir, sırça köşk ahalisinin kestikleri ahkam.

iki sene önce onların görüşlerine kulak verseydim o zaman için müthiş özelliklere sahip olan anycool marka telefonumu almamış olacaktım. çok özenli kullanmış olmamama rağmen telefon bugün için bile çevrede ilgi odağı. "bozulur, bozulacak" diyen bazı akrabaların nokiaları samsungları bozuldu, benim telefon hala taş.

not: yorum yapan arkadaşlar kişisel tecrübeleri yoksa haybeden savurup da insanların iştahını köreltmesinler; yok eğer gerçekten o modelin işe yaramaz olduğu noktasında kişisel tecrübeleri varsa o zaman uyarılarını yazsınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukat -- 25 Haziran 2010; 1:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ukat

çin malı telefonlarla ilgili ne zaman forumlarda bir soru sorulsa atlar hemen birileri "aman alma, paran yanar, çabuk bozulur" vs. diye. "kullanan var mı" diye sorulsa bile değişmez bu uzaktan bakan, ekabir, sırça köşk ahalisinin kestikleri ahkam.

iki sene önce onların görüşlerine kulak verseydim o zaman için müthiş özelliklere sahip olan anycool marka telefonumu almamış olacaktım. çok özenli kullanmış olmamama rağmen telefon bugün için bile çevrede ilgi odağı. "bozulur, bozulacak" diyen bazı akrabaların nokiaları samsungları bozuldu, benim telefon hala taş.

not: yorum yapan arkadaşlar kişisel tecrübeleri yoksa haybeden savurup da insanların iştahını köreltmesinler; yok eğer gerçekten o modelin işe yaramaz olduğu noktasında kişisel tecrübeleri varsa o zaman uyarılarını yazsınlar...

Alıntıları Göster
    Son durum nedir şimdi? Kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: airtime

Son durum nedir şimdi? Kullanan var mı?

Alıntıları Göster
    YHA inanmayın bası kişiler bu tellere toptan yüküm giydiriyor BU SABAH ALDIM ELİME ELİME GECTİ 10 NUMARA TELEFON HER DEDİĞİ ÖZELLİK ÇALIŞIO FELEKAT BŞİ NOKİA FLN OLSA AYNI ÖZ.LERE EN AZ 500 İSTER CEVREMDE VAR KULLANAN STN BİLİYORUM AMA ELİME GECER GECMESS BAKDIM KOMSUNUN İNTERNETİNE BAĞLANDIM TEL HARİKA TÜRKCESİ GAYET DÜSGÜN SESİDE DÜŞÜK FLN DEĞİL İNANMAYIN KÖTÜ YORUMLARA SİMDİ JAWA DAN OYUN İNDİRİYORUM BİRAS DAA KULLANIYIM GİNE PAYLAŞIRIM YORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla bu telde wi-fi üzerinden video izlemek mümkün değil ama bi denerim bakalım o tarayıcıdan izleniomu

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalbjkuysl

bildiğim kadarıyla bu telde wi-fi üzerinden video izlemek mümkün değil ama bi denerim bakalım o tarayıcıdan izleniomu

Alıntıları Göster
    BABAESKİLİ arkadasım ne yazıkki video ları izleyemedim ama snn için video okadarda ö.değilse bu tel i düşün derim HARİKA Bİ TELEFON ÇÜNKÜ BİDE EKRAN BOYUTUNU BİLEN VARSA YAZABİLRMİ LÜTFN OYUN İNDİRİRR KEN LASIM OLUYODA

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalbjkuysl

BABAESKİLİ arkadasım ne yazıkki video ları izleyemedim ama snn için video okadarda ö.değilse bu tel i düşün derim HARİKA Bİ TELEFON ÇÜNKÜ BİDE EKRAN BOYUTUNU BİLEN VARSA YAZABİLRMİ LÜTFN OYUN İNDİRİRR KEN LASIM OLUYODA

Alıntıları Göster
    Bu alet en fazla kaç gb hafıza kartını sorunsuz taşıyabilir üzerinde, bilen var mı acaba ?

• Ben önermem çünkü genel olarak sar degerleri yüksek oluyo çinlerin. Bunun sar degeri düşükse alınabikir. Çift hat olupta az sar degeri söyleyen bi gm i gördüm. 5-10 dk konuşmadan sonra kulagım fena agrımaya başlıyor. Bi tane çin malı tel kullandım menüleri çok sıkıcıydı. Onun haricinde şarj olmamaya başladı ve sonra komple gitti 6ay felan kullandım. Güzel kullanırsan uzun sürede dayanabilir ama son sö olarak önermiyorum o fiyata lg nefret ettigim nokia ve gm inde güzel telefoları var onlara bakmanızı öneririm. Hele lg eigendi sanırım şekil istiyosanız telefon çok güzel duruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Ben önermem çünkü genel olarak sar degerleri yüksek oluyo çinlerin. Bunun sar degeri düşükse alınabikir. Çift hat olupta az sar degeri söyleyen bi gm i gördüm. 5-10 dk konuşmadan sonra kulagım fena agrımaya başlıyor. Bi tane çin malı tel kullandım menüleri çok sıkıcıydı. Onun haricinde şarj olmamaya başladı ve sonra komple gitti 6ay felan kullandım. Güzel kullanırsan uzun sürede dayanabilir ama son sö olarak önermiyorum o fiyata lg nefret ettigim nokia ve gm inde güzel telefoları var onlara bakmanızı öneririm. Hele lg eigendi sanırım şekil istiyosanız telefon çok güzel duruyo.
    Herşeyi geçtim bu tasarım menü görüntüleri ne ya?

Belki çok agır olacak ama bu hırsızlıktır.Yanlış mı düşünüyorum?

• Dogru düşünüyosun ama yapacam bişey yok. Almamak tek tepkimiz. Bb bile bişey demiyo adamlara biz ne diyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

Dogru düşünüyosun ama yapacam bişey yok. Almamak tek tepkimiz. Bb bile bişey demiyo adamlara biz ne diyelim...
    bu telefonun wifi çekim gücü nasıl kamerası internet tarayıcısı vs.
    tv liymiş iyi çekiyormu
    5800 almayı düşünüyorum bununda fiyatı 150 tl düşşükmüş sizce bunu mu almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

bu telefonun wifi çekim gücü nasıl kamerası internet tarayıcısı vs.
    tv liymiş iyi çekiyormu
    5800 almayı düşünüyorum bununda fiyatı 150 tl düşşükmüş sizce bunu mu almalıyım

Alıntıları Göster
    Trident'e Bulaşma..! Teknik Servise Bi Giderse Özellikle Evşin Elektroniğe.. Ümidi Kes O Telefondan .. Ben 2.5 Aydır Lanet Bi Telefonu Bekliyorum . Git 1100 Al Dah İyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur

Trident'e Bulaşma..! Teknik Servise Bi Giderse Özellikle Evşin Elektroniğe.. Ümidi Kes O Telefondan .. Ben 2.5 Aydır Lanet Bi Telefonu Bekliyorum . Git 1100 Al Dah İyi

Alıntıları Göster
    Bende trident tarzı markalara karsıyım ama bu aralar cevremde kullanıpta memnun olan arkadasları gördüm. Telefona cok yüklenmiyecek biriyseniz düsünülebilir Ancak bütce müsade ediyorsa Bakmamak bile gerek böyle telefonlara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.